Anticonceptionale...yasmin

Pagina 1 din 1
1

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Anticonceptionale...yasmin

scris pe 21 apr 2008 02:51 de simosimina

le iau de o saptamana..dar ma dor sanii ingrozitor de rau..si mai nou ma dor ovarele ca si cum mi-ar veni menstruatia...DIn ce cauza? Stie cineva? Mi-e teama cu durerea ovarelor.

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

mimi

Guest

Re: Anticonceptionale...yasmin

scris pe 23 apr 2008 12:59 de mimi

le iau de o saptamana..dar ma dor sanii ingrozitor de rau..si mai nou ma dor ovarele ca si cum mi-ar veni menstruatia...DIn ce cauza? Stie cineva? Mi-e teama cu durerea ovarelor.

...................................
eu le iau de trei luni. starile sunt normale. durerea de ovare va trece cu timpul pana ce organismul se va obisnui cu anticonceptionalele.
sus

iasmiM

Newbie
1 mesaje

Re: Re: Anticonceptionale...yasmin

scris pe 5 feb 2009 20:32 de iasmiM

si eu le iau de ceva timp si ma simt destul de bn!
mi-a venit mereu mesnstruaia la timp..doar acum am o mica problema..mi-a venit inainte cu o zi..si nu stiu de ce!!oare o fi vreo problema?
dak stie cineva sa imi spuna si mie!!pls
pt k normal ar trebui sa iti vina in aceeasi zi al lunii nu?ast rasp va rog

re
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 feb 2009 02:11 de ExoticDream

Am pe cineva apropiat care ia de circa 6 luni si nu are absolut nici o problema. Mai ai putintica rabdare.... Pana acum ai luat alt model?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 6 feb 2009 10:31 de simosimina

Am pe cineva apropiat care ia de circa 6 luni si nu are absolut nici o problema. Mai ai putintica rabdare.... Pana acum ai luat alt model?

0 le iau de 10-11 luni si nu mai am nimic..

sus

bubu

Guest

scris pe 11 feb 2009 12:24 de bubu

e normal sa maiai dureri...asa suntem noi..ne agitam imediat cum avem cea mai mica durere,e normal sa ne mai doara.... doar suntem in viata)eu am pierdut o sarcina in ianuarie ..si de azi incep yasemin,nu am fost la dr,dar am auzit ca st cele mai bune
sus

nfdbymlv

Junior member
18 mesaje

scris pe 13 feb 2009 01:08 de nfdbymlv

eu am luat numai yasmin si nu am avut absolut niciun fel de problema.

nfdbymlv.
sus

luminita

Guest

Re: Re: Re: Anticonceptionale...yasmin

scris pe 4 nov 2009 14:25 de luminita

buna eu sunt noua pe acest forum si am auzit f multe despre yasmin eu le iau de 3 luni de zile in urma unui control medical la care mi sa spus ca am un chist si nu am avut menstruatie 3 luni de zile mentionez ca nu era vb de sarcina pur si simplu s-a oprit mi s-a reglat menstra in urma tratamentului cu dufhaston cate 2 pastile pe zi apoi mi sa dat miligest un contraceptiv f bun in cazul meu apoi a trebuit sa plec din tara si acelasi medic mia recomandat yasmin fiindca se gaseste in tara unde sunt va spun ca nu am nici unfel de probleme nu mam ingrasat dureri de sani absolut nimic daca este utilizat corect
sus

Melly

Guest

Re: Re: Re: Re: Anticonceptionale...yasmin

scris pe 29 dec 2009 13:19 de Melly

Buna...ma numesc Melly si am 18 ani...am facut un control ginecologic...iar doamna doctor mi-a recomandat anticonceptionale Yasmin...pe de o parte nu prea as vrea sa ma apuc de anticonceptionale...pentru ca eu cred ca e prea repede...mi-e frica sa nu ma aleg cu cateva kilograme in plus...astept si eu parerile voastre...multumesc!
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionale...yasmin

scris pe 29 dec 2009 13:21 de simosimina

Buna...ma numesc Melly si am 18 ani...am facut un control ginecologic...iar doamna doctor mi-a recomandat anticonceptionale Yasmin...pe de o parte nu prea as vrea sa ma apuc de anticonceptionale...pentru ca eu cred ca e prea repede...mi-e frica sa nu ma aleg cu cateva kilograme in plus...astept si eu parerile voastre...multumesc!

