Se poate face avort la 7 luni?

Pagina 1 din 3
1   2   3   »

vali

Guest

Se poate face avort la 7 luni?

scris pe 16 mar 2004 15:08 de vali

sunt momentan de sase luni in strainatate iar dupa ce am ajuns am aflat ca sunt insarcinata ...acum revin in tara si vreau sa avortez .se poate face avort la 7 luni sunt foarte dezorientata si unde trebuie sa apelez este imposibil sa pastrez copilul am 20 de ani
sus

mdln

Guest

Re: avort la 7 luni

scris pe 16 mar 2004 15:14 de mdln

la acest moment al sarcinii poti naste cu succes, nu exista avort la 7luni, ce ai pazit acolo?
sus

butterfly19

Guest

scris pe 16 mar 2004 15:20 de butterfly19

sunt momentan de sase luni in strainatate iar dupa ce am ajuns am aflat ca sunt insarcinata ...acum revin in tara si vreau sa avortez .se poate face avort la 7 luni sunt foarte dezorientata si unde trebuie sa apelez este imposibil sa pastrez copilul am 20 de ani

nu se mai poate face nimic mai ales in Romania.e mult prea tarziu.eu zic sa iti pui in ordine viata si sa te pregatesti pentru a fi mama.la urma urmei sunt f multe fete cu mult mai tinere decat tine care au un copil doi asa ca nu e nici o tragedie.Gandeste-te ca de acum incolo viata unuei persoane depinde de tine.Iar un avort chiar si spontan iti pune in primul rand viata ta in pericol
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 16 mar 2004 15:25 de duran

se numeste pruncucidere si se pedepseste conf. legilor ,iar in plus nici un medic nu mai face operatia de avort peste 3 luni...ai mare grija ...mai bine fa-l decit sa-l omori

Come on, make my day!
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

Re: Re: avort la 7 luni

scris pe 16 mar 2004 20:33 de valy2jan

se numeste pruncucidere si se pedepseste conf. legilor ,iar in plus nici un medic nu mai face operatia de avort peste 3 luni...ai mare grija ...mai bine fa-l decit sa-l omori

Deci un avort este pruncucidere, a la Duran cetire.
Comparati.
Codul penal:
ART. 177.- Pruncuciderea
Uciderea copilului nou-nascut, savirsita imediat dupa nastere de catre mama aflata intr-o stare de tulburare
pricinuita de nastere, se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani.

La fel sunt multe din "cunostintele" lui Duran ce le etaleaza ca adevar absolut.

fara sex nu am exista
sus

duran

Guest

Re: Re: Re: avort la 7 luni

scris pe 16 mar 2004 20:46 de duran

Deci un avort este pruncucidere, a la Duran cetire.
Comparati.
Codul penal:
ART. 177.- Pruncuciderea
Uciderea copilului nou-nascut, savirsita imediat dupa nastere de catre mama aflata intr-o stare de tulburare
pricinuita de nastere, se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani.

La fel sunt multe din "cunostintele" lui Duran ce le etaleaza ca adevar absolut.

.... chiar si acum continui sa bati campii....bate-i ... asta este tot ce ai putut intelege ,si nu ma mir..hahahahahahaaa..
ce ti-ai spus tu, stai sa-l fac pe duran ,cind de fapt problema de aci era chiar serioasa ,iar vanitatea ti-a intrecut chiar si omenia ....nimicule...ma-i convins de asta.....
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

Re: Re: Re: Re: avort la 7 luni

scris pe 16 mar 2004 21:14 de valy2jan

.... chiar si acum continui sa bati campii....bate-i ... asta este tot ce ai putut intelege ,si nu ma mir..hahahahahahaaa..
ce ti-ai spus tu, stai sa-l fac pe duran ,cind de fapt problema de aci era chiar serioasa ,iar vanitatea ti-a intrecut chiar si omenia ....nimicule...ma-i convins de asta.....

Cine nu poate demonstra cu argumente trece la jigniri. Ai ajun si tu la concluzia ca sahul este un joc al norocului?

fara sex nu am exista
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 16 mar 2004 21:33 de Infector

Cauta nasi si ... sa-ti traiasca!Orice rau e spre bine , nu iti pierde credinta!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 16 mar 2004 21:45 de nemesis

Pot aparea complicatii mari, iar variabilele de luat in calcul sunt chiar multe.
Te poti adresa unei maternitati sau daca ai mijloace materiale unui cabinet particular. Incepe cu un consult ginecologic normal si apoi continua prin abordarea problemei...
Succes!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

scris pe 17 mar 2004 08:50 de danuta2409

chiar nu pot sa-ti spun ce gandesc... ca as ajunge eu la penal... cand ai ramas insarcinata erai la fel de dezorientata???!!!
uite-asa ajung copiii pe strazi... din ... dezorientarea unora ca tine... incredibil...
orienteaza-te, draga!! o sa fii mamica...
si, gandeste-te ca sunt f multe femei care... ar da orice sa fie in locul tau...
incredibil...

