Fosta prietena...o poveste cam complicata :-<

Pagina 1 din 3
1   2   3   »

robertzzel

Junior member
22 mesaje

Fosta prietena...o poveste cam complicata :-<

scris pe 12 mar 2010 22:53 de robertzzel

Buna. Am si eu o mica mareee problema. In urma cu patru luni, am cunoscut o fata la un bal al bobocilor la liceu,si am devenit iubiti. Dupa 3 saptamani, la scoala mi sa furat telefonul si i-am spus ca eu nu mai am cum sa tin legatura cu ea, si daca doreste, ne despartim . Ea nu a vrut, spunand-mi ca o sa gasim impreuna solutii, iar seara cand am iesit pe afara, mi-a dat unul din telefoanele ei ca sa-l folosesc pana imi iau altul(am mai intrebat-o si inainte daca s-a plictisit de relatie, sau ceva de genu,dar MI-A ZIS CA ATUNCI CAND IUBESTI PE CINEVA, NU TE PLICTISESTI DE EL,SI CA NU VREA SA NE DEPSPARTIM,NUMAI DACA VREAU EU CU ADEVARAT). Dupa o luna, a intrat fostul ei prieten in peisaj.A inceput s-o sune, sa-i spuna ca o iubeste mult, ca ii pare rau ca s-au despartit, fapt ce a pus-o pe ganduri pe prietena mea(ea a stat cu el 7 luni, si s-au despartit din cauza ca el a inselat-o, ca nu`i raspundea la msg,etc). Dupa 2 zile, ea a inceput sa se poarte altfel(dar nu era distanta, chiar din contra insista sa iesim pe afara,vb frumos cu mine,era totul ok) si cand am intrebat-o ce are mi-a spus ca nu mai poate sta cu mine si ca il iubeste pe fostul si ca la mine decat tine...Am stat de vb cu ea, si in urma discutiei pe care am avut-o ea m-a ales tot pe mine,SPUNANDU-MI CA LUI I-A DAT MAI MULTE SANSE,PE CARE LE-A IROSIT, SI CA SANSA MEA PR CARE MI-A DAT-O NICI MACAR NU AM TERMINAT-O. Am mai stat impreuna inca o luna, timp in care imi spunea ca ma iubeste si ca a inceput sa-l uite pe fostul ei prieten, dupa care tipul iar a sunat-o si iar a pus-o pe ganduri,dar de data aceasta l-a ales pe el(bine-nteles, a fost iar o situatie tensionata de alegere, si de data asta eu am rugat-o se sa gandeasca la binele ei,nu la al meu cum a facut prima data) . Absolut toti prietenii ei ii spun ca a facut o mare greseala ca m-a lasat pe mine pentru el, SI CA SE VA INTOARCE INAPOI LA MINE,DAR VA FI PREA TARZIU. Acum ,fata ii spune celei mai bune prietene a ei (care este si cea mai buna prietena a mea) ca se intelege foarte bine cu iubitul ei actual(cel pentru care m-a lasat) si ca la mine nu mai tine ,si a insistat f mult ca prietena ei cea mai buna sa nu uite sa-mi spuna ca imi ureaza sa fiu fericit cu noua mea prietena pe care o am... eu o iubesc foarte mult(nu pe actuala), e singura dintre toate prietenele mele care m-a facut s-o iubesc asa mult, dar nu stiu ce sa mai fac . Ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi? Multumesc
inca ceva:
1-sunt curios ,dupa 3 luni si jumatate,cat am stat impreuna ,e posibil sa ma uite, in nici o luna de cand ne-am despartit ?adica ma gandesc ca poate a facut-o ala sa uite de mine
2- majoritatea care o cunosc imi spun sa o las in pace o perioada, sa n-o bag in seama, si ca se va intoarce ea inapoi la mine cand "va da cu capu de pereti"!!!oare este adevarat (adica cand ne-am despartit, am facut greseala sa-i spun ca o s-o astept sa se intoarca la mn, si ea mi-a spus ca atunci cand se va desparti de el,voi fi singuru la care va venii ca stie ca o iubesc, si va incerca sa ma iubeasca si ea...dar oare ,a zis la misto sa scape pe moment de mine???
3-cand ne-am despartit, i-am zis sa imi mai dea ultimul sarut, si mi l-a dat..oare de ce ??? :O
4- tipu cu care sta,are 19 ani,dar fata nu e materialista sau ceva de genu...cand a fost sa face alegerile intre mine si el ,chiar se vedea ca ii vine greu sa renunte si la mine, dar si la el ...adica chiar plangea:|...si fosta prietena a lu ala i-a zis ca se mira ca el sa se fi schimbat ,si ca oricum ea se va da iar cu capu de pereti ,da....
...cam complicat ce am scris eu ,dar va rog ,ajutati-ma si pe mine cu niste raspunsuri la intrebarile de mai sus si niste sfaturi...
Va multumesc mult de tot :d
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: fosta prietena...o poveste cam complicata :-<

