Sotul meu nu mai este atras de mine

Pagina 1 din 6
1   2   3   4   5   6   »

Bianca_Bia

Senior member
72 mesaje

Sotul meu nu mai este atras de mine

scris pe 6 mar 2010 11:31 de Bianca_Bia

Sunt casatorita de 3 ani si desi nu credeam ca se va intampla asa repede am ajuns in punctul in care pot spune ca practic nu mai am viata sexuala .
Primul an si jumatate faceam dragoste in fiecare zi,chiar de mai multe ori pe zi,iar apoi brusc totul s-a schimbat.Am ajuns acum sa facem o data pe sapt,poate de 2 ori.Si nu e asta tot....eu una nu mai simt absolut nimic,iar daca vreodata incep sa simt ceva nu e pt mult timp pt ca sotul meu in 5 min termina .De asta si spun ca practic n-am viata sexuala.Schimbarea a avut loc cand ne-am mutat singuri(primul an am stat cu parintii lui).Am vb cu el de 1000 de ori si spune ca din cauza stresului,ca acum e totul pe umerii lui ca stam singuri si etc.Dar mie nu mi se pare normal ca la 24 de ani cat avem sa fie asa....mai incolo la 30 cum va fi?Nu stiu ce sa mai fac ....scriu aici sa ma mai descarc ca nu am cu cine vorbi,dar in fond stiu ca nu mai e nimic de facut.Probabil nu il mai atrag si asta e...n-am ce face.In rest noi ne intelegem pot sa spun minunat si cred ca suntem facuti unul pt altul.Este un sot de nota 10,in afara de capitoul asta n-am ce sa-i reprosez.Si ma iubeste enorm,de aia nici nu prea inteleg cum de am ajuns aici.Fizic nu m-am schimbat,nu sunt grasa sau urata,ba chiar dimpotriva.El imi spune zilnic ca sunt frumoasa,sexy....dar atunci de ce nu ma vrea???
De inselat nu se pune problema pt ca suntem 24/24 impreuna(lucram impreuna).
Daca aveti vreun sfat,sau daca a mai trecut cineva prin asta...Multumesc!

The Village called and said they were looking for you.They're missing their idiot.
My status ran away when it saw your face
Studiile arata ca persoanele care citesc acest mesaj cu mana pe mouse sunt...fucking retard!!!
...CU DEDICATIE... asta se stie
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Sotul meu nu mai este atras de mine

scris pe 6 mar 2010 11:41 de McLove

Crezi ca el e robot, sa o faca de 100 de ori pe saptamana?

Barbatii au si ei o limita! De-asta incearca sa o faca mai rar...

Asta nu inseamna ca nu mai e atras de tine, sau nu te iubeste. Dimpotriva, tine la tine, daca a zis ca e stresat... dar te-ai intrebat macar de ce? Pentru ca vrea sa iti ofere tot ce iti doresti.

Probabil ai peste 20 de ani. Cum poti sa pui sexul inaintea dragostei? Sincer, esti inconstienta, si din cauza asta se ajunge la despartiri.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Bianca_Bia

Senior member
72 mesaje

Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de mine

scris pe 6 mar 2010 12:17 de Bianca_Bia

Dar nu vreau de 100 de ori pe sapt,dar nici doar o data....Eu am fost virgina pana ne-am casatorit,deci e normal ca imi doresc si eu sa fac,nu sa fiu abstineta toata viata...
Nu pun sexul inaintea dragostei,daca il puneam probabil nu mai eram cu el de mult,dar sexul este si el f important intr-o relatie.Crede-ma ca multe frustrari si alte chestii nasoale se "nasc" din la toata situatia asta.

The Village called and said they were looking for you.They're missing their idiot.
Studiile arata ca persoanele care citesc acest mesaj cu mana pe mouse sunt...fucking retard!!!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de mine

scris pe 6 mar 2010 12:22 de McLove

Ai vorbit cu el? Cheful dispare atunci cand ai probleme...

