Orgasmul si ejacularea la barbat

Pagina 1 din 2
1   2   »

trantor

Guest

scris pe 6 aug 2006 00:02 de trantor

salut.

din toate pelegrinarile mele pe siteurile astea,tot nu am inteles care e faza cu orgasmul si ejacularea la barbat.

.....au loc in acelasi timp???
sau
.....se poate si orgasm fara ejaculare???

ce a doua nu mi sa intamplat niciodata!

marius,coasta de azur!
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Orgasmul si ejacularea la barbat

scris pe 6 aug 2006 11:43 de dazza

salut.

din toate pelegrinarile mele pe siteurile astea,tot nu am inteles care e faza cu orgasmul si ejacularea la barbat.

sau

marius,coasta de azur!

Mda,cica se poate si orgasm fara ejaculare.Asta poate daca o faci de 20 de ori pe zi si nu mai ai ce sa ejaculezi.
Eu n`am vazut orgasm decat cu ejaculare... ..pana acum....

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 aug 2006 15:36 de valentine

Se poate...

Este vorba de o tehnica necunoscuta mie
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Orgasmul si ejacularea la barbat

scris pe 7 aug 2006 09:45 de Bozgoru

dazza raspuns cel mai clar.. ( daca o faci de prea multe ori..nu mai ai ce sa ejaculezi).. dar ,, sentimentul,, de..orgasm il ai
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Orgasmul si ejacularea la barbat

scris pe 7 aug 2006 22:56 de dazza

dazza raspuns cel mai clar.. ( daca o faci de prea multe ori..nu mai ai ce sa ejaculezi).. dar ,, sentimentul,, de..orgasm il ai

sus

Guest

Re: Re: Re: Re: Orgasmul si ejacularea la barbat

scris pe 8 aug 2006 14:29 de

tantric sex
sus

LALELUTZA

Newbie
3 mesaje

scris pe 8 aug 2006 16:35 de LALELUTZA

ciudat k tocmai un baiat intreaba asta...sau sa speram k e doar un nume generic la barbat orgasmul este ejacularea!!! asta in care in care are o partenera...
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

scris pe 8 aug 2006 16:58 de dazza

ciudat k tocmai un baiat intreaba asta...sau sa speram k e doar un nume generic la barbat orgasmul este ejacularea!!! asta in care in care are o partenera...

La barbati orgasmul poate fi si fara ejaculare !! Cazuri izolate,ce`i drept

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 aug 2006 17:27 de ExoticDream

la barbat orgasmul este ejacularea!!!

Ooooof, iar nu v-ati facut lectiile! Dragi copii, daca tot intrati pe site-ul asta, nu ar fi bine sa invatati cate ceva? Ia citeste tu articolul de pe prima pagina, intitulat "Orgasmul masculin", nu cumva iti spune ca orgasmul si ejacularea nu sunt sinonime? De-aia avem pe prima pagina cate un articol nou din cand in cand.... ca omul sa afle de fiecare data cate ceva nou si sa intrebe doar daca vrea amanunte! Cultura sexuala este probabil cel mai important tip de cultura pentru multi indivizi, nu-i subestimati importanta pentru ca tot voi ii veti lipsa!!!

Data viitoare va pun 2!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 8 aug 2006 20:21 de valentine

Dar si orgasmul ala il obtii cu al draq de mult efort...
Din ce stiu eu,orice barbat normal dupa 2 orgasme deja la al treilea trebuie munca nene nu gluma...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 aug 2006 01:20 de ExoticDream

Din ce stiu eu,orice barbat normal dupa 2 orgasme deja la al treilea trebuie munca nene nu gluma...

Daca munceste si ea, cot la cot cu el, "timpii/timpurile" se injumatatesc (ca la..... stii tu ce... sau poate nu?!?)

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul si ejacularea la barb

scris pe 9 aug 2006 16:37 de dazza

Daca munceste si ea, cot la cot cu el, "timpii/timpurile" se injumatatesc (ca la..... stii tu ce... sau poate nu?!?)