scris pe 12 mar 2010 23:00 de valentine

Acum cel mai probabil o sa vina ExoticDream cu o oda de preaslavire a fetei si sa-ti explice ca tipa defapt e sensibila si ca tu tot trebuie sa o iubesti si sa ii asterni covor de flori cand o vezi, sa o iei in brate, sa-i spui cat de mult o iubesti s.a.m.d.

Trecand peste asta, in cam toate situatiile cand cel de langa tine pleaca, ceea mai buna solutie e sa il lasi sa plece. Cu cat ai incerca mai mult sa o faci sa se intoarca, cu atat mai mult nu se va intoarce.
Tu ar trebuii sa-ti vezi de viata ta, sa fi deschis unei noi eventuale relatii si sa o lasi in urma pe respectiva. Adica a fost cu tine, s-a intors la fostul si acum tu sa o astepti sa se intoarca la tine? No way. Decat daca ai interese de natura sexuala la ea si nici in cazul asta nu prea ar fi normal.
sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

Re: Re: fosta prietena...o poveste cam complicata

scris pe 12 mar 2010 23:14 de robertzzel

...ee draci...normal ca o sa stau si cu alte fete, dar dupa ce m-am despartit de ea ,mi-am facut 2 prietene(nu in acelas timp)..cu prima nu a mers deloc, iar cand ies cu cea cu care sunt si acum, imi apare numai imaginea ei in minte, si nu pot s-o uit...acum lucrul ce ma mai influenteaza sa n`o uit este si prietena noastra cea mai buna (este comuna),deoarece prin intermediul ei ne`am cunoscut:|si este colega cu mine de clasa, ...dar curiozitatea mea cea mai mare :>>>este adevarat ce zice toata lumea,ca se va intoarce roata, si cum a zis si ea, ca se va intoarce inapoi???..adica snt asa "disperat" dupa ea,deoarece cu ea am stat cel mai mult dintre toate relatiile mele, si era si genu pe care il cautam(mai rar fete ca ea)
...si mai mentionez si faptu, ca decat atunci cand eram in pragul despartirii m-am rugat de ea sa se gandeasca bine, dar de atunci nu am vorbit cu ea,decat cand ne mai intalneam pe afara si venea repede sa ma pupe,si foarte rar pe mess si atunci intra tot ea pe mine ,cu diferite motive cum ar fi sa sterg comenturile pe care mi le-a dat ea pe hi5, ca cica le-a vazut prietenul ei ...dar ea nu le-a sters pe cele pe care i le-am dat...
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: fosta prietena...o poveste cam complic

scris pe 12 mar 2010 23:20 de Psyche

...ee draci...normal ca o sa stau si cu alte fete, dar dupa ce m-am despartit de ea ,mi-am facut 2 prietene(nu in acelas timp)..cu prima nu a mers deloc, iar cand ies cu cea cu care sunt si acum, imi apare numai imaginea ei in minte, si nu pot s-o uit...acum lucrul ce ma mai influenteaza sa n`o uit este si prietena noastra cea mai buna(este comuna) care este colega cu mine de clasa, deoarece prin intermediul ei ne`am cunoscut:|...dar curiozitatea mea cea mai mare :>>>este adevarat ce zice toata lumea,ca se va intoarce roata, si cum a zis si ea, ca se va intoarce inapoi???..adica snt asa "disperat" dupa ea,deoarece cu ea am stat cel mai mult dintre toate relatiile mele, si era si genu pe care il cautam(mai rar fete ca ea)