Mie mi se pare ceva normal, sa faceti sex o data, de doua ori pe saptamana. de aici nu rezulta ca ati avea probleme in relatie.

Dupa casatorie, apar alte probleme, apare familia, care trebuie intretinuta.

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 6 mar 2010 12:28 de simosimina

Sunt casatorita de 3 ani si desi nu credeam ca se va intampla asa repede am ajuns in punctul in care pot spune ca practic nu mai am viata sexuala .
Primul an si jumatate faceam dragoste in fiecare zi,chiar de mai multe ori pe zi,iar apoi brusc totul s-a schimbat.Am ajuns acum sa facem o data pe sapt,poate de 2 ori.Si nu e asta tot....eu una nu mai simt absolut nimic,iar daca vreodata incep sa simt ceva nu e pt mult timp pt ca sotul meu in 5 min termina .De asta si spun ca practic n-am viata sexuala.Schimbarea a avut loc cand ne-am mutat singuri(primul an am stat cu parintii lui).Am vb cu el de 1000 de ori si spune ca din cauza stresului,ca acum e totul pe umerii lui ca stam singuri si etc.Dar mie nu mi se pare normal ca la 24 de ani cat avem sa fie asa....mai incolo la 30 cum va fi?Nu stiu ce sa mai fac ....scriu aici sa ma mai descarc ca nu am cu cine vorbi,dar in fond stiu ca nu mai e nimic de facut.Probabil nu il mai atrag si asta e...n-am ce face.In rest noi ne intelegem pot sa spun minunat si cred ca suntem facuti unul pt altul.Este un sot de nota 10,in afara de capitoul asta n-am ce sa-i reprosez.Si ma iubeste enorm,de aia nici nu prea inteleg cum de am ajuns aici.Fizic nu m-am schimbat,nu sunt grasa sau urata,ba chiar dimpotriva.El imi spune zilnic ca sunt frumoasa,sexy....dar atunci de ce nu ma vrea???

Wow..sincer nu mi-aş dori niciodată să trec prin ce treci tu acum..şi când am citit ce mi-ai scris..sincer m-a marcat într-o oarecare măsură.
Eu vreau să te întreb un lucru...atunci când vă puneţi în pat şi tu vrei să faceţi sex..el te refuză?
Părerea mea este că ar trebui să insişti până când se simte ceva tare între picioare...că atunci sigur nu te va mai refuza..

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Bianca_Bia

Senior member
72 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de min

scris pe 6 mar 2010 12:46 de Bianca_Bia

McLove...am vb cu el de f multe ori,nu avem probleme cu comunicarea,mereu vb cand e ceva.El spune ca este atras de mine la fel ca si in prima zi,dar problemele care le avem,stresul l-au doborat si mereu isi doreste sa facem dragoste,dar nu se simte in stare.A mai spus de cateva ori ca va incerca sa nu se mai lase afectat,sa nu se gandeasca,dar nu il tine mult timp....revenim de unde am plecat intotdeauna.Poate ar fi suficient si pt mine de 1-2 ori/sapt daca atunci ar fi satisfacatoare partida....dar dupa cum am spus,eu din cauza frustrarilor si ce o mai fi am ajuns sa nu mai simt nimic,sa nu imi mai placa nimic si daca cumva incep sa simt ceva el termina oricum in 5 min asa ca e apa de ploaie....raman mai frustrata decat inainte cred.Probleme in relatie in afara de aceasta nu avem.Ne intelegem perfect,totul merge ca pe roate sa spun asa,daca nu ar fi faza cu sexul rar as fi cea mai fericita femeie din lume.

simosimina...eu nu sunt genul care sa "sar eu pe el"ca sa spun asa....
De cateva ori am batut app daca vrea sa facem ceva si zicea da,dar nimic....
Pot sa spun ca el vine mereu cu initiativa.Eu nu mai zic/fac nimc
ca mi-e frica sa nu fiu refuzata din nou.Ma simt si asa destul de...........nu mai am nevoie si de refuzurile lui.

sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

scris pe 6 mar 2010 13:01 de sweetgirl16

Nu prea stiu ce sa zic...oricum faptul ca contactele sexuale s-au rarit atat mult arata ca e o problema si nu vine neaparat din partea ta,te-ai gandit ca poate problema e la el?