Şi eu iau Yasmin, tot la îndrumarea medicului gineco.
Le administrez de aproximativ 1 an şi jumătate, am pus pe mine 4 kg (am 48 kg) ...pot să spun că am pus exact cât trebuie
În primele 3-4 luni vei avea tensiune în sâni, stări de vomă şi poate durere de cap. Apoi corpul se va obişnui cu ele.
Şi încă o dată!!!!! Anticoncepţionalele nu îngraşă!!! Ele dau doar poftă de mâncare...şi asta depinde de tine..cât "bagi la maţ"

sus

Melly

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionale...yasmin

scris pe 29 dec 2009 13:29 de Melly

Şi eu iau Yasmin, tot la îndrumarea medicului gineco.
Le administrez de aproximativ 1 an şi jumătate, am pus pe mine 4 kg (am 48 kg) ...pot să spun că am pus exact cât trebuie
În primele 3-4 luni vei avea tensiune în sâni, stări de vomă şi poate durere de cap. Apoi corpul se va obişnui cu ele.
Şi încă o dată!!!!! Anticoncepţionalele nu îngraşă!!! Ele dau doar poftă de mâncare...şi asta depinde de tine..cât "bagi la maţ"

aaa...stii eu am deja peste 60 de kg...si sper sa nu fiu mai "imensa"...si totusi..nu e prea repede?...am doar 18 ani..:|
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionale...ya

scris pe 29 dec 2009 13:31 de simosimina

aaa...stii eu am deja peste 60 de kg...si sper sa nu fiu mai "imensa"...si totusi..nu e prea repede?...am doar 18 ani..:|

păi dacă medicul ţi le-a recomandat pe astea, care reţin apă puţină în corp..eu zic să urmezi sfatul.
Şi ai grijă cu alimentaţia! Depinde numai şi numai de tine!

sus

Melly

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionale.

scris pe 29 dec 2009 13:34 de Melly

păi dacă medicul ţi le-a recomandat pe astea, care reţin apă puţină în corp..eu zic să urmezi sfatul.
Şi ai grijă cu alimentaţia! Depinde numai şi numai de tine!

Incerc!...musumesc mult!...sper sa fie bine pana la urma
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anticonception

scris pe 29 dec 2009 13:43 de simosimina

Incerc!...musumesc mult!...sper sa fie bine pana la urma

Nu te îngrijora, dacă ai grijă cât mănânci şi dacă faci şi sport (sală)...nu vei avea probleme!

sus

leppflops17

Veteran member
198 mesaje

scris pe 29 dec 2009 20:13 de leppflops17

Eu iau Milligest de 4 luni si nu m'am ingrasat, nu m'a durut nimic si menstruatia mi'a venit la timp. In schimb mi'au crescut sanii Si sper sa mai creasca!

Nu stiam ca fac pofta de mancare dar acum imi explic de ce dintr'o data am inceput sa mananc. Inainte mancam de maxim 2x pe zi si nici atunci cum ar fi trebuit

leppflops17 BumbleBee.

Let me sign!
sus

laura paun

Guest

Re: Re: Re: Re: Anticonceptionale...yasmin

scris pe 1 ian 2010 12:20 de laura paun

Eu ma numesc Laura Paun de la IASI am 24 ani sunt surdo muti si domnisoara necasatorie.Anul trecut 2009 am luat yasmin 3 luni si dufhaston 3 luni ma simte bine aceasta pastile yasmin e bun dar tot mereu vomitat fiecare luni din cauza ciclu si am slabit multi si eu nu ma dor sanii nu deloc poate diferite corp organisme.Eu cind vine ciclu nu ma doar sani nu absolut numai mereu vomitat da.Mi e mie nu place vomitat pt k ciclu din cauza asta am slabit si nu am pofta de mancare nu poti sa mananci.AM NEVOIE AJUTOR.Pls.mersi pt intelegere
sus

tehnology

Newbie
4 mesaje

scris pe 1 ian 2010 18:24 de tehnology

bunaA! eU AM terminat ieri anticonceptionalele karissa si astazi nu mi-a venit menstra.din ce cauza ?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionale...yasmin

scris pe 1 ian 2010 18:41 de simosimina

bunaA! eU AM terminat ieri anticonceptionalele karissa si astazi nu mi-a venit menstra.din ce cauza ?

Păi menstruaţia vine la minim 2 zile de la terminarea foliei de anticoncepţionale

sus

earendi

Guest

Anticonceptionale...?!

scris pe 2 feb 2010 17:00 de earendi

hello la toata lumea
imi poate spune si mie cineva pe ce baza se fac recomandarile privind anticonceptionalele? adica se pot face si analize ca sa nu ai surprize sau chiar trebuie sa le testezi pe toate pana nimersti unul care tzi ok pt organism.
doctorul meu mi a recomandat yasmin dar sunt in dubii avand in vedere ca nu mi a facut nici un fel de analize.
prima oara cand am luat anticonceptionale prescrise tot de un doctor ginecolog am avut ganglionii axiali inflamti si mi a mai aprut ceva la san(semana cu un nodul) dar care culmea nu se stia ce este... asa ca am renuntzat la pastile.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

50 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online