Felatie cu sau fara prezervativ?

Pagina 1 din 1
1

natalia

Guest

Felatie cu sau fara prezervativ?

scris pe 1 iul 2006 11:02 de natalia

daca vreau sa-i fac felatzie prietenului mei, trebuie sa foloseasca prezervativul ? eu cred ca da, insa am indoieli ... si daca da, de ce ? care ar fi riscurile daca nu si-ar pune prezervativul? placerile, senzatziile ar fi diminuate ? va multzumesc anticipat
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: felatzie cu sau fara ... ?

scris pe 1 iul 2006 14:28 de valentine

Doar c****** fac felatie cu prezervativ la clienti....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 iul 2006 18:20 de ExoticDream

daca vreau sa-i fac felatzie prietenului mei, trebuie sa foloseasca prezervativul ? eu cred ca da, insa am indoieli ... si daca da, de ce ? care ar fi riscurile daca nu si-ar pune prezervativul? placerile, senzatziile ar fi diminuate ? va multzumesc anticipat

Daca prietenul tau a inventat o metoda revolutionara prin care isi poate muta receptorii tactili pe suprafata exterioara a prezervativului, atunci.... go aHEAD!

P.S. Ce iti imaginezi ca simte baiatul ala daca tu mangai, fie si senzual, cauciucul?!? Poate doar sa inchida ochii si sa-si imagineze ca-i face felatie (neprotejata) vreo profesionista!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: felatzie cu sau fara ... ?

scris pe 1 iul 2006 19:32 de verdiuc

Daca prietenul tau a inventat o metoda revolutionara prin care isi poate muta receptorii tactili pe suprafata exterioara a prezervativului, atunci.... go aHEAD!

P.S. Ce iti imaginezi ca simte baiatul ala daca tu mangai, fie si senzual, cauciucul?!? Poate doar sa inchida ochii si sa-si imagineze ca-i face felatie (neprotejata) vreo profesionista!

Orgasmul e garantat.Dar daca va iubiti...ar trebui sa nu existe prezervativul in acest caz(si nu numai).

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: felatzie cu sau fara ... ?

scris pe 2 iul 2006 01:54 de ExoticDream

Orgasmul e garantat.Dar daca va iubiti...ar trebui sa nu existe prezervativul in acest caz(si nu numai).

Spui ca orgasmul e garantat si cu prezervativ? Mda, probabil in cazul unui incepator, pana si dezbracarea in fata partenerei poate fi atat de excitant incat se trezeste gata ejaculat de nu mai are fata cand sa intre in actiune! Mai este posibil si in cazul in care baiatul musteste de imaginatie erotica.... o Pamela Anderson cu ochii inchisi poate face minuni chiar de sub cauciuc!

P.S. Iubirea nu are treaba cu prezervativul, in schimb sanatatea celor doi da. Puteti sa va iubiti de mama focului, dar unul din voi sa aiba vreo BTS draguta (condom required!) sau, la fel de bine, se poate sa faceti sex sportiv si amandoi sa fiti perfect sanatosi (no condom!)

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

alin4alin

Veteran member
154 mesaje

scris pe 2 iul 2006 13:33 de alin4alin

nu are rost sa ii faci felatie daca el foloseste prezervativul.

Zambetul e al 2-lea lucru frumos pe care stie sa-l faca o femeie cu buzele (eu)

I live life in high speed slightly dellusioned by weed. (2pac - high speed)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decat pe vrajmas. (Aristotel)

Every day you`re above ground is a good day. (Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

All I have in this world is my balls and my word and I don`t break them for anyone!(Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa (din auzite)

_|_ mea e dulce, voi sunteti diabetice (zicala mea)

sus

natalia

Guest

felatzie cu sau fara ... ?

scris pe 2 iul 2006 15:24 de natalia

ce inteleg eu din ce zicetzi voi aici : 100% fara prezervativ ... dar in cazul asta exista riscul unei BTS; nu sunt neincrezatoare, doar prevazatoare ... so ??
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 2 iul 2006 15:59 de Nekunoskuta

ce inteleg eu din ce zicetzi voi aici : 100% fara prezervativ ... dar in cazul asta exista riscul unei BTS; nu sunt neincrezatoare, doar prevazatoare ... so ??

Sansele sa iei vreo BTS practicand felatia fara prezervativ sunt aproape 0 asa ca nu-ti fa probleme.