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de mine

scris pe 6 mar 2010 13:04 de sweetgirl16

De fapt sigur 100% problema vine din partea lui

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de mine

scris pe 6 mar 2010 14:05 de McLove

De fapt sigur 100% problema vine din partea lui

Spune-mi de ce e vinovat. Vreau sa aud motivul...

Ai citit partea cu: ne intelegem bine, ne iubim, etc.

V-ati gandit la partea ca NU MAI POATE sa fie cum era inainte?
Adica, barbatul are si el o limita. Pai, un an, de 2 ori pe zi... Ma mir cum nu i s-a rupt.
Din acest motiv, are si el nevoie de pauze...

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de

scris pe 6 mar 2010 14:17 de Psyche

poate motivul e monotonia in viata sexuala defapt. apeleaza la .. eu stiu .. diverse materiale .. sunt multe chestii cu care iti poti condimenta viata sexuala si in felul asta sa ii captezi si lui interesul.
te-ai gandit si la ipoteza infidelitate?

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 6 mar 2010 14:31 de simosimina

simosimina...eu nu sunt genul care sa "sar eu pe el"ca sa spun asa....
De cateva ori am batut app daca vrea sa facem ceva si zicea da,dar nimic....
Pot sa spun ca el vine mereu cu initiativa.Eu nu mai zic/fac nimc
ca mi-e frica sa nu fiu refuzata din nou.Ma simt si asa destul de...........nu mai am nevoie si de refuzurile lui.

asta este..nu eşti genul...ar trebui să devi
Care e problema dacă iei tu iniţiativa? Dumnezeule sunt atâţia bărbaţi care sunt înnebuniţi după o fată care ştie ce vrea...
Mai schimbă şi tu ceva şi sari pe el..care e problema? Sunteţi căsătoriţi, la naiba...la ce dracu` să o ţii cu tot felul de mentalităţi de mult apuse?
Sincer...think about it..nu ai nimic de pierdut.....

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atra

scris pe 6 mar 2010 14:37 de Psyche

asta este..nu eşti genul...ar trebui să devi
Care e problema dacă iei tu iniţiativa? Dumnezeule sunt atâţia bărbaţi care sunt înnebuniţi după o fată care ştie ce vrea...
Mai schimbă şi tu ceva şi sari pe el..care e problema? Sunteţi căsătoriţi, la naiba...la ce dracu` să o ţii cu tot felul de mentalităţi de mult apuse?
Sincer...think about it..nu ai nimic de pierdut.....

chiar are dreptate. ce ai mai avea de pierdut in situatia asta? si daca nu incerci cam orice o sa ai o casnicie frustrata de acum inainte pentru ca vrand nevrand sexul conteaza,mai ales intr-o casnicie si de aici incep cam toate problemele. ai dreptul sa fi satisfacuta la fel cum il are si el

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 6 mar 2010 16:17 de compot

Te-ai gandit ca asta poate fi o problema? 24/24...
Mi se pare ciudat sa petrec cu sotia mea atat de mult timp, practic, nu mi-ar dor de ea niciodata.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

luinwe

Veteran member
273 mesaje

scris pe 6 mar 2010 19:02 de luinwe

nu trebuie sa disperi...cum a zis si simona, incearca sa iei initiativa. sa fi tu cea care propune...nu prin vorbe...prin gesturi... inebunestel...nu stiu...umbla mai dezbracata prin casa, mai ales ca stati singuri... pana il bagi in priza

succes
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de min

scris pe 6 mar 2010 19:27 de sweetgirl16

Spune-mi de ce e vinovat. Vreau sa aud motivul...

Ai citit partea cu: ne intelegem bine, ne iubim, etc.