de tine depinde.ori treci mai departe,o uiti si ajungi sa fi fericit cu altcineva(masura ce presupune sa incetezi sa astepti ziua aia in care ea se va intoarce) ori stai si astepti si te chinui(si este si posibil ca asteptarea sa fie inutila)
fiinte slabe suntem uneori noi oamenii.daca ai fi avut ceva mai mult orgoliu nu ne-ai descri-o atat de frumos dupa cele petrecute.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: fosta prietena...o poveste cam complic

scris pe 12 mar 2010 23:24 de valentine

este adevarat ce zice toata lumea,ca se va intoarce roata, si cum a zis si ea, ca se va intoarce inapoi???

Poate da, poate nu, nimeni nu poate sti

..adica snt asa "disperat" dupa ea,deoarece cu ea am stat cel mai mult dintre toate relatiile mele, si era si genu pe care il cautam(mai rar fete ca ea)

Da, e cunoscuta gandirea "era genu` pe care-l cautam (mai rar fete ca ea)", insa ulterior i-ai fi gasit si defecte ascunse pentru ca nimeni nu e perfect (defapt, deja ai vazut ca e caracterizata de instabilitate emotionala). Cu cat o sa ai deaface cu mai multe tipe dupa ea, cu atat o sa iti treaca disperarea.

...si mai mentionez si faptu, ca decat atunci cand eram in pragul despartirii m-am rugat de ea sa se gandeasca bine, dar de atunci nu am vorbin cu ea,decat foarte rar pe mess si atunci intra ea pe mine ,cu diferite motive cum ar fi sa sterg comenturile pe care mi le-a dat ea pe hi5, ca cica le-a vazut prietenul ei ...dar ea nu le-a sters pe cele pe care i le-am dat...

Well, te-ai cam umilit in fata ei, deci nu se prea mai pune problema sa te mai respecte cum ar trebuii, asa ca degeaba mai exista un oarecare sentiment (daca a existat vreodata) intre voi 2, chiar daca e din ambele parti, pentru ca numai poate fi vorba de o relatie calumea intre voi.

Oricum, esti mic, fi multumit ca ti-a dat posibilitatea de a putea incerca o multime de alte tipe in loc sa stai doar cu ea si sa pierzi atatea "bunaciuni"
sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

Re: Re: Re: Re: fosta prietena...o poveste cam com

scris pe 12 mar 2010 23:25 de robertzzel

pai...vorbesc frumos despre ea, deoarece s-a purtat frumos cu mine ...ma rog ,inafara de partea asta...si in privinta orgoliului, am mai zis si mai sus(edit), nu prea sunt eu cel care o baga in seama, adica tot ea se bage cu anumite pretexte...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: fosta prietena...o poveste cam

scris pe 12 mar 2010 23:26 de valentine

nu prea sunt eu cel care o baga in seama, adica tot ea se bage cu anumite pretexte...

Mie-mi miroase a roata de rezerva aici. Presupun ca tipa vrea sa te tina ca roata de rezerva si in caz ca nu merge treaba cu tipul cu care e acum, sa se poata intoarce la tine. De aceea incearca sa mentina o minima legatura cu tine, sa fie sigura ca are o portita deschisa...
sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: fosta prietena...o poveste

scris pe 12 mar 2010 23:32 de robertzzel

pai stii ca si eu m-am gandit la chestia cu "rezerva" ,dar de vreo saptamana nu mai vorbim..poate se trezeste cand o paraseste ala... ma rog,sunt mii de pareri care le-am primit ,dar "o-i traii, si-oi vedea" ce se va intampla in viitor...nici eu, nici cei de la care le-am primit nu sunt in masura sa ghiceasca ce se va intampla :d...apropo, cum naiba a putut sa stea 3 luni cu mine, daca nu ma iubea:-?? SI PE ALA DE CARE S-A DESPARTIT DE VREO 9-10 LUNI IL MAI IUBESTE... adica, eu nu suport sa stau cu o fata la care nu tin, nici macar o zi,dar 3 luni...
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fosta prietena...o pov

