Himen rupt = sange?

Pagina 3 din 3
«   1   2   3

lary

Guest

Re: Re: Himen rupt = sange?

scris pe 25 aug 2008 04:37 de lary

yo sunt sigura k mitul este adevarat k este posibil ca atunci knd te dezvirginezi sa nu iti curga sange pt k am patit-o nu mia curs sange dar sa penetrat greu si am avut si dureri si nici pik d placere.c pot sa spun probabil sunt si fete care se dau virgine dar sti qm iadure fara uscaturi nu este.si asta poti sati dai si u seama nu trebe sa vezi sangele ca sa fi convins k ai dezvirginat o fata care insista k a fost virgina.q placere
sus

me

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

scris pe 3 sep 2008 01:36 de me

DA mie mi`a curs si prima si a doua ouara

si mie si a fost si dureros
nici acum nu a disparut durerea dar cum nu am avut decat cateva contacte sexuale trag speranta ca se va imbunatati situatia
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

scris pe 3 sep 2008 02:41 de Incepator

La voi himenu'..la noi ata....eh ce sa ii faci..daca nustii sa faci sex..poti ajunge la spital ) .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

denisucka

Junior member
32 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

scris pe 3 sep 2008 13:11 de denisucka

pai la majoritatea fetelor le curge sange dar mai sunt si exceptii....

cesemnaturavisezi
sus

vali

Guest

Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

scris pe 12 sep 2008 21:21 de vali

sa curga sangeeeeeeeee.......cat mai mult sangeeee
sus

joker

Guest

scris pe 26 nov 2008 02:49 de joker

bine'nteles ca stiu ca exista tevi in piscina, mai exact niste capete de tevi prin care se asigura schimbarea apei!
eu vorbeam despre niste "tevi verticale" in care ai putea sa te "infigi" cand sari!

poi probabbil tipa aia o confundat piscina cu un pat si tzeava cu o p***
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 26 nov 2008 09:49 de Incepator

poi probabbil tipa aia o confundat piscina cu un pat si tzeava cu o p***

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

stefan

Guest

scris pe 31 dec 2008 18:58 de stefan

sangeeeeeeee!! vreau sa stiu de sange!! nu de tevi in piscina!! trebuie sa curga ? ori nu?

si eu as vrea sa stiu despre asta,daca trebe sa le curga neaparat,nici la pr mea nu ia curs , si zicea ca era virgina,eu o cred,.ca nushu cine a zis mai sus, ca sunt si alte semne dupa care potzi satzi dai seama daca e asea sau nu, dar fetele mai sunt si hoatze rau(unele),..si p mn ma framanta un pic chestia asta...
sus

stefan

Guest

scris pe 31 dec 2008 19:05 de stefan

uite.. daca o fata care a facut dragoste cu tine zice ca a fost virgina si nu i-a curs sange macar a durut-o nu? asa am patit si eu... nu mi-a curs sange dar m-a durut rau.intradevar au fost niste urme mici de sange la dush.asa am observat eu dupa o zi.

eu cred ca e si posibilitatea c fata sa nu mai fii fost virgina , dar sa nu mai fi facut sex d ceva timp bun, si ar dureao oricum, si pe ea si p baiat,..dar nu trebe sa le bagam p taote in aceas oala,..eu p pr mea o iubesc rau si o cred..
sus

o fata

Guest

Re: Himen rupt = sange?

