Dezvirginata accidental... cum le spun alor mei?

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

lombuss

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginata accid

scris pe 26 feb 2010 14:56 de lombuss

McLove: absolut nu ma intereseaza parerile tale
dar daca tu crezi ca himenul se rupe numai in timpul actului sexual...te inseli amarnic
caci chiar si profa de educatie p/u sanatate ne-a spus ca himenul se rupe destul de bine si intr-un accident..
Te las sa te gindesti...
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginata a

scris pe 26 feb 2010 15:09 de McLove

McLove: absolut nu ma intereseaza parerile tale

Si, cine esti tu? Nu am nevoie de inca un fan!
Oricum, am zis clar "ala"... Cumva, te-ai simtit?

Crezi ca trebuie sa stiu ca nu te intereseaza pe tine?

O sa are in jur de 30-40 cm (nu stiu sigur!)
S-a lovit in margine, acea margine este un semicerc, nu are nimic ascutit.
Toate bune si frumoase!

Daca imi explicati, cum o sa, a intrat intr-o fata, aceasta fiind virgina, vaginul fiind mult mai stramt, saua fiind in pozitie ORIZONTALA, "esteti" cei mai tari!

PS: excludem pantalonii + chilotul. Era goala!

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

lombuss

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirgina

scris pe 26 feb 2010 15:30 de lombuss

mda....
nu merit sa ma cobor la nivelul tau de inteligenta
sus

claudiu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvir

scris pe 26 feb 2010 16:23 de claudiu

sunt foarte curios cati ani ai.
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirgina

scris pe 27 feb 2010 13:20 de Psyche

Si, cine esti tu? Nu am nevoie de inca un fan!
Oricum, am zis clar "ala"... Cumva, te-ai simtit?

Crezi ca trebuie sa stiu ca nu te intereseaza pe tine?

O sa are in jur de 30-40 cm (nu stiu sigur!)
S-a lovit in margine, acea margine este un semicerc, nu are nimic ascutit.
Toate bune si frumoase!

Daca imi explicati, cum o sa, a intrat intr-o fata, aceasta fiind virgina, vaginul fiind mult mai stramt, saua fiind in pozitie ORIZONTALA, "esteti" cei mai tari!

PS: excludem pantalonii + chilotul. Era goala!

ce voiam sa subliniez e ca nu tre sa intre!

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvir

scris pe 27 feb 2010 22:05 de McLove

ce voiam sa subliniez e ca nu tre sa intre!

Asa e! Ai uitat sa precizezi ca prima data e unda de soc, apoi explozia propriu-zisa. (ma refer la o bomba)

Deci, de acum incolo sa stiu... Daca lovesc pe cineva din greseala in burta, ii rup matu'.

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De

scris pe 27 feb 2010 22:12 de Psyche

Asa e! Ai uitat sa precizezi ca prima data e unda de soc, apoi explozia propriu-zisa. (ma refer la o bomba)

Deci, de acum incolo sa stiu... Daca lovesc pe cineva din greseala in burta, ii rup matu'.

pur si simplu nu am credibilitateomul asta e imposibil. unde`s doctorii?

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 27 feb 2010 22:22 de McLove

pur si simplu nu am credibilitateomul asta e imposibil. unde`s doctorii?

Atunci de ce incerci sa imi raspunzi, daca nu ai nimic sa imi spui?

Adu-mi dovezi, spune ceva, apoi... poti sa zici "unde's doctorii".
Data viitoare vorbeste cu prietenii tai asa, nu cu mine!

Incepe sa miroase, cand cineva te "intoarce", nu?

Abtine-te de la comentarii din astea, "la misto". Dupa cum ai vazut, eu... chiar nu am nimic cu tine. Dar, ar fi naspa sa vina randul meu...

.bye

sus

Psihologul

Guest

scris pe 27 feb 2010 22:50 de Psihologul

. unde`s doctorii?

Ne cerem scuze. Dar l-am scapat din lesa pe atotstiutorul.(Nu-l contrazice. Se crede ruda cu Einstein). S-a speriat de masini si acum vorbeste la morminte straine.

Nebunia e o raritate în cazul indivizilor, – însă în cel al grupurilor, al partidelor, al popoarelor, al epocilor ea constituie regula. – Friedrich Nietzsche
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 27 feb 2010 23:18 de compot

Ne cerem scuze. Dar l-am scapat din lesa pe atotstiutorul.(Nu-l contrazice. Se crede ruda cu Einstein). S-a speriat de masini si acum vorbeste la morminte straine.

