Lolita sau femeia fatala?

Pagina 2 din 2
«   1   2

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lolita sau femeia

scris pe 1 apr 2010 17:16 de ursaru

Bun, deviant art sau nu, desene animate sau nu, nu inteleg de ce a trebuit sa ajungem la personaje virtuale, pentru ca asta inseamna...

Cele doua dudui de la inceput, una mai rea alta mai putin macar pareau 2 personaje reale, dar fata aia din desene animate, sau ma rog, arta se numeste, e un personaj virtual nu?
Cum as putea sa-mi doresc sa mi-o pun cu un personaj virtual? Nici macar nu poate fi transpusa in realitate, nici nu cred sa aiba vreun echivalent...

Hai sa nu deviem de la intrebarea initiala...

Lasand la o parte fictiunea...

Lolita sau femeia fatala?

femeia fatala...sa scoata dracii din mine

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lolita sau femeia

scris pe 1 apr 2010 19:17 de simosimina

Pai mesajul reprezinta un semnal (de emotie/vibratie, etc). La baza analizei unui semnal sta seria Fourier.

ştiu şi eu că la baza analizei semnalului e seria fourier, însă..până şi în sex sau love introduci matematica?((((((((((((

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lolita sau fem

scris pe 1 apr 2010 20:13 de ursaru

ştiu şi eu că la baza analizei semnalului e seria fourier, însă..până şi în sex sau love introduci matematica?((((((((((((

sexul e o formula x+x=love

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lolita sau fem

scris pe 2 apr 2010 01:24 de ExoticDream

De ce nu? Combinatia se poate dovedi fascinanta! Sunt un fel de metafore ingenioase, care, daca cei doi sunt pe aceeasi lungime de unda pentru a le "gusta", confera o savoare speciala iubirii si sexului! Nu ai incercat niciodata sa te exprimi in metafore? (Nu, nu ca in carti, ci pur si simplu facand conexiuni intre obiecte, fapte etc. si anumite notiuni familiare din stiinta, arta...)

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lolita sau

scris pe 2 apr 2010 10:55 de simosimina

Nu ai incercat niciodata sa te exprimi in metafore? (Nu, nu ca in carti, ci pur si simplu facand conexiuni intre obiecte, fapte etc. si anumite notiuni familiare din stiinta, arta...)

sincer exotic...nu am încercat..
Pe mine mă "unge pe suflet" un "te iubesc" spus atunci când trebuie.
În relaţia mea nu se face abuz de acest cuvânt, cum văd peste tot "te iubi, te ador, te iubesc" spuse la telefon, sau din 5 în 5 minute.
La noi în relaţie nu se ia în batjocură acest "te iubesc", nu se abreviază niciodată (gen te iubi, te ador..sau alte chestii)...la noi "te iubesc" este preţuit şi spus atunci când trebuie
Şi d`asta spuneam..că un "te iubesc" spus atunci când trebuie.. e mai mult decât orice
Am mai povestit că eu nu sunt romantică..cred că mai degrabă al meu este..nu îmi plac nici poeziile sa chestiile siropoase..însă sunt sensibilă tareeeeeee la "te iubesc" spus cum trebuie!!!!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lolita

scris pe 2 apr 2010 12:21 de valentine

Te iubesc!
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lo

scris pe 2 apr 2010 12:52 de simosimina

Te iubesc!

sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 2 apr 2010 13:44 de Pischot

Te iubesc!

El a considerat ca e nevoie)

Oricum " Te iubesc"`ul nu mai are pentru toata lumea acelasi efect.
Chiar daca si pentru mine, la fel ca pentru Simosimina, e foarte important sa fie spus cand trebuie, de cine trebuie.

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 2 apr 2010 14:00 de valentine

e foarte important sa fie spus cand trebuie, de cine trebuie.

Pai si eu nu l-am zis bine?
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 2 apr 2010 16:32 de ursaru

Pai si eu nu l-am zis bine?

mai zi 1 data,dar cu intonatie

sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 2 apr 2010 21:54 de Pischot

mai zi 1 data,dar cu intonatie

LOL
Buna asta !
Foloseste intonatia si poate iese asa cum trebuie !

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 2 apr 2010 23:05 de Leroy

LOL
Buna asta !
Foloseste intonatia si poate iese asa cum trebuie !

Si mai pune si emoticonul ala cu floricica sa fie totul perfect

Festina Lente !
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lolita

scris pe 3 apr 2010 01:48 de ExoticDream

sincer exotic...nu am încercat..
Pe mine mă "unge pe suflet" un "te iubesc" spus atunci când trebuie.
În relaţia mea nu se face abuz de acest cuvânt, cum văd peste tot "te iubi, te ador, te iubesc" spuse la telefon, sau din 5 în 5 minute.
La noi în relaţie nu se ia în batjocură acest "te iubesc", nu se abreviază niciodată (gen te iubi, te ador..sau alte chestii)...la noi "te iubesc" este preţuit şi spus atunci când trebuie
Şi d`asta spuneam..că un "te iubesc" spus atunci când trebuie.. e mai mult decât orice
Am mai povestit că eu nu sunt romantică..cred că mai degrabă al meu este..nu îmi plac nici poeziile sa chestiile siropoase..însă sunt sensibilă tareeeeeee la "te iubesc" spus cum trebuie!!!!