scris pe 9 feb 2009 03:50 de o fata

Aceasta e o problema de cand e lumea... e ca si orgasmul la femeie..care doar ea stie daca l-a avut sau la mimat .. intrebarea mea este.... dupa ce o fata se dezvirgineaza si i se rupe himenul este neaparat sa curga sange? adika stiu ca cei care o sa posteze aici mesaje..o sa spuna ca depinde de elasticitate.... de alea alea bla bla... nu asta ma intereseaza... doar faptul daca chiar trebuie sa curga sange.... si daca asa e... acele fete care spun ca nu le-a curs dar ca au fost virgine mint???? multumesc
hmm..un baiat ar trebui sa-si dea seama ca e virgina si sa nu mai caute sangele ala....cand am fost eu virginama masturbam si foloseam si o.b-urimotiv pt care eu am trait cu indoiala ca nu as mai fi virginaam avut un prieten 3 ani de zile si nu am facut sex cu toate ca eu ma simteam pregatita el imi spunea ca ma respacta si oricat de excitat a fost nu s-a atins de mn pe motiv ca nu avea o situatie materiala buna si nu-mi putea oferi ceea ce vroia el(asta era doar in capul lui)eu mereu i.am spus ca nu vreau nimic ca ne descurcam noi...in fine pana la urma ne-am despartitmi-am gasit alt prieten si dupa cateva luni vine si vremea meaadica dezvirginatul..s-a pus baiatul pe treaba.mie imi era putin frica dar chiar si asa nu i-am spus ca sunt virgina si trece la fapteadica mai pe romaneste a dat s-o bage.care a fost reactia lui in momentul acela?asta:m-a strans foarte tare in brate si m-a intrebat:de ce nu mi-ai spus???elstiind ca am avut un prieten atata timp nici nu sia imaginat lucrul astasi vreau sa spun ca a durat cateva zile pana a reusit s-o bagept ca ma durea si pe mn si pe el un pic si abia dupa a5 a zi atragandu-mi atentia printr-o intrebare a actionat si asta a fost...dar nu am stat niciunul la cautat de sange sau tampenii de genul asta...e adevarat ca dimineata am vazut eu ceva rozaliu pe cearsaf..dar nu i-am spus pt ca nu l-a interesat aspectul asta.deci un baiat isi da seama din prima daca o fata e virgina sau nu!!!Doamne cat m-am intins,sorry
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 9 feb 2009 09:53 de Incepator

hmm..un baiat ar trebui sa-si dea seama ca e virgina si sa nu mai caute sangele ala....cand am fost eu virginama masturbam si foloseam si o.b-urimotiv pt care eu am trait cu indoiala ca nu as mai fi virginaam avut un prieten 3 ani de zile si nu am facut sex cu toate ca eu ma simteam pregatita el imi spunea ca ma respacta si oricat de excitat a fost nu s-a atins de mn pe motiv ca nu avea o situatie materiala buna si nu-mi putea oferi ceea ce vroia el(asta era doar in capul lui)eu mereu i.am spus ca nu vreau nimic ca ne descurcam noi...in fine pana la urma ne-am despartitmi-am gasit alt prieten si dupa cateva luni vine si vremea meaadica dezvirginatul..s-a pus baiatul pe treaba.mie imi era putin frica dar chiar si asa nu i-am spus ca sunt virgina si trece la fapteadica mai pe romaneste a dat s-o bage.care a fost reactia lui in momentul acela?asta:m-a strans foarte tare in brate si m-a intrebat:de ce nu mi-ai spus???elstiind ca am avut un prieten atata timp nici nu sia imaginat lucrul astasi vreau sa spun ca a durat cateva zile pana a reusit s-o bagept ca ma durea si pe mn si pe el un pic si abia dupa a5 a zi atragandu-mi atentia printr-o intrebare a actionat si asta a fost...dar nu am stat niciunul la cautat de sange sau tampenii de genul asta...e adevarat ca dimineata am vazut eu ceva rozaliu pe cearsaf..dar nu i-am spus pt ca nu l-a interesat aspectul asta.deci un baiat isi da seama din prima daca o fata e virgina sau nu!!!Doamne cat m-am intins,sorry

Frumoasa povestea....
S-a terminat si cafeaua...uofff...

Ar trebui sa iti faci un account here .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

patzita

Guest

scris pe 11 feb 2009 10:14 de patzita

sangeeeeeeee!! vreau sa stiu de sange!! nu de tevi in piscina!! trebuie sa curga ? ori nu?

mai prima data la mine nu a curs, pt ca imbecilul (atunci actualul prieten care exact asa s-a dovedit a fi) , practic intrase dar foarte putin, nu atat cat sa-l rupa....si abia a doua oara a curs sange!! asa ca aveti grija ....poate nu ati fost dezvirginate prima data
sus

alinalinaaa

Guest

Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

scris pe 28 apr 2009 00:58 de alinalinaaa

Pacat ca curge sange..

mie nu mi`a curs sange de prima oara si totusi ma durea...nu mult...da ma durea....abia a 4 oara mi`a curs sange...deci depinde de baiat...si dk stie cum sa se poarte...dak are experienta...aveti grija fetelor
sus

blonda01

Senior member
66 mesaje

scris pe 1 mai 2009 19:48 de blonda01

Nici mie nu mi-a curs sange la inceput dar acum sunt cu un alt baiat si am facut dragoste cu el si mi-a curs..dupa c am term am observat cearsaful patat.. deci conteaza mult si de himenul fetei dar cel mai mult de baiat..
Nici eu nu eram lamurita in legatura cu subiectul asta, dar acum nu mai am nicio nelamurire..si in plus..ORICE E POSIBL
sus

