Nepotrivire de caracter sau...?

Pagina 1 din 1
1

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Nepotrivire de caracter sau...?

scris pe 18 mar 2004 16:11 de ExoticDream

Buna ziua la toata lumea!Ma asculta si pe mine cineva?Am o mica problema:eu-18 ani,el-17,amandoi virgini(puteti sa credeti?),suntem impreuna de 1 an,comunicam destul de bine,dar el e un pic timid cand se intampla sa ne trezim in situatii mai...hot!Mi-ar placea sa fie mai indraznet,pe urma continui eu,nu-i bai!Ma invatati cum sa fac sa-l determin sa ia initiativa(dar finut,sa nu se prinda!)?Mie,sincera sa fiu,mi-ar placea mult sa incepem cu...sexul oral(din partea lui la inceput si apoi ne descurcam).Sunt f curioasa ce senzatii traiesti cand...stiti voi!Am citit multe mesaje de pe forumul asta si am senzatia ca unii dintre voi au experienta si se pricep sa dea sfaturi.Poate nu ma uitati!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

Re: Nepotrivire de caracter sau...?

scris pe 18 mar 2004 16:25 de valy2jan

Buna ziua la toata lumea!Ma asculta si pe mine cineva?Am o mica problema:eu-18 ani,el-17,amandoi virgini(puteti sa credeti?),suntem impreuna de 1 an,comunicam destul de bine,dar el e un pic timid cand se intampla sa ne trezim in situatii mai...hot!Mi-ar placea sa fie mai indraznet,pe urma continui eu,nu-i bai!Ma invatati cum sa fac sa-l determin sa ia initiativa(dar finut,sa nu se prinda!)?Mie,sincera sa fiu,mi-ar placea mult sa incepem cu...sexul oral(din partea lui la inceput si apoi ne descurcam).Sunt f curioasa ce senzatii traiesti cand...stiti voi!Am citit multe mesaje de pe forumul asta si am senzatia ca unii dintre voi au experienta si se pricep sa dea sfaturi.Poate nu ma uitati!

Sunt destui ca voi, asa ca nu e nici o mirare. Intr-un cuplu e necesar ca unul sa aiba initiativa. A trecut vremea bunicii, cand doar barbatul avea initiativa, altfel fata era considerata "o stricata". Eu zic sa actionezi. Sti prima porunca a lui bula? (iar o iau cu "citate". "Nu-i dori moartea sefului. Fa-l sa si-o doreasca singur". Fa la fel. Excita-l pana il faci sa actioneze. Dar atentie: sa nu-l violezi, ca e minor.

fara sex nu am exista
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 18 mar 2004 16:32 de Infector

Oare ai nevoie numai de sfaturi?De practica ce zici?

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Nepotrivire de caracter sau...?

scris pe 18 mar 2004 16:33 de ExoticDream

Oare ai nevoie numai de sfaturi?De practica ce zici?

Te oferi cumva sau mi se pare mie?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 18 mar 2004 16:36 de ExoticDream

Sunt destui ca voi, asa ca nu e nici o mirare. Intr-un cuplu e necesar ca unul sa aiba initiativa. A trecut vremea bunicii, cand doar barbatul avea initiativa, altfel fata era considerata "o stricata". Eu zic sa actionezi. Excita-l pana il faci sa actioneze. Dar atentie: sa nu-l violezi, ca e minor.

Asa ma gandeam si eu,desi nu vreau sa ma creada experimentata,am mai citit si eu pe ici,pe colo,dar nu le stiu pe toate.Nu vreau sa par vampa!Ma gandeam sa dansam asa mai intim si sa-l ating ca din greseala sau sa-l fac pe el sa ma atinga,ce zici?

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Nepotrivire de caracter sau...?

scris pe 18 mar 2004 16:53 de Infector

Te oferi cumva sau mi se pare mie?

Mi-e teama sa nu ajungi dependenta. (glumeam)

Eu zic sa vb cu el sa-i spui ca ai vrea sa fie mai indraznet, ca nu trebuie sa-i fie teama sau jena, ca-l iubsti si bla bla bla.Cel mai bine asa...o sa capete incredere si nu o sa se mai jeneze pentru ca in mod sigur el se jeneaza acum nu ca n-ar vrea sa te atinga sau alte chestiutze.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Nepotrivire de caracter sau...?

scris pe 18 mar 2004 16:58 de ExoticDream

Mi-e teama sa nu ajungi dependenta. (glumeam)

Eu zic sa vb cu el sa-i spui ca ai vrea sa fie mai indraznet, ca nu trebuie sa-i fie teama sau jena, ca-l iubsti si bla bla bla.Cel mai bine asa...o sa capete incredere si nu o sa se mai jeneze pentru ca in mod sigur el se jeneaza acum nu ca n-ar vrea sa te atinga sau alte chestiutze.

