Aceeasi "metoda a calendarului" - practica

Pagina 1 din 2
1   2   »

Leroy

Expert member
715 mesaje

Aceeasi "metoda a calendarului" - practica

scris pe 27 mar 2010 19:53 de Leroy

Totusi, voi cum folositi metoda calendarului ?

Am inteles ca zilele sigure sunt 3 inainte si 3 dupa, dar voi de fapt cum interpretati metoda calendarului?
Aud la alte persoane ca tin cont de vreo 7 zile inainte si 7 zile dupa, altele sunt de parere ca perioada feritila e de doar 5 zile iar in rest isi fac de cap...

Intelegeti voi la ce ma refer...

Parerile sunt impartite, de asta vreau sa intreb pe fiecare in parte, cum foloseste aceasta metoda, care e numarul de zile pe care-l considera si il practica ca fiind sigure...

Eu unul, din ce am incercat, am facut-o fara prezervativ fara probleme incepand cu vreo 5 zile inainte si 5 dupa, dar nu am avut niciodata curajul sa termin "inauntru"...

Acu, din propria experienta poate impartasiti ceva, nu din auzite

Festina Lente !
sus

mariof3

Senior member
74 mesaje

Re: Aceeasi

scris pe 27 mar 2010 22:42 de mariof3

in zilele +/-4, dar sa fi mai sigur ramai la +/-3 zile (inainte si dupa ciclu).
Dar oricum, nu te risca sa termini inauntru,decat daca partenera ta foloseste anticonceptionale .
Nu te risca aiurea !!!
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Aceeasi

scris pe 28 mar 2010 01:02 de Pischot

in zilele +/-4, dar sa fi mai sigur ramai la +/-3 zile (inainte si dupa ciclu).
Dar oricum, nu te risca sa termini inauntru,decat daca partenera ta foloseste anticonceptionale .
Nu te risca aiurea !!!

e foarte buna metoda :>
Dar e foarte buna metoda anticonceptionalelor:>
Si nu mai sta cu 3 si 3..
:>
Si`n alea 3

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Aceeasi

scris pe 28 mar 2010 21:03 de Leroy

e foarte buna metoda :>
Dar e foarte buna metoda anticonceptionalelor:>
Si nu mai sta cu 3 si 3..
:>
Si`n alea 3

Dap, ai dreptate, ca cel mai bine e cu anticonceptionale, dar aud foarte multe cupluri care se bazeaza doar pe metoda calendarului de "n"-spe ani, si sun cupluri de incredere, nu mint la faza asta, deci, de asta va intreb pe voi, cum folositi voi metoda ?

Eu spre exemplu nu am avut niciodata probleme cu "picatura placerii" dupa metoda calendarului, dar nici nu pot sa spun ca am incercat tot timpul, prefer sa stau fara smochina si sa folosesc prezervativul...

Dar totusi, intreb nu din teorie, ci din experienta voastra, cum aplicati aceasta metoda...

Festina Lente !
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Aceeasi

scris pe 28 mar 2010 21:40 de Pischot

.. pai inainte cu 3 4 zile de ovulatie si dupa cu 3 4 zile... eram cuminte :">

Dupaia... nu mai eram cuminte
vorba vine!

Nu prea am incredere in chestia asta! ...M`am dat pe anticonceptionale!
Perfect Oricand Oriunde!

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Aceeasi

scris pe 28 mar 2010 23:18 de Leroy

.. pai inainte cu 3 4 zile de ovulatie si dupa cu 3 4 zile... eram cuminte :">

Dupaia... nu mai eram cuminte
vorba vine!

Nu prea am incredere in chestia asta! ...M`am dat pe anticonceptionale!
Perfect Oricand Oriunde!

Aha, nici eu nu am incredere si nu ma bazez pe asta, dar daca-mi vine cheful, macar sa fac un mic calcul sa vad daca-mi permit sa ma risc sau nu...

Alte opinii ?

