Acnee pe penis?

Pagina 1 din 1
1

george

Guest

Acnee pe penis?

scris pe 18 iun 2006 01:13 de george

buna ziua.am 17 ani si de cativa ani am observat ca am ca niste puncte pe scrot si pe o anumita parte a penisului,apropiata de scrot.sunt ca niste acnee.ce e de facut,este ceva grav?as putea sa fac ceva fara de a merge la urolog?ajuta-ti-ma!!!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: acnee pe penis?

scris pe 18 iun 2006 12:35 de Nekunoskuta

Sunt niste puncte galbene? E posibil sa fie acumulari de grasime si nu ai de ce sa-ti faci probleme din cauza lor. Dar mai bine spune tu cum arata.

Nimic...
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: acnee pe penis?

scris pe 18 iun 2006 15:49 de verdiuc

Sunt niste puncte galbene? E posibil sa fie acumulari de grasime si nu ai de ce sa-ti faci probleme din cauza lor. Dar mai bine spune tu cum arata.

Eu zic ca este o dermato-micoza si iti recomand clotrimazol.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: acnee pe penis?

scris pe 18 iun 2006 18:35 de valentine

Eu zic ca este o dermato-micoza si iti recomand clotrimazol.

Cred ca i-ar prinde bine o traducere in romana...
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: acnee pe penis?

scris pe 18 iun 2006 19:56 de verdiuc

Cred ca i-ar prinde bine o traducere in romana...

Hai mai vali,chiar asa:are o ciuperca la nivelul pielii.Iar clotrimazolul este medicamentul.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

george

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: acnee pe penis?

scris pe 18 iun 2006 23:42 de george

eu nu sunt in tara acum dar...sper sa gasesc pe cineva sa immi trimita.deci spuneti ca nu e nimic grav,nimic de ce sa imi fac probleme.le am de mult timp.pe testicule as putea spune ca sunt chiar la baza firului de par,dar pe penis... .sunt ca niste puncte f dese,cand intind pielea sunt f evidente.arata cum arata acneea.acele cosuri galbene(scuze pt ca e scarbos),dar acestea nu sunt iesite in relief.
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: acnee pe penis?

scris pe 19 iun 2006 12:44 de verdiuc

eu nu sunt in tara acum dar...sper sa gasesc pe cineva sa immi trimita.deci spuneti ca nu e nimic grav,nimic de ce sa imi fac probleme.le am de mult timp.pe testicule as putea spune ca sunt chiar la baza firului de par,dar pe penis... .sunt ca niste puncte f dese,cand intind pielea sunt f evidente.arata cum arata acneea.acele cosuri galbene(scuze pt ca e scarbos),dar acestea nu sunt iesite in relief.

Nu e grav dar daca lasi punctele alea asa,mai devreme sau mai tarziu vor evolua putin cam naspa.Din moment ce acum nu iti produc probleme,le poti lasa asa.Dar daca la un moment dat punctele alea albe vor deveni pete rosii si te vor ustura,ia clotrimazolul,un unguent.Si in 2-3 zile vor trece si petele,si tot.

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: acnee pe penis?

scris pe 19 iun 2006 20:56 de Bozgoru

auzi. sunt puncte de grasime.. iar pt pct de grasime cel mai indicat ar fii alcolul sau spirtul ca usuca pielea... eu zic sa te dai cu spirt sau alcool pe ele... ca s anu apara mai multe... chiar daca sunt deja multe..si in timp s-ar putea sa se retraga... bafta..
sus

geo

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: acnee pe penis?

scris pe 20 iun 2006 19:56 de geo

ms pt sfaturi.ms mult.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: acnee pe penis

scris pe 20 iun 2006 20:06 de SORIN28

ms pt sfaturi.ms mult.

Numai sa nu te iei dupa mesajul lui "bozgur". Ai sa darami peretii si vecinii o sa te cheme in instanta pentru poluare fonica

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: acnee pe p

scris pe 22 iun 2006 02:02 de Bozgoru

pai daca nu sunt pucte care au rana deschisa nu o sa-l usture e la mintea gainii.. pe tine te ustura pielea daca te dai cu spirt sau alcool sa aftershave...daca nu te-ai barbierit sau daca nu ai rana vie?
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: acnee

scris pe 22 iun 2006 07:25 de SORIN28

pai daca nu sunt pucte care au rana deschisa nu o sa-l usture e la mintea gainii.. pe tine te ustura pielea daca te dai cu spirt sau alcool sa aftershave...daca nu te-ai barbierit sau daca nu ai rana vie?

Incearca tu, eu nu-s curios

Si vezi ca eu sunt cocos nu gaina

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ac

scris pe 4 iul 2006 13:45 de Kaly

Hi hi hi, nu sunteti sanatosi... Lasati mey omul sa dea cu Clotrimazol. Bine ca nu i-ati recomandat sa dea cu... drujba..

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

teo

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 24 iul 2009 02:56 de teo

yo am asa ceva dar pe partea de sub piele a penisului,chiar pe capul penisului am ceva ca niste cosuri sau ceva de genu,astea ce pot fi mi-au aparut acum o luna si acu au aparut iar,spuneti daca e grav
sus

oy

Guest

Re: Acnee pe penis?

scris pe 2 aug 2009 00:17 de oy

baiete nu iti fa griji ai facut o foliculita probabil de la transpiratie sau de la epilare.. stai linistit da'te cu un dezinfectant si cu Clotrimazol cum au zis si ceilalti... si scapi.. bafta !
sus

andrei

Guest

Re: Re: Re: Re: acnee pe penis?

scris pe 9 feb 2010 16:06 de andrei

bai ca ii trebuie tradus in romana
sus

florin150

Newbie
1 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: acnee pe penis?

scris pe 16 mai 2010 16:41 de florin150

am si eu aceeasi problema. mi-au aparut cred dupa o epilare asa deodata cel putin asa cred pt ca atunci le-am observat. sunt pe testicole si pe baza penisului si sunt destul de multe. deja sunt la a doua sapt de clotrimazol si nici un efect mai recomanda cnv ceva?
sus

tandare

Newbie
1 mesaje

Re: Acnee pe penis?

scris pe 19 mai 2010 11:39 de tandare

Mia aparut de vreo 3 zile un cos pe baza penisului ,Credd ca sar putea sa fie o acumulare de grasimi pentru ca seamana leit cu un coss si are in partea de sus o culoare albaa.RASPUNDETIMI SI MIE!!!!!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

48 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online