Nu stiu sigur daca il iubesc,tocmai asta e problema.Imi place mult,e dragutz,ma tenteaza sa il provoc,dar oare n-ar trebui sa astept sa fiu convinsa ca-l iubesc?Nu-mi dau seama...De ce spui c-as deveni dependenta,asa bun esti?Pot sa intreb daca ai facut-o practic?

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Nepotrivire de caracter sau...

scris pe 18 mar 2004 17:06 de Infector

Nu stiu sigur daca il iubesc,tocmai asta e problema.Imi place mult,e dragutz,ma tenteaza sa il provoc,dar oare n-ar trebui sa astept sa fiu convinsa ca-l iubesc?Nu-mi dau seama...De ce spui c-as deveni dependenta,asa bun esti?Pot sa intreb daca ai facut-o practic?

Nu uita ca prietenul tau nu e o jucarie sexuala.Nu trebuie sa-l folosesti pentru a-ti satisface tu curiozitatea ( iti place sa-l atati , ai vrea sa cunosti senzatiile).Poate tu nu-l iubesti dar te-ai gandit ca el ar putea sa te iubeasca , cum ar fi ca rolurile sa fie inversate?Cel putin dupa comportamentul sau eu cred ca baiatul ala tine la tine.
Kt despre intrebarea ta ... A gentleman never tells!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepotrivire de caracter sa

scris pe 18 mar 2004 17:17 de ExoticDream

Nu uita ca prietenul tau nu e o jucarie sexuala.Nu trebuie sa-l folosesti pentru a-ti satisface tu curiozitatea ( iti place sa-l atati , ai vrea sa cunosti senzatiile).Poate tu nu-l iubesti dar te-ai gandit ca el ar putea sa te iubeasca , cum ar fi ca rolurile sa fie inversate?Cel putin dupa comportamentul sau eu cred ca baiatul ala tine la tine.
Kt despre intrebarea ta ... A gentleman never tells!

E normal sa am curiozitati si nu vreau sa ma joc cu el,de aceea ezit,dar ochii vad,inima cere!Acum serios,nu vreau sa sufere,cunosc prea putini baieti buni si nu as dori sa-l pierd.Totusi invatati-ma voi,baietii,cum v-ar placea sa fiti tentati ca sa stiu cum sa actionez!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepotrivire de caracte

scris pe 18 mar 2004 17:27 de Infector

E normal sa am curiozitati si nu vreau sa ma joc cu el,de aceea ezit,dar ochii vad,inima cere!Acum serios,nu vreau sa sufere,cunosc prea putini baieti buni si nu as dori sa-l pierd.Totusi invatati-ma voi,baietii,cum v-ar placea sa fiti tentati ca sa stiu cum sa actionez!

Daca eu as fi prietenul tau mi-ar fi placut sa porti o discutie cu mine.Sa-mi spui ca vrei ca relatia noastra sa mai faca un pas, sa-mi spui ce simti , ce trairi interioare ai.Astfel as pricepe unde ne aflam si ce asteptari ai de la mine.Parerea mea.

sus

duran

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepotrivire de caracte

scris pe 18 mar 2004 17:34 de duran

draga mea .....doar tenteza-l! sti cum ,doar esti femeie,nu? nu vei putea obtine TOTUL de la inceput .... fi naturala si ia-ti ceea ce vrei !

Come on, make my day!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepotrivire de car

scris pe 18 mar 2004 17:35 de ExoticDream

Daca eu as fi prietenul tau mi-ar fi placut sa porti o discutie cu mine.Sa-mi spui ca vrei ca relatia noastra sa mai faca un pas, sa-mi spui ce simti , ce trairi interioare ai.Astfel as pricepe unde ne aflam si ce asteptari ai de la mine.Parerea mea.

Pari un tip destupat si cu mult bun simt,cred ca prietena ta e in nori ca a pus mana pe tine.Daca si cu ea te porti asa frumos cum ne inveti pe noi,astia prapaditii,inseamna ca l-a prins pe Dzeu de un picior!Am citit pe aici ca esti expert la limbutza teleghidata,ce-si mai poate dori o fata pe lumea asta?