Festina Lente !
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aceeasi

scris pe 28 mar 2010 23:55 de Pischot

Aha, nici eu nu am incredere si nu ma bazez pe asta, dar daca-mi vine cheful, macar sa fac un mic calcul sa vad daca-mi permit sa ma risc sau nu...

Alte opinii ?

Cand iti vine cheful tie iti arde de facut calcule ?!

Un barbat Calculat, as putea spune!

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aceeasi

scris pe 29 mar 2010 00:03 de Leroy

Cand iti vine cheful tie iti arde de facut calcule ?!

Un barbat Calculat, as putea spune!

Ca-mi vine sau nu cheful, indiferent de cat e de intens, tot sunt cu capul pe umeri, si ai dreptate, sunt cat se poate de rational si de calculat

Iti dai seama ca altfel, ar trebui pe urma sa stau cu frica-n san ca mi-a trebuit mie distractie, sa nu zic ca as putea sa ma trezesc cu surprize, doar pentru ca nu am luat niste aspecte in considerare...

Oricum, chiar daca sunt analist convins, tot am chef cu gramada

Festina Lente !
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aceeasi

scris pe 29 mar 2010 00:12 de Pischot

-Iubita, o secunda te rog... ai avut ovulatia?
-Da , scumpul meu , in urma cu cateva zile bune!
- Perfect, continuam!

Imaginatia imi joaca feste dupa cum vezi!

E foarte bine cea ce faci!Gandesti cu ambele capete importante ca sa zic asa , chiar simultan!

Si ce ar fi asa urata surpriza de a deveni Tatic?! E ceva superb!
Dar nu acum! Toate la timpul lor !

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aceeasi

scris pe 29 mar 2010 00:19 de Leroy

Imaginatia imi joaca feste dupa cum vezi!

Nu ma refer la asta cand spun ca imi calculez riscul, daca pot sa spun asa
Ma gandesc eu cand observ ca ne incepem sa ne infierbantam, daca e "safe" sau nu, pentru ca stiu exact cand i-a inceput menstruatia si cand trebuie sa vina din nou, asta cand sunt cu iubita, daca e sa fie cu altcineva, folosesc prezervativul si imi iau de-o grija, vorba aia :-'

Si ce ar fi asa urata surpriza de a deveni Tatic?! E ceva superb!
Dar nu acum! Toate la timpul lor !

Vezi ca stii ?

Festina Lente !
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aceeasi

scris pe 2 apr 2010 23:03 de Leroy

Opinions, somebody else?

Festina Lente !
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aceeas

scris pe 3 apr 2010 19:00 de ursaru

Opinions, somebody else?

nu prea mi-am pus problema cu metoda calendarului,pentru ca iubita mea ia anticonceptionale si asa scap de griji.Recomand,e mult mai bine decat cu cauciucu`

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ac

scris pe 3 apr 2010 20:06 de Leroy

nu prea mi-am pus problema cu metoda calendarului,pentru ca iubita mea ia anticonceptionale si asa scap de griji.Recomand,e mult mai bine decat cu cauciucu`

Ai dreptate, asa e, dar daca prietena nu vrea sa ia din diferite motive, gen, o vede maica'sa si o ia la rost, se teme sa nu ia in greutate, se teme sa nu cumva sa uite vreo pastila...
In cazurile astea, mai calculezi si dupa metoda calendarului, ca sa stii daca fugi dupa pastila de a 2-a zi, daca strangi bani de avort sau daca te pregatesti sa fii tatic/mamica...

