prostitutie... legala ?
Pagina 1 din 2
duran
Veteran member 273 mesaje
|
prostitutie... legala ?
scris pe 19 mar 2004 14:23 de duran
Ati fii de accord cu legalizarea prostitutiei?
Come on, make my day!
|
sus |
|
FireSoul
Expert member 751 mesaje
|
Re: prostitutie...
Nu.
Save water! drink beer!!!
|
sus |
|
Infector
Expert member 1846 mesaje
|
Fie ca ne place sau nu ne place prostitutia a existat, exista si va mai exista.De ce sa nu profitam intr-un fel de acest lucru si sa incercam sa facem dintr-o ilegalitate o sursa de venit legala.Prin legalizarea prostitutiei statul ar putea castiga enorm prin colectarea impozitelor si taxelor provenite de la agenti comerciali ce s-ar ocupa cu "prestarea de servicii cu caracter sexual".Prostituatele ar putea beneficia de carti de munca ceea ce le-ar asigura cel putin un salariu minim pe economie exceptand bonusurile sau alte prevederi din contractele lor de munca privind beneficul material.In plus vor fi asigurate medical , supuse unor analize si tinute sub observatie medicala evitandu-se astfel aparitia infectiilor cu BTS. Prostitutia va fi o meserie ca oricare alta deci fetele ce presteaza astfel de servicii vor beneficia de o pensie si de multe alte privilegii asemenea celorlalti salariati ... posibiliatea de a fi girant, de a incasa un credit etc. Vanzarea - cumpararea serviciilor se va desfasura intr-un loc adecvat , o casa de toleranta , o imbunatatire fata de conditiile actuale.Prin faptul ca prostituatele sunt angajate ale unei societati comerciale clientii isi castiga dreptul de a putea colabora cu OPC-ul. Consideram ca pretul este ridicat, ca serviciile nu au fost pe masura, ca atitudinea nu a fost corespunzatoare ... putem reclama asta OPCului.
Eu sunt pro legarizare fie ca folosesc sau nu astfel de servicii.Societatea evolueaza, mentalitatile evolueaza... de ce ne incapatanam sa ramanem pe loc?Ar fi bine sa privim spre occident si sa invatam ceva din ce se intampla acolo (Olanda).
Am uitat sa precizez ceva.Chestia asta ar duce si la scaderea numarului de avorturi sau abandonuri si nu in ultimul rand ar veni si in ajutorul protectiei minorului cazurile de prostitutie la 15-16 ani disparand.Traficul de carne vie ar suferi din legarizarea prostitutiei ... o alta bila alba.Chiar nu vad argumente contra exceptand morala crestina.
S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Re: Re: prostitutie...
Chiar nu vad argumente contra exceptand morala crestina.
De acord. Sa presupunem ca ai fi "pe liber" un timp si ti-ar da ghes hormonii,ai apela la serviciile unui astfel de stabiliment?Dar daca prietena/sotia ta ar fi plecata mult timp?Eu as legaliza prostitutia,dar as adauga niste forme mai interesante de educare in ale sexului pt incepatori,stiu ca exista si acum,dar nu sunt multi cei care apeleaza la ele(altfel de ce am mai veni aici pe forum?)
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
princess
Senior member 125 mesaje
|
Ar fi bine sa privim spre occident si sa invatam ceve din ce se intampla acolo (Olanda).
quote]Am fost in Olanda de 2 ori si am avut curiozitate sa merg pe Red light district,o cunoscuta strada de prostituate.Eu credeam ca o sa le vad facand trotuarul ca la noi,dar ele stateau in....vitrina(ca si cum te uiti intr-un magazin si vezi ce marfa e inauntru).Cand erau disponibile,vitrina era luminata in rosu.Sunt de acord cu tine,ca prostitutia ar trebui legalizata,din aceleasi motive pe care le-ai enumerat si tu..Dar oricum Olanda e o tara mult prea libertina,lipsita de orice fel de prejudecati..
Live now,die later!
|
sus |
|
danuta2409
Veteran member 168 mesaje
|
Re: Re: Re: prostitutie...
Ar fi bine sa privim spre occident si sa invatam ceve din ce se intampla acolo (Olanda).
quote]Am fost in Olanda de 2 ori si am avut curiozitate sa merg pe Red light district,o cunoscuta strada de prostituate.Eu credeam ca o sa le vad facand trotuarul ca la noi,dar ele stateau in....vitrina(ca si cum te uiti intr-un magazin si vezi ce marfa e inauntru).Cand erau disponibile,vitrina era luminata in rosu.Sunt de acord cu tine,ca prostitutia ar trebui legalizata,din aceleasi motive pe care le-ai enumerat si tu..Dar oricum Olanda e o tara mult prea libertina,lipsita de orice fel de prejudecati..
