Situatie dificila: AVORT!

Pagina 1 din 1
1

rares20

Guest

Situatie dificila: AVORT!

scris pe 6 feb 2010 15:28 de rares20

Prietena mea in varsta de 18 ani(ultimul an de liceu) a ramas insarciana acum 3 saptamani.
Noi doi ne am decis la avorteze,desi amandurora ne plac copilasii si nu suntem de acord cu avortul.

E o situatie foarte dificila,nu stim ce sa facem...cum sa procedam...

Daca aveti niste sfaturi le asteptam cu mult drag.
sus

deea88

Guest

Re: situatie dificila AVORT !

scris pe 6 feb 2010 16:46 de deea88

Prietena mea in varsta de 18 ani(ultimul an de liceu) a ramas insarciana acum 3 saptamani.
Noi doi ne am decis la avorteze,desi amandurora ne plac copilasii si nu suntem de acord cu avortul.

pai e cam dificil sa stii...in 1 rand nu stiu dak ea poate sa-si termine liceul fara sa o exmatriculeze. in al 2lea, v-or placea voua copiii da nu sunt usor de crescut, si mai trebuie si bani..iar in al 3lea rand parintii vostri ce ar spune ? ar fi de acord ?
sus

C275

Veteran member
255 mesaje

scris pe 6 feb 2010 17:30 de C275

daca sunteti amandoi 100% convinsi ca avortul e metoda cea mai buna, e ok sa o duceti pana la capat

si eu as proceda in acelasi mod, sincer

sunteti tineri, aveti toata viata inainte

in ziua de azi e foarte greu sa cresit si sa educi un copil cu atatea tentatii in jur

cand ati facut sex trebuia sa va fi gandit la consecinte

sper sa luati cea mai buna decizie

Succes!
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 6 feb 2010 17:35 de simosimina

Faceţi cum credeţi că este mai bine. Dacă aveţi situaţii materiale bune, sau măcar servici e bine să îl păstraţi...dar dacă nu, gândiţi-vă că nu aveţi cu ce să îl întreţineţi....plus că nu sunteţi căsătoriţi...şi încă sunteţi nişte copiii...
Am uitat să spun şi de părinţi...ei cum vor reacţiona? Plus că un copil la vârsta voastra înseamna studii abandonate....
Bine..nu este otul pierdut...dacă aveţi o familie care să vă sprijine atât psihic cât si material...e bine să il păstraţi..aaa...şi cel mai important lucru e să vă iubiţi voi..să rămâneţi împreună mereu
Multă baftă!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

rares20

Guest

Re: Re: situatie dificila AVORT !

scris pe 6 feb 2010 18:04 de rares20

pai e cam dificil sa stii...in 1 rand nu stiu dak ea poate sa-si termine liceul fara sa o exmatriculeze. in al 2lea, v-or placea voua copiii da nu sunt usor de crescut, si mai trebuie si bani..iar in al 3lea rand parintii vostri ce ar spune ? ar fi de acord ?

1. nu ne am gandit la aceasta problema

2. parintii mei au o situatie materiala mai buna,si mamei ii plac foarte mult copilasii,deci grija ar putea avea ea

3. asta e o problema destul de mare,parintii mei ar avea un mic soc cred,care o sa treaca cu timpul,dar in schimb parintii ei sunt o adevarata problema,nu cred ca ar accepta asa ceva ...
sus

deea88

Guest

Re: Re: Re: situatie dificila AVORT !

scris pe 6 feb 2010 18:10 de deea88

1. nu ne am gandit la aceasta problema

2. parintii mei au o situatie materiala mai buna,si mamei ii plac foarte mult copilasii,deci grija ar putea avea ea

3. asta e o problema destul de mare,parintii mei ar avea un mic soc cred,care o sa treaca cu timpul,dar in schimb parintii ei sunt o adevarata problema,nu cred ca ar accepta asa ceva ...