Nebunia e o raritate în cazul indivizilor, – însă în cel al grupurilor, al partidelor, al popoarelor, al epocilor ea constituie regula. – Friedrich Nietzsche

Lasati-o balta, aia a vrut sa faca sex, si-a batut unu' joc de ea, cine stie ce i-a introdus
si inventeaza povesti cum ca vezi doamne "accident teribil", am cazut intr-o sa de bicicleta. De apreciat totusi ca are imaginatie.
Reveniti-va oamenilor !!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 28 feb 2010 01:02 de McLove

O intrebare: cat de ratata poate fi o persoana, sa posteze cu un user "anonim", doar pentru a face o impresie buna?

"Sforta" ip-ului dinamic!

Sa vad acum cine se simte!

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 1 mar 2010 01:03 de compot

O intrebare: cat de ratata poate fi o persoana, sa posteze cu un user "anonim", doar pentru a face o impresie buna?

"Sforta" ip-ului dinamic!

Sa vad acum cine se simte!

a dat-o de gol stiul )

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 2 mar 2010 11:32 de compot

Eu o consider ca este totushi o fata femeie mai nou foarte norocoasa ca n-a ramas infipta acolo.

Ironic, mi-a placut mult asta

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

al3xa_anamaria

Senior member
64 mesaje

scris pe 17 mar 2010 19:16 de al3xa_anamaria

nu pot sa cred k va incapatanati in halul asta sa nu credeti...e ffff adevarat...himenul se poate rupe d l o lovitura d genu....eu camd eram mica am alunecat in cada si am nimerit cu.. pe marginea cazi...am sangerat a durut...si..SA RUPT.. e ff adevarat si k rpimul meu partener sexual nu a vrut sa creada k e intradevar primul...si am renuntat l el...dar cu constiinta impacata tipul chiar era primul.

deci himenul sze poate rupe in urma unei lovituri de genu...
sus

al3xa_anamaria

Senior member
64 mesaje

scris pe 17 mar 2010 19:18 de al3xa_anamaria

ingnoranti si nestiutori ar putea sa stea deoparte si sa nu se bage intro discutie p un subiect de care habar nu au.. PACE!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 17 mar 2010 21:10 de McLove

ingnoranti si nestiutori ar putea sa stea deoparte si sa nu se bage intro discutie p un subiect de care habar nu au.. PACE!

Invata sa te adresezi! Eu nu cred ca te-am jignit pe tine.

Incerc sa evit certurile, dar...

PS: si, data viitoare cand mi te adresezi, vorbeste in limba romana. Nu am chef de cuvinte pocite.

Inteleg, vrei sa te bagi in seama, sa dai un sfat... da-l si nu mai jigni aiurea!

sus

al3xa_anamaria

Senior member
64 mesaje

scris pe 17 mar 2010 21:40 de al3xa_anamaria

Iinvata sa te adresezi! Eu nu cred ca te-am jignit pe tine.

Incerc sa evit certurile, dar...

PS: si, data viitoare cand mi te adresezi, vorbeste in limba romana. Nu am chef de cuvinte pocite.

Inteleg, vrei sa te bagi in seama, sa dai un sfat... da-l si nu mai jigni aiurea!

uite cum sta treaba..imi cer scuze pt k team jignit...dar ma scoate din minti knd vad k cineva incerca sa afle cv sau sa se informeze si apeleaza l asemenea forumuri iar in schimb nu primeste mai mult decat reprosuri si batai d joc...cred k ar trebui sa ii raspunda cineva in cunostinta d cauza...si cine nu stie sa se abtine...
imi cer scuze ink odata
sus

lombuss

Guest

scris pe 18 mar 2010 13:58 de lombuss

uite cum sta treaba..imi cer scuze pt k team jignit...dar ma scoate din minti knd vad k cineva incerca sa afle cv sau sa se informeze si apeleaza l asemenea forumuri iar in schimb nu primeste mai mult decat reprosuri si batai d joc...cred k ar trebui sa ii raspunda cineva in cunostinta d cauza...si cine nu stie sa se abtine...
imi cer scuze ink odata

am incercat si eu sa spun cuvintele tale...dar toti imi sar in cap
sus

al3xa_anamaria

Senior member
64 mesaje

scris pe 19 mar 2010 00:37 de al3xa_anamaria

am incercat si eu sa spun cuvintele tale...dar toti imi sar in cap

dar am observat k in multe cazuri inloc sa fie ajutate si intelese persoanele kre au o problema mai ciudata (pt k de asta vine aici...si asta e cauza sustinuta d acest site) ele sunt luate in deradere si criticate...

