Ne-am jucat fara prezervativ...

Pagina 1 din 2
1   2   »

anca

Guest

Ne-am jucat fara prezervativ...

scris pe 11 mar 2010 22:52 de anca

sa va zic pe scurt...m-am jucat azi cu prietenu,nu avea prezervative la el dar fiind f excitati am mers mai departe dar nu mult...adica 1 min sa zic asa dupa care a scoso....el a zis ca oricum nu sa terminat ,dar eu am obs ceva lichid,nu mult....si voiam sa va intreb,exista sansa sa fi scapat ceva inauntru?adica chiar daca nu sa terminat poate sa elibereze cumva inainte sperma?...
sus

anca

Guest

Re: sa o iau sau nu?

scris pe 11 mar 2010 22:53 de anca

are rost sa iau pastila sau nu?
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 11 mar 2010 23:08 de Psyche

sa va zic pe scurt...m-am jucat azi cu prietenu,nu avea prezervative la el dar fiind f excitati am mers mai departe dar nu mult...adica 1 min sa zic asa dupa care a scoso....el a zis ca oricum nu sa terminat ,dar eu am obs ceva lichid,nu mult....si voiam sa va intreb,exista sansa sa fi scapat ceva inauntru?adica chiar daca nu sa terminat poate sa elibereze cumva inainte sperma?...

da,se numeste "picatura placerii"-lichid preejaculator. la sectiunea "viata sexuala",gasesti subiectul care e foarte controversat dealtfel.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 12 mar 2010 12:45 de McLove

Exista sanse sa fi ramas insarcinata. Incearca sa faci un test de sarcina la zece zile dupa contactul sexual.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 12 mar 2010 16:15 de compot

Picatura placerii nu contine sperma.
Nu esti insarcinata. Ai putea fi doar daca inaite a mai ejaculat.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: sa o iau sau nu?

scris pe 12 mar 2010 18:07 de McLove

Picatura placerii nu contine sperma.

Pe asta de unde ai scos-o?

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: sa o iau sau nu?

scris pe 12 mar 2010 18:46 de compot

http://drweather.wordpress.com/2009/06/20/scurgere-transparenta-din-penis-picatura-placerii-transparenta-strop-secretie-din-penis-inainte-de-act-secretie-glande-cowper-cuper-couper-cupar/

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: sa o iau sau nu?

scris pe 12 mar 2010 21:42 de McLove

Cauta putin pe google, date despre picatura placerii.

Site-ul pe care l-ai postat, e plin de prostii... FOARTE multe femei au ramas insarcinate din cauza acestei picaturi.

Inainte de ejaculare poate exista o pierdere de lichid in timpul excitatiei sexuale. Acest lichid poate contine spermatozoizi, femeia putand ramane insarcinata chiar si fara penetrare (ejacularea la nivelul introitului vaginal).

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sa o iau sau nu?

scris pe 12 mar 2010 22:11 de valentine

FOARTE multe femei au ramas insarcinate din cauza acestei picaturi.

Defapt, teoria spune ca se poate ramane insarcinata de la aceasta picatura a placerii, insa practic, foarte putine au ramas...
Eu personal n-am auzit de niciun caz in care sa se ramana insarcinata doar din picatura placerii. Insa teoria spune ca se poate. Presupun ca sunt mai multi factori care trebuiesc luati in calcul precum tipul de ciclu menstrual al femeii, perioada "din calendar" in care se afla, capacitatea de reproducere a femeii, etc.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa o iau sau nu?

scris pe 12 mar 2010 22:26 de McLove

Defapt, teoria spune ca se poate ramane insarcinata de la aceasta picatura a placerii, insa practic, foarte putine au ramas...
Eu personal n-am auzit de niciun caz in care sa se ramana insarcinata doar din picatura placerii.

Cunosc un caz... Ei fiind mai destepti au crezut ca e mai "cul" fara prezervativ... Fata a ramas insarcinata, si pana la urma a trebuit sa avorteze.

Nu te joci cu asa ceva, mai ales daca nu ai o anumita experienta.

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa o iau sau nu?

scris pe 12 mar 2010 22:27 de valentine

daca nu ai o anumita experienta.

Probabil aici se face diferenta...
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 12 mar 2010 22:56 de compot

Site-ul pe care l-ai postat, e plin de prostii... FOARTE multe femei au ramas insarcinate din cauza acestei picaturi.

Inainte de ejaculare poate exista o pierdere de lichid in timpul excitatiei sexuale. Acest lichid poate contine spermatozoizi, femeia putand ramane insarcinata chiar si fara penetrare (ejacularea la nivelul introitului vaginal).

Ce pot sa zic, am cautat si ca si tine am ramas si eu surprins de ce-am citit, stiind ca picatura placerii contine sperma.
Nu sunt un bun cunoscator al corpului uman, dar faptul ca omu' a explicat cu poza mi s-a parut mai plauzibil si de acolo postul de mai devreme.
Daca ma insel, imi cer scuze ca am indus-o in eroare pe tipa cu problema.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 12 mar 2010 22:59 de McLove

Ce pot sa zic, am cautat si ca si tine am ramas si eu surprins de ce-am citit, stiind ca picatura placerii contine sperma.
Nu sunt un bun cunoscator al corpului uman, dar faptul ca omu' a explicat cu poza mi s-a parut mai plauzibil si de acolo postul de mai devreme.
Daca ma insel, imi cer scuze ca am indus-o in eroare pe tipa cu problema.