"infas conceptus pro nato habetur, quotiens de comodis eius agitur..."... inca din dreptul roman, copilul viu, chiar nenascut inca, are drepturi egale, de la conceptie...
de unde sa stii tu???!!!

stii ceva, fa-l si da-mi-l mie...

niciodata nu e prea tarziu... pentru nimic...
xxx, danuta
sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

scris pe 17 mar 2004 09:06 de danuta2409

oare esti chiar atat de preocupata de... mica ta persoana, incat... nevermind...

xxx, danuta
sus

kalypso29

Veteran member
181 mesaje

Re: Re: avort la 7 luni

scris pe 17 mar 2004 09:34 de kalypso29

oare esti chiar atat de preocupata de... mica ta persoana, incat... nevermind...

Cred ca o critici prea mult. Sunt situatii si situatii... Pacat ca nu s-a gandit sa avorteze mai devreme...

Dum spiro, spero.
sus

Raziel

Veteran member
288 mesaje

scris pe 17 mar 2004 09:43 de Raziel

Ce idioata!
Spunea cineva pe aici: Da Doamne un razboi sa mai rareasca din ei..!
Oameni fara suflet,fara constiinta..!As impusca-o,daca as putea!

Exista o lege aspra...cand impotriva noastra se comite o dureroasa nedreptate:nu ne putem vindeca decat dupa ce iertam. (Alan Paton)
sus

stefania

Senior member
86 mesaje

scris pe 17 mar 2004 13:22 de stefania

Intr-adevar, dupa a treia luna de sarcina nu mai este avort ci pruncucidere. Studiaza stadiile de dezvoltare ale fetusului si ai sa intelegi ca mica fiinta din pantecul tau este deja om... pacatul ar fi mai mare decat oricand si nu stiu daca ai atata constiinta sa traiesti stiind ca ai luat viata propriului tau copil... dar eu n-am de unde sa stiu...
Se poate faec ceea ce vrei tu: este ilegal, gasesti greu doctorul care risca asa ceva si costa foarte mult.
Personal chiar te sfatuiesc sa duci sarcina pana la capat. Nu judec cum de ai ramas insarcinata, cum de nu ti-ai dat seama pana acum... inca nu avem motive sa te judecam.
Dar daca vrei cu adevarat sa ucizi copilul din tine pregateste-te sa fii aspru judecata... de noi, de lege, de toti cei care te cunosc, de cel cu care ai sa-ti imparti viata, de propria ta constiinta... si mai ales, de Dumnezeu.
Curaj si multa intelepciune... sanatate... si sper eu, o sarcina usoara !

"To be born again first you have to die..."
sus

tataYa

Senior member
66 mesaje

scris pe 17 mar 2004 13:37 de tataYa

Poate vei gasi pana la urma un doctor care pt. o suma sa te opereze insa te supui la niste riscuri prea mari .. de la imposibilitatea de a mai face copii pana la chiar propria-ti viata ..
cred ca totusi ar trebui sa reconsideri varianta avortului (doar in cazul in care a fost vorba de un act neconsimtit).Este poate cel mai negru cosmar al tau acum dar gandeste-te ca un copil - copilul tau - poate deveni cea mai mare fericire din viata ta.

"poti deveni spiritual pana si in trup si poti fi carnal pana si in spirit"
sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

Re: Re: Re: avort la 7 luni

scris pe 17 mar 2004 16:53 de danuta2409

Cred ca o critici prea mult. Sunt situatii si situatii... Pacat ca nu s-a gandit sa avorteze mai devreme...

nu stiu... poate... poate nu sunt obiectiva... oricum, am vazut si o sa vad negru in fata ochilor de cate ori voi citi sau voi auzi asa ceva...
da, munceste probabil in strainatate... si o sarcina, un copil, era ultimul lucru pe care si-l dorea... si? asta nu justifica deloc ceea ce vrea ea sa faca... ar trebui sa se adune si sa inceapa sa vada partea plina a paharului... pt dumnezeu!!! copilul ala misca in ea!!! de vreo trei luni deja, nu? si ce fac? il arunc la gunoi si merg mai departe multumita ca nu mi-a mai incurcat planurile?!
ma opresc, ca iar o iau pe aratura...
poate ai dreptate, repet, dar... nu...

