Sunt sau nu insarcinata?

Pagina 1 din 2
1   2   »

copila

Guest

Sunt sau nu insarcinata?

scris pe 27 feb 2010 01:21 de copila

Am facut sex neprotejat . am luat pastila a doua zi( dupa 24 de ore de la contact). menstruatia a venit la o saptamana dupa si a tinut mai putin decat de obicei(3 zile). intrebarea este...sunt sau nu insarcinata?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Sunt sau nu insarcinata?

scris pe 27 feb 2010 12:57 de simosimina

Am facut sex neprotejat . am luat pastila a doua zi( dupa 24 de ore de la contact). menstruatia a venit la o saptamana dupa si a tinut mai putin decat de obicei(3 zile). intrebarea este...sunt sau nu insarcinata?

Nu eşti!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Aurashy

Senior member
62 mesaje

scris pe 27 feb 2010 12:59 de Aurashy

mai normal nu ..dar cel mai bine consulti un doctor...care iti poate spune sigur...

Get Rich or Die Tryin`
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 27 feb 2010 13:18 de Psyche

pastila de a doua zi+menstruatia=nu esti cu siguranta

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 27 feb 2010 16:39 de cherry_dream

nu esti. ai luat si pastila si ti-a venit si menstruatia ...

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

copila

Guest

Re: Re: Sunt sau nu insarcinata?

scris pe 28 feb 2010 04:54 de copila

dar daca venirea menstruatiei e doar o reactie la pastila....sau doar sunt paranoia?
sus

Un sfat!

Guest

Re: Re: Re: Sunt sau nu insarcinata?

scris pe 1 mar 2010 16:12 de Un sfat!

dar daca venirea menstruatiei e doar o reactie la pastila....sau doar sunt paranoia?

In primul rand de ce ai facut sex?
In al II-lea de ce ai facut sex neprotejat, asta nu e bine deloc, nu stii ce poti lua!
Si-n al treilea rand, poti merge frumusel, pentru linistea ta, ca nu ai ciclu fals (in general este mai deschis la culoare), te duci frumusel la farmacie si-ti iei test de sarcina. este in jur de 10 lei (100.000 de lei vechi).
Si pe viitor oricat de infierbantata poti fi sau deveni, nu mai face fara prezervativ. Atentie SIDA, EBOLA etc. Nu te juca cu asta!
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sunt sau nu insarcinata?

scris pe 2 mar 2010 18:02 de Psyche

In primul rand de ce ai facut sex?

de ce a facut sex? tu nu o faci? nu mai are voie lumea sa faca sex?

In al II-lea de ce ai facut sex neprotejat, asta nu e bine deloc, nu stii ce poti lua!

poate are o relatie stabila?cine suntem noi sa criticam?fata voia sa stie daca e posibil sau nu sa fie insarcinata.

Si-n al treilea rand, poti merge frumusel, pentru linistea ta, ca nu ai ciclu fals (in general este mai deschis la culoare), te duci frumusel la farmacie si-ti iei test de sarcina. este in jur de 10 lei (100.000 de lei vechi).

ciclu fals?

lichidul nu trebuie sa fie neaparat deschis. de ce aveti impresia,voi barbatii ca stiti toate lucrurile astea?

ce vreau sa reiese de aici e ca nu trebuie sa-l asculti.nu esti insarcinata si punct.

sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sau nu insarcinata?

scris pe 2 mar 2010 20:19 de ubyalex

am facut sex neprotejat si acum mi-a venit menstruatia si e la fel ca celelelalte pe care le-am mai avut....adik am aceiasi culoare....am aceleasi dureri....dar as vrea sa stiu dca poti ramane insarcinata chiar daca mi-a venit menstruatia?........ast rasp
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sau nu insarcinata?

