SEXUL ORAL

Pagina 1 din 1
1

beatrice2

Newbie
1 mesaje

SEXUL ORAL

scris pe 9 feb 2010 16:56 de beatrice2

sotului meu ii place sa ii fac sex oral dar el mie nu. spune ca nu poate...ii e sila.am incercat in baie,am zis ca poate asa nu ii mai este sila dar pana la urma m-am lasat pagubasa.
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: SEXUL ORAL

scris pe 9 feb 2010 17:31 de basturk

sotului meu ii place sa ii fac sex oral dar el mie nu. spune ca nu poate...ii e sila.am incercat in baie,am zis ca poate asa nu ii mai este sila dar pana la urma m-am lasat pagubasa.

nasol....si?cu ce problema pe aici?sau doar vroiai sa te destainui?
sa inteleg ca nu stii de ce el nu iti face tie oral...pai sa presupunem ca cel putin o data ti-a facut.si sa mai presupunem ca tu(chiar daca stai bine la capitolul igiena) ai o problema, una din urmatoarele(sau poate mai sunt si alte variante): miros neplacut al secretiei/scurgeri/etc...lucruri carora tu nu le dai interes, dar atunci cand el ti-a oferit oral s-a lovit de asa ceva, si a ramas cu sechele.nici eu nu ti-as face in situatia asta.sau daca dupa un contact sexual normal, el ramane cu o chestie albicioasa in jurul capului penisului, e clar ca ai ceva...si sigur nu ar sari cu gurita exact in locul care secreta asa ceva.
cum ai spus si tu: ii este sila.
fi sigura ca nu ii este sila de un organ sexual in general.in caz contrar, nu cred ca s-ar risca sa te mai sarute dupa ce ii oferi un sex oral.deci...ia masuri in privinta ta.si nu te astepta ca situatia sa se remedieze din senin.convinge-l ca "chestia" de care ii este sila nu mai este ce era inainte.
ca o paranteza/exemplu: prietena mea (ca si mine de altfel) trecem pe la dus mereu inainte de sex.si nu s-a intamplat niciodata sa existe neplaceri de acest gen.ba chiar are un miros placut(excluzand zilele inainte si dupa ciclu cand stiu ca nu trebuie sa ma apropii).

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 9 feb 2010 21:12 de simosimina

Sincer mi se pare foarte urât din partea lui mai ales că este soţul tău...Adică puii mei, deja când faci acest pas în viaţa ta trebuie să ai lângă tine pe cineva care te acceptă oricum şi cu care poţi să faci orice...fără jenă.
Cum să îi fie scârbă..Doamne?!
poate totuşi are un antecedent neplăcut cu sexul oral (o fi dat de una care ..... înţelegi tu mai bine) şi de aceea are o repulsie în momentul de faţă pentru sexul oral...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 9 feb 2010 21:16 de cherry_dream

au dreptate amandoi. incercati sa discutati pe tema asta, roaga-l sa-ti explice de ce ii e sila. si rezolvati cumva problema.

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

Little_F

Junior member
34 mesaje

Re: Re: SEXUL ORAL

scris pe 9 feb 2010 23:19 de Little_F

au dreptate amandoi. incercati sa discutati pe tema asta, roaga-l sa-ti explice de ce ii e sila. si rezolvati cumva problema.

(s)punei problema pe fata ...se rezolva de la sine

Totul sau nimic...
sus

gabriel25

Newbie
5 mesaje

scris pe 11 feb 2010 14:35 de gabriel25

Nu crezi ca cineva primeste fara sa dea nimic inapoi?
Nu te pune pe ganduri?oare pentru tine nu a fost dezgustator la inceput?ar fi cel mai bine sa discuti cu el.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

50 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online