Sexul creeaza dependenta?

Pagina 1 din 2
1   2   »

alinaL

Junior member
46 mesaje

Sexul creeaza dependenta?

scris pe 15 feb 2010 16:15 de alinaL

nu stiu de ce dar eu am impresia ca daca iti incepi viata sexuala o sa devii oarecum dependent...mai ales daca esti "la varsta" (15-20ani)asta nebuna in care hormonii preiau conducerea si nu mai gandesti rational. De cate ori pe saptamana sau pe zi..e "normal"(e aiurea sa spun normal pt ca fiecare are limitele lui dar totusi intelegeti voi) sa faci sex?...probabil e o intrebare naiva poate chiar stupida dar are si o continuitate..daca vor fi raspunsuri mai am intrebari)...ms
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: sexul creaza dependenta?

scris pe 15 feb 2010 17:06 de cherry_dream

nu stiu de ce dar eu am impresia ca daca iti incepi viata sexuala o sa devii oarecum dependent...mai ales daca esti "la varsta" (15-20ani)asta nebuna in care hormonii preiau conducerea si nu mai gandesti rational. De cate ori pe saptamana sau pe zi..e "normal"(e aiurea sa spun normal pt ca fiecare are limitele lui dar totusi intelegeti voi) sa faci sex?...probabil e o intrebare naiva poate chiar stupida dar are si o continuitate..daca vor fi raspunsuri mai am intrebari)...ms

daca iti incepi viata sexuala si iti place sexul, o sa mai vrei sa faci iar si iar.

nu se poate spune ca e normal sa faci de x ori ... fiecare e cu cheful lui ... dar daca faci in fiecare zi, toata ziua (intelegi tu ce vreau sa zic), nu mai are niciun farmec ... trebuie facut si el cu o anumita masura ...

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

InOcEnTa

Junior member
33 mesaje

scris pe 15 feb 2010 17:09 de InOcEnTa

faci sex de cate ori iti vine nu are o limita :P si depinde de hormonii tai cat de dependenta poti sa devii :P daca esti in pragul adolescentei,da,hormonii o cam iau razna,dar te vei plictisii mai tarziu..oricum nu e nimic grav

VIATA ESTE SCURTA,TRAIESTE-O DIN PLIN !!!!!!!!
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: sexul creaza dependenta?

scris pe 15 feb 2010 17:12 de Danny_DaBoss

da, creaza dependenta atata timp cat ai cu cine sa o faci bine... si mie imi place, 5-7 zile pe saptamana, 1-2 ori pe zi..

depinde cum te obisnuiesti
sus

alinaL

Junior member
46 mesaje

Re: Re: Re: sexul creaza dependenta?

scris pe 15 feb 2010 19:33 de alinaL

da, creaza dependenta atata timp cat ai cu cine sa o faci bine... si mie imi place, 5-7 zile pe saptamana, 1-2 ori pe zi..

depinde cum te obisnuiesti

ce ironie ia uitati va la raspunsurile date de fete si cele date de baieti......fetele zic ca o sa te plictisesti si ca depinde de varsta etc pe cand baietii zic ca da creaza dependenta si ar faceo in fiecare zi de mai multe ori pe zi..

intrebarea ar fi acum..ce intelegi tu prin "daca ai cu cine sa o faci bine"...ce inseamna "bine"?...si acum ma adresez baietilor...ati putea face numai cu prietena sex si sa nu va saturati sau sa vreti si cu altcineva?..
sus

luinwe

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: Re: sexul creaza dependenta?

scris pe 15 feb 2010 20:01 de luinwe

ce ironie ia uitati va la raspunsurile date de fete si cele date de baieti......fetele zic ca o sa te plictisesti si ca depinde de varsta etc pe cand baietii zic ca da creaza dependenta si ar faceo in fiecare zi de mai multe ori pe zi..

intrebarea ar fi acum..ce intelegi tu prin "daca ai cu cine sa o faci bine"...ce inseamna "bine"?...si acum ma adresez baietilor...ati putea face numai cu prietena sex si sa nu va saturati sau sa vreti si cu altcineva?..

pai....raspunsul la intrebarea "ati putea face numai cu prietena sex si sa nu va saturati sau sa vreti si cu altcineva?"

este dat mult mai devreme: "daca ai cu cine sa o faci bine"

daca ai o prietena/iubita/sotie, si merge treaba extraordinar la pat,adica sunt compatibili sexual, ce sens mai are o a treia persoana in peisaj?
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 15 feb 2010 20:21 de cherry_dream

sa o faci "bine"inseamna sa te satisfaca, sa fii multumita. iar daca se intampla acest lucru, cu siguranta vei mai vrea ...

