Sa o fac sau nu?

Pagina 1 din 1
1

lulu

Guest

Sa o fac sau nu?

scris pe 7 feb 2010 21:24 de lulu

am 18 ani si prietenul meu are 24...el este plecat in Grecia ..in vara o sa vina in tara si o sa facem 1an...el spune ca vrea o familie cu mine...si ca pt el "a face dragoste"este un lucru fff important...virginitatea este fff importanta pt mine...daca o s o fac cu el vreau sa raman cu el...il iubesc ff tare si el pe mine..dar imi este teama ca ne v-o certa...ce sa fac?
sus

alex``

Guest

Re: sa o fac sau nu?

scris pe 7 feb 2010 21:34 de alex``

am 18 ani si prietenul meu are 24...el este plecat in Grecia ..in vara o sa vina in tara si o sa facem 1an...el spune ca vrea o familie cu mine...si ca pt el "a face dragoste"este un lucru fff important...virginitatea este fff importanta pt mine...daca o s o fac cu el vreau sa raman cu el...il iubesc ff tare si el pe mine..dar imi este teama ca ne v-o certa...ce sa fac?

lasa te dusa de val, atat timp cat ai intrebat pe forum,inseamna ca ai o oarecare teama...deci nu e bine!

dupa ce o sa vina in Romania o sa plece din nou in Grecia?
sus

lulu

Guest

Re: Re: sa o fac sau nu?

scris pe 7 feb 2010 21:40 de lulu

lasa te dusa de val, atat timp cat ai intrebat pe forum,inseamna ca ai o oarecare teama...deci nu e bine!

dupa ce o sa vina in Romania o sa plece din nou in Grecia?
da...eu o sa trec a12a si o sa mai stea un an acolo si dupa o sa vina definitiv in tara
sus

lulu

Guest

Re: Re: Re: sa o fac sau nu?

scris pe 7 feb 2010 21:40 de lulu

asa spune el....
sus

alex``

Guest

Re: Re: Re: sa o fac sau nu?

scris pe 7 feb 2010 21:59 de alex``

da...eu o sa trec a12a si o sa mai stea un an acolo si dupa o sa vina definitiv in tara

eu zic sa nu ai incredere in el... nu stii ce face acolo

ar trebui sa petreci mai mult timp cu el ca sa il cunosti....

cu vorbe nu face nimic...fapte ar trebui

oricum e decizia ta,eu cred ca vrea doar sa profite de tine,probabil arati bine,si esti si naiva!

-asta e parerea mea-
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 7 feb 2010 22:00 de McLove

Cum sa va ganditi la casatorie la 18 ani?
Auzi, familie... Sunteti romani?

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 7 feb 2010 22:21 de compot

cand o sa vina in tara o sa-i fie greu sa cheltuie banii cu tine iar tu drept rasplata iti pastrezi virginitatea aia fff importanta pt tine. Gandeste-te si la el, la nevoile lui pentru ca il iubesti mult.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

lulu

Guest

Re: Re: sa o fac sau nu?

scris pe 8 feb 2010 08:45 de lulu

Cum sa va ganditi la casatorie la 18 ani?
Auzi, familie... Sunteti romani?
nu ne gandim la casatorie...ne gandim la un viitor impreuna...daca peste 2ani o sa locuim impreuna asta nu inseamna ca ne trebuie acte...
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Sa o fac sau nu?

scris pe 8 feb 2010 11:52 de cherry_dream

In primul rand, n-ar trebui sa va ganditi la o familie ... tu ai 18 ani ... si nu stii ce se poate intampla peste cativa ani.
el este plecat in grecia, deci nu va vedeti. doar vorbiti. nu stii ce face acolo. si vine in tara si gata, faceti sex? e prea aiurea ... in plus, zici ca el iar pleaca 1 an ... Daca virginitatea este foarte importanta pentru tine, eu zic sa nu te complici cu sexul in conditiile astea. avand in vedere "relatia" voastra, este riscul mult mai mare sa intervina situatii neplacute. Si vine doar in vara ... ce faci? faceti sex de cateva ori, si dupa gata.pa. tu o sa tii si mai mult la el ... si o sa suferi. gandeste-te bine.

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

lulu

Guest

Re: Re: Sa o fac sau nu?

scris pe 8 feb 2010 12:59 de lulu

In primul rand, n-ar trebui sa va ganditi la o familie ... tu ai 18 ani ... si nu stii ce se poate intampla peste cativa ani.
el este plecat in grecia, deci nu va vedeti. doar vorbiti. nu stii ce face acolo. si vine in tara si gata, faceti sex? e prea aiurea ... in plus, zici ca el iar pleaca 1 an ... Daca virginitatea este foarte importanta pentru tine, eu zic sa nu te complici cu sexul in conditiile astea. avand in vedere "relatia" voastra, este riscul mult mai mare sa intervina situatii neplacute. Si vine doar in vara ... ce faci? faceti sex de cateva ori, si dupa gata.pa. tu o sa tii si mai mult la el ... si o sa suferi. gandeste-te bine.
se pare ca ai dreptate...daca ma iubeste ma asteapta pana cand eu voi fi pregatita...dar imi este teama ca l voi pierde daca nu fac lucrul asta...sper ca pana atunci sa mi dau seama daca se merita sau nu...:|
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Sa o fac sau nu?