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepotrivire de

scris pe 18 mar 2004 17:37 de Infector

Pari un tip destupat si cu mult bun simt,cred ca prietena ta e in nori ca a pus mana pe tine.Daca si cu ea te porti asa frumos cum ne inveti pe noi,astia prapaditii,inseamna ca l-a prins pe Dzeu de un picior!Am citit pe aici ca esti expert la limbutza teleghidata,ce-si mai poate dori o fata pe lumea asta?

I'm single!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepotrivir

scris pe 18 mar 2004 17:43 de ExoticDream

I'm single!

Un baiat asa marfa ca tine?Tu ne trombonesti ca sa nu sarim cu toatele pe tine,stiu eu!Lasa ca nu stai tu singur,e strigator la cer!Si asa populatia masculina este de 48%!

sus

duran

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepotrivir

scris pe 18 mar 2004 17:44 de duran

I'm single!
nu ratati: ma ofer sa va cunun....si am cu ce!

Come on, make my day!
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepotr

scris pe 18 mar 2004 17:47 de Infector

Un baiat asa marfa ca tine?Tu ne trombonesti ca sa nu sarim cu toatele pe tine,stiu eu!Lasa ca nu stai tu singur,e strigator la cer!Si asa populatia masculina este de 48%!

Merci de complimente (asa-i ca nu mi-ai vazut fatza?). Totusi sa nu o dam in barci.Nu vad nimic anormal in a fi singur.Pur si simplu nu am gasit-o pe "Ea". Subject closed.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nepotr

scris pe 18 mar 2004 17:50 de ExoticDream

nu ratati: ma ofer sa va cunun....si am cu ce!

Pe noi doi?Ne cunoastem de 15 minute!O fi el rapid,dar nu-s eu!Daca e omul singur si se pricepe sa multumeasca fetele crezi ca-i de ajuns?Mi-a venit alta intrebare in minte:voi aveti incredere in relatiile nascute pe Internet?

sus

duran

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ne

scris pe 18 mar 2004 17:55 de duran

Pe noi doi?Ne cunoastem de 15 minute!O fi el rapid,dar nu-s eu!Daca e omul singur si se pricepe sa multumeasca fetele crezi ca-i de ajuns?Mi-a venit alta intrebare in minte:voi aveti incredere in relatiile nascute pe Internet?
de ce nu? un dram de noroc, un pic de vointa ,si multa incredere...si cine stie ....DANUTZA ma lasi singur?

Come on, make my day!
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 18 mar 2004 17:57 de Infector

voi aveti incredere in relatiile nascute pe Internet?

Nu ma pot pronunta fiind in necunostinta de cauza.

- Voua va merge optiune CHAT a site-ului?

sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 18 mar 2004 17:57 de duran

am grsit amestecul, si rectific:
putina incredere,si doar mult noroc

Come on, make my day!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 18 mar 2004 18:03 de ExoticDream

Merci de complimente (asa-i ca nu mi-ai vazut fatza?). Totusi sa nu o dam in barci.Nu vad nimic anormal in a fi singur.Pur si simplu nu am gasit-o pe "Ea". Subject closed.

Habar n-am ce fatza ai,dar conteaza atat de mult?Esti complexat cumva de fizicul tau?Ai dreptate,nu e anormal sa fii singur,e mai onest decat sa fii cu cineva si de fapt sa fii tot singur in sufletul tau.Iti doresc sa o gasesti pe EA ASAP,e laudabil ca ai rabdare,dar nu stiu daca asta e locul potrivit,noi venim aici cu probleme,vezi si tu...Crezi cumva ca sexul e antidot pt singuratate?

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 18 mar 2004 18:08 de Infector

Habar n-am ce fatza ai,dar conteaza atat de mult?Esti complexat cumva de fizicul tau?Ai dreptate,nu e anormal sa fii singur,e mai onest decat sa fii cu cineva si de fapt sa fii tot singur in sufletul tau.Iti doresc sa o gasesti pe EA ASAP,e laudabil ca ai rabdare,dar nu stiu daca asta e locul potrivit,noi venim aici cu probleme,vezi si tu...Crezi cumva ca sexul e antidot pt singuratate?