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sexul creaza dependenta?

scris pe 15 feb 2010 20:26 de McLove

Da, te poti plictisi si de persoana persoana pe care o iubesti.

Dar, in anumite situatii.. Daca ai contact sexual de 10 ori pe zi, pana la urma iti vine rau.

Atunci, nici la alta nu te mai gandesti.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 15 feb 2010 20:36 de simosimina

dependenţă psihică ))))

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

alinaL

Junior member
46 mesaje

Re: Re: sexul creaza dependenta?

scris pe 15 feb 2010 21:28 de alinaL

dependenţă psihică ))))

ce am inteles din ce mi ati zis este ca e important sa nu faci exagerat de mult cu iubitul/a stabila pt ca devine plictisitor)..si totusi daca e sex "de calitate" va dura si nu inseala nimeni pe nimeni...nu stiu de ce dar nu prea cred in asta..poate dupa casatorie..
si dependenta psihica? adica?..

alta chestie ar fi : de ce multi baieti (ca sa nu zic majoritatea) fac sex nu dragoste?..e trist. doar instinctul animalic si placerea conduc?..sunt si emotii, trairi..nu?

sus

luinwe

Veteran member
273 mesaje

scris pe 15 feb 2010 21:53 de luinwe

alta chestie ar fi : de ce multi baieti (ca sa nu zic majoritatea) fac sex nu dragoste?..e trist. doar instinctul animalic si placerea conduc?..sunt si emotii, trairi..nu?

perimite-mi sa te contrazic... nu majoritatea vor sex doar.... mereu suntem acuzati ca vrem doar sex... e total gresit ....barbatu si femeia sunt ca 2 tari... un barbat care vrea sex valoareaza 100 barbati care vor sex in tara femeilor
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 15 feb 2010 22:29 de simosimina

ce am inteles din ce mi ati zis este ca e important sa nu faci exagerat de mult cu iubitul/a stabila pt ca devine plictisitor)

wow...stop!
Nu am spus nicăieri chestia asta! Doamne! Cum să te plictiseşti?! Te plictiseşti doar atunci când laşi rutina să intervină...
Eu cu iubitul meu facem peste 2 luni 3 ani de zile! Şi nu l-am înşelat, nu m-a înşelat...şi o facem de 3,4 ori pe săptămână (şi dacă dorm în weekend la el şi de mai multe ori)...înţelegi?
Între voi trebuie să existe o armonie în pat..numită de toţi compatibilitate

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

alinaL

Junior member
46 mesaje

scris pe 16 feb 2010 17:39 de alinaL

un barbat care vrea sex valoareaza 100 barbati care vor sex in tara femeilor

nu am vrut sa generalizez, scuze daca s a inteles asta. cat despre explicatia ta jur ca nu mi proceseaza creierul si nu o inteleg...
sus

mihailabagiu

Guest

scris pe 16 feb 2010 17:45 de mihailabagiu

hormonii o pot lua razna daca o faci prea rar sau deloc...nu daca o faci prea des..parerea mea
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul creaza dependenta?

scris pe 16 feb 2010 20:44 de cherry_dream

hormonii o pot lua razna daca o faci prea rar sau deloc...nu daca o faci prea des..parerea mea

spui tu asta din proprie experienta?

sus

tot eu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul creaza dependent

scris pe 16 feb 2010 20:54 de tot eu

spui tu asta din proprie experienta?

da, am vazut ce poate face lipsa, la femei !!!!
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul creaza depen

scris pe 17 feb 2010 18:52 de cherry_dream

da, am vazut ce poate face lipsa, la femei !!!!

ce face?

sus

alinaL

Junior member
46 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul creaza d

scris pe 25 feb 2010 14:40 de alinaL

biine asta deja e aiurea....la femei zici tu ca face?...eu sunt d alta parere...dar mai bn ne oprim aici.
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 25 feb 2010 14:55 de Danny_DaBoss

in sensul ca daca partenera este plictisitoare in pat... atunci nu mai am nici un interes.. daca este experimentata, atunci de fiecare data este bine, frumos si interesant.. bine inteles ca si sentimentele au un rol important in viata sexuala ca nu poti face cu oricine ce poti face cu persoana iubita
sus

alinaL

Junior member
46 mesaje

scris pe 25 feb 2010 15:44 de alinaL

in sensul ca daca partenera este plictisitoare in pat... atunci nu mai am nici un interes.. daca este experimentata, atunci de fiecare data este bine, frumos si interesant.. bine inteles ca si sentimentele au un rol important in viata sexuala ca nu poti face cu oricine ce poti face cu persoana iubita

deci sa inteleg ca te ai plictisi de o incepatoare?

