Bisexualele si inselatul

Pagina 1 din 1
1

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Bisexualele si inselatul

scris pe 16 mar 2010 01:40 de Psyche

daca dintr-un cuplu femeia se desparte putin pentru o aventura cu o alta femeie se considera sau nu infidelitate?

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Bisexualele si inselatul

scris pe 16 mar 2010 02:43 de compot

daca dintr-un cuplu femeia se desparte putin pentru o aventura cu o alta femeie se considera sau nu infidelitate?

Da!!
Cunosc nu caz concret numai ca erau barbati. Nevasta lucra la o companie aeriana, banuia ca ceva nu este in regula, a venit pe ascuns acasa si l-a prins. GAY PARTY!!! Au divortat.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

al3xa_anamaria

Senior member
64 mesaje

Re: Re: Bisexualele si inselatul

scris pe 16 mar 2010 02:48 de al3xa_anamaria

da normal k e tot inselat...adik ce conteza dak e o persoana de sex opus sau nu...relatia cu persoana respectiva este d aceeasi natura AMOROASA! desi dak zici k te desprti in perioada respectiva...atiunci nu e oficial infidelitate...dar ssentimentul e acelasi...cred...adik asa mas simti eu
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 16 mar 2010 13:27 de cherry_dream

da. de ce nu? nu conteaza ce persoane sunt implicate in relatie..e tot o relatie si tot e vorba de inselat

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Bisexualele si inselatul

scris pe 16 mar 2010 14:37 de valentine

Cunosc o tipa care in toata viata ei a avut 3 iubiti si de toti 3 s-a despartit pentru ca i-a prins cu....altul
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 16 mar 2010 15:09 de McLove

Daca eu as avea o prietena, pe care... sa o plac pentru exterior, sincer, nu m-ar deranja. Chiar deloc!

Oricum, sa nu ma dea la o parte, ca ar fi aiurea.
Cu o mica limita...

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Bisexualele si inselatul

scris pe 16 mar 2010 15:31 de cherry_dream

Cunosc o tipa care in toata viata ei a avut 3 iubiti si de toti 3 s-a despartit pentru ca i-a prins cu....altul

cum frate

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Bisexualele si inselatul

scris pe 16 mar 2010 15:39 de ursaru

cum frate

erau gay undercover

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualele si inselatul

scris pe 16 mar 2010 15:42 de cherry_dream

erau gay undercover

chiar asa..sa-i nimeresti pe toti gay?

sus

-

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualele si inselatul

scris pe 16 mar 2010 16:01 de -

prietena mea a fost lesbi acum e bi de cand e cu mine, suntem de cativa ani impreuna si acum mi-a spus ca ar vrea sa faca sex cu o fata. nu pot spune ca m-as simti inselat sau nu, insa ma simt ciudat. e inselat?? ce sa fac? (mai demult la inceput ea ma intrebase daca as fi vreodata deacord cu chestia asta adica sa faca sex cu o fata in timp ce e cu mine iar eu am acceptat - fiindca o placeam nu o iubeam; acum ne iubim si ma simt ciudat la propunerea ei)
sus

al3xa_anamaria

Senior member
64 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualele si inselat

scris pe 16 mar 2010 16:22 de al3xa_anamaria

prietena mea a fost lesbi acum e bi de cand e cu mine, suntem de cativa ani impreuna si acum mi-a spus ca ar vrea sa faca sex cu o fata. nu pot spune ca m-as simti inselat sau nu, insa ma simt ciudat. e inselat?? ce sa fac? (mai demult la inceput ea ma intrebase daca as fi vreodata deacord cu chestia asta adica sa faca sex cu o fata in timp ce e cu mine iar eu am acceptat - fiindca o placeam nu o iubeam; acum ne iubim si ma simt ciudat la propunerea ei)

sincer e ciudata situatie.pe de o parte trebe sa intelegi si nevoia ei d a fi cu o fata,dar sincer dak chiar va iubiti nu mi se pare normala propunerea ei
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 16 mar 2010 16:27 de cherry_dream

pai inseamna ca ea nu te iubeste . nu stiu ... e cam aiurea ceea ce vrea.