scris pe 12 mar 2010 23:34 de compot

pai stii ca si eu m-am gandit la chestia cu "rezerva" ,dar de vreo saptamana nu mai vorbim..poate se trezeste cand o paraseste ala... ma rog,sunt mii de pareri care le-am primit ,dar "o-i traii, si-oi vedea" ce se va intampla in viitor...nici eu, nici cei de la care le-am primit nu sunt in masura sa ghiceasca ce se va intampla :d...apropo, cum naiba a putut sa stea 3 luni cu mine, daca nu ma iubea:-?? ... adica, eu nu suport sa stau cu o fata la care nu tin, nici macar o zi,dar 3 luni...

Offff, e greu ce-i si cu femeile astea.

Si tot ele se intreaba de ce sunt barbatii perversi.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fosta prietena...o

scris pe 12 mar 2010 23:37 de valentine

Totul incepe de la gradinita sau din clasele primare. Incercam sa le aratam ca le placem purtandu-ne frumos cu ele, facandu-le complimente, carandu-le ghiozdanul, ajutandu-le la teme, dar desigur ca rezultatul nu e cel scontat si mai mult decat "best friends" nu putem fi. Schimbam placa, observam schimbarile, vedem ca merge si asa devenim niste "perversi"
Se numeste "adaptarea ofertei in functie de cerere", nu perversitate
sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fosta prietena...o

scris pe 12 mar 2010 23:37 de robertzzel

Offff, e greu ce-i si cu femeile astea.

...mdea...am avut parte numai de materialiste si panarame) ... adica ,numai de`astea atrag ) :| ... asta ar fi fost prima care nu era panarama si materialista)
sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fosta prietena

scris pe 12 mar 2010 23:40 de robertzzel

da valentine, dar uite cum zic majoritatea .... roataaaa se intoarcee ... mai bine facem noi fapte bune si ajungem baieti cuminti ) ,decat panarame ca ele ) (>>bn ,nu ma refer la toate fetele, ca sa nu jignim) )
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fosta prietena

scris pe 12 mar 2010 23:50 de ThT

Totul incepe de la gradinita sau din clasele primare. Incercam sa le aratam ca le placem purtandu-ne frumos cu ele, facandu-le complimente, carandu-le ghiozdanul, ajutandu-le la teme, dar desigur ca rezultatul nu e cel scontat si mai mult decat "best friends" nu putem fi. Schimbam placa, observam schimbarile, vedem ca merge si asa devenim niste "perversi"
Se numeste "adaptarea ofertei in functie de cerere", nu perversitate

Imi place explicatia

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fosta prie

scris pe 12 mar 2010 23:54 de Psyche

da valentine, dar uite cum zic majoritatea .... roataaaa se intoarcee ... mai bine facem noi fapte bune si ajungem baieti cuminti ) ,decat panarame ca ele ) (>>bn ,nu ma refer la toate fetele, ca sa nu jignim) )

or sa mai treaca multe "printese" prin castelul tau,stai linistit

sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fosta

scris pe 13 mar 2010 08:51 de Danny_DaBoss

sincer... urasc din tot sufletul modelul asta de femeie.. care acuma esti bine cu ea si te iubeste si maine o suna fostu si e uda toata.. le urasc..
sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fo

scris pe 13 mar 2010 11:12 de robertzzel

pe mine nu ma prea deranjeaza f mult chestia ca s-a intors la fostu...ca mai devreme sau mai tarziu isi va da seama de ce a facut ,ca nu e prima si nici ultima despartire prin care am trecut... dar ma macina pe mn cateva chestii, adica pana mea, dupa 3 luni chiar asa sa uite cea fost intre noi :O:O:O ... sau cu ce drept ii zice ea prietenei ei sa-mi spuna sigur si sa nu uite, ca imi ureaza sa fiu fericit cu noua mea iubita :|:|:| ... mi-se par niste chestii de gradinita, dar totusi as vrea sa stiu dc le-a facut ... si imi tot zicea, daca o s-o iert vreodata pentru ce-a facut ,si ca se considera o persoana oribilia ,etc etc pt chestia asta si ca stie ca ii va parea rau...

