Sex protejat dupa ejaculare => risc?

Pagina 1 din 1
1

marius13

Newbie
5 mesaje

Sex protejat dupa ejaculare => risc?

scris pe 5 mar 2010 16:51 de marius13

am ejaculat si dupa 5 min am facut sex protejat in continuare la fel de bine ca inainte si apoi am ejaculat din nou dupa vreo jumatate de ora, am skimbat prezervativul si am continuat sa fac sex..sunt ingrijorat si sper sa nu fie vreo problema cu ce am facut...ar fi vreo problema daca am face sex dupa ejaculare ?? cu toate ca totul sa intamplat in decurs de o ora cantitatea de sperma a fost destul de mare...pls help.am nevoie de neste sfaturi
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: este in regula ce fac ?? va rog pls help :)

scris pe 5 mar 2010 16:56 de McLove

Sfatul meu e sa te exprimi mai bine... Nu am inteles nimic!

Deci... ai facut sex cu prezervativ, ai ejaculat. Apoi ai dat jos prezervativul, si ati facut sex neprotejat?

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: este in regula ce fac ?? va rog pls help :)

scris pe 5 mar 2010 17:16 de Psyche

am ejaculat si dupa 5 min am facut sex protejat in continuare la fel de bine ca inainte si apoi am ejaculat din nou dupa vreo jumatate de ora, am skimbat prezervativul si am continuat sa fac sex..sunt ingrijorat si sper sa nu fie vreo problema cu ce am facut...ar fi vreo problema daca am face sex dupa ejaculare ?? cu toate ca totul sa intamplat in decurs de o ora cantitatea de sperma a fost destul de mare...pls help.am nevoie de neste sfaturi

ai avut tot timpul prezervativ? atunci de ce iti faci griji?

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: este in regula ce fac ?? va rog pls help :

scris pe 5 mar 2010 18:26 de ursaru

nu-ti face griji,ai procedat corect

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

marius13

Newbie
5 mesaje

Re: Re: este in regula ce fac ?? va rog pls help :

scris pe 5 mar 2010 18:29 de marius13

Sfatul meu e sa te exprimi mai bine... Nu am inteles nimic!

Deci... ai facut sex cu prezervativ, ai ejaculat. Apoi ai dat jos prezervativul, si ati facut sex neprotejat?

deci am facut sex cu prezervativ, am ejaculat, am luat alt prezervativ si am continuat sa facem sex, apoi am ejaculat din nou si s-a repetat povestea inca odata..deci am folosit 3 prezervative.fara prea mare pauza dupa ejaculare .imi fac griji doar pentru mine daca este bine ce am facut si daca este in regula sa se continue sexul dupa ejaculare..
sus

mesteru`

Guest

Re: Re: Re: este in regula ce fac ?? va rog pls he

scris pe 5 mar 2010 18:33 de mesteru`

deci am facut sex cu prezervativ, am ejaculat, am luat alt prezervativ si am continuat sa facem sex, apoi am ejaculat din nou si am terminat partida pentru ca amandoi eram obositi...imi fac griji doar pentru mine daca este bine ce am facut si daca este in regula sa se continue sexul dupa ejaculare..

ba frate )
tu esti cam dus..

la 13 ani? probabil ca te ai masturbat...sau ce ai f** ut? una de 11 ani? ))

mincinos mic ce esti

si DA o sa mori pentru cac nu trebuia sa faci sex dupa ce ai ejaculat...

mai ai cateva ore de trait...
adio

ps: o sa ajungi la
sus

marius13

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: Re: este in regula ce fac ?? va rog pl

scris pe 5 mar 2010 18:38 de marius13

ba frate )
tu esti cam dus..

la 13 ani? probabil ca te ai masturbat...sau ce ai f** ut? una de 11 ani? ))

mincinos mic ce esti

si DA o sa mori pentru cac nu trebuia sa faci sex dupa ce ai ejaculat...