Ha ha ha. Eu nu am spus decat ca sunt singur si s-a ajuns la afirmatii de genul "sexul e antidot pentru singuratate" . Draga mea propun sa te linistesti ca deja ai mers prea departe. E o regula ca iubitele sa curga pe banda?Sunt perioada in care chiar ai nevoie de "o pauza" asa ca nu mai exagera si stai linistita. Eu sunt super fericit , n-am nici o problema , dragostea e una nevoia e alta deci nu imi mai plange de mila ca sincer nu ai de ce. Bai ce exagereaza femeile astea ... de la telenovele li se trage.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 18 mar 2004 18:19 de ExoticDream

E o regula ca iubitele sa curga pe banda?Sunt perioada in care chiar ai nevoie de "o pauza" asa ca nu mai exagera si stai linistita. Eu sunt super fericit , n-am nici o problema , dragostea e una nevoia e alta deci nu imi mai plange de mila ca sincer nu ai de ce. Bai ce exagereaza femeile astea ... de la telenovele li se trage.

Nu ma uit la telenovele!Gata,stau calma,nu te supara pe mine,dar mai toti baietii pe care ii stiu n-au auzit de "pauza".Scuze!Friends again?

sus

Madalina

Junior member
34 mesaje

scris pe 18 mar 2004 20:48 de Madalina

Nu a spune "Te iubesc!"e greu ci a face pe celalt sa simta ca e iubit e mai dificil.Oricine
poate spune cu usurinta "Te iubesc!",dar putini o simt cu adevarat.
Eu spre exemplu ma simt cu adevarat iubita si iubesc la randul meu la fel de mult.Atunci
cand ma strange in brate fara un motiv anume,cand il surprind oprindu-se din orice
activitate pentru a ma privi,cand ma simt rau si el se invarte ca un leu in jurul meu
incercand sa ma faca sa ma simt mai bine,cand ma trezesc noaptea si il gasesc uitandu-se la
mine ,cand ma trezeste incet din somn atunci cand am un cosmar si ma in brate si ma linisteste...cand...cand...ma simt iubita si asta face mai mult decat o mie de vorbe...

Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

scris pe 18 mar 2004 21:30 de lavinia

Nu a spune "Te iubesc!"e greu ci a face pe celalt sa simta ca e iubit e mai dificil.Oricine
poate spune cu usurinta "Te iubesc!",dar putini o simt cu adevarat.
Eu spre exemplu ma simt cu adevarat iubita si iubesc la randul meu la fel de mult.Atunci
cand ma strange in brate fara un motiv anume,cand il surprind oprindu-se din orice
activitate pentru a ma privi,cand ma simt rau si el se invarte ca un leu in jurul meu
incercand sa ma faca sa ma simt mai bine,cand ma trezesc noaptea si il gasesc uitandu-se la
mine ,cand ma trezeste incet din somn atunci cand am un cosmar si ma in brate si ma linisteste...cand...cand...ma simt iubita si asta face mai mult decat o mie de vorbe...

Ai incurcat subiectele!

Schimbarea este singurul lucru neschimbator!-Schopenhauer
sus

Madalina

Junior member
34 mesaje

Re: Re: Re: Nepotrivire de caracter sau...?

scris pe 19 mar 2004 00:07 de Madalina

Ai incurcat subiectele!

Scuze acum mi-am dat si eu seama ...lol.Treaba e ca netu` merge ca ...si trebuie sa dau copy de fiecare data cand trimit un mesaj si tura asta asta am dat paste aiurea...
Scuze din nou!!!

Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

scris pe 19 mar 2004 00:15 de danuta2409

ma ... ataci, adica? ok... eu zic asa... in primul rand... simtz... adica sa simti, sa vezi dincolo de cuvinte, sa citesti printre randuri... apoi vine da, increderea... multa, cred eu... dar n-ajungi la astea fara... noroc, daca vrei tu... eu as zice mai bine... faith...
si... chiar cunosc cupluri nascute pe internet... care au supravietuit, au si copii... or fi cazuri fericite? poate... dar sunt... exista... macar ca exemple de speranta pt ceilalti...

e bine, durane?

detalii, numai intre noi doi, da, iubire...?

niciodata nu e prea tarziu... pentru nimic...
xxx, danuta
sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

scris pe 19 mar 2004 00:22 de danuta2409

si inca ceva...
sunt ffff suparata... pai bine, mai, iubire?! pe mine nu te-ai oferit sa ma cununi!!!! se poate?!...

niciodata nu e prea tarziu... pentru nimic...
xxx, danuta
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online