...aaa, si in legatura cu "rezerva" ca mi-am adus aminte , cand ne-am despartit, mi-a zis ca daca sunt singur si am iertat-o pentru ce a facut si o primesc inapoi ea se va intoarce,daca nu mai vreau e alegerea mea... nu mi-a zis neaparat ca s-o astept pe ea si sa nu-mi mai fac prietena...dar va incerca sa vada dk o mai vreau ,pt ca tine si la mine si stie ca ii va parea rau dk nu o mai vreau si intelege, cam asa mi-a zis... si ma cam uimit explicatia :| ...
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 13 mar 2010 13:31 de Psyche

pe mine nu ma prea deranjeaza f mult chestia ca s-a intors la fostu...ca mai devreme sau mai tarziu isi va da seama de ce a facut ,ca nu e prima si nici ultima despartire prin care am trecut... dar ma macina pe mn cateva chestii, adica pana mea, dupa 3 luni chiar asa sa uite cea fost intre noi :O:O:O ... sau cu ce drept ii zice ea prietenei ei sa-mi spuna sigur si sa nu uite, ca imi ureaza sa fiu fericit cu noua mea iubita :|:|:| ... mi-se par niste chestii de gradinita, dar totusi as vrea sa stiu dc le-a facut ... si imi tot zicea, daca o s-o iert vreodata pentru ce-a facut ,si ca se considera o persoana oribilia ,etc etc pt chestia asta si ca stie ca ii va parea rau...

...aaa, si in legatura cu "rezerva" ca mi-am adus aminte , cand ne-am despartit, mi-a zis ca daca sunt singur si am iertat-o pentru ce a facut si o primesc inapoi ea se va intoarce,daca nu mai vreau e alegerea mea... nu mi-a zis neaparat ca s-o astept pe ea si sa nu-mi mai fac prietena...dar va incerca sa vada dk o mai vreau ,pt ca tine si la mine si stie ca ii va parea rau dk nu o mai vreau si intelege, cam asa mi-a zis... si ma cam uimit explicatia :| ...

da,in cazul asta femeile sunt ca niste pisicute. vin,se lingusesc,savureaza mancarea pe care le-o dai,iti dau un jet pe pantaloni,pleaca .. si daca nu gasesc ceva mai bun,se intorc sa te linga

sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

scris pe 13 mar 2010 13:36 de robertzzel

...corect ... ahh, chiar snt curios sa vad dk se intoarce )) ...........
sus

sgc

Guest

scris pe 13 mar 2010 13:40 de sgc

...corect ... ahh, chiar snt curios sa vad dk se intoarce )) ...........
mclove, potoleste-te. s-apropie aprilie. si-o sa vin cu iubitul dupa mine sa vad ce oferta de-mbarcare imi faci tu.
ps-dar astazi, il caftesc.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 13 mar 2010 13:47 de McLove

mclove, potoleste-te. s-apropie aprilie. si-o sa vin cu iubitul dupa mine sa vad ce oferta de-mbarcare imi faci tu.
ps-dar astazi, il caftesc.

Prezent, sa traiti!

Sa inteleg ca sunt capitan de vas?

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

sgc

Guest

scris pe 13 mar 2010 13:57 de sgc

Prezent, sa traiti!

Sa inteleg ca sunt capitan de vas?
dvs. capitan de vas?!? nu cred domnule consul. cred ca trebuie sa luati o alga-n gura cand veti pune prima data piciorul pe-o nava, bashca banuiesc ca nu faceti fatza raului de mare. oricum, daca tot sunteti prezent, la treaba
sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

scris pe 13 mar 2010 15:05 de robertzzel

...apropo, cum naiba a putut sa stea 3 luni cu mine, daca nu ma iubea:-?? SI PE ALA DE CARE S-A DESPARTIT DE VREO 9-10 LUNI,SI A INSELATO IL MAI IUBESTE... adica, eu nu suport sa stau cu o fata la care nu tin, nici macar o zi,dar 3 luni... SI EL ,LA 19 ANI NU O JOACA IAR PE DEGETE PE EA??? ADICA NU O VA INSELA DIN NOU...el tot ii zicea k s-a schimbat k nu stiu ce, dar eu ma cunosc pe mine ...de cate ori nu am promis k nu mai fac absente, ca ma cumintesc, ca ma las de fumat si m-am lasat de ele pentru o perioada scurta de timp si apoi iar le fac ... el nu va face la fel, sta o perioada cuminte si apoi iara isi bate joc d ea ????
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 13 mar 2010 15:20 de Psyche