scris pe 2 mar 2010 20:39 de Psyche

am facut sex neprotejat si acum mi-a venit menstruatia si e la fel ca celelelalte pe care le-am mai avut....adik am aceiasi culoare....am aceleasi dureri....dar as vrea sa stiu dca poti ramane insarcinata chiar daca mi-a venit menstruatia?........ast rasp

da,se poate ca menstruatia sa-ti vina in timpul sarcinii,putine cazuri,dar deobicei lichidul e diferit si nu se pune problema in cazul tau datorita pastilei de dupa

sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sau nu insarcinat

scris pe 2 mar 2010 20:54 de ubyalex

da,se poate ca menstruatia sa-ti vina in timpul sarcinii,putine cazuri,dar deobicei lichidul e diferit si nu se pune problema in cazul tau datorita pastilei de dupa

faza e ca dupa nu am luat nici o pastila......si prietenul meu a scos penisul cu mult inainte de a ejacula.....dar tot am temeri
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sau nu insarc

scris pe 2 mar 2010 22:01 de cherry_dream

faza e ca dupa nu am luat nici o pastila......si prietenul meu a scos penisul cu mult inainte de a ejacula.....dar tot am temeri

ati riscat ... exista posibilitatea sa ramai insarcinata ... dar avand in vedere faptul ca ti-a venit menstruatia si nu ti se pare nimic ciudat la ea ... nu ai de ce sa-ti faci probleme.

sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sau nu in

scris pe 2 mar 2010 22:08 de ubyalex

ati riscat ... exista posibilitatea sa ramai insarcinata ... dar avand in vedere faptul ca ti-a venit menstruatia si nu ti se pare nimic ciudat la ea ... nu ai de ce sa-ti faci probleme.

ms mult....parca ma mai linistit rapunsul:*:*:*iti raman datoare:P
sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sau n

scris pe 2 mar 2010 22:09 de ubyalex

oricum astept mai multe raspunsuri:*
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sau n

scris pe 2 mar 2010 22:26 de cherry_dream

ms mult....parca ma mai linistit rapunsul:*:*:*iti raman datoare:P

n-ai pentru ce
daca vrei ,poti face un test de sarcina ... la 10 zile de la contact. ca sa fii 100% sigura :-??. e in jur de 10lei.

sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Insarcinata?

scris pe 4 mar 2010 01:54 de alexnico08

Daca ii vine ciclu la prietena, cu maxim 2 zile mai inainte sau dupa termen, nu este insarcinata 100%??

Nu am vrut sa mai fac alt thread... Mi se poate spune?
Multumesc!
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Insarcinata?

scris pe 4 mar 2010 17:19 de Leroy

Daca ii vine ciclu la prietena, cu maxim 2 zile mai inainte sau dupa termen, nu este insarcinata 100%??

Multumesc!

Poate sa ii vina si cu mai multe zile inainte sau dupa termen, daca ii vine atunci n-are cum sa fie insarcinata :P

Festina Lente !
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Insarcinata?

scris pe 5 mar 2010 14:05 de cherry_dream

Multumesc!

cum adica? nu conteaza. nu are nicio legatura.

sus

Maimutzica

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt s

scris pe 5 mar 2010 19:54 de Maimutzica

Ok..sunt cu pr meu de o jumatate de an...iar in luna Ianuarie am avut primul act sexual protejat! Mi-a venit ciclu exact la data la cre trebuia sa-mi vina..cu o intarziere de maxim 1 zi sau 2..nu mai retin exact! In luna Februarie..pe data de 6 am avut al 2lea act sexual...primul numar protejandu-ne, al 2lea nu! problema e ca suntem deja pe 5 martie si mie tot nu mi-a venit ciclu! Am facut un test de sarcina acum 3 zile..si a iesit negativ. L-am intrebat pe prietenul meu daca s-a spalat dupa primul nr si a zis ca da, s-a spalat si s-a sters !:| nu stiu ce sa mai fac!!!HELP!!! vreau niste pareri urgent!:|
sus

Maimutzica

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Su

scris pe 5 mar 2010 19:55 de Maimutzica

Tin sa precizez ca nu a ejaculat la al 2lea numar...pt ca ne-am oprit dupa 2-3 minute !
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 5 mar 2010 20:23 de Danny_DaBoss