sus

alycia

Junior member
24 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualele si ins

scris pe 16 mar 2010 20:15 de alycia

sincer e ciudata situatie.pe de o parte trebe sa intelegi si nevoia ei d a fi cu o fata,dar sincer dak chiar va iubiti nu mi se pare normala propunerea ei

nu inseamna ca nu te iubeste,inseamna ca are si ea fanteziile ei sexuale,kum toti avem

Traiesc k sa iubesc !
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualele si

scris pe 16 mar 2010 20:35 de Leroy

Propune-i sa o faceti in 3 daca tot e bisexuala si vrea cu o fata, ori macar sa asisti daca nu te bagi

Festina Lente !
sus

Cranky

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Re: Bisexualele si inselatul

scris pe 16 mar 2010 21:59 de Cranky

da normal k e tot inselat...adik ce conteza dak e o persoana de sex opus sau nu...relatia cu persoana respectiva este d aceeasi natura AMOROASA! desi dak zici k te desprti in perioada respectiva...atiunci nu e oficial infidelitate...dar ssentimentul e acelasi...cred...adik asa mas simti eu

bine, este de aceeasi natura amoroasa, dar nu implica aceleasi chestii si poate nici aceleasi sentimente pe care le poti avea fata de partenerul tau ..

Aceasta este puterea - sa tii in maini frica altcuiva si sa i-o arati.

Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirile lui o viata intreaga.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 16 mar 2010 23:25 de simosimina

da...până la urmă se cataloghează ca fiind o infidelitate!
Chiar şi puţin cum ai spus tu

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 16 mar 2010 23:53 de ursaru

nu-si poate uita trecutul ei de lesbi,eu as accepta daca as fi in locul tau.

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 16 mar 2010 23:58 de compot

nu-si poate uita trecutul ei de lesbi,eu as accepta daca as fi in locul tau.

Ce mi-ar placea sa am si eu o nevasta bi.
Sunt un mega fan al lesbiencelor.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 17 mar 2010 00:16 de Psyche

de ce sa nu-i propui atunci un menaje a trois?
astfel isi satisface "nevoia" si ai parte si tu de o experienta interesanta.
teoria care spune ca o astfel de incercare uneste un cuplu s-a materializat de curand in fata ochilor mei.
fara implicare sentimentala,evident,in legatura cu a3-a persoana. sexul e diversitate ..cele doua,sexul si iubirea se complementeaza dar dupa parerea mea,exista un punct unde se pot accepta situatiile de felul asta. cupluri moderne .. si fericite!

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 17 mar 2010 00:20 de Leroy

de ce sa nu-i propui atunci un menaje a trois?
astfel isi satisface "nevoia" si ai parte si tu de o experienta interesanta.
teoria care spune ca o astfel de incercare uneste un cuplu s-a materializat de curand in fata ochilor mei.
fara implicare sentimentala,evident,in legatura cu a3-a persoana. sexul e diversitate ..cele doua,sexul si iubirea se complementeaza dar dupa parerea mea,exista un punct unde se pot accepta situatiile de felul asta. cupluri moderne .. si fericite!

Corect, multi baieti ar dori sa fie in locul tau, sa aiba o fata care sa vrea sa si-o puna cu alta fata, chiar daca nu vrea inca in 3, pana la urma o convingi tu, deci, suna bine daca te gandesti mai bine...

Festina Lente !
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 17 mar 2010 13:33 de Psyche

Corect, multi baieti ar dori sa fie in locul tau, sa aiba o fata care sa vrea sa si-o puna cu alta fata, chiar daca nu vrea inca in 3, pana la urma o convingi tu, deci, suna bine daca te gandesti mai bine...

sunt fata,prietene!

si da,eu as incerca unul

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualel

scris pe 17 mar 2010 13:34 de ursaru

sunt fata,prietene!

si da,eu as incerca unul

)

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 17 mar 2010 14:45 de Leroy

sunt fata,prietene!

Scuze, my mistake

si da,eu as incerca unul

Aha, mai sunt cu pareri PRO ?

