De ce ii intarzie menstruatia?

Pagina 1 din 1
1

new guy!

Guest

De ce ii intarzie menstruatia?

scris pe 30 ian 2010 10:48 de new guy!

Am o nelamurire in legatura q mentra iubitei...trebuia sa ii vina acum 2 zile si nici macar azi nu i'a venit.Tin sa mentionez ca am avut contacte sexuale, dar protejate de fiecare data(dupa act am verificat prez. si erau toate in regula).Deci? (a zis k a fost putin racita si banuiesc ca s-a si stresat)ar putea fi asta cauza?!
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: ciclu?!

scris pe 30 ian 2010 10:59 de Leroy

Am o nelamurire in legatura q mentra iubitei...trebuia sa ii vina acum 2 zile si nici macar azi nu i'a venit.Tin sa mentionez ca am avut contacte sexuale, dar protejate de fiecare data(dupa act am verificat prez. si erau toate in regula).Deci? (a zis k a fost putin racita si banuiesc ca s-a si stresat)ar putea fi asta cauza?!

Sunt mai multe cauze, cea mai importanta probabil e raceala despre care vorbesti tu dar sa nu uitam ca sunt mai multi factori care influienteaza menstruatia, mai ales durata si data, ceva de genul: stres, schimbarea vremii, oboseala poate...

In orice caz nu e gravida daca asta te ingrijoreaza, spre exemplu iubitei mele ii intarzie si cate 4 zile la schimbarea mediului, vremii, in sesiune deci stai calm, nu-i nimic...

Festina Lente !
sus

new guy!

Guest

Re: Re: ciclu?!

scris pe 30 ian 2010 11:20 de new guy!

ms de raspuns si promptitudine...ai prins ideea(mai mult o ingrijora pe ea dekt pe mn , pt k stiam k nu poate fi nimic)...ms inca 1 data pt raspuns
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: De ce ii intarzie menstruatia?

scris pe 30 ian 2010 12:24 de simosimina

Gravidă nu este!!!
A răcit mai mult ca sigur

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: ciclu?!

scris pe 30 ian 2010 18:17 de Leroy

ms de raspuns si promptitudine...ai prins ideea(mai mult o ingrijora pe ea dekt pe mn , pt k stiam k nu poate fi nimic)...ms inca 1 data pt raspuns

Pentru putin, linisteste-o, nu e nimic de ingrijorat decat raceala aia care trebuie tratata, sa nu apara complicatii de vreun fel.

Festina Lente !
sus

new guy!

Guest

Re: Re: Re: Re: ciclu?!

scris pe 1 feb 2010 10:21 de new guy!

incep sa ma ingrijorez...deja au trecut 4zile si inca nu i;a venit! si pana acum ii venea la timp, ba din contra uneori cu 1-2 zile inainte...ce poate fi:-???
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ciclu?!

scris pe 1 feb 2010 20:03 de Leroy

incep sa ma ingrijorez...deja au trecut 4zile si inca nu i;a venit! si pana acum ii venea la timp, ba din contra uneori cu 1-2 zile inainte...ce poate fi:-???

Stai linistit, ti-am spus si mai sus, si prietenei mele i se intampla cateodata sa-i vina cu 2 zile mai devreme, si cateodata si cu 4 zile mai tarziu... la ea era de vina schimbarea mediului si aici ma refer cand era la facultate, cand era acasa, mai explicit sa fiu, era vorba de cat de regulat faceam dragoste, daca tineam un ritm constant intr-o luna venea la timp +- 2 zile, daca se intampla de putine ori atunci putea sa-i vina si cu 4-5 zile intarziere...

Cum zicea si simosimina, stai chill, nu e gravida, 100%... daca mai ai probleme ma poti contacta printr-un pm ori posteaza aici, in orice caz tine-ne la curent

Festina Lente !
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

51 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online