Marime penis Pompe suctiune

Pagina 1 din 1
1

lucianp85

Newbie
1 mesaje

Marime penis Pompe suctiune

scris pe 13 ian 2009 16:58 de lucianp85

am un prieten care se tot plange dar lui ii e rusine sa ia legatura cu cineva si am zis ca incerc sa il ajut si poate facem si un subiect interesant.
la 22 ani penis 13 cm,cam mic nu?a folosit cineva o pompa suctiune?are efecte?iar era dezamagit ca, km avea probl cu ejacularea precoce si a folosit ceva luat de pe net nu stiu sigur ce si nu prea mai avea erectie km greu asa si si knd nu foloseste dinaia se si termina repede si nici nu i se scoala prea usor.Ce e de folosit in cazul asta???

lucian
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Marime penis Pompe suctiune

scris pe 13 ian 2009 17:11 de pacpac

am un prieten care se tot plange dar lui ii e rusine sa ia legatura cu cineva si am zis ca incerc sa il ajut si poate facem si un subiect interesant.
la 22 ani penis 13 cm,cam mic nu?a folosit cineva o pompa suctiune?are efecte?iar era dezamagit ca, km avea probl cu ejacularea precoce si a folosit ceva luat de pe net nu stiu sigur ce si nu prea mai avea erectie km greu asa si si knd nu foloseste dinaia se si termina repede si nici nu i se scoala prea usor.Ce e de folosit in cazul asta???

pai si s-a plans cineva ca il are de 13 cm?ejacularea precoce o relzolva cu kegel ata timp cat in capul lui bleg un penis de 13 cm e unul bun pentru sex nu de plans ca e prea mic.

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

acela

Senior member
65 mesaje

Re: Re: Marime penis Pompe suctiune

scris pe 16 ian 2009 00:15 de acela

eu cred ca penisul de 13 cm nu e marea lui problema.problema e creierul lui.are nevoie de o fata care sa il iubeasca mult si care sa il faca sa inceapa sa fie mai increzator in capacitatile lui sexuale si in el,in general.asta este singura problema.eu in locul lui nu as incerca chestii pentru marirea penisului.cine stie ce efecte secundare se gasesc in timp...so...ajutorul cred ca trebuie sa fie mai degraba psihologic...si pentru ejacularea precoce,si pentru tot.e bine totusi ca are un asa bun prieten care ii este alaturi

Chill!!!Ganja chill?!
sus

dany

Guest

Re: Re: Re: Marime penis Pompe suctiune

scris pe 22 mar 2010 16:45 de dany

eu cred ca penisul de 13 cm nu e marea lui problema.problema e creierul lui.are nevoie de o fata care sa il iubeasca mult si care sa il faca sa inceapa sa fie mai increzator in capacitatile lui sexuale si in el,in general.asta este singura problema.eu in locul lui nu as incerca chestii pentru marirea penisului.cine stie ce efecte secundare se gasesc in timp...so...ajutorul cred ca trebuie sa fie mai degraba psihologic...si pentru ejacularea precoce,si pentru tot.e bine totusi ca are un asa bun prieten care ii este alaturi
ma eu mort al am de 10 si aculat de 14
sus

dany

Guest

Re: Re: Re: Re: Marime penis Pompe suctiune

scris pe 22 mar 2010 16:46 de dany

ma eu mort al am de 10 si aculat de 14
eu zic ca e perfect la varsta mea de 15 ani ca imi mai creste in timp
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online