Festina Lente !
sus

al3xa_anamaria

Senior member
64 mesaje

scris pe 17 mar 2010 18:43 de al3xa_anamaria

nu inseamna ca nu te iubeste,inseamna ca are si ea fanteziile ei sexuale,kum toti avem

da sunt deacord k toti avem fantezi sexuale...dar dak eu am fantezi sexuale cu un amic asta inseamna k trebui sa mi le si pun in practica??? adik ar trebui sa ma duc sa ii spun prietenului meu "auzi eu vreau sa fc sex cu X c crezi depre asta?"
sus

-

Guest

scris pe 17 mar 2010 23:47 de -

intradevar e misto cu ea.. uneori avem momente cand vedem cate o tipa faina si zicem amundoi.. cat de buna e am avut si ocazia sa o fac cu ea si cu inca o fata, am fost invitat.. insa am refuzat asta fiindca am dorit sa am o relatie cu ea, iar daca faceam asta atunci totul s-ar fi distrus. inca ceva ce mi-a spus ea este ca atractia difera fata de un baiat sau fata de o fata. mai exact, nu e tot una. deci apar sentimente si dorinte diferite. de iubit stiu sigur ca ma iubeste, am trecut prin multe impreuna, e o fata super, arata f bine, inteligenta si nu face prostii. e serioasa. imi dau seama ca am un noroc imens.. insa tot e bi nu mi-a mai spus nimic de fanteziile ei cu alte fete.. ma gandesc ca ea se incarca pe doua planuri.. pe unul il pot satisface eu.. pe celalalt nu prea, e nevoie de o fata. nu stiu ce sa zic.. sunt o fire openminded si nu cred ca nu as lasa-o pana la urma..
sus

-

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexu

scris pe 17 mar 2010 23:49 de -

ma scuzati de exprimarea defectuasa insa am avut o zi plina si grea sper ca intelegeti ce-am scris
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 18 mar 2010 14:24 de Leroy

intradevar e misto cu ea.. uneori avem momente cand vedem cate o tipa faina si zicem amundoi.. cat de buna e am avut si ocazia sa o fac cu ea si cu inca o fata, am fost invitat.. insa am refuzat asta fiindca am dorit sa am o relatie cu ea, iar daca faceam asta atunci totul s-ar fi distrus. inca ceva ce mi-a spus ea este ca atractia difera fata de un baiat sau fata de o fata. mai exact, nu e tot una. deci apar sentimente si dorinte diferite. de iubit stiu sigur ca ma iubeste, am trecut prin multe impreuna, e o fata super, arata f bine, inteligenta si nu face prostii. e serioasa. imi dau seama ca am un noroc imens.. insa tot e bi nu mi-a mai spus nimic de fanteziile ei cu alte fete.. ma gandesc ca ea se incarca pe doua planuri.. pe unul il pot satisface eu.. pe celalalt nu prea, e nevoie de o fata. nu stiu ce sa zic.. sunt o fire openminded si nu cred ca nu as lasa-o pana la urma..

Dap, imi place ideea asta, in aceeasi situatie eram si eu cu prietena, ne uitam pe strada la cate o fata, doar la "piese" si discutam impreuna, daca e imbracata fain, daca e buna, orice, analizam impreuna, si era minunat

Si raspunsul pentru "al3xa_anamaria"...
Esti de acord ca avem toti fantezii sexuale, si tu daca ai cu un amic, de vreme ce e fantezie, ai vrea sa ti-o pui poate cu el vreodata, in cazul in care ai fi singurica, e doar un gand sa zicem, daca esti cuplata, n-ai cum sa-i spui iubitului chestia asta, poti doar sa te gandesti, si asa, in gluma poate, nici macar sa nu te gandesti in serios...
Cred ca intelegi la ce ma refer...

Festina Lente !
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 18 mar 2010 14:26 de McLove

Asta e ceva normal... niciodata nu va simti acelasi lucru pentru o fata si pentru un baiat.
Ea, vrea doar sa.... aiba un contact sexual, dar tot pe tine te iubeste cu adevarat.

Asta, totusi, nu se intreaba pe forum... voi doi trebuie sa hotarati.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

23 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online