Adica, barbatul are si el o limita. Pai, un an, de 2 ori pe zi... Ma mir cum nu i s-a rupt.
Da am citit tot si daca tu crezi ca el nu e vinovat ar trebui sa ii spuna adevaratul motiv pt care face asta nu? pt ca nu stresul e tot timpul de vina ca nu vrea el sa faca sex,ci e mai degraba o scuza.(asta e parerea mea)

sus

luinwe

Veteran member
273 mesaje

scris pe 6 mar 2010 19:36 de luinwe

Da am citit tot si daca tu crezi ca el nu e vinovat ar trebui sa ii spuna adevaratul motiv pt care face asta nu? pt ca nu stresul e tot timpul de vina ca nu vrea el sa faca sex,ci e mai degraba o scuza.(asta e parerea mea)

nu cred ca e o scuza.... oricum, din moment ce sentimente sunt...nu e ceva fals ce zice...deci...e ceva pasager
sus

Bianca_Bia

Senior member
72 mesaje

Sotul meu nu mai este atras de

scris pe 6 mar 2010 21:52 de Bianca_Bia

Hai ca asta e prea de tot )

Psyche...de infidelitate nu se pune problema,am spus si unul dintre motive in primul post.
Poate fi monotonia,dar sincer nu prea imi vine sa fac ceva mai bine pt ca am incercat si de ex daca imi iau un costumas sexy,sau sunt mai pasionala decat de obicei,ma misc mai bine,mai cu chef etc aunci el termina in 2 min si tot eu raman cu buza umflata

compot...nu este o problema pt noi.Stiu ca majoritatea cuplurilor simt nevoia de a "respira"sa spun asa,noua in schimb ne place sa petrecem cat mai mult timp impreuna.Sotul meu pune accent pe asta chiar mai mult decat mine,ii place sa mergem peste tot impreuna,sa facem totul impreuna etc.Daca noi asa ne simtim bine...

luinwe...pot sa umblu dezbracata cat vreau ca....degeaba .nici nu se uita la mine,in cel mai bun caz ma prinde de ceva si atat.Mai mult nici o sansa.Eu una zic ca asta spune tot....

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Sotul meu nu mai este atras de

scris pe 6 mar 2010 22:34 de McLove

Cand incerci sa ajuti, esti prost... cand iti bati joc de ei, esti nesimtit.

Sincer, nu am chef sa schimb roata si sa vina randul meu... Puteai sa treci peste posturile mele, nu sa imi raspunzi ironic.

sus

Bianca_Bia

Senior member
72 mesaje

Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de

scris pe 6 mar 2010 22:49 de Bianca_Bia

Nu era un raspuns ironic...era o gluma.Ceea ce ai spus e ireal dupa parerea mea.Nu am vrut sa fiu nesi,nu te supara,chiar sunt reconoscatoare pt toate raspunsurile voastre si va multumesc!!!

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Sotul meu nu mai este atras de

scris pe 6 mar 2010 23:19 de Psyche

Psyche...de infidelitate nu se pune problema,am spus si unul dintre motive in primul post.
Poate fi monotonia,dar sincer nu prea imi vine sa fac ceva mai bine pt ca am incercat si de ex daca imi iau un costumas sexy,sau sunt mai pasionala decat de obicei,ma misc mai bine,mai cu chef etc aunci el termina in 2 min si tot eu raman cu buza umflata

compot...nu este o problema pt noi.Stiu ca majoritatea cuplurilor simt nevoia de a "respira"sa spun asa,noua in schimb ne place sa petrecem cat mai mult timp impreuna.Sotul meu pune accent pe asta chiar mai mult decat mine,ii place sa mergem peste tot impreuna,sa facem totul impreuna etc.Daca noi asa ne simtim bine...

luinwe...pot sa umblu dezbracata cat vreau ca....degeaba .nici nu se uita la mine,in cel mai bun caz ma prinde de ceva si atat.Mai mult nici o sansa.Eu una zic ca asta spune tot....