... si ai uitat sa spui ca pe strada aia, si nu numai, miroase a droguri de poti sa ... zbori... numa' daca te plimbi de doua ori pe ea...
... si ca, daca nu esti atent, te impiedici la orice pas de... fumatori... si de baietzei care se saruta cu foc... de-ti doresti sa nu fii mancat nimic in ultimele doua zile...
... amsterdamul e un oras frumos... venetia olandei, da... dar e mizerabil, in acelasi timp...
niciodata nu e prea tarziu... pentru nimic...
xxx, danuta
|
sus |
|
danuta2409
|
da, desigur... doar ca, in tara noastra de glorii si de dor nu ar fi mare diferenta... pt simplul motiv ca romanashu nostru n-are bani de mers la 'localuri alese'... tot la coltu' strazii e mai ieftin, mai bine cumpara o bere de diferentza...
ce vreau sa spun este ca nu-i suficient sa se legalizeze prostitutia... trebuie schimbata mentalitatea omului, romanului nostru.. (ceea ce este valabil pt majoritatea legilor copiate sau inspirate dupa vestici... nu?)...
da, bordelurile (care, de fapt, exista si acum, ilegal...) vor fi o afecere buna (cum sunt si acum) si, brusc, legala... dar fetitzele de la colturi nu vor disparea prea curand in romania... se vor ascunde mai bine, dar cine le cauta, le va gasi cu siguranta..
xxx, danuta
|
sus |
|
stefania
Senior member 86 mesaje
|
da, desigur... doar ca, in tara noastra de glorii si de dor nu ar fi mare diferenta... pt simplul motiv ca romanashu nostru n-are bani de mers la 'localuri alese'... tot la coltu' strazii e mai ieftin, mai bine cumpara o bere de diferentza...
ce vreau sa spun este ca nu-i suficient sa se legalizeze prostitutia... trebuie schimbata mentalitatea omului, romanului nostru.. (ceea ce este valabil pt majoritatea legilor copiate sau inspirate dupa vestici... nu?)...
da, bordelurile (care, de fapt, exista si acum, ilegal...) vor fi o afecere buna (cum sunt si acum) si, brusc, legala... dar fetitzele de la colturi nu vor disparea prea curand in romania... se vor ascunde mai bine, dar cine le cauta, le va gasi cu siguranta..
Da, sunt pentru legalizarea prostitutiei din toate motivele deja enumerate. Intr-adevar, asta nu ar elimina fetitele de pe strada, insa riscurile s-ar diminua, plus beneficiile statului care ar aparea.
Din punst de vedere moral sunt de acord ca nu trebuie incurajat pacatul... dar cand el exista, sa nu il recunoastem si sa nu incercam sa imbunatatim situatia este si mai rau.
"To be born again first you have to die..."
|
sus |
|
princess
Senior member 125 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: prostitutie...
... si ai uitat sa spui ca pe strada aia, si nu numai, miroase a droguri de poti sa ... zbori... numa' daca te plimbi de doua ori pe ea...
... si ca, daca nu esti atent, te impiedici la orice pas de... fumatori... si de baietzei care se saruta cu foc... de-ti doresti sa nu fii mancat nimic in ultimele doua zile...
... amsterdamul e un oras frumos... venetia olandei, da... dar e mizerabil, in acelasi timp... Ai perfecta dreptate,nu te contazic cu nimic,am si specificat ca e o tara mult prea libertina,nu am mai spus celelalte lucruri ptr ca subiectul era legat de prostitutie..
Live now,die later!
|
sus |
|
princess
Senior member 125 mesaje
|
... amsterdamul e un oras frumos... venetia olandei, da... dar e mizerabil, in acelasi timp... Iar lucrurile pe care le-ai amintit tu,se regasesc peste tot in Amsterdam,nu numai pe strada aia...cam nasol..
