Sfaturi legate de contraceptie

Pagina 1 din 1
1

alls

Newbie
5 mesaje

Sfaturi legate de contraceptie

scris pe 14 feb 2010 10:21 de alls

Buna tuturor!Am aproape 19 ani(prietenul la fel) avem o relatie de 2 ani jumatate, dar inca nu ne-am inceput viata sexuala...as vrea va rog niste sfaturi in ceea ce priveste contraceptia, anticonceptionalele (se aud tot felul de mituri cum ca ar ingrasa)...va multumesc anticipat
sus

jizabell

Senior member
70 mesaje

Re: Sfat

scris pe 14 feb 2010 10:33 de jizabell

Buna tuturor!Am aproape 19 ani(prietenul la fel) avem o relatie de 2 ani jumatate, dar inca nu ne-am inceput viata sexuala...as vrea va rog niste sfaturi in ceea ce priveste contraceptia, anticonceptionalele (se aud tot felul de mituri cum ca ar ingrasa)...va multumesc anticipat

buna!faceti dragoste oameni buni!!aveti o relatie serioasa,varsta potrivita,ce va impiedica?o sa vedeti ce frumos estee foarte bine ca ete documentezinu iti recomand anticoceptionalele(si nu numai ptr efectele secundare)prezervativul it's the bestsi diafragma iti mai recomand.cu astea doua esti super protejatacauta pe internet mai multe infirmatii,mai ales despre diafragma
iubiti-va mult!

Cand inima unui barbat este deprimata de atatea preocupari, ceatza este imediat imprastiata in momentul in care apare o femeie

Pune mana pe o soba fierbinte un minut si ti se va parea o ora. Stai cu o fata frumoasa o ora si ti se va parea un minut. Asta e relativitatea - Albert Einstein

sus

jizabell

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Sfat

scris pe 14 feb 2010 10:34 de jizabell

buna!faceti dragoste oameni buni!!aveti o relatie serioasa,varsta potrivita,ce va impiedica?o sa vedeti ce frumos estee foarte bine ca te documentezinu iti recomand anticoceptionalele(si nu numai ptr efectele secundare)prezervativul it's the bestsi diafragma iti mai recomand.cu astea doua esti super protejatacauta pe internet mai multe infirmatii,mai ales despre diafragma
iubiti-va mult!

Cand inima unui barbat este deprimata de atatea preocupari, ceatza este imediat imprastiata in momentul in care apare o femeie

Pune mana pe o soba fierbinte un minut si ti se va parea o ora. Stai cu o fata frumoasa o ora si ti se va parea un minut. Asta e relativitatea - Albert Einstein

sus

alls

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: Sfat

scris pe 14 feb 2010 12:28 de alls

Multumesc de incurajare...sunt putin speriata pentru ca am citit tot felul de probleme si dificultati la diferite persoana...si nu as vrea sa ma grabesc ca " fata mare la maritat ", vreau sa fiu constienta si de consecinte...orice alte sfaturi sunt bine venite
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Sfat

scris pe 14 feb 2010 12:39 de cherry_dream

Este bine ca vrei sa fii sigura de ceea ce faci. la varsta voastra si avand in vedere ca sunteti de ceva timp impreuna, puteti sa va incepeti viata sexuala fara nicio problema. nu ar trebui sa fii speriata. ai incredere in tine si in el ... discutati despre asta. e cel mai important.

eu una nu sunt de acord cu anticonceptionalele. e adevarat ca au reactii adverse. si oricum, trebuie sa ti le prescrie medicul. prezervativul, folosit cum trebuie, este foarte bun ...

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

alls

Newbie
5 mesaje

scris pe 14 feb 2010 12:54 de alls

Am discutat despre aceste lucruri cu el... aman2 vrem sa nu ne legam la cap fara sa ne doara respectiv o sarcina...in ceea ce privesc antibebe am sa tin cont de sfaturi...
sus

alls

Newbie
5 mesaje

scris pe 14 feb 2010 12:54 de alls

Am discutat despre aceste lucruri cu el... aman2 vrem sa nu ne legam la cap fara sa ne doara respectiv o sarcina...in ceea ce privesc antibebe am sa tin cont de sfaturi...
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Sfaturi legate de contraceptie

scris pe 14 feb 2010 13:21 de simosimina

eu folosesc anticoncepţionale de aproape 2 ani de zile şi nu m-am îngrăşat decât 3-4 kg (care la mine erau cam necesare, deoarece eram ft slăbuţă).
Ar treb să mergi la un gineco să îţi recomande o marcă bună de anticoncepţ.
Baftă

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

alls

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Sfaturi legate de contraceptie

scris pe 14 feb 2010 13:33 de alls

Acum 3 ani pe cand eram a 9-a am fost la doctor pt ca aveam dereglari hormonale ( dureri insuportabile la menstruatie, cheaguri ft mari de sange) atunci mi-a fost recomandat diane 32(cred) de la care in 4 luni in care le-am luat m-am ingrasat cu nici mai mult nici mai putin de 15 kg...dupa ce am renuntat la ele am revenit la greutatea initiala(50 kg)...cam din acest motiv sunt sceptica in ceea ce privesc antibebe
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

40 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online