Fosta prietena...o poveste cam complicata :-<

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 13 mar 2010 20:36 de sgc

Incep sa o ador pe fata asta!

Dar sa nu fim misogini si sa recunoasteam ca exista si cazuri cu sexul celor 2 persoane implicate, inversate.
cred ca ai o doza enorma de nesimtire in tine, pt. a mai deschide atat de curand gura, indiferent sub care din user-name-urile folosite de tine pe forum. mult prea mare.
sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

scris pe 13 mar 2010 21:44 de robertzzel

... pai si in situatia ta,fostele s-au mai intors la tine???...
...sgc ,eu nu am nici-o treaba cu tine, nu te-am obligat sa intri pe topic si sa raspunzi, deci nu te baga daca nu ai chef ... si problemele tale cu valentine le rezolvi in particular
sus

sgc

Guest

scris pe 13 mar 2010 21:58 de sgc

...sgc ,eu nu am nici-o treaba cu tine, nu te-am obligat sa intri pe topic si sa raspunzi, deci nu te baga daca nu ai chef ... si problemele tale cu valentine le rezolvi in particular
pai, mclove, evident ca n-aveam niciun chef sa ma bag in subiect, insa, mi-ati cam fortat mana. nu-ti face tu griji de problemele mele cu tipul acesta, ca nu-i menirea ta sau a altcuiva de pe forum sa le rezolve, dar nici sa puna paie pe foc de-aiurea(ma rog, asta-i fapt consumat, pt. ca nici pe tine sau pe-altul nu va scuza faptul ca doar ati pus paie pe foc de-aiurea, si nici pe el nu-l scuza faptul ca casca gura de atatia ani pe forum la cati si cate au tot pus paie pe foc, timp in care vis a vis de mine da in gropi cu mult avant) si-am zis punct, o data, asa ca nu ma mai provoca la vorba.
sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

scris pe 13 mar 2010 22:06 de robertzzel

oarba mha fetita...ce`ai ... eu nu`s McLove sau Valentine sau cn pretinzi u ca sunt :| ... cum vrei sa`ti demonstrez ?
sus

sgc

Guest

scris pe 13 mar 2010 22:14 de sgc

oarba mha fetita...ce`ai ... eu nu`s McLove sau Valentine sau cn pretinzi u ca sunt :| ... cum vrei sa`ti demonstrez ?
n-am zis ca esti valentine. si nici fetita ta nu sunt. tatal meu se ocupa de lucruri mai serioase - cum ar fi fi-miu - decat de acest forum nu ma mai provoca la vorba, mclove. am zis sa pui mana sa te ocupi de munca.
sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

scris pe 13 mar 2010 23:10 de robertzzel

oarbaaa...ai probleme nu glumaa.. ) =)) hai ca asa cva nu am mai intalnit )
sus

sgc

Guest

scris pe 13 mar 2010 23:19 de sgc

oarbaaa...ai probleme nu glumaa.. ) =)) hai ca asa cva nu am mai intalnit )
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 14 mar 2010 07:14 de Danny_DaBoss

... pai si in situatia ta,fostele s-au mai intors la tine???...

au vrut, au insistat, le-au fost dor si inca le este... dar nu am mai acceptat eu... ce sa fac, sa le mai dau inca o sansa sa isi bata joc de mine ? sti ca oamenii nu se schimba niciodata
sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

scris pe 14 mar 2010 08:47 de robertzzel

au vrut, au insistat, le-au fost dor si inca le este... dar nu am mai acceptat eu... ce sa fac, sa le mai dau inca o sansa sa isi bata joc de mine ? sti ca oamenii nu se schimba niciodata

...pai aseara a intrat pe mine, am vorbit mai multe, si din vb in vb, am deschis sub cu desparteala si m`ai spus ca e ceva care o atrage la mine,poate felul meu de a fi, si o face sa nu ma uite, si sa se gandeasca la mine, destul de des in ultima perioada ) ...
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 14 mar 2010 11:40 de Danny_DaBoss

poi o fi vazut ca tot tu esti mai bune.. nu asa face toata lumea ? nu stie sa aprecieze ceva bun si isi bate joc..
sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

scris pe 14 mar 2010 11:54 de robertzzel

poi o fi vazut ca tot tu esti mai bune.. nu asa face toata lumea ? nu stie sa aprecieze ceva bun si isi bate joc..

