orgasm

Pagina 1 din 1
1

princess

Senior member
125 mesaje

orgasm

scris pe 13 mar 2004 22:45 de princess

intrbarea mea este dupa cat timp de la inceperea vietii sexuale poti avea orgasm normal...ptr ca eu pana acum am avut numai orgasm prin stimularea clitorisului,si mi-a placut f mult,dar as vrea sa cunosc si senzatia unui orgasm in urma actului sexual...ma simt f bine cu prietenul meu cand o facem dar totusi nu pot sa am orgasm..

Live now,die later!
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: orgasm

scris pe 13 mar 2004 22:53 de copilita

intrbarea mea este dupa cat timp de la inceperea vietii sexuale poti avea orgasm normal...ptr ca eu pana acum am avut numai orgasm prin stimularea clitorisului,si mi-a placut f mult,dar as vrea sa cunosc si senzatia unui orgasm in urma actului sexual...ma simt f bine cu prietenul meu cand o facem dar totusi nu pot sa am orgasm..

nu este o statistica, de pe care citim, shi sa-ti raspundem... depinde de tine 65%, shi de el, restul... trebuie sa-shti cunoshti reactiile corpului, sa shti ce te face sa te simti bine, sa nu fi stresata de ganduri, inlcusiv de gandul "cum sa ajung la orgasm?", etc... nu uita ca orgasmul nu e un tel pe care tre' sa-l urmareshti cu orice pret, e culmea placerii... daca nu exista placere, cum ar putea exista orgasm? Nu orgasmul trebuie cautat, ci placerea..de aceea, fa ce-ti place, nu te sfii sa-i povesteshti shi lui despre asta. Anumite pozitii, prin care este stimulat clitorisul, ar ajuta foarte mult. In plus, daca pozitia va permite, in timpul penetrarii, poti sa incerci tu, sau partenerul tau, o stimulare manuala a clitorisului...

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

kalypso29

Veteran member
181 mesaje

scris pe 13 mar 2004 23:15 de kalypso29

Din cate stiu, poti sa-l ai chiar de la inceput (exceptand, poate, prima data), poate sa fie si de mai tarziu (perioada nu e batuta in cuie), sau... niciodata... In privinta orgasmului, e valabil ce a zis si copilita: anumite pozitii, prin care este stimulat clitorisul, ar ajuta foarte mult.

Dum spiro, spero.
sus

princess

Senior member
125 mesaje

Re: Re: orgasm

scris pe 13 mar 2004 23:32 de princess

ai dreptate,am incercat si stimularea clitorisului in timpul penetrarii dar nu a mers,am avut orgasm numai in urma sexului oral...

Live now,die later!
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: orgasm

scris pe 13 mar 2004 23:50 de Infector

ai dreptate,am incercat si stimularea clitorisului in timpul penetrarii dar nu a mers,am avut orgasm numai in urma sexului oral...

Huston , we have a problem!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Re: Re: Re: orgasm

scris pe 13 mar 2004 23:55 de rul3r

Huston , we have a problem!

sus

kalypso29

Veteran member
181 mesaje

scris pe 14 mar 2004 00:14 de kalypso29

Hai sa-ti zic ce cred eu...Hmmm, cum s-o zic, oare?? Cred ca preludiul ar trebui sa dureze mai mult (cu alte cuvinte: trebuie sa fii foarte excitata); in felul asta, clitorisul -care este chiar langa "poarta" de intrare in vagin- va fi mult mai sensibil la presiune, atingere (sper sa nu aberez!!) si, prin urmare nu va fi nevoie de stimulare cu mana... Sau, mai poti incerca sexul oral (dar fara sa termini asa!!) si cand esti FOARTE aproape de orgasm el (baiatul) sa se opreasca si sa continuati cu penetrarea! Ufff, greu mai e
Ok, asta ar fi la inceput... Pt ca eu cred ca are legatura si cu convingerea ta ca nu poti... Cand o sa vezi ca merge si o sa capeti incredere, nu o sa mai fie nevoie de chestii din astea... deja o sa stii care e drumul... Si, s-ar putea sa ai si acel orgasm "normal" de care vorbesti tu...
Succes!!

Dum spiro, spero.
sus

stefania

Senior member
86 mesaje

scris pe 14 mar 2004 00:59 de stefania

Dupa cum s-a mai spus, orgasmul nu trebuie sa fie telul suprem. Eu, cand mi-am inceput viata sexuala, auzisem de la prietene ca femeile au orgasm foarte greu, unele chiar niciodata in viata (aveau experienta, cica )... si am plecat la drum cam desumflata... nu ma asteptam sa am orgasm prea repede.
Prima oara e mai greu... dar telul meu a fost intotdeuna sa ma simt bine si sa ma familiarizez cu reactiile corpului. Cand prietenul meu a aplicat o tactica pe care initial si eu am crezut-o plictisitoare (cu preludiul la loc de cinste), acordand importanta fiecarui detaliu... si m-a facut sa ma cutremur de placere... am inteles ca prietenele mele erau cam afone in domeniu.
Tactica pe care a prezentat-o Kalypso mi se pare potrivita... dar depinde de fiecare... Trebuie rabdare multa, cunoastere reciproca... fiecare secunda traita ca si cum ar fi un "mini-orgasm"... drumul spre placerea suprema...
Rabdare, exercitiu si din nou rabdare ! Succes!

"To be born again first you have to die..."
sus

GUEST

Guest

scris pe 14 mar 2004 21:05 de GUEST

se pare ca statisticile spun ca numai 30% din femei au orgasm vaginal, restul de 70% avand orgasm clitoridian...deci, nu mi se pare nimic nefiresc sa nu ai orgasm vaginal...nu e o problema......
sus

princess

Senior member
125 mesaje

Re: Re: orgasm

scris pe 14 mar 2004 21:59 de princess

nu o consider o problema,dar chiar sunt curioasa,daca pot spune asa,sa descopar si orgasmul vaginal.Txs pentru raspuns

Live now,die later!
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 14 mar 2004 22:45 de levi82

nu o consider o problema,dar chiar sunt curioasa,daca pot spune asa,sa descopar si orgasmul vaginal.Txs pentru raspuns

Dupa cum au spus-o si altii: trebuie sa te concentrezi pe obtinerea placerii, nu pe obtinerea orgasmului vaginal. Astfel el va veni de la sine daca stimularea este corespunzatoare.

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

23 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online