Fosta prietena...o poveste cam complicata :-<

Pagina 3 din 3
«   1   2   3

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 15 mar 2010 22:00 de ThT

oricum o sa ma gandesc bnee

Prietene si eu am patit ceva in genul la ce ai patit tu.Cand mi-a gresit prima oara mi s-a pus in genunchi pe strada sa o iert si desigur...a calcat stramb si a2a oara.Crede'ma,nu se merita...

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 15 mar 2010 22:24 de compot

Crede'ma,nu se merita...

Asa e.
A 2 a sansa i-o acorzi doar ca sa profiti de ea la maxim, sa-ti bati joc de ea pentru ca... isi merita soarta fata. E mai bine sa o faci pe ea sa ii para rau decat sa-ti para tie. Adica, "fiecare trage pentru el, trage si tu ca el, fa si tu la fel!!"

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 16 mar 2010 18:14 de ursaru

Asta-i sansa ta sa te razbuni pe ea,eu unu as avea o satisfactie enorma sa vad ca tot ea vine la p... mea

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 16 mar 2010 19:25 de ThT

Asta-i sansa ta sa te razbuni pe ea,eu unu as avea o satisfactie enorma sa vad ca tot ea vine la p... mea

Asta in caz ca are ceva experienta si stie sa nu puna suflet,sa fie stapan pe sine.Altfel,v-a cadea din nou in plasa ei si intr-o saptamana v-a uita ce si'a propus,v-a fi din nou un mielushel.

P.S.

Din moment ce spui ca tii mult la ea si ai o varsta destul de frageda,eu spun sa nu te incurci din nou sa nu ai iar de suferit.

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 17 mar 2010 00:48 de ursaru

Asta in caz ca are ceva experienta si stie sa nu puna suflet,sa fie stapan pe sine.Altfel,v-a cadea din nou in plasa ei si intr-o saptamana v-a uita ce si'a propus,v-a fi din nou un mielushel.

P.S.

Din moment ce spui ca tii mult la ea si ai o varsta destul de frageda,eu spun sa nu te incurci din nou sa nu ai iar de suferit.

si eu zic ca va ceva,o sa inceapa sa tina la ea si bla bla bla...totu`i roz pana il lasa iar.

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 17 mar 2010 08:20 de Danny_DaBoss

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 17 mar 2010 14:30 de ursaru

si eu zic ca va ceva,o sa inceapa sa tina la ea si bla bla bla...totu`i roz pana il lasa iar.

va ceda am vrut sa spun
scuzati greseala

sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

scris pe 18 mar 2010 17:06 de robertzzel

...si eu va zic k va indoiti ... o am pe fata la mana din toate punctele de vedere ) ... facem cam tot ce vreau eu (inafara de partea cu sexul, ca nu a incercat asa cva inca, dupa 18 ani)
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 18 mar 2010 18:19 de ursaru

...si eu va zic k va indoiti ... o am pe fata la mana din toate punctele de vedere ) ... facem cam tot ce vreau eu (inafara de partea cu sexul, ca nu a incercat asa cva inca, dupa 18 ani)

fara sex,hmmm,....si cand o sa vrei tu poate iar te lasa,you should know better..

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 18 mar 2010 18:37 de valentine

Nu vreau sa fiu rau, dar nu o ai cu nimic la mana atat timp cat spui ca "in afara de partea cu sexul"...
Niciodata n-o sa inteleg relatiile astea cu plimbat de mana, pupat, dar fara sex. Mi se par pierdere de timp... In stilul asta cum o sa atingem pragul de 50 de femei "trase", necesar pentru a ne putea insura si a ne aseza la casa noastra?
Eu personal m-am hotarat ca pana nu bag in pat 50 de femei, sa nu am nici cel mai mic gand de insuratoarea. Bine, cu mici exceptii, ExoticDream stie
sus

sgc

Guest

scris pe 18 mar 2010 22:48 de sgc

Nu vreau sa fiu rau, dar nu o ai cu nimic la mana atat timp cat spui ca "in afara de partea cu sexul"...
eu, cu ce-ai scris aici sunt de acord. in rest, ce stie exotic
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 19 mar 2010 19:00 de compot

Eu personal m-am hotarat ca pana nu bag in pat 50 de femei, sa nu am nici cel mai mic gand de insuratoarea. Bine, cu mici exceptii, ExoticDream stie

Valentine, in cazul tau particular, exista riscul sa mori burlac.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 19 mar 2010 19:07 de Psyche

Niciodata n-o sa inteleg relatiile astea cu plimbat de mana, pupat, dar fara sex. Mi se par pierdere de timp... In stilul asta cum o sa atingem pragul de 50 de femei "trase", necesar pentru a ne putea insura si a ne aseza la casa noastra?

de ce nu s-ar aplica si in cazul femeilor? nu,ele sunt c**** !

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 19 mar 2010 19:40 de ThT

.

sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Mai exact cu ce o ai la mana?eu nu pot intelege.Din moment ce te-a lasat pentru altul,e clar ca te tine doar de prost pentru ca nu vrea sa fie singura si vrea sa aiba un umar pe care sa planga.Cand i se va oferi o partida mai buna,iar vei deschide un topic aici cu "partea a2a".Scuza-ma ca sunt rau dar poate daca sunt mai direct deschizi ochii.