si, chiar exista metode cu care nici macar nu si-ar pune viata in pericol... din pacate, doctorii pot orice in zilele noastre... de ce sunt unii atat de... mici, de marunti...???!!!

xxx, danuta
sus

Nox

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: avort la 7 luni

scris pe 17 mar 2004 17:19 de Nox

Mai fata nebuna tu iti dai seama ce pacat mare faci? dar inainte ca sa iti savurezi aventurile nu te-ai gandit la ce o sa se intample si ca o sa ai copil? nu stiu cum de aflati unele ca aveti copil dupa un anumit timp?

Funck u !!!
sus

kalypso29

Veteran member
181 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: avort la 7 luni

scris pe 17 mar 2004 17:26 de kalypso29

Mai fata nebuna tu iti dai seama ce pacat mare faci? dar inainte ca sa iti savurezi aventurile nu te-ai gandit la ce o sa se intample si ca o sa ai copil? nu stiu cum de aflati unele ca aveti copil dupa un anumit timp?

Va raspund amandurora! Nu sunt nici eu de acord cu intentiile ei, dar v-ati gandit macar un pic, inainte de a vorbi asa, cate scenarii pot exista pentru povestea asta??? Poate este, intr-adevar, ceva pueril!! Dar daca cine stie ce lucruri oribile i s-or fi intamplat?!? Pe langa faptul ca va trebui sa traiasca cu ele toata viata, va mai fi si un copil care sa-i reaminteasca in fiecare clipa... Si mai suntem si noi care, in necunostinta de cauza, aruncam cu pietre...

(Sorry pt greseala de ortografie!!!)

Dum spiro, spero.
sus

Nox

Junior member
10 mesaje

Fara titlu

scris pe 17 mar 2004 17:40 de Nox

Va raspund amandoura! Nu sunt nici eu de acord cu intentiile ei, dar v-ati gandit macar un pic, inainte de a vorbi asa, cate scenarii pot exista pentru povestea asta??? Poate este, intr-adevar, ceva pueril!! Dar daca cine stie ce lucruri oribile i s-or fi intamplat?!? Pe langa faptul ca va trebui sa traiasca cu ele toata viata, va mai fi si un copil care sa-i reaminteasca in fiecare clipa... Si mai suntem si noi care, in necunostinta de cauza, aruncam cu pietre...

EU nu cred ca are sa fie ceva care sa ii trezeasca sentimentele !Doar ea a scris ca dupa ce a venit in tara a aflat ca ii insarcinata!
Si iti dai seama ca un avort e ceva foarte serios si nu poate sa il faca pt. ca i se trezesc sentimentele si trairile

Funck u !!!
sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: avort la 7 luni

scris pe 17 mar 2004 17:47 de danuta2409

Va raspund amandoura! Nu sunt nici eu de acord cu intentiile ei, dar v-ati gandit macar un pic, inainte de a vorbi asa, cate scenarii pot exista pentru povestea asta??? Poate este, intr-adevar, ceva pueril!! Dar daca cine stie ce lucruri oribile i s-or fi intamplat?!? Pe langa faptul ca va trebui sa traiasca cu ele toata viata, va mai fi si un copil care sa-i reaminteasca in fiecare clipa... Si mai suntem si noi care, in necunostinta de cauza, aruncam cu pietre...

da, asa e.. aruncam cu pietre... dar ORICE s-ar fi intamplat, copilu' ala e viu, n-are nici o vina , si, mai ales... n-a ales el sa vina pe lume...

nu ma cert cu tine acum... nici cu ea macar... nu pot sa accept ce vrea ea... si gata... parasesc subiectul asta... ca, e clar, nu-s obiectiva...

xxx, danuta
sus

Nox

Junior member
10 mesaje

Fara titlu

scris pe 17 mar 2004 17:51 de Nox

da, asa e.. aruncam cu pietre... dar ORICE s-ar fi intamplat, copilu' ala e viu, n-are nici o vina , si, mai ales... n-a ales el sa vina pe lume...

nu ma cert cu tine acum... nici cu ea macar... nu pot sa accept ce vrea ea... si gata... parasesc subiectul asta... ca, e clar, nu-s obiectiva...