...o fi vazut, n-o fi vazut nu stiu cum sta faza :| ... da treaba e ca il iubeste pe ala, si cica se poarta frumos cu ea, ca e gelos pe mn pnm ... chestii de genu :|
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 14 mar 2010 14:50 de Psyche

oamenii nu se schimba niciodata

sau daca o fac niciodata in mai bine.

o sa mai ai si altele,draga robertzzel.poate o sa o mai patesti .. poate o sa o mai patesti exact la fel. pentru ca inca nu ti-ai primit lectia.
ce sa spun .. depinde de noi daca sa ramanem cu sutul in fund primit fara sa fi avansat deloc.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

scris pe 14 mar 2010 15:38 de robertzzel

ms Psyche pt sfat ... oricum, vad ca fata incepe sa`i para rau, si cam da semne ca ar vrea sa se intoarca, ...acum sa vedem ce`oi face...daca sunt "prost" sau "tare" ) ... dar cred ca o joc putin pe degete...
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 14 mar 2010 16:25 de compot

ms Psyche pt sfat ... oricum, vad ca fata incepe sa`i para rau, si cam da semne ca ar vrea sa se intoarca, ...acum sa vedem ce`oi face...daca sunt "prost" sau "tare" ) ... dar cred ca o joc putin pe degete...

Incearca sa-ti bati joc de ea cat de mult poti apoi, da-i jet. Isi merita soarta "femeia".

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 14 mar 2010 17:37 de Pasaroi_Cuminte

Incearca sa-ti bati joc de ea cat de mult poti apoi, da-i jet. Isi merita soarta "femeia".

Cea mai buna razbunare este sa traiesti tu bine.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 14 mar 2010 18:11 de compot

Cea mai buna razbunare este sa traiesti tu bine.

In cazul lui, ce bine va trai daca se va razbuna!!!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 14 mar 2010 18:19 de Pasaroi_Cuminte

In cazul lui, ce bine va trai daca se va razbuna!!!

Nu se merita. E o pierdere de timp si energie.
Mai bine sa foloseasca acel timp si aceea energie pt evolutia propriei sale persoane.

Mai bine se pregateste mai intens pentru bac si facultate ca sa-si pregateasca avansul pentru o posibila cariera.

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 14 mar 2010 18:26 de compot

Nu se merita. E o pierdere de timp si energie.
Mai bine sa foloseasca acel timp si aceea energie pt evolutia propriei sale persoane.

Si cu orgoliul cum ramane?
Daca ajungi sa te razbuni, e clar, ai un motiv.
Eu prefer sa ma simt bine razbunandu-ma decat sa stau..."ranit".

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 14 mar 2010 18:52 de Pasaroi_Cuminte

Orgoliul omului este o forta foarte puternica, numai ca este o arma cu doua taisuri.

Mai bine iti canalizezi aceasta forta pentru a te propulsa pe tine insuti in fata celuilalt decat sa cheltui energie pentru a-l trage pe altul in spate, deoarece efortul de a-l trage in spate este mult mai mare decat efortul pentru a te propulsa pe tine inaintea lui.

Studiind orgoliul dpdv al randamentului, esti mult mai castigat daca propria ta persoana castiga , decat daca celalta persoana pierde.

Eu prefer sa ma folosesc de propriul orgoliu, pentru a ma autodepasi si a ma autoperfectiona.

Astfel imi autoinduc motive serioase pentru a-mi acumula energie suplimentara, necesara pentru realizarea/materializarea unui nou proiect/idee, al carui scop consta in evolutia mea ca om.

Practic la nivel psihic imi tranform energia negativa, provenita din orgoliul ranit in energie pozitiva, benefica pentru persoana mea.
Iar aceasta convertire da nastere la o forta de propulsie pozitiva, uriasa asupra propriei persoane.