-----
Iar merge rau serverul,scuzati de double-post dar nu am nici o vina

sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

.

sus

robertzzel

Junior member
22 mesaje

scris pe 21 mar 2010 09:40 de robertzzel

Mai exact cu ce o ai la mana?eu nu pot intelege.Din moment ce te-a lasat pentru altul,e clar ca te tine doar de prost pentru ca nu vrea sa fie singura si vrea sa aiba un umar pe care sa planga.Cand i se va oferi o partida mai buna,iar vei deschide un topic aici cu "partea a2a".Scuza-ma ca sunt rau dar poate daca sunt mai direct deschizi ochii.

-----
...poate ai dreptate...ma rog, am lasat`o pe fata,pt altcineva ) ... aq cica plange dupa mn, si s`a despartit de ala din cauza mea :-@ .. .ma rog, problema ei ...ms mult de ajutor
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Fosta prietena...o poveste cam complicata :-<

scris pe 21 mar 2010 18:06 de ExoticDream

1-sunt curios ,dupa 3 luni si jumatate,cat am stat impreuna ,e posibil sa ma uite, in nici o luna de cand ne-am despartit ?adica ma gandesc ca poate a facut-o ala sa uite de mine

Da, este posibil din unul sau doua motive: fie este o fata neserioasa sau lipsita de maturitate, fie in cele trei luni despre care vorbesti ea nu a ajuns sa tina la tine cine stie cat (necum sa te iubeasca!). "Ala" n-a facut-o sa uite de tine, probabil pe el l-a iubit, tu ai fost un fel de paleativ dupa despartirea de el, gandurile si sentimentele ei fiind tot pentru el, iar revenirea lui in peisaj i-a redesteptat sentimentele aflate in stare de hibernare.

2- majoritatea care o cunosc imi spun sa o las in pace o perioada, sa n-o bag in seama, si ca se va intoarce ea inapoi la mine cand "va da cu capu de pereti"!!!oare este adevarat (adica cand ne-am despartit, am facut greseala sa-i spun ca o s-o astept sa se intoarca la mn, si ea mi-a spus ca atunci cand se va desparti de el,voi fi singuru la care va venii ca stie ca o iubesc, si va incerca sa ma iubeasca si ea...dar oare ,a zis la misto sa scape pe moment de mine???

Ar fi trebuit sa o lasi in pace pentru ca este evident ce sentimente are ea si pentru cine. Pe tine te-a privit mereu ca pe un amic si cel mult potential partener, insa cum ea inca il iubeste pe fostul ei prieten, nu-ti poate semna o polita in alb ca poate maine te va iubi pe tine, in caz ca se va desparti de el. Incorecta a fost atitudinea ei la inceputul relatiei cu tine, ar fi trebuit sa-ti spuna ca prin sufletul ei inca se mai plimba altcineva.

Iubirea nu se "cheama", nu se naste la comanda, fie si intre cei mai buni prieteni, fie si daca unul iubeste deja. Ea te-a folosit drept manta de vreme rea, iar cand i s-a parut ca rasare din nou soarele te-a lasat si a fugit. Probabil va mai fi inselata de cateva ori pana va intelege ca tipul ala nu merita o relatie serioasa, nu ai cum sa impiedici asta, va trebui sa ajunga singura la aceasta concluzie, insa chiar si atunci nu cred ca in sufletul ei va fi loc pentru tine.... imediat si poate nici mai tarziu, dragostea nu vine nici daca o chemi tu insuti!

3-cand ne-am despartit, i-am zis sa imi mai dea ultimul sarut, si mi l-a dat..oare de ce ???

In virtutea inertiei, poate si de mila, stiind ca simti.... Pur si simplu, in fiinta ei se dadea o lupta intre sentiment (care o indemna catre celalalt) si ratiune (care ii spunea ca el o va face sa sufere din nou, pe cand tu tii cu adevarat la ea), ca de obicei rezultatul a fost in favoarea sentimentului.... Nu ai cum sa te opui, probabil si tu ai face aceeasi alegere daca ai iubi o fata, iar mintea ti-ar spune ca alta ar fi mai potrivita pentru tine... Cum spunea Pascal, inima are ratiuni pe care mintea nu le poate intelege....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: fosta prietena...o poveste cam complicata

scris pe 21 mar 2010 18:09 de ExoticDream

Acum cel mai probabil o sa vina ExoticDream cu o oda de preaslavire a fetei si sa-ti explice ca tipa defapt e sensibila si ca tu tot trebuie sa o iubesti si sa ii asterni covor de flori cand o vezi, sa o iei in brate, sa-i spui cat de mult o iubesti s.a.m.d.

Uite ca te inseli.... din nou!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 21 mar 2010 18:16 de ExoticDream

Mda, interesant.... Ne mai miram ca pustii se gandesc la sex inca de pe bancile gimnaziului cand noi, cei care ii sfatuim, sustinem ca partea platonica, romantica, a unei relatii este "pierdere de timp"!!! Adica ce are daca o vreme, la inceputul unei relatii, indiferent la ce varsta, dar mai ales in adolescenta, cei doi se plimba de manuta, se saruta in parc sau considera o seara a fi reusita daca au mers impreuna la un film si au mancat apoi o pizza in oras? De ce este musai ca sexul sa fie in toate cele?!? Exista un timp pentru toate.... de ce graba asta nebuna intru satisfacerea placerilor... primare?!?

Eu personal m-am hotarat ca pana nu bag in pat 50 de femei, sa nu am nici cel mai mic gand de insuratoarea.

Ti-as recomanda, din nou, "Extinderea domeniului luptei", de Michel Houellebecq, asa, pentru studiul "uzurii".

sus
Pagina 3 din 3
«   1   2   3

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online