scris pe 8 feb 2010 13:03 de cherry_dream

se pare ca ai dreptate...daca ma iubeste ma asteapta pana cand eu voi fi pregatita...dar imi este teama ca l voi pierde daca nu fac lucrul asta...sper ca pana atunci sa mi dau seama daca se merita sau nu...:|

nu faci asta doar ca sa nu-l pierzi pe el. nu trebuie sa o faci din obligatie. trebuie s-o faci ca simti tu, ca vrei, ca-ti place. nu face sacrificii pentru el. e vorba si de viata ta, de sufletul tau. daca intr-adevar te iubeste, veti ramane impreuna pana cand se stabileste in romania si veti vedea atunci cum vor decurge lucrurile. nu te grabi ... ca sa nu regreti mai tarziu.

sus

lulu

Guest

Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu?

scris pe 8 feb 2010 13:35 de lulu

nu faci asta doar ca sa nu-l pierzi pe el. nu trebuie sa o faci din obligatie. trebuie s-o faci ca simti tu, ca vrei, ca-ti place. nu face sacrificii pentru el. e vorba si de viata ta, de sufletul tau. daca intr-adevar te iubeste, veti ramane impreuna pana cand se stabileste in romania si veti vedea atunci cum vor decurge lucrurile. nu te grabi ... ca sa nu regreti mai tarziu.
sincer nu sunt pregatita pt schimbarea asta radicala...nu simt nevoia sa o fac...si daca o s-o fac o s -o fac ca sa nu l pierd....dar si daca o sa l pierd nu este singurul baiat...poate o sa gasesc unul care sa ma accepte sa cum sunt cu toate ca pe el mi l doresc...ahhh ce greu este ....
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Sa o fac sau nu?

scris pe 8 feb 2010 14:41 de McLove

Daca te iubeste, nu o sa se desparta de tine.
Nu are rost sa cedezi. Daca va despartiti, vei gasi pe cineva care sa te merite cu adevarat.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

lulu

Guest

Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu?

scris pe 8 feb 2010 15:26 de lulu

Daca te iubeste, nu o sa se desparta de tine.
Nu are rost sa cedezi. Daca va despartiti, vei gasi pe cineva care sa te merite cu adevarat.
ai dreptate dar virginitatea este ff importanta pt mine si nu vreau sa ma culc cu el si dupa sa ma despart....vreau un singur baiat si atat...il vreau pe el....of
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu?

scris pe 8 feb 2010 21:12 de cherry_dream

ai dreptate dar virginitatea este ff importanta pt mine si nu vreau sa ma culc cu el si dupa sa ma despart....vreau un singur baiat si atat...il vreau pe el....of

asa spui acum.ca doar pe el il vrei. nu este obligatoriu ca dupa ce te culci cu el sa nu va mai despartiti. asta nu-ti garanteaza nimic. de aceea trebuie sa fii foarte sigura inainte sa faci pasul. stai linistita, vei gasi unul care sa merite ...

sus

lulu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu?

scris pe 9 feb 2010 12:40 de lulu

asa spui acum.ca doar pe el il vrei. nu este obligatoriu ca dupa ce te culci cu el sa nu va mai despartiti. asta nu-ti garanteaza nimic. de aceea trebuie sa fii foarte sigura inainte sa faci pasul. stai linistita, vei gasi unul care sa merite ...
ms mult pt sfaturi...
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu?

scris pe 9 feb 2010 12:52 de basturk

ms mult pt sfaturi...

daca mai stai inca un an virgina si il astepti, iar el daca te iubeste cu adevarat, va fi foarte mandru de tine.asa ar trebui.daca nu este asa...cum au spus si altii...nu te merita.nu tu ar trebui sa te culci cu el sa nu te lase, ci el ar trebui sa stea cu tine, tocmai pentru ca esti virgina.

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu?

scris pe 9 feb 2010 13:41 de cherry_dream

daca mai stai inca un an virgina si il astepti, iar el daca te iubeste cu adevarat, va fi foarte mandru de tine.asa ar trebui.daca nu este asa...cum au spus si altii...nu te merita.nu tu ar trebui sa te culci cu el sa nu te lase, ci el ar trebui sa stea cu tine, tocmai pentru ca esti virgina.

asa e ...

ai grija ce faci

sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau n

scris pe 9 feb 2010 14:01 de basturk

sunt multi baieti in ziua de azi care apreciaza virginitatea.excludem pe cei care nu se gandesc la o relatie serioasa.de la mine ai o bila alba

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

lulu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa o fac s

scris pe 9 feb 2010 16:40 de lulu

este o"moda"acum...este cea mai"apreciata"fata care e experta si se culca cu mai multi...eu nu sunt de acceasi parere...si apoi o viata avem trebuie sa ne gandim si la corpul si psihicul nostru...asa gandesc eu si cred ca bine fac...si apoi toata viata o sa facem lucrul acela...daca el ma iubeste ma va astepta indiferent de durata si daca va fi sa fiu cu el asta depinde numai de noi....
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa o f

scris pe 9 feb 2010 16:57 de basturk

este o"moda"acum...este cea mai"apreciata"fata care e experta si se culca cu mai multi...eu nu sunt de acceasi parere...si apoi o viata avem trebuie sa ne gandim si la corpul si psihicul nostru...asa gandesc eu si cred ca bine fac...si apoi toata viata o sa facem lucrul acela...daca el ma iubeste ma va astepta indiferent de durata si daca va fi sa fiu cu el asta depinde numai de noi....

o sa ai timp sa experimentezi tot ce iti trece prin cap...

sus

lulu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa

scris pe 9 feb 2010 19:14 de lulu

o sa ai timp sa experimentezi tot ce iti trece prin cap...
asa e
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

56 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online