Tin sa precizez ca nu a ejaculat la al 2lea numar...pt ca ne-am oprit dupa 2-3 minute !

ce se mai arde lumea pe "numere"
sus

Maimutzica

Junior member
10 mesaje

scris pe 5 mar 2010 20:55 de Maimutzica

credeam ca e un site mai serios, cu oameni care chiar se pricep..mai sunt si "experti"
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 5 mar 2010 22:41 de Psyche

Ok..sunt cu pr meu de o jumatate de an...iar in luna Ianuarie am avut primul act sexual protejat! Mi-a venit ciclu exact la data la cre trebuia sa-mi vina..cu o intarziere de maxim 1 zi sau 2..nu mai retin exact! In luna Februarie..pe data de 6 am avut al 2lea act sexual...primul numar protejandu-ne, al 2lea nu! problema e ca suntem deja pe 5 martie si mie tot nu mi-a venit ciclu! Am facut un test de sarcina acum 3 zile..si a iesit negativ. L-am intrebat pe prietenul meu daca s-a spalat dupa primul nr si a zis ca da, s-a spalat si s-a sters !:| nu stiu ce sa mai fac!!!HELP!!! vreau niste pareri urgent!:|

e foarte putin probabil sa fi daca si testul de sarcina(facut dupa indeajuns) timp sustine asta. eu zic sa nu te ingrijorezi prea mult,asteapta cumintica .. se produc dereglari hormonale tot mereu si uneori fara sa-ti dai seama de la ce. sunt totusi sanse(minimale) daca ne gandim la lichidul preejaculator dar fiind vorba de 2-3 minute nu cred ca e cazul..atunci de ce i-ar mai spune preejaculator. sa ne spuna baietii

sus

Maimutzica

Junior member
10 mesaje

scris pe 6 mar 2010 12:50 de Maimutzica

am facut testul aproximativ la 3 saptamani dupa ce am avut contactul sexual:|
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 6 mar 2010 13:22 de Psyche

am facut testul aproximativ la 3 saptamani dupa ce am avut contactul sexual:|

se poate face cam la 10 zile. deci e ok

sus

Maimutzica

Junior member
10 mesaje

scris pe 7 mar 2010 20:40 de Maimutzica

am facut si al 2lea test, tot negativ.dar ciclu nu mi-a venit
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 7 mar 2010 21:37 de cherry_dream

odata cu inceperea vietii sexuale se produc schimbari in organism. din aceasta cauza, este posibil ca ciclul tau sa se deregleze ... daca ai facut 2 teste de sarcina (si le-ai facut si corect) si sunt negative ... nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. e adevarat ca ati riscat a 2-a oara, atunci cand ati facut-o neprotejat..chiar daca n-a ejaculat, exista lichidul acela in care sunt si spermatozoizi ... dar sunt putine sanse. sa stii ca iti poate intarzia si din cauza faptului ca te stresezi. sau poate ai o raceala la ovare, mai ales cu vremea asta ... incearca sa te linistesti si sa ai grija de tine, sa nu-ti fie frig ... si o sa-ti vina

sus

Maimutzica

Junior member
10 mesaje

scris pe 8 mar 2010 14:46 de Maimutzica

multumesc pt sfaturi
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 8 mar 2010 21:27 de cherry_dream

multumesc pt sfaturi

cu placere.

sus

Maimutzica

Junior member
10 mesaje

scris pe 7 apr 2010 13:01 de Maimutzica

mai am o problema mi-a venit ciclu pe 10 martie...totul ok..intr-un final! Luni, dupa 2 luni , am facut-o cu pr meu protejat..dupa care am observat pe bikini o pata rosiatica-maronie..!Mi-am pus un tampon si aveam cateva picaturi de sange...dar ft inchis la culoare. La fel si ieri..iar azi deloc:|
sa fie ciclu? dar nu cred pt ca pe mine ma tinea o saptamana...si aveam hemoragii intense
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online