copii astia d 12-14 ani kre intreaba d sex...e adevarat k nu e momentul pt ei dar ar trebui sa apreciem k makr k vor informatii. am observat k aproape toti "veteranii" d pe aici (dak le pot zice asa) incerca sa sustina valorile morale (care sunt pe cale de disparitie la noi) si totusi in loc sa se gandesk ca educatia copiilor de azi este viitorul copiilor nostri si sa participe atat cat pot in informarea adolescentilor prefera sa ii certe, sa ii sperie si sa ii goneasca....dak nu ii ajutam noi cine o va face??? nimeni!!! nu vin aici pt k mai au si alte obtiuni...vin pt k au nevoie d noi

sper sa ma intelegeti si sa ne implicam mai mult in sustinerea cauzei acestui forum

scuze dak am deranjat pe cineva...sper sa nu mi se adreseze reprosuri...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 19 mar 2010 12:33 de SORIN28

dar am observat k in multe cazuri inloc sa fie ajutate si intelese persoanele kre au o problema mai ciudata (pt k de asta vine aici...si asta e cauza sustinuta d acest site) ele sunt luate in deradere si criticate...

Daca ai sa stai mai mult pe aici, ai sa intelegi de ce astia mai "vechi" se poarta asa.

copii astia d 12-14 ani kre intreaba d sex...e adevarat k nu e momentul pt ei dar ar trebui sa apreciem k makr k vor informatii.

Informatiile se pot gasi oriunde, chestia e ca ei intai fac vreo ceva si abia dupa incearca sa se informeze. (Intai il omori si dupa il intrebi daca are ceva de spus)

am observat k aproape toti "veteranii" d pe aici (dak le pot zice asa) incerca sa sustina valorile morale (care sunt pe cale de disparitie la noi) si totusi in loc sa se gandesk ca educatia copiilor de azi este viitorul copiilor nostri si sa participe atat cat pot in informarea adolescentilor prefera sa ii certe, sa ii sperie si sa ii goneasca.

Nu exita veterani, exista doar useri. Ce apare sub nume e apa de ploaie.
Eu unul nu ma simt nevoit sa invat pe nimeni valorile morale si sa educ. De asta se ocupa parintii si in cea mai mare masura el insusi.
Daca in tineretul asta sta viitorul nostru...imi schimb ideea despre sinucidere sau mai simplu(si mai benefic pentru sanatatea mea) emigrez definitiv.

...dak nu ii ajutam noi cine o va face??? nimeni!!! nu vin aici pt k mai au si alte obtiuni...vin pt k au nevoie d noi

Chiar asa cine sa-i ajute?
Intai sa invete, sa invete sa scrie corect(sau macar acceptabil), intai sa se informeze din carti/articole scrise de oameni in domeniu(care se gasesc in nestire pe Marele Internet) si abia in cazul in care au o nelamurire sa intrebe. E cam si cum ai plange ca nu ai luat permisul, te plangi ca nu ai luat examenul dar nici macar nu ai invatat...dar te plangi ca e mai usor.

sper sa ma intelegeti si sa ne implicam mai mult in sustinerea cauzei acestui forum

Forumul il sustinem doar ca nu sustinem ideea de analfabetism si intrebari idioate.

scuze dak am deranjat pe cineva...sper sa nu mi se adreseze reprosuri...

Chiar e necesar sa-ti ceri scuze la fiecare mesaj?
Uite ca eu am un repros pentru tine(chiar daca nu le vrei) - nu poti scrie normal in frumoasa limba romana? Stiu ca e grea(a doua din lume parca) dar totusi...

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

al3xa_anamaria

Senior member
64 mesaje

scris pe 19 mar 2010 14:35 de al3xa_anamaria

Chiar e necesar sa-ti ceri scuze la fiecare mesaj?
Uite ca eu am un repros pentru tine(chiar daca nu le vrei) - nu poti scrie normal in frumoasa limba romana? Stiu ca e grea(a doua din lume parca) dar totusi...

ma scuz pt ca nu imi place sa intru in conflicte... (m-am straduit sa scriu corect, problema e obijnuinta cu scrisul de pe "mess" )
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 19 mar 2010 15:12 de McLove

(m-am straduit sa scriu corect, problema e obijnuinta cu scrisul de pe "mess" )

Atunci, renunta la aceasta "obijnuinta".