ar avea grija mama ta de bebe dar stii k el mai trebuie si alaptat, la inceput la fiecare 3 ore...si alte chestii...pana la urma prietena ta ar tr sa ia decizia k ea ar purta sarcina, ea ar naste, ea ar alapta...etc. u ai putea doar sa o ajuti la schimbat scutece si la cumparaturi de exemplu. nu te supara dar eu sunt mamica si am trecut prin astea, si nu e asa usor...
sus

deea88

Guest

Re: Re: Re: Re: situatie dificila AVORT !

scris pe 11 feb 2010 12:36 de deea88

si pana la urma ce ati hotarat ?
sus

rares20

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: situatie dificila AVORT !

scris pe 11 feb 2010 13:47 de rares20

si pana la urma ce ati hotarat ?

avortul
doresc acest topic inchis !
sus

gabriel25

Newbie
5 mesaje

Re: Situatie dificila: AVORT!

scris pe 11 feb 2010 14:41 de gabriel25

frate,,nu cred ca te putem ajuta cu prea multe..asta trebuie sa stii numai tu si viitoare mamica,,,nu cred ca parerea celor de pe forum ar conta prea mult..ar trebui sa discutati si cu parintii..
sus

deea88

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: situatie dificila AVORT !

scris pe 11 feb 2010 17:24 de deea88

avortul

naspa...
sus

angel_hopes01

Junior member
34 mesaje

scris pe 12 feb 2010 13:15 de angel_hopes01

aiurea situatie!nu sunt in masura sa judec pe nimeni,da' am impresia ca dumnezeu a vrut ca acest lucru sa se intample.multi tineri in ziua de azi,nu se mai gandesc la consecinte.frate!ii era greu sa'si cumpere un prezervativ?care a fost problema?nu a avut bani,nu a avut timp,nu ii place sexul cu prezervativul?care a fost problema?!sa fim seriosi acum.un copil e foarte greu de crescut cum au spus si ceilalti.trb imbracat,spalat,haine cumparate,mancare sa'idai...si plus de asta este stres mare.nu stiu ce as face daca mi s'ar intampla ca pe la 18 ani sa am copil..da' asta e pana la urma.nu ai ce'i face.daca crede ca are cine sa o ajute cu cresterea copilului sau daca are posibilitate,sa'l pastreze.daca nu,nu o satuiesc sa'l pastreze...chiar daca nu e bine sa avorteze..sa ia o decizie corecta.:*

Sunt aici,la mine sub tricou

Rasuna'n mintea mea zi de zi ca un ecou ..

Sa sufar eu pentru voi?..O zic din nou

Bag pu*a'n lume si v'o fac cadou
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 12 feb 2010 14:07 de basturk

avortul

sper sa treceti bine peste acest hop, sa fie o lectie buna pentru voi, sa aveti grija sa nu se mai intample.sa ii fi alaturi.conteaza mult

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

1994andrei

Junior member
13 mesaje

scris pe 12 feb 2010 16:40 de 1994andrei

Ar trebui ca prietena ta sa avorteze!!!
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 12 feb 2010 23:29 de Psyche

avortul

Nu e usor,dar veti trece amandoi intr-un fel sau altul peste. Pacat ca acum circumstantele au fost de asa natura.Oricat de inuman ar fi pare o decizie inteleapta. Aveti o intreaga viata inainte si multe lucruri ar fi fost mai greu de realizat luand in calcul si existenta copilului.Mai ales ca nu cred ca sunteti pregatiti pentru a avea unul,atat tu cat si ea,mai ales.
Asta are sa va fie o lectie de viata si o pata pe constiinta pentru toata viata,oricat de dur ar parea.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

Alin91

Junior member
46 mesaje

Re: Re: Situatie dificila: AVORT!

scris pe 13 feb 2010 00:17 de Alin91

Ar trebui ca prietena ta sa avorteze!!!

Spui asta in calitate de ce ? Om cu o vasta experienta?
Executia unui avort: http://www.youtube.com/watch?v=k3Vpdsi_JN8&feature=related

Later edit: A da.. sper ca nu e link-ul o problema, e chiar on-topic daca tot discutam despre avort.
Iar daca se gandesc sa recurga la asta, poate ar vrea sa stie si cum decurge asta, nu ?

In speranta ca nu sunt prea ironic, le doresc vizionare placuta..
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online