...apropo, cum naiba a putut sa stea 3 luni cu mine, daca nu ma iubea:-?? SI PE ALA DE CARE S-A DESPARTIT DE VREO 9-10 LUNI,SI A INSELATO IL MAI IUBESTE... adica, eu nu suport sa stau cu o fata la care nu tin, nici macar o zi,dar 3 luni... SI EL ,LA 19 ANI NU O JOACA IAR PE DEGETE PE EA??? ADICA NU O VA INSELA DIN NOU...el tot ii zicea k s-a schimbat k nu stiu ce, dar eu ma cunosc pe mine ...de cate ori nu am promis k nu mai fac absente, ca ma cumintesc, ca ma las de fumat si m-am lasat de ele pentru o perioada scurta de timp si apoi iar le fac ... el nu va face la fel, sta o perioada cuminte si apoi iara isi bate joc d ea ????

nu te grabi sa tragi concluzii.intr-adevar .. nu e drept ce ti se intampla. la fel cred si eu,ca oamenii nu se prea schimba.dar 10 luni sunt deajuns pentru a nutri ceva sentimente. plus ca tu ai fost dupa el .. poate nu era perfect vindecata de relatia aia. era mai vulnerabila si tu i-ai servit drept colac de salvare,dar nu indeajuns pentru ca el s-a intors si a transformat totul.
pentru tine,3 luni inseamna mult. pentru ea,mai ales dupa relatia aia nu cred ca insemna pe atat.

sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

scris pe 13 mar 2010 15:58 de robertzzel

...mdea ,asa e ca el a avut sanse f mari sa se impace cu ea, totusi au stat impreuna 6-7 luni, in schimb cu mineee a stat dkt 3 luni jumate...... nici pt mine nu inseamna f mult 3 luni, fata de ce zic altii ca au stat 1 an cu cate-o fata :|..., dar astea 3 luni au fost destule incat eu sa incep sa o iubesc si ma gandesc ca si ea pe mine (adica, daca nu ma iubea cat de cat, nu plangea la alegerile facute si nu ma mai alegea cum a facut prima data...ma dadea dreacu direct , ca stia f bine ca se intoarce la el si de mine putea sa n`o mai intereseze :d ) ... si lasand la o parte prostiile cum ca ma foloseste pe post de rezerva, ca am curaj sa bag mana in foc pt ea ca nu e ca celalalte ,adica o cunosc ce-i poate pielea, si dupa "incercarile" care i le`am facut, mi-am dat seama ca nu e genu de fata care se plimba din baieti in baieti si se joaca cu ei) ,
De ce a mai vrut sa ramanem prieteni in continuare. Eu i-am propus sa ramanem amici, dar ea a insistat sa ramanem prieteni( adica sa ne sunam, sa vb des ,nu ca amicii din an in paste)
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 13 mar 2010 16:12 de Psyche

...mdea ,asa e ca el a avut sanse f mari sa se impace cu ea, totusi au stat impreuna 6-7 luni, in schimb cu mineee a stat dkt 3 luni jumate...... nici pt mine nu inseamna f mult 3 luni, fata de ce zic altii ca au stat 1 an cu cate-o fata :|..., dar astea 3 luni au fost destule incat eu sa incep sa o iubesc si ma gandesc ca si ea pe mine (adica, daca nu ma iubea cat de cat, nu plangea la alegerile facute si nu ma mai alegea cum a facut prima data...ma dadea dreacu direct , ca stia f bine ca se intoarce la el si de mine putea sa n`o mai intereseze :d ) ... si lasand la o parte prostiile cum ca ma foloseste pe post de rezerva, ca am curaj sa bag mana in foc pt ea ca nu e ca celalalte ,adica o cunosc ce-i poate pielea, si dupa "incercarile" care i le`am facut, mi-am dat seama ca nu e genu de fata care se plimba din baieti in baieti si se joaca cu ei) ,
De ce a mai vrut sa ramanem prieteni in continuare. Eu i-am propus sa ramanem amici, dar ea a insistat sa ramanem prieteni( adica sa ne sunam, sa vb des ,nu ca amicii din an in paste)