Este fenomenal sa asisti cum propria ta persoana poate deveni un generator de energie pozitiva pentru... propria ta persoana.

sus

sgc

Guest

scris pe 15 mar 2010 00:12 de sgc

Daca ajungi sa te razbuni, e clar, ai un motiv.
corect. in principiu gandesc si eu, exact cum s-a exprimat pasaroi mai-sus, s-anume ca nu se merita, insa, ma voi razbuna a treia oara pe acelasi individ, pt. ca el n-a inteles mai nimic din primele doua dati, chit ca s-a dat agony si mai stiu eu ce. vreau sa-l fac sa simta exact ce-am simtit eu, cand am descoperit forumul singur.ro, exact ce-am simtit cand am descoperit in acelasi an mai tarziu kterik&aberatzii, ce-am simtit de cand tot il vead cum freaca menta pe forumul acesta si ce-am simtit ieri. voi folosi ca si-n primele doua dati o persoana care n-are nimic comun cu forumul, si la fel ca prima data o persoana care nu-i de nationalitate romana. sa se simta ultimul om, poate si pt. ca oricum zicea el acum vreo 3 ani ca nu se lasa, nemernicul dracului, pana n-ajung eu pe ultimul loc, desi tot el era cel care nu merita sa-l fi bagat in seama dupa tot ceea ce-a facut. a starnit ieri, absolut tot ce-i mai rau in mine. si nici ca ma intereseaza daca moderatoarea maica-sa este de acord in cazul asta cu inselatul. teoretic, nici eu n-as fi, practic, insa, cand ajungi la concluzia ca ti-a distrus nervii si sanatatea un nemernic de misogin, nu mai conteaza ce-ar mai fi moral
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 15 mar 2010 00:28 de compot

corect. in principiu gandesc si eu, exact cum s-a exprimat pasaroi mai-sus, s-anume ca nu se merita, insa, ma voi razbuna a treia oara pe acelasi individ, pt. ca el n-a inteles mai nimic din primele doua dati, chit ca s-a dat agony si mai stiu eu ce. vreau sa-l fac sa simta exact ce-am simtit eu, cand am descoperit forumul singur.ro, exact ce-am simtit cand am descoperit in acelasi an mai tarziu kterik&aberatzii, ce-am simtit de cand tot il vead cum freaca menta pe forumul acesta si ce-am simtit ieri. voi folosi ca si-n primele doua dati o persoana care n-are nimic comun cu forumul, si la fel ca prima data o persoana care nu-i de nationalitate romana. sa se simta ultimul om, poate si pt. ca oricum zicea el acum vreo 3 ani ca nu se lasa, nemernicul dracului, pana n-ajung eu pe ultimul loc, desi tot el era cel care nu merita sa-l fi bagat in seama dupa tot ceea ce-a facut. a starnit ieri, absolut tot ce-i mai rau in mine. si nici ca ma intereseaza daca moderatoarea maica-sa este de acord in cazul asta cu inselatul. teoretic, nici eu n-as fi, practic, insa, cand ajungi la concluzia ca ti-a distrus nervii si sanatatea un nemernic de misogin, nu mai conteaza ce-ar mai fi moral

La fiecare post de-al tau ma aumz.
Ma amuz pe faptul ca tu stii mereu cate ceva de: moderatori, de anumiti useri etc.. De unde stii toate acestea???
p.s. Imi pare rau pentru tine

