Nu il mai iubesc. Cum sa ma despart de el?

Pagina 1 din 1
1

dyanaaa

Senior member
117 mesaje

Nu il mai iubesc. Cum sa ma despart de el?

scris pe 2 mar 2010 17:04 de dyanaaa

buna.problema mea e in felul urmator.vreau sa ma despart de prietenul meu cu care stau de 3 ani si 3 luni pt ca simt ca relatia asta nu mai merge...simt k nu il mai iubesc.iam sp lucrurile astea dar nu vrea sa inteleaga.ma cauta la scoala.pe telefon non-stop.ma streseaza foarte tare.nu mai stiu ce sa fac.imi sp ca el se omoara daca nu ma impac cu el si lucruri de genul asta.nu mai pot.....
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: .........

scris pe 2 mar 2010 17:56 de Psyche

buna.problema mea e in felul urmator.vreau sa ma despart de prietenul meu cu care stau de 3 ani si 3 luni pt ca simt ca relatia asta nu mai merge...simt k nu il mai iubesc.iam sp lucrurile astea dar nu vrea sa inteleaga.ma cauta la scoala.pe telefon non-stop.ma streseaza foarte tare.nu mai stiu ce sa fac.imi sp ca el se omoara daca nu ma impac cu el si lucruri de genul asta.nu mai pot.....

cea mai buna solutie nu e sa fugi de el .. e sa ii vorbesti,sa nu te ascunzi. probabil el te iubeste inca si acum,cu cazul tau in fata,imi tot vine in minte ce spunea ExoticDream intr-unul din posturile in legatura cu despartirile:ce bine ar fi daca fiinta iubita te-ar ajuta sa treci peste asta. ii este probabil greu si lui.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: .........

scris pe 3 mar 2010 00:55 de ExoticDream

cea mai buna solutie nu e sa fugi de el .. e sa ii vorbesti,sa nu te ascunzi. probabil el te iubeste inca si acum,cu cazul tau in fata,imi tot vine in minte ce spunea ExoticDream intr-unul din posturile in legatura cu despartirile:ce bine ar fi daca fiinta iubita te-ar ajuta sa treci peste asta. ii este probabil greu si lui.

Asa este, NU FUGI DE EL, ajuta-l!!! Chiar daca nu il mai iubesti, gandeste-te la sufletul lui; daca nu ti-a gresit cu nimic si sentimentele tale au murit de la sine, incearca sa intelegi ca el nu este in aceeasi situatie si nu poate accepta despartirea in doi timpi si trei miscari, il doare! Fii un om bun si ajuta-l sa treaca mai usor peste acest moment.... Nu te poate obliga nimeni, nici chiar el, sa ramai agatata intr-o relatie in care nu mai ai sentimente, dar asta nu inseamna sa pleci pur si simplu, fara sa-ti pese ca lasi in urma un suflet disperat. De ce sa pleci dintr-o iubire intr-un mod egoist, indiferent la suferinta celuilalt cand se poate si altfel?

Mai multe despre acest subiect voi scrie acum in minighidul dedicat despartirilor.... sper sa aplici cate ceva de-acolo, desi nu iti va fi usor, ai face insa o fapta buna pentru fiinta care ti-a fost jumatate atata timp....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Nu il mai iubesc. Cum sa ma despart de el?

scris pe 3 mar 2010 02:13 de Bozgoru

vorbeste cu el si explica-i.. trista situatie... si eu am trecut prin asta..( eu fiind in locul lui...) e trist si greu pt el...dar trece... doar explica-i...
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 3 mar 2010 11:55 de McLove

Dupa atatia ani, nu te duci la el si ii zici: "gata, nu mai suntem impreuna!"

Au existat pana la urma 3 ani. Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa devina obsedat de tine. Dar, vorbeste cu el si ajuta-l sa treaca peste asta. (dar sa nu ii faci iluzii ca inca il mai iubesti)

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 3 mar 2010 12:28 de DarkAngel

Avand in vedere ca a fost atata timp langa tine a devenit si o obisnuinta si o dependenta (emotionala). Psihicul uman are o inertie, iar o rupere brusca a ritmului existentei poate duce la probleme serioase, prin natura umana exista o rezistenta la schimbarile bruste mai ales nefavorabile (si la cele favorabile exista o rezistena). Ii trebuie ceva timp sa se obisnuiasca cu noul statut. Indicat a r fi fost sa fi pregatit terenul din timp si sa-i fi spus putin cate putin ca lucrurile nu mai merg si ca o sa urmeze sa se produca o schimbare. Astfel rezistenta lui ar fi fost mai mica si ti-ar fi usurat si tie lucrurile. In momentul de fata nu iti ramane decat sa incerci sa-i explici din ce cauza nu mai are rost si sa incerci sa-l ajuti pe cat poti sa treaca peste moment si sa accepte ideea.
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 4 mar 2010 06:10 de compot

Stii tu, despartirea de cineva e foarte naspa uneori. Inainte de a face acest pas, de a te desparti, stai si analizeaza de ce ai stat cu el timp de 3 ani si 3 luni.

Un exemplu: Ma rugam de o fata sa nu-i mai placa de mine, sa nu ma mai iubeasca, o rugam sa stea cu alt baiat. Nu putea. Pana la urma am facut un lucru nasol si, in cele din urma a acceptat despartirea si-am ramas doar prieteni. La mai bine de un an, am vazut-o cu alt baiat.
Gelos ca atunci n-am fost niciodata pentru ca nici acum nu stiu de c am vrut sa ma despart asa dintr-o data de ea.

Deci, daca nu ai un motiv serios, nu te desparti ca pe viitor nu stii ce va fi. Pune-te in locul baiatului si priveste cu ochii lui ce vrei tu de la el.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Purple

Guest

Re: Re: Nu il mai iubesc. Cum sa ma despart de el?

scris pe 12 mai 2010 01:40 de Purple

Ma confrunt cu aceiasi situatie..nu-l mai iubesc, dar stau cu el din obisnuinta si cred... din mila... avem aproape 4 ani impreuna, si ceea ce ne desparte sunt caracterle noastre diferite, nu ne putem da unul dupa celalat.El e foarte introvertit si in aceasi timp cam necioplit.M-am indragostit de el cand aveam 14 ani si suntem impreuna de cand aveam 16 ani...+ 4 ani.. acum am 20 si constat ca mi-am irosit timpul... cu un om care nu se gandeste la viitor, si nu face altceva decat sa iasa in satul in care locuieste cu amicii lui si ramane limitat acolo. nu am iesit cu el la plimbare decat de vreo 4 ori si la o discoteca in oras o singura data , pt ca prefera satul in care s-a nascut. Cum as putea sa rup relatia fara sa-l afectez foarte mult... el e constient ca va urma despartirea definitiva si sufera pe tema asta dar nici nu ia actiuni sa fie mai bine...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

50 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online