Al 3`lea numar mai vine la Pasti...
Ai dreptate valentin....greuuuuuuuu !!

sus

Octavian

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul si ejacularea la

scris pe 9 aug 2006 20:46 de Octavian

Al 3`lea numar mai vine la Pasti...
Ai dreptate valentin....greuuuuuuuu !!

am avut eu orgasm fara ejaculare.Nu stiu cum am reusit..ma abtineam cat de tare puteam sa nu am orgasm, si pana la urma, l-am avut, dar fara ejaculare.si dupa acest orgasm, s-a si fleoshcait "treaba"...si prietena mea nu stia care e problema! nu si`a dat seama ca am avut orgasm...nasol...zic eu
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 15 aug 2006 02:24 de trinchi

salut.

sau

marius,coasta de azur!

Sincer se poate. Incerca sa faci sex vre-o 15 ore si vre-o 4 ejaculari si mai vorbim dupa.. asta daca mai poti sa tastezi.

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

maeka

Junior member
39 mesaje

scris pe 19 aug 2006 19:32 de maeka

eu am vazut ca se poate.odata am facut-o cu prietenul meu si a ejaculat fooooaarte mult.muuuuuult mai mult decat de obicei.am fost amandoi surprinsi, mai ales el.apoi am mai lenevit asa in pat...iar peste putin timp...am inceput iar. a doua oara a durat foarte mult actul sexual..chiar foarte mult decat de obicei..iar cand a terminat...nu ejaculase nici un strop.Nimic
sus

maryus

Guest

Re: Re: ??? Orgasmul si ejacularea la barbat

scris pe 8 iun 2009 16:16 de maryus

eu am vazut ca se poate.odata am facut-o cu prietenul meu si a ejaculat fooooaarte mult.muuuuuult mai mult decat de obicei.am fost amandoi surprinsi, mai ales el.apoi am mai lenevit asa in pat...iar peste putin timp...am inceput iar. a doua oara a durat foarte mult actul sexual..chiar foarte mult decat de obicei..iar cand a terminat...nu ejaculase nici un strop.Nimic

pai dak un barbat poate avea mai multe orgasme in timpul actului sexual de ce se plang toti de timpul necesar pana la primul orgasm
trebuie sa existe o pauza intre ..primul orgasm si ..atunci cand incepi iarasi
presupun ca trebuie folosite mai multe prezervative la cei kare folosesc
astep raspunsuri
sus

maryus

Guest

imi raspunde si mie cineva

scris pe 8 iun 2009 16:43 de maryus

pai dak un barbat poate avea mai multe orgasme in timpul actului sexual de ce se plang toti de timpul necesar pana la primul orgasm
trebuie sa existe o pauza intre ..primul orgasm si ..atunci cand incepi iarasi
presupun ca trebuie folosite mai multe prezervative la cei kare folosesc
astep raspunsuri
sus

maryus

Guest

Re: imi raspunde si mie cineva?

scris pe 9 iun 2009 00:15 de maryus

sus

Alex

Guest

scris pe 24 feb 2010 09:17 de Alex

sus

Alex

Guest

scris pe 24 feb 2010 09:24 de Alex

sincer iti zik k dak folosesti prezervative nu vei avea orgasm in veci.....nu simti nik ....absolut nik....
de obicei orgasmul vine inpreuna cu ejacularea....de aceea dup ejaculare trebuie sa astepti cateva minute pt k muschii penisului se relaxeaza si nu poti continua....ca de altfel prima data cand ejaculat senzatia este foarte profunda....simti k vibreaza tot in interiorul tau....ei pt k vaginul partenerei se dilata trebuie sa incercati o pozitie cat mai confortabila mai exact dak partenera doreste sa controleze ea penetrarea si sa stea deasupra e si mai ok!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul si ejacularea la barb

scris pe 24 feb 2010 13:00 de McLove

sincer iti zik k dak folosesti prezervative nu vei avea orgasm in veci.....nu simti nik ....absolut nik...

