Cosurile apar de la masturbare??

Pagina 1 din 1
1

Durasell

Guest

Cosurile apar de la masturbare??

scris pe 24 aug 2009 17:03 de Durasell

Mam saturat..sa tot aud oameni mari batrani cand ma vad cu cosuri sami zicka...pfoai iarasi "ai frecat-o la rece" Shi mnoh zic ca de la masturbare provin cosurile e adevarat?????

Shi inca cv de la oameni astia Adutlti Ca sa scapi De cosuri Trebuie Sa Faci Sex???Shi Scapi D ele Mi se pare absurd...
am observat ca pe forum sant oameni mari Care se pricep in adolescenta cosuri...chesti.. ma gandeam ca imi puteti raspunde :X:XX:

PS:Multumesc !!!pt raspunsuri!!!
sus

andreiu21

Veteran member
342 mesaje

Re: Cosurile Apar De la Masturbare??

scris pe 24 aug 2009 19:46 de andreiu21

Este total fals.
Cosurile nu apar nici de la masturbare nici de la nevoia de sex. sper ca nu trebue sa va prezint si cazuri...

In general oamenii (adultii dar nu numai) ii tachineaza pe cei care se plang de ceva probleme si e clar ca nu prea se poate face nimic.

Cosurile apar din cauza pubertatii/adolescentei si sunt oameni la care este mai grav(ca tine) si la care nu este asa grav(ca mine)...

....Cati ani ai?

Nevermind!
sus

Durasell

Guest

Re: Re: Cosurile Apar De la Masturbare??

scris pe 24 aug 2009 21:17 de Durasell

Este total fals.
Cosurile nu apar nici de la masturbare nici de la nevoia de sex. sper ca nu trebue sa va prezint si cazuri...

In general oamenii (adultii dar nu numai) ii tachineaza pe cei care se plang de ceva probleme si e clar ca nu prea se poate face nimic.

Cosurile apar din cauza pubertatii/adolescentei si sunt oameni la care este mai grav(ca tine) si la care nu este asa grav(ca mine)...

....Cati ani ai?

Pai am 15 impliniti fack 16 la anu...:-j Dece??shi mia plaqut frate..chesti ms de rasp//poate te mai intreb cv chesti 10x mult
sus

andreiu21

Veteran member
342 mesaje

Re: Re: Re: Cosurile Apar De la Masturbare??

scris pe 25 aug 2009 00:02 de andreiu21

Pai am 15 impliniti fack 16 la anu...:-j Dece??shi mia plaqut frate..chesti ms de rasp//poate te mai intreb cv chesti 10x mult

Multi inainte, si eu la fel am .

Ok...

Nevermind!
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Cosurile Apar De la Masturbare??

scris pe 25 aug 2009 01:11 de DarkAngel

Mam saturat..sa tot aud oameni mari batrani cand ma vad cu cosuri sami zicka...pfoai iarasi "ai frecat-o la rece" Shi mnoh zic ca de la masturbare provin cosurile e adevarat?????

Shi inca cv de la oameni astia Adutlti Ca sa scapi De cosuri Trebuie Sa Faci Sex???Shi Scapi D ele Mi se pare absurd...
am observat ca pe forum sant oameni mari Care se pricep in adolescenta cosuri...chesti.. ma gandeam ca imi puteti raspunde :X:XX:

PS:Multumesc !!!pt raspunsuri!!!
Cosurile pot aparea si de la o lipsa de igiena a fetei corespunzatoare, din cauza dilatarii porilor fetei (de la caldura) si patrunderea unor impuritati in acestia. De la o alimentatie nesanatoasa (apar toxine si corpu le elimina prin diverse metode una find acneele) ALt motiv poate sa fie un stafilococ pe care sa-l fi luat de undeva (pentru asta se contacteaza medicul dermatolog pentru o examinare). Cosurile pot sa mai apara si de la iritarea fetei. Mai sunt si alte cauze care pot duce la aparitia cosurilor (cum s-a mai mentionat o perioada de dezechilibre hormonale - adolescenta) dar motivele mentionate mai sus sunt cauza in majoritatea cazurilor.
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 25 aug 2009 04:19 de Bozgoru

Cosurile pot aparea si de la o lipsa de igiena a fetei corespunzatoare, din cauza dilatarii porilor fetei (de la caldura) si patrunderea unor impuritati in acestia. De la o alimentatie nesanatoasa (apar toxine si corpu le elimina prin diverse metode una find acneele) ALt motiv poate sa fie un stafilococ pe care sa-l fi luat de undeva (pentru asta se contacteaza medicul dermatolog pentru o examinare). Cosurile pot sa mai apara si de la iritarea fetei. Mai sunt si alte cauze care pot duce la aparitia cosurilor (cum s-a mai mentionat o perioada de dezechilibre hormonale - adolescenta) dar motivele mentionate mai sus sunt cauza in majoritatea cazurilor.