haiduc radu

Guest

scris pe 15 iul 2009 14:42 de haiduc radu

buna ma numesc radu am 22 de ani si sunt student la medicina anul 3, asi vrea sa clarific cateva din problemele cu care sa pare ca va confruntati. in primul rand himenul nu este un organ vascularizat, adica, cae sa contina vase de sange ei bine dar el poate provoca sangerari datorita faptului ca este legat de alceva si stiti bine asta, cat despre faptul ca sangereaza sau nu totul ii simplu poate sangera dar nu abundent ceea ce nu ii o chestie de speriat dar poate sa nu sangereze din anumite cauze cum ar fi supunerea himenului la anumite miscari si care ii slabeste destul de tare iar atunci cand are loc o penetrare propriu zisa el nu mai sangereaza din aceasta cauza. eu pot sa va spun ca pt mine e foarte important sa gasesti o fata mare, am cunoscut-o pe iubita mea acum un an si era fata mare am facut dragoste si de atunci nu ne mai putem desparti nu ca am vrea domne fereste iar daca sunteti curiosi da i-a curs sange .sper ca vam putut fi de folos si in viitor puneti pret pe fetele virgine sunt mult mult mai fidele decat acele"versate" cum isi spun unele damme va multumesc si va astept cu comentari pa pa
sus

kalimos

Guest

scris pe 29 aug 2009 14:45 de kalimos

Pacat ca curge sange..

e pacat pe dreaq...nu ii spargi capu...o futi ce mare lucru ii faci...nu ii dai alta gaura..
sus

4tr

Guest

scris pe 15 ian 2010 16:10 de 4tr

e pacat pe dreaq...nu ii spargi capu...o futi ce mare lucru ii faci...nu ii dai alta gaura..
depinde de penisul baiatului daca are unul subtire no sa se rupa himenul la asta v-ati gandit?
sus

piball

Senior member
54 mesaje

scris pe 16 ian 2010 13:46 de piball

Prietena mea a facut 3 ani tenis si un an atletism,cand am dezvirginat'o nu i'a curs sange..abia a treia oara a curs.si nu era de la menstruatie ca eu stiu mai bine ca ea cand ii vine si cat o tine.in fine nu prea m'a frecat asta cu sangele...nu inteleg de ce te agiti atat bozgore.adica pnm iti dai si tu seama frate daca e virgina...ca na intra mai greu,te chinui acolo.eu cel putin asa am patit...
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 16 ian 2010 19:24 de cherry_dream

Prietena mea a facut 3 ani tenis si un an atletism,cand am dezvirginat'o nu i'a curs sange..abia a treia oara a curs.si nu era de la menstruatie ca eu stiu mai bine ca ea cand ii vine si cat o tine.in fine nu prea m'a frecat asta cu sangele...nu inteleg de ce te agiti atat bozgore.adica pnm iti dai si tu seama frate daca e virgina...ca na intra mai greu,te chinui acolo.eu cel putin asa am patit...

cum adica tu stii mai bine ca ea cand ii vine si cat o tine? ea nu stie?

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

piball

Senior member
54 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

scris pe 16 ian 2010 23:42 de piball

cum adica tu stii mai bine ca ea cand ii vine si cat o tine? ea nu stie?

ba da,dar ea uita cand i'a venit ultima oara..cand i'a trecut...nu mai stie cu exactitate.si se stie ca intr'o relatie e in interesul barbatului sa stie despre asta,nu?
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange

scris pe 17 ian 2010 18:43 de cherry_dream

ba da,dar ea uita cand i'a venit ultima oara..cand i'a trecut...nu mai stie cu exactitate.si se stie ca intr'o relatie e in interesul barbatului sa stie despre asta,nu?

da,cam trebuie sa stie si el.
sa-si noteze in calendar. asa poate observa si dereglarile si alte chestii. e important sa stii cu exactitate cand ti-a venit in ultimele luni.

sus

piball

Senior member
54 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Himen rupt = s

scris pe 18 ian 2010 20:15 de piball

da,cam trebuie sa stie si el.
sa-si noteze in calendar. asa poate observa si dereglarile si alte chestii. e important sa stii cu exactitate cand ti-a venit in ultimele luni.