Live now,die later!
|
sus |
|
duran
|
scris pe 19 mar 2004 18:58 de duran
ipotetic...eu as putea merge la c**** ,legal ,nu? fiinca pot sa mai maninc si la restaurant? ..joching
dar atat timp cat va exista cerere , va fii si oferta ...!nu?
sunt mult mai multe lucruri ,ce inclina balanta in favoare pro
Come on, make my day!
|
sus |
|
georgiana
Senior member 131 mesaje
|
da
pupici
|
sus |
|
gulie ionut
Guest
|
scris pe 19 mar 2004 22:03 de gulie ionut
da da
|
sus |
|
Madalina
Junior member 34 mesaje
|
Da dar totul are un inceput,iar despre afacere ...gandeste-te ca vor plati impozite...eu zic ca e un lucru bun...
Iar cele de la coltul strazii vor fi atunci combatute si de cei care lucreaza in aceeasi bransa dar legal...
Eu zic ca nu avem decat de castigat...zic
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
|
sus |
|
Raziel
Veteran member 288 mesaje
|
scris pe 20 mar 2004 15:00 de Raziel
Ti se pare ca ar fi mai mult decat o formalitate,legalizarea prostitutiei?Deja prostitutia este recunoscuta ca existand intr-o forma dezvoltata la noi!Se publica in ziare,reviste,etc!
Deci nu mai este decat un pas..!Foarte mic!
Exista o lege aspra...cand impotriva noastra se comite o dureroasa nedreptate:nu ne putem vindeca decat dupa ce iertam. (Alan Paton)
|
sus |
|
Raziel
Veteran member 288 mesaje
|
scris pe 20 mar 2004 15:03 de Raziel
gandeste-te ca vor plati impozite...
E mai simplu decat iti poti inchipui!
Exista o lege aspra...cand impotriva noastra se comite o dureroasa nedreptate:nu ne putem vindeca decat dupa ce iertam. (Alan Paton)
|
sus |
|
scorpio
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 21 mar 2004 17:53 de scorpio
... amsterdamul e un oras frumos... venetia olandei, da... dar e mizerabil, in acelasi timp...
Vai s-amar...cati ani ai?(God,29 de ani si mentalitatea asta...)ca ai un stomac tare sensibil!Daca te oripileaza in halul asta niste marijuana si niste baieti lu' care le plac baietii...sper sa nu ajungi vreodata in situatia de a decide ceva hotarator pentru tara(de ex.:legalizarea prostitutiei),ca-i rau de noi!
Ma gandesc ca daca se legalizeaza,nu se fac doar bordeluri de lux,sa trebuiasca sa se duca romanu' tot la "bursa neagra".Sper ca o sa fie pe categorii,pentru toate buzunarele,ce naiba...
Iar daca chestia asta o sa duca la scaderea numarului de violuri(in special contra batranelor de 80 de ani,executate de tineri de 18),a bolilor,a traficului de carne vie, si mai ales daca o sa duca la o schimbare a mentalitatii romanilor fata de sex, atunci imbratisez ideea cu toata convingerea si sinceritatea...Iar daca e obligatoriu sa acceptam odata cu asta si chestiile care-i fac greata domnisoarei,totusi zic "bring it on",ca oricum iesim in avantaj! Iar morala crestina...ne-o mai trece cu vederea micile greseli,ce naiba.In fond,cine stie ce-i moral si ce nu?
poor is the man whose pleasures depend on the permission of another
|
sus |
|
Infector
|
Fie ca ne place sau nu ne place prostitutia a existat, exista si va mai exista.De ce sa nu profitam intr-un fel de acest lucru si sa incercam sa facem dintr-o ilegalitate o sursa de venit legala.Prin legalizarea prostitutiei statul ar putea castiga enorm prin colectarea impozitelor si taxelor provenite de la agenti comerciali ce s-ar ocupa cu "prestarea de servicii cu caracter sexual".Prostituatele ar putea beneficia de carti de munca ceea ce le-ar asigura cel putin un salariu minim pe economie exceptand bonusurile sau alte prevederi din contractele lor de munca privind beneficul material.In plus vor fi asigurate medical , supuse unor analize si tinute sub observatie medicala evitandu-se astfel aparitia infectiilor cu BTS. Prostitutia va fi o meserie ca oricare alta deci fetele ce presteaza astfel de servicii vor beneficia de o pensie si de multe alte privilegii asemenea celorlalti salariati ... posibiliatea de a fi girant, de a incasa un credit etc. Vanzarea - cumpararea serviciilor se va desfasura intr-un loc adecvat , o casa de toleranta , o imbunatatire fata de conditiile actuale.Prin faptul ca prostituatele sunt angajate ale unei societati comerciale clientii isi castiga dreptul de a putea colabora cu OPC-ul. Consideram ca pretul este ridicat, ca serviciile nu au fost pe masura, ca atitudinea nu a fost corespunzatoare ... putem reclama asta OPCului.