sunteti niste cretini cu totii ) da-ti la baiat numai sfaturi si raspunsuri cretine si idioate... auzi de la igiena... maica mea... cum iti explici mah ca un miliardar care se spala pe fatza cu aur si diamante.. si cu creme de mii de euro e plin de cosuri gen ,, cameron diaz... monica columbeanu... brad pitt...,, si boschetaru din fatza blocului care doarme in propiul c**** nu are nici pe dracu?.. baiete asculta la mine... astia au spus un mic adevar .. la pubertate apar din cauza hormonilor excesivi.. mai ales hormonul feminin adika androgen.. care face ca, glandele sebacee sa creasca si sa produca mai mult sebuum... astfel porii se inchid cu sebumul inauntru si astfel se creeaza cosurile.. plus ca poti avea cosuri si la 35 de ani... daca glandele sebacee au probleme si produc mai mult sebum decat este necesar... oricum ideea e.. ca, cosurile pubertatii trec pe la 18 ani din cauza stagnarii hormonilor feminini,.. iar daca duupa 20 de ani apar din nou cosuri atunci e o problema.. si trebuie sa te duci la un dermatolog care sa-ti prescrie medicamente.. pe baza de vitamina A.. retinoide.. care inchid glandele sebacee... nu solutii d ecacat de dat pe fatza.. si alte gainarii din popor gen... ,, musetel.. argila.. si alte cacaturi dastea,,,.... bafta multa
sus

Durasell

Guest

scris pe 25 aug 2009 08:24 de Durasell

Bhuey Bozgore akm sincer???Argila?? crema de galbenele ii un kkt??Sa fim sinceri
Dar am citit o gramada de topicuri cu Cica Dak Nu E Pe Dinafara E Pe Dinauntru Dar iau pastile Cu girla
Medicu Dermatolog mia dat ashea cv :
Drojin- intareste sistemul imunitar indicat afectiunilorde piele[acnee}
Shi Argila-Pastile pt ingrijirea parului unghiilor pielii
Ce e rau in astea??
Shi mai am o intrebare???Dece se duc inspre buze???
Asta nu inteleg Sper sa puteti sa imi raspundeti Multumesc mult! Pt tot
sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cosurile Apar De la Masturbare??

scris pe 25 aug 2009 20:16 de crisexpert

stiam ca-s normale la adolescenta, dar nu stiam ca trec pe la 18 ani.

chestiile astea din reclame mai functioneaza, dar doar pe perioada in care sunt folosite.

De ce e normal ca la 13 ani sa faci sex dar e anormal ca parintii tai sa faca sex?
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cosurile Apar De la Masturbare

scris pe 25 aug 2009 22:34 de Bozgoru

apar inspre buze..pentru ca pielea se intinde si ea inspre buze.. si glandele sebacee exista implicit langa buze.... si te rog termina cu crema aia de galbenele..( e frectie la picior de lemn).... deci numai cu medicamente de interior... nu exterior.. gen solutii.. ceaiuri creme.. nu faci decat sa-ti faci mai mult rau cu cremele astea si sa-ti faci fatza sa fie fara imunitate cu cremele astea... cauta pe internet medicamentul ,, roaccutane,,..
sus

Durasell

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cosurile Apar De la Mastur

scris pe 26 aug 2009 01:32 de Durasell

apar inspre buze..pentru ca pielea se intinde si ea inspre buze.. si glandele sebacee exista implicit langa buze.... si te rog termina cu crema aia de galbenele..( e frectie la picior de lemn).... deci numai cu medicamente de interior... nu exterior.. gen solutii.. ceaiuri creme.. nu faci decat sa-ti faci mai mult rau cu cremele astea si sa-ti faci fatza sa fie fara imunitate cu cremele astea... cauta pe internet medicamentul ,, roaccutane,,..

Am folosit shi ashea cv roaccutane credema dar NU DA REZULTATE DOAR CU zineryt a avut cv efecte in rest ...delock ..deci ma lasi cu roaccutane??? Orkm ms De rasp
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cosurile Apar De la Ma

scris pe 27 aug 2009 04:55 de Bozgoru

mda.. nu ma pot intelege cu tine.. bah omule roaccutane asta se ia 6 luni zi de zi cateva pastile nu iei 1 pastila si ti-au disparut cosurile.. de multe ori cosurile nu-s o problema de sanatate ci de ignoranta
sus

Bozgoru

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cosurile Apar De l

scris pe 9 sep 2009 17:31 de Bozgoru

roaccutane se poate lua si fara reteta medicala adica iti poate face vreoun rau....?
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cosurile Apar

scris pe 11 sep 2009 06:51 de Bozgoru

da se poate si fara reteta dar e scump.. fara reteta... te duc ela vreo 4 mil pe luna si timp de 6 luni 25 de milione nu-s de aici de colo
sus

iulian

Guest

Re: Cosurile apar de la masturbare??

scris pe 18 feb 2010 01:16 de iulian

si eu am probleme de 3 ani, fac 18 ani in iulie, ma chinui cu ele si nu stiu ce sa mai fac sami dispara. am incecat tot felul de medicamente, peelinguri, creme,etc. deci nu stiu ce sa mai incerc.nu mai am curajul nici la deramtolog sa merg. dak ma poate ajuta cnv cu nijte sfaturi, o sa dau cateva indicii: imi apar pe fata, pe gat si umeri pe maini si pe spate. dak ma dau seama cu o crema mi se mai duc dar in 2 zile snt plin iar.sper sa imi dati vreun sfat
sus