Festina Lente !
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 3 apr 2010 20:14 de ursaru

Ai dreptate, asa e, dar daca prietena nu vrea sa ia din diferite motive, gen, o vede maica'sa si o ia la rost, se teme sa nu ia in greutate, se teme sa nu cumva sa uite vreo pastila...
In cazurile astea, mai calculezi si dupa metoda calendarului, ca sa stii daca fugi dupa pastila de a 2-a zi, daca strangi bani de avort sau daca te pregatesti sa fii tatic/mamica...

pai greu sa ia anticonceptionale ,nu ar fi.se duce la un medic si o sa-i recomande ce pastile sunt bune pt ea.in felul asta scapati de griji,nu mai stai sa calculezi sau sa mai cumperi prezervative.si de uitat ,nu cred ca uita,de exemplu prietenei mele ii suna alarma zilnic si o atentioneaza ca trebuie sa-si ia pastila

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 3 apr 2010 20:21 de Leroy

pai greu sa ia anticonceptionale ,nu ar fi.se duce la un medic si o sa-i recomande ce pastile sunt bune pt ea.in felul asta scapati de griji,nu mai stai sa calculezi sau sa mai cumperi prezervative.si de uitat ,nu cred ca uita,de exemplu prietenei mele ii suna alarma zilnic si o atentioneaza ca trebuie sa-si ia pastila

Dap, sa stii ca e o idee excelenta, si nu a avut niciun fel de probleme prietena ta din cauza anticonceptionalelor?
Gen, sa mai ia ceva kilograme in plus, dereglari ceva? Acu pe bune astept un raspuns

Festina Lente !
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 3 apr 2010 20:30 de ursaru

Dap, sa stii ca e o idee excelenta, si nu a avut niciun fel de probleme prietena ta din cauza anticonceptionalelor?
Gen, sa mai ia ceva kilograme in plus, dereglari ceva? Acu pe bune astept un raspuns

hmmm,n-as putea sa-ti raspund concret la intrebarea asta.Ea ia anticonceptionale de la 17-18 ani,ea avand acum 22 ani.eu de 1 an sunt impreuna cu ea si n-am observat schimbari la ea.stiu doar ca e posibil sa-i mai creasca sanii unei fete daca ia anticonceptionale,dar nu e valabil in toate cazurile.te salut

sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 3 apr 2010 20:34 de Pischot

Depinde de organismul ei , luatul in greutate si alte schimbari.
Dereglari nu , reglari poate in cazul in care are ciclul menstrual neregulat.
Daca uita o pastila acum, o poate lua in 12 ore si are acelasi efect.
Si daca uita una... asta e... oricum Slabe sanse sa ramana insarcinata in timpul in care ia anticonceptionale.

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 3 apr 2010 20:34 de Leroy

hmmm,n-as putea sa-ti raspund concret la intrebarea asta.Ea ia anticonceptionale de la 17-18 ani,ea avand acum 22 ani.eu de 1 an sunt impreuna cu ea si n-am observat schimbari la ea.stiu doar ca e posibil sa-i mai creasca sanii unei fete daca ia anticonceptionale,dar nu e valabil in toate cazurile.te salut

Pai si ea nu-ti poate spune daca a suferit schimbari?
Ia sa o intrebi pentru mine si sa-mi zici ce ti-a comunicat ca-s curios...
Sunt curios si cu greutatea si cu marirea sanilor

Festina Lente !
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 3 apr 2010 20:41 de Pischot

Curios din fire...

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 3 apr 2010 20:43 de ursaru

o sa intreb pentru tine Fetele de pe aici pot sa-ti spuna mai multe despre efecte anticonceptionalelor

sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 3 apr 2010 20:56 de Pischot

o sa intreb pentru tine Fetele de pe aici pot sa-ti spuna mai multe despre efecte anticonceptionalelor

Daca el vrea sa afle de la tine
Intereseaza`te acuma!

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 3 apr 2010 21:13 de ursaru

Intereseaza`te acuma!

bine ,bine...o sa ma interesez
rau,copil rau ce esti

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 3 apr 2010 21:20 de Leroy

Intereseaza`te acuma!

Da chiar, lasa ca o sa-mi spui tu, daca deschid post pe aici spune toata lumea ca a mai fost unul inainte, sa dau search, daca ma apuc de dat mesaje private sunt prea multe fete, si nu stiu care a folosit anticonceptionale si care nu... mai multe chestii...