Acum, desigur, pentru ca fata sa ramana insarcinata, trebuie sa aiba ghinion cu, caru'!
Altele nu pot ramane insarcinate normal, si cand te gandesti ca la cele care nu vor, baiatul a eliminat un spermatozoid si ala a fost de ajuns. Aiurea!

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 12 mar 2010 23:01 de compot

Am o dilema, pe cine sa cred??

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 12 mar 2010 23:03 de McLove

Am o dilema, pe cine sa cred??

Acum, numai tu poti decide asta...

Daca toti am crede in acelasi lucru, ar fi aiurea!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa o iau sau nu?

scris pe 12 mar 2010 23:05 de valentine

Altele nu pot ramane insarcinate normal, si cand te gandesti ca la cele care nu vor, baiatul a eliminat un spermatozoid si ala a fost de ajuns. Aiurea!

Paradoxul asta nu o sa il inteleg niciodata. Tipa care isi doreste un copil, rareori reuseste sa ramana insarcinata din prima; insa ceea care e chiar speriata de ideea ca ar putea ramane insarcinata, poate ramane pana si de la picatura placerii
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa o iau sau nu?

scris pe 12 mar 2010 23:10 de McLove

Paradoxul asta nu o sa il inteleg niciodata. Tipa care isi doreste un copil, rareori reuseste sa ramana insarcinata din prima; insa ceea care e chiar speriata de ideea ca ar putea ramane insarcinata, poate ramane pana si de la picatura placerii

Ma gandesc, poate e ceva psihic...

E ca si cum te gandesti o zi intreaga ca te doare capul, si pana la urma, chiar incepe sa te doara!

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa o iau sau nu?

scris pe 12 mar 2010 23:12 de compot

Asa e.
" Niciodata n-o sa scapi de ce ti-e frica".

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa o iau sau n

scris pe 12 mar 2010 23:13 de valentine

Daca tot a venit vorba de psihic, stiati ca daca starea psihica a femeii e preponderent nasoala in perioada conceperii si a saptamanilor ulterioare conceperii, bebelusul iese de cele mai multe ori fata, iar daca starea psihica e preponderent buna, iese baiat?

Asa ca baieti, asigurati-va ca nevestele va sunt fericite si bine dispuse in respectiva perioada

A si mai era si chestia cu mediul in care traieste. In mediile sanatoase, se concep mai multi baieti decat fete, iar in mediile poluate invers
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa o iau sau n

scris pe 12 mar 2010 23:14 de compot

Ma gandesc, poate e ceva psihic...

E ca si cum te gandesti o zi intreaga ca te doare capul, si pana la urma, chiar incepe sa te doara!

Nu zi asta nici in gluma ca... cine stie.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa o iau s

scris pe 12 mar 2010 23:28 de compot

Daca tot a venit vorba de psihic, stiati ca daca starea psihica a femeii e preponderent nasoala in perioada conceperii si a saptamanilor ulterioare conceperii, bebelusul iese de cele mai multe ori fata, iar daca starea psihica e preponderent buna, iese baiat?

Asa ca baieti, asigurati-va ca nevestele va sunt fericite si bine dispuse in respectiva perioada

A si mai era si chestia cu mediul in care traieste. In mediile sanatoase, se concep mai multi baieti decat fete, iar in mediile poluate invers

E bine de stiut ca baiat vreau.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Ne-am jucat fara prezervativ...

scris pe 15 mar 2010 00:55 de ExoticDream

Maine iti voi muta subiectul la "Viata sexuala"!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa o iau s

scris pe 15 mar 2010 12:22 de Psyche

nu stiu de ce am trait mereu cu impresia ca spermatozoizii sunt de doua feluri

sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa o i

scris pe 15 mar 2010 13:34 de cherry_dream

nu stiu de ce am trait mereu cu impresia ca spermatozoizii sunt de doua feluri

cum adica de 2 feluri?

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Ne-am jucat fara prezervativ...

scris pe 15 mar 2010 13:37 de cherry_dream

nu conteaza ca a fost 1 min sau 10 . tot aia e. nu s-a terminat, dar exista lichidul acela care contine si el spermatozoizi ... acum, sanse multe nu sunt, dar daca n-ai noroc, poate te trezesti cu o sarcina . fa un test de sarcina dupa 10 zile de la "joaca" voastra ca sa te lamuresti.

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa

scris pe 15 mar 2010 14:09 de Psyche

cum adica de 2 feluri?

spermatozoizii ca si gameti-"celule sexuale" feminine sau masculine.
procesul asta cred ca ma depaseste

sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 16 mar 2010 16:32 de cherry_dream

spermatozoizii ca si gameti-"celule sexuale" feminine sau masculine.
procesul asta cred ca ma depaseste

pai la femei nu exista spermatozoizi

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 16 mar 2010 16:43 de McLove

pai la femei nu exista spermatozoizi

Se referea la faptul ca exista doua feluri de spermatozoizi.... asa apar sexele (feminin, masculin)

sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 16 mar 2010 16:56 de cherry_dream

Se referea la faptul ca exista doua feluri de spermatozoizi.... asa apar sexele (feminin, masculin)

aaaa. scuze

sus

alyna92

Newbie
3 mesaje

fara prezervativ...

scris pe 16 mar 2010 23:32 de alyna92

sal...ultma menstuatie am avuto pe data de 8 februarie...si pe 7 martie am avut contact sexual neprotejat....pe 14 martie trebuia sa imi vina ciclu si inca nu a venit...perioada fertila trecuse...sunt riscuri sa fi ramas insarcinata?el nu a ejaculat in mine...pls un raspuns
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online