Bobby

Guest

scris pe 10 mar 2010 18:04 de Bobby

NU e adevarat.Cosurile pot aparea la unii oameni de la masturbare.la fel ca si la mine.Inainte ma masturbam de 4 ori pe saptamana si imi tot dadeam cu zinerit,creme si creme...pana intro zi cand am fost la munte si am stat o saptamana acolo,fara sa ma masturbez...apoi,cand m-am intors acasa am vazut o ameliorare majora...imi trecusera aproape toate cosurile..si apoi..iar m-am masturbat si iar mi-au aparut..asa ca acum nu ma mai masturbez si nu mai am cosuri..imi apare cateunu cateodata
sus

Laur

Guest

scris pe 10 mar 2010 20:25 de Laur

Da, consider ca cosurile apar si de la masturbare, dar nu numai, daca faci sex odata nu o sa.ti treaca cosurile pe loc... trebuie sa te tii de "tratament".. sincer am si eu cosuri si am folosit chit toate cremele si solutiile... unele au dat rezultate pe moment si doar atat...
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Cosurile apar de la masturbare??

scris pe 10 mar 2010 20:26 de McLove

Da, consider ca cosurile apar si de la masturbare, dar nu numai, daca faci sex odata nu o sa.ti treaca cosurile pe loc... trebuie sa te tii de "tratament".. sincer am si eu cosuri si am folosit chit toate cremele si solutiile... unele au dat rezultate pe moment si doar atat...

Aha... Deci, daca un pustan de 14 ani, plin de bube, face sex in fiecare zi, intr-o saptamana e nou-nout?

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

pfff

Guest

scris pe 10 mar 2010 21:11 de pfff

sunteti niste cretini cu totii ) da-ti la baiat numai sfaturi si raspunsuri cretine si idioate... auzi de la igiena... maica mea... cum iti explici mah ca un miliardar care se spala pe fatza cu aur si diamante.. si cu creme de mii de euro e plin de cosuri gen ,, cameron diaz... monica columbeanu... brad pitt...,, si boschetaru din fatza blocului care doarme in propiul c**** nu are nici pe dracu?.. baiete asculta la mine... astia au spus un mic adevar .. la pubertate apar din cauza hormonilor excesivi.. mai ales hormonul feminin adika androgen.. care face ca, glandele sebacee sa creasca si sa produca mai mult sebuum... astfel porii se inchid cu sebumul inauntru si astfel se creeaza cosurile.. plus ca poti avea cosuri si la 35 de ani... daca glandele sebacee au probleme si produc mai mult sebum decat este necesar... oricum ideea e.. ca, cosurile pubertatii trec pe la 18 ani din cauza stagnarii hormonilor feminini,.. iar daca duupa 20 de ani apar din nou cosuri atunci e o problema.. si trebuie sa te duci la un dermatolog care sa-ti prescrie medicamente.. pe baza de vitamina A.. retinoide.. care inchid glandele sebacee... nu solutii d ecacat de dat pe fatza.. si alte gainarii din popor gen... ,, musetel.. argila.. si alte cacaturi dastea,,,.... bafta multa

are dreptate.Niste rude il tachinau pe var'meu ca are multe cosuri pe fata, si ii zicea, cica: "joaca hormonii in el" :d
sus

iulian

Guest

scris pe 10 apr 2010 19:11 de iulian

iti apar si de la masturbare. nu mai vorbiti prostii. eu am 17 ani. si dak saptamana nu ma masturbez imi trec acneele dak ma masturbez a doua zi dimineata am fata plina de acnee si e acnee severa foarte urata. asa ca nu mai spuneti ca nu e si de la asta. nu tot felul de cazuri la care noi nici nu ne gandim. eu in situatia mea nu stiu ce sa mai fac sa reusesc sa trec peste asta. am fost la dermatolog si mia dat roaccutane. iau de o luna jumate si nu prea vad ca ar avea efectul dar dermatologul mia spus ca in primele doua luni nu o sa se prea simta diferenta mia spus ca in a 3 luna sa am pretentii. succes
sus

bau bau..

Guest

Re: Re: Cosurile apar de la masturbare??

scris pe 20 iun 2010 11:07 de bau bau..

pai cum vretzi ma baietzi sa va treaca coshurile????? masturbandu-va...??? cremele si toate prostiile nu fac decat sa cheltuitzi bani pe nimicuri care nu ajuta la nimic...sfatu meu..reducetzi masturbarea ca e mai bn...multa bafta..
sus

radu

Guest

Re: Re: Re: Cosurile apar de la masturbare??

scris pe 11 iul 2010 18:01 de radu

Ma aici depidne de fiecare cu masturbarea.. nu la toti e asa.. dar na .. si eu am probleme cu acneea si nu stiu ce sa ma mai fac..dar va pot da un sfat pe timp de vara.. stai mult la plaja pentru ca ele se usuca si nu se mai vad cine stie ce.... Bafta.. sper sa fi fost de putin ajutor
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online