mai ai cateva ore de trait...
adio

ps: o sa ajungi la

mah mestere da cine tio zis tie ca o am 13 ani L-) ???nu mai intra pe forum ca sa vorbesti in lipsa de ocupatie..sau ca nu ai somn..dati 2 palme si revino-ti cu capu pe umeri..looser app am 17 si pretena tot atat..
sus

mestru`

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: este in regula ce fac ?? va ro

scris pe 5 mar 2010 18:46 de mestru`

mah mestere da cine tio zis tie ca o am 13 ani L-) ???nu mai intra pe forum ca sa vorbesti in lipsa de ocupatie..sau ca nu ai somn..dati 2 palme si revino-ti cu capu pe umeri..looser app am 17 si pretena tot atat..

eu nu am nici o vina ca tu vorbesti ca un pusti de 13 ani

inainte sa iti incepi viata sexuala ai putea sa te documentezi putin,nu cred ca iti este lene sa dai un search pe google..

(daca tot aveti net si in zona rurala)

sus

marius13

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: este in regula ce fac ?? v

scris pe 5 mar 2010 18:50 de marius13

eu nu am nici o vina ca tu vorbesti ca un pusti de 13 ani

inainte sa iti incepi viata sexuala ai putea sa te documentezi putin,nu cred ca iti este lene sa dai un search pe google..

(daca tot aveti net si in zona rurala)

daca esti dispus sa ma ajuti bine daca nu iara bine...o am cerut un sfat..nu am intrebat cum pot sa ma documentez si alte...
sus

C275

Veteran member
255 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este in regula ce fac

scris pe 5 mar 2010 19:22 de C275

daca esti dispus sa ma ajuti bine daca nu iara bine...o am cerut un sfat..nu am intrebat cum pot sa ma documentez si alte...

sfat in legatura cu ce?
ai facut sex de 3 ori in decursul a o ora
trebuie sa desenez?
ce crezi ca se poate intampla? cu ce esti nelamurit?

topicul deschis de tine suna mai mult a lauda

si da, esti bine sa te documentezi inainte sa incepi sa faci ceva de care nu ai habar, cum este pt tine sexul
ca nu o faci pt mine, o faci pt tine si astfel nu te mai panichezi dupa ce o faci de 3x
sus

marius13

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este in regula ce

scris pe 5 mar 2010 19:28 de marius13

sfat in legatura cu ce?
ai facut sex de 3 ori in decursul a o ora
trebuie sa desenez?
ce crezi ca se poate intampla? cu ce esti nelamurit?

topicul deschis de tine suna mai mult a lauda

si da, esti bine sa te documentezi inainte sa incepi sa faci ceva de care nu ai habar, cum este pt tine sexul
ca nu o faci pt mine, o faci pt tine si astfel nu te mai panichezi dupa ce o faci de 3x

aici chiar nu-i vorba de lauda...ma gandeam sa nu fie ceva rau , sa nu fortez organismul si sa aiba urmari in viitor..o sa ma documentez da am apelat si la sfaturi ca poate pot invata ceva bun si aici..multumesc oricum
sus

C275

Veteran member
255 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este in regula

scris pe 5 mar 2010 19:36 de C275

aici chiar nu-i vorba de lauda...ma gandeam sa nu fie ceva rau , sa nu fortez organismul si sa aiba urmari in viitor..o sa ma documentez da am apelat si la sfaturi ca poate pot invata ceva bun si aici..multumesc oricum

daca te documentezi, macar de-acum incolo, foarte bine

se spune ca un barbat poate ejacula de maxim 16 ori pe zi
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: este in regula ce fac ?? va rog pls he

scris pe 5 mar 2010 21:48 de McLove

deci am facut sex cu prezervativ, am ejaculat, am luat alt prezervativ si am continuat sa facem sex, apoi am ejaculat din nou si s-a repetat povestea inca odata..deci am folosit 3 prezervative.fara prea mare pauza dupa ejaculare .imi fac griji doar pentru mine daca este bine ce am facut si daca este in regula sa se continue sexul dupa ejaculare..

Acum am inteles!
Totul e in regula, daca ai avut grija cand ai schimbat prezervativele.

@mestru`: esti praf!
taciacolothanksbye!

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este in regula

scris pe 5 mar 2010 22:32 de Psyche

esti ok! poti sa o faci cat te tin .. "ale tale". in vremea cand n-or sa te mai tina o sa regreti ca nu ai profitat mai mult

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

47 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online