Ai dreptate , nu neaparat trebuie sa fii obiectiva . poti sa fii si subiectiva , nu deranjeaza pe nimeni , dar oricum is impotriva avortului

Funck u !!!
sus

kalypso29

Veteran member
181 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: avort la 7 luni

scris pe 17 mar 2004 18:02 de kalypso29

(nu ne certam...) Este greu sa fii obiectiv cand vine vorba de asa ceva
Ok, mi-a mai venit in minte un scenariu: copilul va patimi toata viata pt ce a patit mama lui... Asta e mai bine?? (stim cu totii cate lucruri cu adevarat oribile li se intampla copiilor nedoriti- si nu numai lor!)

Dum spiro, spero.
sus

Raziel

Veteran member
288 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: avort la 7 luni

scris pe 17 mar 2004 20:16 de Raziel

Va raspund amandurora! Nu sunt nici eu de acord cu intentiile ei, dar v-ati gandit macar un pic, inainte de a vorbi asa, cate scenarii pot exista pentru povestea asta??? Poate este, intr-adevar, ceva pueril!! Dar daca cine stie ce lucruri oribile i s-or fi intamplat?!? Pe langa faptul ca va trebui sa traiasca cu ele toata viata, va mai fi si un copil care sa-i reaminteasca in fiecare clipa... Si mai suntem si noi care, in necunostinta de cauza, aruncam cu pietre...

(Sorry pt greseala de ortografie!!!)

Nu ai dreptate!Exista tot atatea scenarii pentru a nu ajunge in situatia asta!Nu este permis sa lasi sa se intample asa ceva,indiferent de situatie!

Exista o lege aspra...cand impotriva noastra se comite o dureroasa nedreptate:nu ne putem vindeca decat dupa ce iertam. (Alan Paton)
sus

kalypso29

Veteran member
181 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: avort la 7 luni

scris pe 17 mar 2004 21:16 de kalypso29

Nu ai dreptate!Exista tot atatea scenarii pentru a nu ajunge in situatia asta!Nu este permis sa lasi sa se intample asa ceva,indiferent de situatie!

Am o intrebare: vorbesc din amintiri, poate, deci sa nu sariti pe mine daca gresesc: mi se pare mie, sau am auzit de un caz(sau cazuri) in care femeia nu a aflat ca este insarcinata decat cand a fost prea tarziu??
Va reamintesc: este o intrebare pusa in necunostinta de cauza, nu o parere!!

Dum spiro, spero.
sus

Raziel

Veteran member
288 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: avort la 7 luni

scris pe 17 mar 2004 21:59 de Raziel

Am o intrebare: vorbesc din amintiri, poate, deci sa nu sariti pe mine daca gresesc: mi se pare mie, sau am auzit de un caz(sau cazuri) in care femeia nu a aflat ca este insarcinata decat cand a fost prea tarziu??
Va reamintesc: este o intrebare pusa in necunostinta de cauza, nu o parere!!

Si totusi...,nu exista scuza!

sus

kalypso29

Veteran member
181 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: avort la 7 lun

scris pe 17 mar 2004 22:13 de kalypso29

Si totusi...,nu exista scuza!

Ai castigat!

Dum spiro, spero.
sus

Raziel

Veteran member
288 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: avort la 7

scris pe 17 mar 2004 22:39 de Raziel

Ai castigat!

Sa spun si ultimul cuvant:STIU!
De la tine am invatat!

sus

kalypso29

Veteran member
181 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: avort

scris pe 18 mar 2004 20:11 de kalypso29

De la tine am invatat!

Deci sa am grija ce spun, de-acum inainte, huh??

Dum spiro, spero.
sus

Raziel

Veteran member
288 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: av

scris pe 18 mar 2004 20:24 de Raziel

Deci sa am grija ce spun, de-acum inainte, huh??

Huh,prind repede!

sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: avort

scris pe 18 mar 2004 22:34 de copilita

De la tine am invatat!

nu ai dreptate! nu conteaza cum s-a ajuns in situatia asta, ideea e ca s-a ajuns, shi ce sa faca mai departe... sunt de acord cu tine, ca nu trebuia sa se ajunga, INSS, s-a ajuns... intrebarea e "ce e de facut?", nu "ce era de facut?"...

cred ca un avort te marcheaza pe viata, orice varsta, posibilitati, sau in orice trimestru de sarcina te-ai afla... acum, pe langa asta, apar shi complicatiile care sunt inevitabile, cu consecinte grave, shi imprevizibile... iti rishti, in primul rand, viata, pentru a scapa de o viata...pentru ca, de mult timp, in tine creshte o noua viata... nu shtiu in ce conditii ai acceptat avortul ca solutie, insa, ......... cred ca ar trebui sa renunti la aceasta idee...

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus
Pagina 1 din 3
1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online