Logest prima data

Pagina 1 din 1
1

adriana220

Newbie
2 mesaje

Logest prima data

scris pe 9 feb 2010 23:39 de adriana220

Buna all . Am si eu o problema in legatura cu anticonceptionalul Logest banuiesc ca sa discutat pe baza acestui anticoncetional dar insa nam gasit nimik legat de problema mea. Tin sa mentionez ca am fost la un control iar doctora mi-a prescris acest anticonceptional am asteptat sa imi vina ciclu ca sa iau din prima zi dupa cum zice si in prospect am asteptat iar ciclu mi-a intarziat cu 5 zile banuiesc ca am racit la ovare cred nush sigur ... mi-a venit si am inceput sa iau pastilele azi e a 2-a zi si menstruatia a devenit destul de ambundenta fata de obicei ... am inteles ca pana se obisnuieste organismu sau ceva de genu dar sunt speriata si nush ce sa fac .. a mai patit cineva asa ceva pana acum? (este prima data cand iau anticonceptionale)
sus

C275

Veteran member
255 mesaje

Re: Logest prima data

scris pe 9 feb 2010 23:58 de C275

anticonceptionalele produc schimbari hormonale in organism.
da e in regula dereglarea asta, organismul o sa se obisnuiasca in timp

fara grija
tu numai sa le iei atunci cand trebuie
sus

adriana220

Newbie
2 mesaje

Re: Re: Logest prima data

scris pe 10 feb 2010 00:10 de adriana220

ok bun deci sa nu imi fac probleme cu aceasta sangerare mai ambundenta decat de obicei? si alta intrebare are cumva ceva daca le iau dimineata in loc de seara ? le iau asa deoarece mi-a venit dimineata
sus

Alin91

Junior member
46 mesaje

Re: Logest prima data

scris pe 10 feb 2010 01:32 de Alin91

Buna all . Am si eu o problema in legatura cu anticonceptionalul Logest banuiesc ca sa discutat pe baza acestui anticoncetional dar insa nam gasit nimik legat de problema mea. Tin sa mentionez ca am fost la un control iar doctora mi-a prescris acest anticonceptional am asteptat sa imi vina ciclu ca sa iau din prima zi dupa cum zice si in prospect am asteptat iar ciclu mi-a intarziat cu 5 zile banuiesc ca am racit la ovare cred nush sigur ... mi-a venit si am inceput sa iau pastilele azi e a 2-a zi si menstruatia a devenit destul de ambundenta fata de obicei ... am inteles ca pana se obisnuieste organismu sau ceva de genu dar sunt speriata si nush ce sa fac .. a mai patit cineva asa ceva pana acum? (este prima data cand iau anticonceptionale)

Daca medicul ti-a prescris acest anticonceptional (in urma unui consult si examinare a fisei medicale) presupun ca e ok.
Exista si anumite contraindicatii, daca ai anemie sau daca ai boli hepatice grave sau daca ai avut atacuri de cord sau daca ai o boala ce implica riscuri in formarea unor cheaguri de sange, etc...

Chestia cu obisnuinta orgranismului ai inteles-o bine
Fiind prima data cand iei, in primele luni pot sa apara tot felul de simptome.. cum ziceai si tu, sangerari sau spotting intre menstruatii dar ar trebui sa se opreasca dupa ce se obisnuieste organismul cu acest tratament.
Totusi daca simptomele continua, reincep sau devin mai severe ar trebui sa mergi din nou la medic si sa intrerupi tratamentul.
Doar atat ai observat? Poate sa mai dea si senzatii de greata.. indispozitie gastrica, modificari ale greutatii.. deci asa cum spunea si C275, unele schimbari hormonale.
De luat, chiar e preferabil seara, la aceeasi ora.. Ca sa schimbi ora (in loc de dimineata sa le iei seara) nu stiu cum s-ar putea proceda. Totusi sa nu iei seara dupa ce in aceeasi zi ai luat si dimineata. Mai bine intreaba medicul care ti le-a prescris.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

58 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online