si ce se intampla daca ambii parteneri sunt incepatori?...nu iese sex bun? sau se va sfarsi relatia pt ca se vor plictisi?
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 25 feb 2010 15:53 de Danny_DaBoss

deci sa inteleg ca te ai plictisi de o incepatoare?

si ce se intampla daca ambii parteneri sunt incepatori?...nu iese sex bun? sau se va sfarsi relatia pt ca se vor plictisi?

in primul rand nu m-as incurca cu o incepatoare..

iar 2 incepatori... cum sa iasa sexul bun la 2 incepatori ? 2 incepatori se descopera, experimenteaza si pe parcurs, dupa o perioada devine si sexul din ce in ce mai bun..
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 25 feb 2010 16:01 de cherry_dream

iar 2 incepatori... cum sa iasa sexul bun la 2 incepatori ? 2 incepatori se descopera, experimenteaza si pe parcurs, dupa o perioada devine si sexul din ce in ce mai bun..

stii, daca ambii sunt incepatori, este mult mai bine. invata amandoi pe parcurs si se inteleg altfel ... au acelasi ritm ...
nu poti sa spui neaparat ca nu iese sexul bun ... intr-adevar cu timpul va deveni din ce in ce mai bun ... dar asta nu inseamna ca nu se vor simti bine in pat. bine, acum depinde si de persoane.

pe cand, daca unul este incepator si unul experimentat ... este putin aiurea, pentru ca nu 'reactioneaza' la fel ... unul stie ce sa faca, unul nu. iar cel experimentat are alte asteptari de la celalalt.. acum, cu multa intelegere si rabdare, se poate ca totul sa decurga bine ... iar, depinde de persoane..

sus

alinaL

Junior member
46 mesaje

scris pe 25 feb 2010 16:07 de alinaL

stii, daca ambii sunt incepatori, este mult mai bine. invata amandoi pe parcurs si se inteleg altfel ... au acelasi ritm ... si nu poti sa spui neaparat ca nu iese sexul bun ... intr-adevar cu timpul va deveni din ce in ce mai bun ... bine, acum depinde si de persoane.

pe cand, daca unul este incepator si unul experimentat ... este putin aiurea, pentru ca nu 'reactioneaza' la fel ... unul stie ce sa faca, unul nu. iar cel experimentat are alte asteptari de la celalalt.. acum, cu multa intelegere si rabdare, se poate ca totul sa decurga bine ... iar, depinde de persoane..

bine zis la chestia cu ritmul...mi se pare ff ok

si da...dupa o perioada cand invata devine bun

depinde de persoane daca au rabdare si se iubesc indeajuns de mult
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 25 feb 2010 16:10 de cherry_dream

bine zis la chestia cu ritmul...mi se pare ff ok

si da...dupa o perioada cand invata devine bun

depinde de persoane daca au rabdare si se iubesc indeajuns de mult

exact. nu poate fi vorba de plictiseala atata timp cat amandoi se simt bine in pat ... si nu au o viata sexuala monotona..

sus

sgc

Guest

scris pe 25 feb 2010 16:22 de sgc

dar tu prin ce anume te crezi diferita?!? crezi, cumva, ca atunci cand faci sex in cazul tau, s-ar detasa altceva decat instinctul animalic si placerea?!? sexul este o necesitate-din cauza hormonilor, mai degraba, decat a creea dependenta. dac-ar crea dependenta, categoric de la virginitate pana la meno si andropauza cuplul ar fi indestructibil. iubirea creeaza dependenta, adica prezenta persoanei dragi, fumatul creeaza dependenta, etc.
poti sa consideri raspunsul pe subiect, in cazul in care intrebarea ta se refera, strict, la activitatea reala sexuala, si nu la accesarea forumului sexpert si comunicarea indirecta pe acest forum
sus

alinaL

Junior member
46 mesaje

scris pe 25 feb 2010 16:29 de alinaL

cuplul ar fi indestructibil. nu consider ca e asa....daca le trebuie sex amandurora nu inseamnca ca nu se vor desparti...mai sunt si alte persoane cu care pot face sex.
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 25 feb 2010 16:30 de cherry_dream

cuplul ar fi indestructibil. nu consider ca e asa....daca le trebuie sex amandurora nu inseamnca ca nu se vor desparti...mai sunt si alte persoane cu care pot face sex.

mda.

sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 25 feb 2010 16:33 de Danny_DaBoss

mda.

mda2
sus

alinaL

Junior member
46 mesaje

scris pe 25 feb 2010 16:35 de alinaL

mda2

nu suntem porumbei sa ne indragostim numai 1data si sa ramanem cu acea persoana toata viata.....

despre porumbei se spunea asta, nu?
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 25 feb 2010 16:40 de Danny_DaBoss

porumbei, ciori si cocalari
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online