Eu sunt pro legarizare fie ca folosesc sau nu astfel de servicii.Societatea evolueaza, mentalitatile evolueaza... de ce ne incapatanam sa ramanem pe loc?Ar fi bine sa privim spre occident si sa invatam ceva din ce se intampla acolo (Olanda).
Am uitat sa precizez ceva.Chestia asta ar duce si la scaderea numarului de avorturi sau abandonuri si nu in ultimul rand ar veni si in ajutorul protectiei minorului cazurile de prostitutie la 15-16 ani disparand.Traficul de carne vie ar suferi din legarizarea prostitutiei ... o alta bila alba.Chiar nu vad argumente contra exceptand morala crestina.
As adauga ca in cazul legalizarii, prostituatelor le-ar conveni sa plateasca statului un procentaj din salariu decat sa plateasca taxe de protectie pestilor si combinatorilor ... asa ca prostitutia stradala ar incepe sa se clatine.
|
sus |
|
ursulake1
Junior member 48 mesaje
|
as fi doar daca persoanele care practica aceasta meserie ar fi 100% sanatoase
|
sus |
|
danuta2409
|
Re: Re: Re: Re: Re: prostitutie...
Vai s-amar...cati ani ai?(God,29 de ani si mentalitatea asta...)ca ai un stomac tare sensibil!?
auzi, vezi ca la intrebarea lui duran, am raspuns altceva... asta ce te-a deranjat pe tine... nu prea avea legatura directa cu prostitutia...
deh... am vrut doar sa ma laud si eu ca m-a dus taticu' si pe-acolo...na!
xxx, danuta
|
sus |
|
Taqua
Veteran member 500 mesaje
|
scris pe 24 mar 2004 01:00 de Taqua
Sincer, sunt cumplit dejamagita de raspunsurile voastre. Da,fratilor,hai sa legalizam prostitutia, iar maine poimaine, hai sa legalizam si furtul, sa aibe si gura altora ce sa manance, manca-v-as...
Nu e o perspectiva religioasa aceasta. Mai degraba e ceea ce ati spus voi sub o alta lumina.
Spuneti ca legalizarea prostitutiei va determina o scadere a avorutilor, a violurilor etc.? Dar oae prostituatele nu pot ramene insarcinate? Sau la ele avortul nu conteaza?
Violatorii? Cati dintre acele scursuri sarantoace ale societatii credeti voi ca ar apela la serviciile platite ale unei profesioniste? Asta in detrimentul unei partide gratuite cu o prospatura lipsita de aparare de "80 de ani"(conform unui exemplu). Nu cred ca ilegalitatea prostitutiei i-a impidicat pe violatori sa utilizeze astfel de servicii. Violul e la fel de ilegal.
Alta parere...ideea ca prostitutia e indicata pt initierea tinerilor neinitiati.... Grozava treaba, parerea personala...atat pt cei virgini sau mai putin virgini, sa te mandresti cu aspectul ca tot efortul convingerii ultimei partenere de a face sex a presupus negocierea unei sume de bani. Asa aratam ca suntem adevarati barbati, nu?
As fi tare curioasa cate dintre fetele care au spus sus si tare DA legalizarii prostitutiei ar fi de acord sa devina ele insele prostituate. Banuiesc deja raspunsul, dar mi-ar placea sa aflu si ceva argumente.
Desi cu siguranta nu am incheiat comentarea tuturor argumentelor pro, am sa mai adaug unul singur.
Cine isi inchipuie ca toate prostituatele vor alerga cu sufletul la gura sa devina "profesioniste cu carte de munca" la stat, cand asta presupune o gramada de banuti aruncati in sacul fara fund si cu gauri al statului, adica taxele, impozitele, trimiterile la consultatii periodice si alte si mai cate cheltuieli neprevazute si nedorite.Puteti fi mai mult decat siguri ca vor prefera tot munca la negru, la fel de ilegala in perspectiva unei legalizari, ca si cea de azi.
Prefer sa inchei aici, cu toate ca subiectul presupune si alte completari.
Subiectul imi pare mult mai delicat decat credeti voi si presupune o gandire ceva mai profunda decat ce am vazut pana acum.
Sunt femeie, dar ma tratez.
|
sus |
|
danuta2409
|
...Dar oare prostituatele nu pot ramene insarcinate? Sau la ele avortul nu conteaza?