Exact!

La fel si tu! Ai cap, dar n-ai creier.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

alinaL

Junior member
46 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul si ejacularea la

scris pe 25 feb 2010 15:25 de alinaL

Exact!

La fel si tu! Ai cap, dar n-ai creier.

ok care'i treaba cand 2 fac sex si barbatul nu se termina?penisul este "mare si tare" el este super excitat totul merge bine dar nu ejaculeaza?

poate fi din cauza faptului ca se concentreaza in 2 parti?....adica gen: esti intr un local si faci sex dar tre sa fii cu ochii in patru sa nu intre cineva peste tine?)

sau e alta cauza?
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul si ejacularea

scris pe 25 feb 2010 15:28 de Danny_DaBoss

ok care'i treaba cand 2 fac sex si barbatul nu se termina?penisul este "mare si tare" el este super excitat totul merge bine dar nu ejaculeaza?

poate fi din cauza faptului ca se concentreaza in 2 parti?....adica gen: esti intr un local si faci sex dar tre sa fii cu ochii in patru sa nu intre cineva peste tine?)

sau e alta cauza?

nu neaparat, poate sa fi trecut de fazele senzatiei de ejaculare si in momentul ala trebuie mai mare concentrare sa ajunga la orgasm.. poate sa si-o traga si 2 ore in continuu sa nu isi dea drumul..
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul si ejacularea

scris pe 25 feb 2010 15:28 de Danny_DaBoss

sus

alinaL

Junior member
46 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul si ejacul

scris pe 25 feb 2010 15:36 de alinaL

nu neaparat, poate sa fi trecut de fazele senzatiei de ejaculare si in momentul ala trebuie mai mare concentrare sa ajunga la orgasm.. poate sa si-o traga si 2 ore in continuu sa nu isi dea drumul..

deci stai...daca trece de fazele senzatiei de ejaculare inseamna ca a avut orgasm? si pt cel de al 2lea trebuie mai multa concentrare?

sau nu vrea sa si dea drumul ca sa lungeasca placerea?...gen daca i se face oral sau cv de genu?
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul si ej

scris pe 25 feb 2010 15:48 de Danny_DaBoss

de genu s-a abtinut sa isi dea drumul, nu a avut orgasm, si pentru a-si da drumu trebuie sa se concentreze mai mult sa ii revina senzatia aia.. altfel.. ramane cu ea-n vant.. merge prin orice metoda, sex normal, oral, numai ca e mai mult de munca.. asta pentru cine vrea maratoane
sus

alinaL

Junior member
46 mesaje

scris pe 25 feb 2010 16:19 de alinaL

deci stai...daca trece de fazele senzatiei de ejaculare inseamna ca a avut orgasm? si pt cel de al 2lea trebuie mai multa concentrare?

sau nu vrea sa si dea drumul ca sa lungeasca placerea?...gen daca i se face oral sau cv de genu?

la asta tot nu mi ai rasp
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul s

scris pe 25 feb 2010 16:22 de Danny_DaBoss

la asta tot nu mi ai rasp

da, se abtine de la orgasm..
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 25 feb 2010 16:22 de cherry_dream

cand a zis el ca "s-a abtinut sa isi dea drumul" s-a referit la faptul ca vrea sa aibe erectie mai mult timp .. iar pentru asta iti cam trebuie experienta. si daca are orgasm, cred ca neaparat ejaculeaza ...

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

alinaL

Junior member
46 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul s

scris pe 25 feb 2010 16:40 de alinaL

cand a zis el ca "s-a abtinut sa isi dea drumul" s-a referit la faptul ca vrea sa aibe erectie mai mult timp .. iar pentru asta iti cam trebuie experienta. si daca are orgasm, cred ca neaparat ejaculeaza ...

si daca nu se termina...se simte bine dar nu se poate termina inseamna ca?e bolnav?)..daca nu e ceva ce se intampla in mod frecvent.
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online