Festina Lente !
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 4 apr 2010 02:57 de ursaru

Da chiar, lasa ca o sa-mi spui tu, daca deschid post pe aici spune toata lumea ca a mai fost unul inainte, sa dau search, daca ma apuc de dat mesaje private sunt prea multe fete, si nu stiu care a folosit anticonceptionale si care nu... mai multe chestii...

my friend...acum trebuie sa astepti sa`ti raspunda fetele

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 4 apr 2010 19:23 de Leroy

my friend...acum trebuie sa astepti sa`ti raspunda fetele

Waiting...

Festina Lente !
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 4 apr 2010 20:51 de ursaru

Waiting...

Da..waiting for the answers
In fine,am intrebat-o azi pe prietena mea si a zis ca de anti bebe i-au mai crescut putin sanii si s-a mai ingrasat 2-3 kg
Sper ca ti-am fost de ajutor.

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 5 apr 2010 02:59 de Leroy

Da..waiting for the answers
In fine,am intrebat-o azi pe prietena mea si a zis ca de anti bebe i-au mai crescut putin sanii si s-a mai ingrasat 2-3 kg
Sper ca ti-am fost de ajutor.

Mersi fain de raspuns

Raman dator

Festina Lente !
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 5 apr 2010 16:59 de ursaru

Mersi fain de raspuns

Raman dator

N-ai pentru ce..hai cu coniacul ala

sus

Shana

Junior member
23 mesaje

Re: Aceeasi

scris pe 6 apr 2010 02:18 de Shana

Totusi, voi cum folositi metoda calendarului ?

Am inteles ca zilele sigure sunt 3 inainte si 3 dupa, dar voi de fapt cum interpretati metoda calendarului?
Aud la alte persoane ca tin cont de vreo 7 zile inainte si 7 zile dupa, altele sunt de parere ca perioada feritila e de doar 5 zile iar in rest isi fac de cap...

Intelegeti voi la ce ma refer...

Parerile sunt impartite, de asta vreau sa intreb pe fiecare in parte, cum foloseste aceasta metoda, care e numarul de zile pe care-l considera si il practica ca fiind sigure...

Eu unul, din ce am incercat, am facut-o fara prezervativ fara probleme incepand cu vreo 5 zile inainte si 5 dupa, dar nu am avut niciodata curajul sa termin "inauntru"...

Acu, din propria experienta poate impartasiti ceva, nu din auzite

mai...uite...poate vrei parerea mea, fata fiind...in primul rand metoda calendarului se foloseste in momentul in care ciclul mentrual e ca un ceas elvetian...nu poti sa folosesti metoda calendarului daca nu iti cunosti ciclul menstrual...m`am crezut si eu initiata, mai tanara fiind, si am zis ca fac ravagii cand imi anunt iubitul ca cel putin de cateva ori putem renunta la metodele de contraceptie de care "abuzam" :P si apoi documentandu`ma mai ca imi venea sa ma duc la biserici si temple sa multumesc zeitatilor ca nu am ramas gravida la cat de prostuta am fost. si hai s`o zicem p`aia dreapta...cata incredere ai in femei?

When I'm good I'm very, very good but when I'm bad I'm better.
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Aceeasi

scris pe 6 apr 2010 12:42 de Pischot

mai...uite...poate vrei parerea mea, fata fiind...in primul rand metoda calendarului se foloseste in momentul in care ciclul mentrual e ca un ceas elvetian...nu poti sa folosesti metoda calendarului daca nu iti cunosti ciclul menstrual...m`am crezut si eu initiata, mai tanara fiind, si am zis ca fac ravagii cand imi anunt iubitul ca cel putin de cateva ori putem renunta la metodele de contraceptie de care "abuzam" :P si apoi documentandu`ma mai ca imi venea sa ma duc la biserici si temple sa multumesc zeitatilor ca nu am ramas gravida la cat de prostuta am fost. si hai s`o zicem p`aia dreapta...cata incredere ai in femei?

Are ceva incredere... in cele pe care le cunoste
Altfel nu se baga , desi se risca uneori!

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

40 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online