"de ce?" ..pui multe intrebari la care doar ea are raspunsul. faptul ca l-a preferat pe el denota ceea ce nu vrei tu sa intelegi:il iubeste pe el. a renuntat la tine pentru ca il iubea mai mult.vrea sa ramaneti prieteni ca sa stie ca esti mereu acolo,ca se poate intoarce la tine. e normal,dai dovada de subiectivitate si noi ne-am expus parerea,cei obiectivi. ramane la alegerea ta daca ii ramai alaturi si speri sa se intoarca la tine. parere personala,esti slab.dar se intelege. si tu suferi de aceiasi isterie colectiva si tampita ce se numeste dragoste.n-ai decat sa te complaci cu situatia,sa o astepti pana la .. mult si bine,sa-i fi prieten si catelus in acelasi timp.
incep sa inteleg de ce unii barbati devin ticalosi

sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

scris pe 13 mar 2010 16:21 de robertzzel

...crede-ma ca si pe mine tot asta ma enerveaza...ca nu am orgoliu cu cine trebuie...adica in fata ei, as da de inteles ca nu prea mai ma intereseaza si ca sunt fericit alaturi de cine sunt, adica v-am mai zis nu o bag eu in seama numai daca intra ea in vorba cu mine ,dar in fata cuiva care o cunoaste intreb mai mereu ce face si chestii de genu ,etc etc ...si ea la fel face... eu cred k in alta viata am fost fata de sunt asa sufletist si prost) ...in orice caz, va multumesc mult pentru raspunsurile date si pentru ca v-ati batut capu cu "nelamurirea" mea...
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 13 mar 2010 18:15 de Danny_DaBoss

stai linistit tati ca si eu am trecut prin asta, si nu o data, si nu exista nici o logica... adica nu stie sa aprecieze persoana de langa ea, care are grija, ii ofera liniste, iubire, daruire, intelegere si toate kkt-urile alea (ca dupa o faza d-asta nici nu mai iti vine sa faci ceva..) si renunta la persoana aia pentru alta din trecut care si-a batut joc de ea... ii mai da o sansa sa isi bata joc de ea, isi bate, sufera, si atunci se gandsete la prostu care tinea la ea si isi da seama cat de proasta a fost... e tipic.. si d-aia am zis ca mi-e sila..
sus

sgc

Guest

scris pe 13 mar 2010 18:50 de sgc

o, vai cat de intelegator esti si-ai inceput sa devii tu. uite care-i treaba, inteleg c-ai probleme la mansarda si ca tu nu poti sa ma astepti pe mine, pana nu mai tragi alte futaiuri, si pana nu stai pe acest forum cat e ziulica de mare(a propos, ce no name, las-o sa vorbeasca acum, daca tot ai incurcat din nou petrecerile azinoapte, stiai, doar ca se lauda pe unde apuca dupa ce va futeti, aceasta "elena" bantea), dar in aceeasi masura te-as ruga sa-ntelegi ca eu am deja probleme serioase la etaj. tu, nu-ti bate capul
sus

sgc

Guest

scris pe 13 mar 2010 18:54 de sgc

rectific. vin cu taica-meu. iubitul l-am taiat de pe lista, temporar.
ps - cu tine sau cu vreun altul de pe site nu retin sa fi stat macar o zi in sensul pe care doresti sa-l subliniezi aici. PUNCT
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 13 mar 2010 19:29 de valentine

Incep sa o ador pe fata asta!

Dar sa nu fim misogini si sa recunoasteam ca exista si cazuri cu sexul celor 2 persoane implicate, inversate.
sus
Pagina 1 din 3
1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

16 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online