ee nu ca imi notez in calendar,dar asa mai stiu cand o putem face fara si cand e la ovulatie..si hop pun caciulitza[ ].pana la urma este in interesul meu sa stiu asta fiindca presupun ca nimeni la 16-17 ani nu vrea un bebe mic asa ca trebuie sa avem noi grija,nu?ar fi cam naspa o sarcina la o varsta ca asta,pentru familie pentru fata,pentru baiat..
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Himen rupt

scris pe 18 ian 2010 22:14 de cherry_dream

ee nu ca imi notez in calendar,dar asa mai stiu cand o putem face fara si cand e la ovulatie..si hop pun caciulitza[ ].pana la urma este in interesul meu sa stiu asta fiindca presupun ca nimeni la 16-17 ani nu vrea un bebe mic asa ca trebuie sa avem noi grija,nu?ar fi cam naspa o sarcina la o varsta ca asta,pentru familie pentru fata,pentru baiat..

asa e. ma bucur sa vad ca mai sunt si baieti d-astia.

sus

stefi_star_4

Guest

scris pe 17 feb 2010 18:20 de stefi_star_4

maaaai n va mai certati atat!!!!
p mn de exmplu ma durut k draq da na curs nikio picatura...
j dupa ma mai durea j am fost la ginecolog... mia zis k am himenu elastic j n se rupe aja ujor... dupa un timp skimband pozitia am simtit un sfarait in mn j la simtit j prietenu... de atunci nu mai am probleme... oricum iti dai seama dak fata e virgina sau nu... in primu rand n prea stie c sa faca s e intimidata.. in al doilea rand fetele virgine au o piatricica care se duce o data q himenu... da dak fata are himenu elastic (k mn) poate sati spuna ft bn j k e virgina (in teorie kiar e) j sa se fi f**** q jumate dn oras da sa nu i se fi rupt himenu... deci raspunsu e: DEPINDE DE FATA!!!!
sus

anonim.

Guest

mda . :)

scris pe 24 mar 2010 22:44 de anonim.

Mi.e nu mi.a curs sânge prima oară .. dar ma durut îngrozitor .. .. nu trebuie neapărat sa curgă sânge .. unele fete au himenul elastic . altele nu ..
sus

liliana91

Newbie
2 mesaje

.

scris pe 25 mai 2010 18:38 de liliana91

am si eu o mare nedumerire.. acum 9 luni am facut-o prima oara cu prietenul meu.. eu eram virgina, dar nu mi-a curs sange si m-a durut doar foarte putin.. si de atunci am mai facut-o de exact 8 ori.. si la fel.. fara sange si cu putine dureri (normale, spun eu).. poate sa imi zica cineva despre ce este vorba? am citit ca ar putea sa fie himenul elastic, dar, avand in vedere ca, din cate stiu eu, este la foarte mica distanta de intrare, cum poate sa nu se rupa? poate sa fie atat de elastic incat la fiecare contact pur si simplu sa se "intinda"? cine ma poate ajuta cu un raspuns bun?
sus

sorinuxa

Veteran member
158 mesaje

Re: .

scris pe 25 mai 2010 18:51 de sorinuxa

am si eu o mare nedumerire.. acum 9 luni am facut-o prima oara cu prietenul meu.. eu eram virgina, dar nu mi-a curs sange si m-a durut doar foarte putin.. si de atunci am mai facut-o de exact 8 ori.. si la fel.. fara sange si cu putine dureri (normale, spun eu).. poate sa imi zica cineva despre ce este vorba? am citit ca ar putea sa fie himenul elastic, dar, avand in vedere ca, din cate stiu eu, este la foarte mica distanta de intrare, cum poate sa nu se rupa? poate sa fie atat de elastic incat la fiecare contact pur si simplu sa se "intinda"? cine ma poate ajuta cu un raspuns bun?

Este un fel de piele care se intinde o "ata" eu tot asa am facut-o prima data q prietenul meu am avut himenul elastic si imi scotea ochii ca nu sunt virgina. dupa cateva contacte a curs sange..

sus

cosmin

Guest

scris pe 8 iun 2010 23:36 de cosmin

am si eu o problema....hmmm..am facuto cu iubita mea dupa o pauza de 2 luni ca ma fost plecat din tara....hmmm cand am venit si am facuto nu sa intamplat nimik...peste 2 zile am facuto iar...si dupa ma anunta ca i.a curs cateva picaturi de sange...si in acea zi i.a curs de mai multe ori cate putin..oare dc???
sus

cosmin

Guest

scris pe 8 iun 2010 23:36 de cosmin

am si eu o problema....hmmm..am facuto cu iubita mea dupa o pauza de 2 luni ca ma fost plecat din tara....hmmm cand am venit si am facuto nu sa intamplat nimik...peste 2 zile am facuto iar...si dupa ma anunta ca i.a curs cateva picaturi de sange...si in acea zi i.a curs de mai multe ori cate putin..oare dc???
sus
Pagina 3 din 3
«   1   2   3

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online