....sa te mandresti cu aspectul ca tot efortul convingerii ultimei partenere de a face sex a presupus negocierea unei sume de bani. Asa aratam ca suntem adevarati barbati, nu?
...
Cine isi inchipuie ca toate prostituatele vor alerga cu sufletul la gura sa devina "profesioniste cu carte de munca" la stat, cand asta presupune o gramada de banuti aruncati in sacul fara fund si cu gauri al statului, adica taxele, impozitele, trimiterile la consultatii periodice si alte si mai cate cheltuieli neprevazute si nedorite.Puteti fi mai mult decat siguri ca vor prefera tot munca la negru, la fel de ilegala in perspectiva unei legalizari, ca si cea de azi.
... mda... good points... din pacate, cam asta-i situatia... oricat de tare ne dorim sa ne aliniem... occidentalilor...
xxx, danuta
|
sus |
|
georgiana
Senior member 131 mesaje
|
As fi tare curioasa cate dintre fetele care au spus sus si tare DA legalizarii prostitutiei ar fi de acord sa devina ele insele prostituate. Banuiesc deja raspunsul, dar mi-ar placea sa aflu si ceva argumente.
nu inteleg ideea... crezi ca daca am spus da legalizarii prostitutiei inseamna ca vreau sa ma prostituiez?tu de aia ai spus nu?
pupici
|
sus |
|
Taqua
Veteran member 500 mesaje
|
scris pe 24 mar 2004 21:53 de Taqua
Nu,nu,nu,draga mea..Nu are nici o legatura, doar ca ma intrebam ce ar putea determina o fata/femeie sa fie de acord cu legalizarea prostitutiei.Doar atat. Eu stiu clar de ce nu sunt de acord, chiar daca motivele mele sunt mai degraba etice si morale decat de ordin „tehnic“. Cum barbatii sunt in principal beneficiarii unor astfel de servicii poate ei privesc altfel problema.
De aceea ma nedumireste aspectul ca o femeie concepe ca alta femeie sa isi vanda corpul, sa se injoseasca astfel pentru bani, si asta cu votul sau pentru „legalitate“.
Nu ca as vrea sa fac vreo discriminare, dar banuiesc ca femeile pot fi ceva mai empatice in privinta a ceea ce inseamna si ceea ce presupune „munca“ unei profesioniste.
De aici, dilema mea cu acordul pt legalitate din partea unei femei...
Sunt femeie, dar ma tratez.
|
sus |
|
Infector
|
Nu,nu,nu,draga mea..Nu are nici o legatura, doar ca ma intrebam ce ar putea determina o fata/femeie sa fie de acord cu legalizarea prostitutiei.Doar atat. Eu stiu clar de ce nu sunt de acord, chiar daca motivele mele sunt mai degraba etice si morale decat de ordin „tehnic“. Cum barbatii sunt in principal beneficiarii unor astfel de servicii poate ei privesc altfel problema.
De aceea ma nedumireste aspectul ca o femeie concepe ca alta femeie sa isi vanda corpul, sa se injoseasca astfel pentru bani, si asta cu votul sau pentru „legalitate“.
Nu ca as vrea sa fac vreo discriminare, dar banuiesc ca femeile pot fi ceva mai empatice in privinta a ceea ce inseamna si ceea ce presupune „munca“ unei profesioniste.
Pe bune dar chiar nu vad un argument valid in toate mesajele tale anti-legalizare.
Cu asa mentalitati imbatranite ... mai bine devenim toti AMISH nu ?!
Ai o viziune foarte ingusta asupra problemei si oricum bazata numai pe pareri personale si inchipuiri ( daca , poate, o fi ).
Eu mi-am expus punctul de vedere ARGUMENTAND orice afirmatie PRo , pe principiul cauza-efect.Tu ai facut o mare varza dupa principiul Radio-Santz.