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

sgc

Guest

scris pe 15 mar 2010 00:50 de sgc

La fiecare post de-al tau ma aumz.
Ma amuz pe faptul ca tu stii mereu cate ceva de: moderatori, de anumiti useri etc.. De unde stii toate acestea???
p.s. Imi pare rau pentru tine

mediu si mediul. trebuie sa-ntelegi ca tatal meu a iesit la pensie din contraspionaj militar. am crescut in mediul respectiv, motiv pt. care s-au format si dezvoltat anumite instincte, pe care cei ce-si doresc sa practice meseria respectiva, doar pt. ca suna foarte bine si ofera niste perspective mai speciale, poate nu le au, asa cum s-au format si dezvoltat la mine in atatia ani, chiar daca tata n-a incercat in vreun fel sa ma atraga spre domeniul respectiv, insa prieteni fiind, am discutat foarte multe atatia ani. adauga si faptul ca am se pare niste calitati senzoriale, de mediu(pe-astea, poate era mai bine sa nu le am)
ps - asta este. 13 ani de casatorie - nervi mancati, apoi ca sa fie treaba si mai si, inca 6 ani, inca unul mancat nervii.
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 15 mar 2010 10:28 de Danny_DaBoss

eu cred ca si razbunarea asta are un rost.. nu e chiar "arma prostului" doar ca oamenii sunt prea lasi ca sa o faca.. Adica, ca de exemplu, o persoana isi bate joc de toti oamenii pe care ii intalneste fara remuscari si fara scrupule.. fara sa se gandeasca la urmari si consecinte.. eh.. persoana aia nu merita scuturata pana o ia dracii sau sa isi bata si cineva joc de ea ca sa deschida ochii si sa nu mai faca asa ceva ? eu asa vad lucrurile.. adica tu iti bati joc de mine si eu sa stau ca un prost cu un mare zambet pe fata si sa iti multumesc ? NU. Daca ti-ai batut joc de mine INTENTIONAT si ai vrut sa imi faci rau, iti fac si eu tie sa vezi cum e.
Fuck You and have a nice day.. Foarte simplu
sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

scris pe 15 mar 2010 19:27 de robertzzel

mda...corect ce`ai zis ... dar in cazul meu, si`a batut ala joc destul de ea si a 3a oara...iar a inselat-o sau ceva de genu...si azi cand am vazut-o (am iesit pe afara ) plangea la mine s`o iert k nu a ascultat d mne
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 15 mar 2010 19:44 de Psyche

mda...corect ce`ai zis ... dar in cazul meu, si`a batut ala joc destul de ea si a 3a oara...iar a inselat-o sau ceva de genu...si azi cand am vazut-o (am iesit pe afara ) plangea la mine s`o iert k nu a ascultat d mne

hehe .. mai repede decat te asteptai. e cu fundul in soare si are nevoie de o umbrela
e decizia ta,dar ai grija in functie de ce o iei. si nu uita ca te-ai ars o data

sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

scris pe 15 mar 2010 20:03 de robertzzel

hehe .. mai repede decat te asteptai. e cu fundul in soare si are nevoie de o umbrela
e decizia ta,dar ai grija in functie de ce o iei. si nu uita ca te-ai ars o data

...ehh stiu k m`am ars odata :| ... dar nu st dc o cred...adica s`a umilit in fata prietenilor ei...m`ai avea putin si se aseza si in genuchi, daca nu trageam de ea )
sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

scris pe 15 mar 2010 20:07 de robertzzel

oricum o sa ma gandesc bnee
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 15 mar 2010 20:11 de Psyche

oricum o sa ma gandesc bnee

pai asa sa faci. si e cazul,daca decizi sa o primesti inapoi in viata ta,sa ii pui niste conditii,preventiv,pentru siguranta ta.
si in felul asta va sti si ca ai avut ceva de spus.

sus

sgc

Guest

scris pe 15 mar 2010 21:52 de sgc

adica tu iti bati joc de mine si eu sa stau ca un prost cu un mare zambet pe fata si sa iti multumesc ? NU. Daca ti-ai batut joc de mine INTENTIONAT si ai vrut sa imi faci rau, iti fac si eu tie sa vezi cum e.
Fuck You and have a nice day.. Foarte simplu
exact. asta-i principiul despre care vorbeam si eu mai sus ca-l aplic. mai putin incheierea. adica, not fucking him, not fucking anybody posting on this site, fucking anyone else. aici langa mine, la indemana si fara prea multa munca
sus

sgc

Guest

scris pe 15 mar 2010 21:54 de sgc

in uk, am vrut sa spun prin langa mine si la indemana
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online