Toti vrem sa se scrie macar normal, si gandeste-te, o sa te ajute enorm!

Pana la urma, o sa distrugeti limba romana cu messengerul asta. El nu a fost creat pentru nasterea unei noi limbi!

sus

al3xa_anamaria

Senior member
64 mesaje

scris pe 19 mar 2010 15:15 de al3xa_anamaria

Atunci, renunta la aceasta "obijnuinta".

Toti vrem sa se scrie macar normal, si gandeste-te, o sa te ajute enorm!

Pana la urma, o sa distrugeti limba romana cu messengerul asta. El nu a fost creat pentru nasterea unei noi limbi!

da corect..dar kteodata te ia valul si te atrage faptul k poti scrie mai repede...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 21 mar 2010 02:35 de ExoticDream

da corect..dar kteodata te ia valul si te atrage faptul k poti scrie mai repede...

Renunta! Da tonul, fii tu cea care scrie corect si poate si unii dintre cei cu care vorbesti pe mess se vor lua dupa tine, nu invers. Nu ceda la chestii penibile gen spiritul de turma, te vei simti mult mai bine daca nu faci ca gloata!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Dezvirginata accidental... cum le spun alor me

scris pe 1 mai 2010 00:03 de Machiavelli

ajutati-ma va rog.....
sunt dezvirginata, dar nu de la un contact sexual, si din cauza unui accident.
cum crede-ti sa le spun parintilor (si daca da, atunci in ce mod?)

nu ma mai pot oprii din ras cand vad titlul "dezvirginata accidental" cand pe aici sunt atatea fete care habar nu au cum sa se dezvirgineze...dak le doar.e.bla bla bla... ..hai mai...explica-ne si noua cum ai reusit minunea

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

ttt

Guest

Re: Re: Dezvirginata accidental... cum le spun alo

scris pe 1 mai 2010 16:54 de ttt

nu ma mai pot oprii din ras cand vad titlul "dezvirginata accidental" cand pe aici sunt atatea fete care habar nu au cum sa se dezvirgineze...dak le doar.e.bla bla bla... ..hai mai...explica-ne si noua cum ai reusit minunea

desteptule, citeste tot continutul acestui topic si ai sa vezi...pfff
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Dezvirginata accidental... cum le spun

scris pe 2 mai 2010 18:49 de Machiavelli

desteptule, citeste tot continutul acestui topic si ai sa vezi...pfff

Mersi pentru apreciere.Am citit si m-a bufnit rasul din nou .Hai sa fim seriosi

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Alina

Guest

Re: Dezvirginata accidental... :D

scris pe 31 mai 2010 12:43 de Alina

Bai,eu o cred nici eu nu mai sunt tot din cauza unui accident! Ai mei stiu despre asta si m-au crezut chiar erau acolo cand m-am lovit! Eram la tara si am vrut sa trec peste o tabla care imi venea cam pana la mijloc. Si eram mititica si am ridicat piciorul l-am trecut si m-am dezechilibrat am cazut pe tabla (tabla era in picioare si era cam ascutita) mi-a curs sange dar nu m-am gandit la asta! Atunci aveam 9 ani iar acum am 13.
Pana in vacanta de Pasti de anul asta eu nu am stiut ca nu mai sunt virgina! Abia in vacanta asta am descoperit!
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Dezvirginata accidental... :D

scris pe 1 iun 2010 07:33 de compot

Pana in vacanta de Pasti de anul asta eu nu am stiut ca nu mai sunt virgina! Abia in vacanta asta am descoperit!

Totusi, de ce razi atata?
Crezi ca-i bine ce ti s-a intamplat?

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Dezvirginata accidental... cum le

scris pe 1 iun 2010 09:52 de basturk

eu te cred oricat de stupid ar parea. si eu am patit-o tot cu bicicleta cand eram mica.dar nu se pune problema vreunei penetrari dubioase cu saua ci simpla lovitura.
ti-a curs si sange?

deci m-am cracanat de ras poate ma dezvirginez, naiba....

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online