Daca tu ii faci sex oral cu prezervativ, el sa te mangaie cu manusile pe maini

Nimic...
sus

natalia

Guest

Re: Re: felatzie cu sau fara ... ?

scris pe 3 iul 2006 01:05 de natalia

Sansele sa iei vreo BTS practicand felatia fara prezervativ sunt aproape 0 asa ca nu-ti fa probleme.
Daca tu ii faci sex oral cu prezervativ, el sa te mangaie cu manusile pe maini

daca ma mangaie cu manusi nu este echivalent cu a face o felatzie cu prezervativ, nu potzi sa iei vreun BTS de la o atingere, in skimb ce de la o felatzie fara prezervativ da. cam asta ar fii ideea si diferentza imensa. aproape 0? aproapele ala inseamna ceva ...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: felatzie cu sau fara ... ?

scris pe 3 iul 2006 02:49 de ExoticDream

daca ma mangaie cu manusi nu este echivalent cu a face o felatzie cu prezervativ, nu potzi sa iei vreun BTS de la o atingere, in skimb ce de la o felatzie fara prezervativ da. cam asta ar fii ideea si diferentza imensa. aproape 0? aproapele ala inseamna ceva ...

Intrebare: cat de prieten iti este prietenul tau??? Daca l-ai fi adunat de pe strada si ai fi la prima intimitate cu el, as zice ca este bine sa fii prevazatoare, dar daca ai ajuns sa-i faci felatie eu ma gandesc ca-l cunosti destul de bine (inclusiv daca sufera de vreo BTS sau nu), ma insel cumva?!?

sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

Re: Re: Re: Re: felatzie cu sau fara ... ?

scris pe 3 iul 2006 10:01 de Kaly

Intrebare: cat de prieten iti este prietenul tau??? Daca l-ai fi adunat de pe strada si ai fi la prima intimitate cu el, as zice ca este bine sa fii prevazatoare, dar daca ai ajuns sa-i faci felatie eu ma gandesc ca-l cunosti destul de bine (inclusiv daca sufera de vreo BTS sau nu), ma insel cumva?!?

Eu spun cam asa: decat felatie cu prezervativul, mai bine se uita pe geam.. Sincer, eu una nu as accepta nici macar ideea. Nu sunt un fan al degustarii cauciucului Si apoi, felatia are farmecul ei, tocmai pentru ca gusti... Savurezi... etc. Contactul cu pielea partenerului este important. In oricare zona ar fi. Lasati-l naibii de prezervativ. Simtiti, gustati si savurati. Asta e tot farmecul.

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: felatzie cu sau fara ... ?

scris pe 3 iul 2006 16:41 de Nekunoskuta

Sustin intrebarea lui Exotic? Cat de prieten iti e prietenul tau? Chiar nu stii nimic despre el de ti-e frica de o BTS?

Nimic...
sus

natalia

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: felatzie cu sau fara ... ?

scris pe 3 iul 2006 19:29 de natalia

Sustin intrebarea lui Exotic? Cat de prieten iti e prietenul tau? Chiar nu stii nimic despre el de ti-e frica de o BTS?

il cunosc foarte bine si am foarte mare incredere in el ... dar la mine ar fii prima oara cand as face o felatzie si kiar nu stiam cum sa procedez si care sunt riscurile ... apropo, ce senzatii sunt, ce gust
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: felatzie cu sau fara .

scris pe 3 iul 2006 20:28 de Nekunoskuta

Senzatiile si gustul le descoperi tu pe parcurs. Ideea principala insa e sa nu faci o felatie cu prezervativ pentru ca senzatiile si MAI ALES gustul nu sunt aceleasi.

Nimic...
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: felatzie cu sau fa

scris pe 4 iul 2006 15:11 de verdiuc

Sansele unei BTS sunt reduse!
Cum sa iei boala? Nu exista continuitate intre parteneri; nu ar fi decat cazul in care partenera ar avea leziuni orale.
Lucru valabil si in cazul sarutului,daca ambii parteneri au leziuni orale.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Felatzie cu sau fara prezervativ?

scris pe 12 iul 2006 01:47 de DarkAngel

cum de ai reusit sa te gandesti la asta...) ..... sper sa iti placa gustul de latex... eu unu nu pot concepe asa ceva
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Felatzie cu sau fara prezervativ?

scris pe 12 iul 2006 03:52 de Bozgoru

care mai e rostu felatiei..? daca se foloseste prezervativul?
sus

deea

Guest

scris pe 6 feb 2010 17:07 de deea

sus

C275

Veteran member
255 mesaje

scris pe 6 feb 2010 17:35 de C275

fara prezervativ, ii strici tot cheful

daca ai ajuns la stadiul in care vrei sa faci asta pentru prietenul tau, nu ar trebui sa iti faci griji pt BTS

asta daca nu (cum zicea un comentariu de mai sus) l-ai cules de pe strada
sus

gigi

Guest

Re: Re: Felatzie cu sau fara prezervativ?

scris pe 7 feb 2010 09:25 de gigi

nu mai irositi prezervativele, costa si ele bani..
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Felatzie cu sau fara prezervativ?

scris pe 8 feb 2010 12:24 de cherry_dream

nu mai irositi prezervativele, costa si ele bani..

da ... si e criza

mi se pare aiurea sexul oral cu prezervativ. tu simti gustul prezervativului, iar baiatul nu simte nimic.

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online