oricum casnicia asta te nemultumeste de pe acum,iar el pare a fi impasibil .. o sa te saturi pentru ca o sa te gandesti ca poti primi mai mult. il iubesti,ok dar si sexul este un lucru important.frustrata,o sa gasesti pe altcineva si o sa-l lasi,pentru ca nu stiu cat vei suporta asta.
vorbeste-i!spune-i ca pentru tine e o chestie importanta.inseamna ca doar el poate schimba ceva,daca tu prin atatea lucruri nu ai reusit. trebuie sa vina de la el.
daca nu,te complaci in situatia asta pana cand .. pana cand poti.

sus

Bianca_Bia

Senior member
72 mesaje

Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de

scris pe 6 mar 2010 23:28 de Bianca_Bia

Ai dreptate Psyche,asta spun si eu...daca dupa 3 ani sunt deja nemultumita si frustrata ce va fi mai incolo?si chiar nu sunt genul care sa ma complac,dar nu mai pot duce mult.Nu ma intereseaza altul si nu ma pot imagina langa alt barbat,dar mai bine singura decat sa stiu ca-l am si in acelasi timp nu-l am si sa sufar ca proasta.Si mai ales vad fete care chiar sunt urate si iubitii lor le doresc si ar face dragoste cu ele zi de zi,iar el nici nu se uita la mine uneori...
Ma doare sufletul pt ca ne iubim enorm si ne intelegem si suntem perfecti impreuna si totusi....nu poate fi totul perfect
De vb am vb cu el,mai mult de atat nu mai am ce face...nu vreau nici sa faca dragoste cu sila ca n-am ajuns asa patetica.

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de

scris pe 6 mar 2010 23:34 de Psyche

Ai dreptate Psyche,asta spun si eu...daca dupa 3 ani sunt deja nemultumita si frustrata ce va fi mai incolo?si chiar nu sunt genul care sa ma complac,dar nu mai pot duce mult.Nu ma intereseaza altul si nu ma pot imagina langa alt barbat,dar mai bine singura decat sa stiu ca-l am si in acelasi timp nu-l am si sa sufar ca proasta.Si mai ales vad fete care chiar sunt urate si iubitii lor le doresc si ar face dragoste cu ele zi de zi,iar el nici nu se uita la mine uneori...
Ma doare sufletul pt ca ne iubim enorm si ne intelegem si suntem perfecti impreuna si totusi....nu poate fi totul perfect
De vb am vb cu el,mai mult de atat nu mai am ce face...nu vreau nici sa faca dragoste cu sila ca n-am ajuns asa patetica.

poate de vina e doar libidoul lui.nu te invinovati,asta nu te face pe tine mai putin femeie ci pe el un mare idiot.

sus

Bianca_Bia

Senior member
72 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de

scris pe 6 mar 2010 23:39 de Bianca_Bia

poate de vina e doar libidoul lui.nu te invinovati,asta nu te face pe tine mai putin femeie ci pe el un mare idiot.

stiu,dar ce sa fac...chiar pot spune ca nu ma mai simt femeie
Si daca ar fi doar libidoul si sa zicem ca ma place la fel de mult etc,dar tot nu sunt multumita de viata noastra sexuala,tot nu stiu ce-i aia sa fi satisfacuta

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras d

scris pe 6 mar 2010 23:46 de Psyche

nu stiu ce-i aia sa fi satisfacuta

pai spuneai ca in primul an si jumatate aveai o viata sexuala excelenta. de ce nu erai satisfacuta atunci?

sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras d

scris pe 6 mar 2010 23:50 de alexnico08

stiu,dar ce sa fac...chiar pot spune ca nu ma mai simt femeie
Si daca ar fi doar libidoul si sa zicem ca ma place la fel de mult etc,dar tot nu sunt multumita de viata noastra sexuala,tot nu stiu ce-i aia sa fi satisfacuta

nu sunt expert... nu am peste 20 de ani... am doar 18 ani fara 2 luni

si vreau sa zic ca cea cu care stau acu... a fost virgina(suntem de 6 luni) si vreau sa zic ca o satisfac foarte bine(spune ea),pentru ca stiu ca daca nu ii "ajunge" ar vrea mai des,dar daca o fac azi cu ea si ajunge la "maxim" de 3-4 ori pot spune ca ii ajunge pe toata saptamana. Ial odata pe saptamana cand nu e asa obosit.
Presupun ca duminica nu lucrati,ial incet asa dimineata... fal sa se simta bine toata ziua si bagal in priza seara
Prindel odata cand e in forma si are chef de viata Succes!
sus

Bianca_Bia

Senior member
72 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atr

scris pe 7 mar 2010 00:00 de Bianca_Bia

pai spuneai ca in primul an si jumatate aveai o viata sexuala excelenta. de ce nu erai satisfacuta atunci?