Si ink ceva pentru cei ce spun ca PROSTITUATELE VOR RAMANE INSARCINATE. Bai copilasi bai ... casele de toleranta VOR FI SUB SUPRAVEGHEREA MINISTERULUI SANATATII ... deci credeti-ma ca se va avea grija de masurile de contraceptie . Este o casa de toleranta , prostitutie nu banca de sperma sau casa de inseminare.
|
sus |
|
georgiana
Senior member 131 mesaje
|
si crezi ca daca eu nu-mi dau acordul si daca prostitutia nu se legalizeaza crezi ca ele nu or sa-si mai vanda trupurile sau ce?prostitutia exista! si este o meserie la fel ca oricare alta... cine sunt eu sau cine esti tu sa judeci aceasta meserie?
sunt femei care o fac din placere sunt femei care o fac din disperare dar asta nu inseamna ca trebuiesc judecate... e o meserie ca oricare alta... ca noi am fost dusi la biserica si indoctrinati cu idei 'morale si crestine' problema noastra...dar, cu riscul de a ma repeta, prostitutia este o meserie care trebuie tratata ca atare... legalizata si taxata
pupici
|
sus |
|
Planorista
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: prostitutie...
scris pe 25 mar 2004 12:58 de Planorista
si crezi ca daca eu nu-mi dau acordul si daca prostitutia nu se legalizeaza crezi ca ele nu or sa-si mai vanda trupurile sau ce?prostitutia exista! si este o meserie la fel ca oricare alta... cine sunt eu sau cine esti tu sa judeci aceasta meserie?
sunt femei care o fac din placere sunt femei care o fac din disperare dar asta nu inseamna ca trebuiesc judecate... e o meserie ca oricare alta... ca noi am fost dusi la biserica si indoctrinati cu idei 'morale si crestine' problema noastra...dar, cu riscul de a ma repeta, prostitutia este o meserie care trebuie tratata ca atare... legalizata si taxata
Nu doar femeile se prostitueaza!
|
sus |
|
duran
|
scris pe 25 mar 2004 15:50 de duran
Sincer, sunt cumplit dejamagita de raspunsurile voastre. Da,fratilor,hai sa legalizam prostitutia, iar maine poimaine, hai sa legalizam si furtul, sa aibe si gura altora ce sa manance, manca-v-as...
Nu e o perspectiva religioasa aceasta. Mai degraba e ceea ce ati spus voi sub o alta lumina.
Spuneti ca legalizarea prostitutiei va determina o scadere a avorutilor, a violurilor etc.? Dar oae prostituatele nu pot ramene insarcinate? Sau la ele avortul nu conteaza?
Violatorii? Cati dintre acele scursuri sarantoace ale societatii credeti voi ca ar apela la serviciile platite ale unei profesioniste? Asta in detrimentul unei partide gratuite cu o prospatura lipsita de aparare de "80 de ani"(conform unui exemplu). Nu cred ca ilegalitatea prostitutiei i-a impidicat pe violatori sa utilizeze astfel de servicii. Violul e la fel de ilegal.
Alta parere...ideea ca prostitutia e indicata pt initierea tinerilor neinitiati.... Grozava treaba, parerea personala...atat pt cei virgini sau mai putin virgini, sa te mandresti cu aspectul ca tot efortul convingerii ultimei partenere de a face sex a presupus negocierea unei sume de bani. Asa aratam ca suntem adevarati barbati, nu?
Desi cu siguranta nu am incheiat comentarea tuturor argumentelor pro, am sa mai adaug unul singur.
Prefer sa inchei aici, cu toate ca subiectul presupune si alte completari.
Subiectul imi pare mult mai delicat decat credeti voi si presupune o gandire ceva mai profunda decat ce am vazut pana acum.
daca atat intelegi tu din legalizare ....
las-o balta !
esenta .....
oricum se practica ,si se va practica .... de ce sa n-o normalizam , atat cit se poate !?
ce lucruri rele se pot intimpla ,mai rele decit cele ce se intampla acum?
alo ooooooo .... CONSTANATA!!!!!
CUM E LA NOI ,PE AUREL VLAICU ziua in amiaza mare ?
precizez ca sunt 3 scoli si vreo 4 gradinite ,prin 'mprejur!!...ca tot vorbeai de morala....
Come on, make my day!
|
sus |
|
bebe
Guest
|
scris pe 26 mar 2004 21:25 de bebe
daca atat intelegi tu din legalizare ....
las-o balta !
esenta .....
oricum se practica ,si se va practica .... de ce sa n-o normalizam , atat cit se poate !?
ce lucruri rele se pot intimpla ,mai rele decit cele ce se intampla acum?
alo ooooooo .... CONSTANATA!!!!!
CUM E LA NOI ,PE AUREL VLAICU ziua in amiaza mare ?
precizez ca sunt 3 scoli si vreo 4 gradinite ,prin 'mprejur!! ...ca tot vorbeai de morala....
Sunt de acord cu legalizarea. De ce? Sa-i vedem si noi pe indivizi.
|
sus |
|
Pagina 1 din 2
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|