Da,dar eu am fost virgina si primele luni nu am simtit nimic(era totul de la capusor cred)si la inceput ma durea si na....plus eram f inhibata...dar incet incet mi-am dat drumul,am inceput sa simt tot mai bine si chiar ajunsesem intr-un punct in care aproape ca puteam sa spun ca sunt satisfacuta,dar el termina f repede dupa cum am spus si deci nu prea am cum sa fiu satisfacuta in cateva minute.Atunci ne-am si mutat si s-a produs si schimbarea lui si la fel de brusc am äjuns de unde am inceput adica nu mai simt nimic.Am observat ca,cu cat facem mai rar cu atat simt mai aproape de zero.

sus

Bianca_Bia

Senior member
72 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atr

scris pe 7 mar 2010 00:05 de Bianca_Bia

Ial odata pe saptamana cand nu e asa obosit.
Presupun ca duminica nu lucrati,ial incet asa dimineata... fal sa se simta bine toata ziua si bagal in priza seara
Prindel odata cand e in forma si are chef de viata Succes!

Ehe,mai greu....nu prea are el chef de viata
O sa vad ce pot face oricum....dar mai greu ca sincer la cati nervi am acumulat in mine imi vine non-stop aproape sa-i dau cu o tigaie in cap

sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este

scris pe 7 mar 2010 00:11 de alexnico08

Ehe,mai greu....nu prea are el chef de viata
O sa vad ce pot face oricum....dar mai greu ca sincer la cati nervi am acumulat in mine imi vine non-stop aproape sa-i dau cu o tigaie in cap

spuneio direct(scuze exprimarea...):
Mosule misca odata curu ala in pat cu mine si nu mai sta atata,am nevoie de actiune,nu de o viata monotona,VREAU CA LA INCEPUT !!!
Macar de 2 ori pe saptamana,intelegema si pe mine!!!
Nu mai fi asa...
sus

Bianca_Bia

Senior member
72 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai

scris pe 7 mar 2010 00:15 de Bianca_Bia

spuneio direct(scuze exprimarea...):
Mosule misca odata curu ala in pat cu mine si nu mai sta atata,am nevoie de actiune,nu de o viata monotona,VREAU CA LA INCEPUT !!!
Macar de 2 ori pe saptamana,intelegema si pe mine!!!
Nu mai fi asa...

crezi ca nu i-am spus?...i-am spus in toate modurile cred,mai lipseste sa-i spun in toate limbile
Nu stiu ce-i cu el...are doar 24 de ani...Ieri de ex am facut si azi a vrut iara,dar nu mai aveam prez
Dar nu pot nici sa ma rog de el...nu m-ar incalzi cu nimic daca ar face-o doar ca sa scape de gura mea.Eu vreau ca EL sa isi doreasca sa facem dragoste.

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu

scris pe 7 mar 2010 00:26 de Psyche

crezi ca nu i-am spus?...i-am spus in toate modurile cred,mai lipseste sa-i spun in toate limbile
Nu stiu ce-i cu el...are doar 24 de ani...Ieri de ex am facut si azi a vrut iara,dar nu mai aveam prez
Dar nu pot nici sa ma rog de el...nu m-ar incalzi cu nimic daca ar face-o doar ca sa scape de gura mea.Eu vreau ca EL sa isi doreasca sa facem dragoste.

de ce folositi prezervative? si acestea micsoreaza placerea sexuala.

sus
Pagina 1 din 6
1   2   3   4   5   6   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online