Nici mie nu-mi plac abrevierile in privinta lucrurilor serioase si nici glumele pe aceasta tema.

Un Te iubesc spus "cand trebuie"? Cred ca nu exista o regula in privinta asta, este mai interesant sa se intample spontan. Fie ca te astepti, fie ca nu.

Poezii si chestii siropoase? Uneori nu trebuie sa ai o fire romantica pentru a te trezi poet atunci cand iubesti, se intampla de la sine, chiar daca nu ai un talent special in acest sens. Am citt poezii inspirate de iubire, scrise de persoane... antitalent; poate nu contineau metafore exceptionale, dar simteai ca sunt impregnate de sentiment.... Ideea este ca iubirea te poate determina sa faci lucruri pe care nu ai fi visat niciodata ca le-ai putea face.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 apr 2010 01:51 de ExoticDream

Te iubesc!

Asta-mi aminteste.... de un mesaj continand aceste cuvinte, primit in urma cu vreo doua zile. Am ramas.... usor interzisa! Apoi m-am uitat in calendar.... si m-a pufnit rasul!

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 3 apr 2010 01:56 de compot

Ideea este ca iubirea te poate determina sa faci lucruri pe care nu ai fi visat niciodata ca le-ai putea face.

Absolut!!

Asta-mi aminteste.... de un mesaj continand aceste cuvinte, primit in urma cu vreo doua zile. Am ramas.... usor interzisa! Apoi m-am uitat in calendar.... si m-a pufnit rasul!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

reMiz0r

Junior member
16 mesaje

Re: Lolita sau femeia fatala?

scris pe 5 apr 2010 12:37 de reMiz0r

ca tot vorbeam de fetisuri si fantezii.
subiect pentru .. toata lumea.
dintre cele doua tipuri "lolita" si "femeia fatala" pe care l-ati alege,de moment?

O lolita care sa muste !

Viata va f*** pe toti !
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 5 apr 2010 12:44 de simosimina

Un Te iubesc spus "cand trebuie"? Cred ca nu exista o regula in privinta asta, este mai interesant sa se intample spontan. Fie ca te astepti, fie ca nu.

sincer nu mi-ar plăcea să-mi spună "te iubesc" la vreo înmormântare...
"când trebuie" e un fel de a spune...şi mă refer aici şi la spontaneitate..când trebuie..adică atunci când nu mă aştept..să rămân surprinsă!
Şi tot nu sunt romantică )))))))))

sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 5 apr 2010 12:57 de Pischot

sincer nu mi-ar plăcea să-mi spună "te iubesc" la vreo înmormântare...
"când trebuie" e un fel de a spune...şi mă refer aici şi la spontaneitate..când trebuie..adică atunci când nu mă aştept..să rămân surprinsă!
Şi tot nu sunt romantică )))))))))

O farama de romantism tot ai
altfel nu ai trata "te iubesc"-ul sub aceasta forma, destul de importanta pentru romantici!

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 5 apr 2010 13:54 de simosimina

O farama de romantism tot ai
altfel nu ai trata "te iubesc"-ul sub aceasta forma, destul de importanta pentru romantici!

cred că "te iubesc" este un cuvânt preţuit de orice cuplu!
Fie romantic..fie altfel

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 5 apr 2010 14:34 de verdiuc

Ma intorc dupa ceva timp pe acest site, pentru a-i spune inca o data Exoticai ca tin mult la ea, o apreciez pentru tot ceea ce inseamna.
Ii pot spune foarte sigur pe ceea ce simt ca o iubesc.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 5 apr 2010 14:43 de simosimina

Ma intorc dupa ceva timp pe acest site, pentru a-i spune inca o data Exoticai ca tin mult la ea, o apreciez pentru tot ceea ce inseamna.

uuuu...kinky

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 5 apr 2010 14:47 de Leroy

Ups... Asteptam replica

Festina Lente !
sus

Shana

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Re: Re: lolita sau femeia fatala?

scris pe 6 apr 2010 02:43 de Shana

Cum am zis, dar nu mi-ai raspuns...

Am dreptul la amandoua?

as vrea sa vad pe cineva reusind o partida cu ambele....fiind genuri atat de diferite (si exotice, ca doar nu e un stereotip pentru fete) cred ca ar fi dezastruos sa le combini... eu as fi de parere ca ar trebui sa va bucurati de oricare va e la dispozitie.

When I'm good I'm very, very good but when I'm bad I'm better.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 apr 2010 03:20 de valentine

Sunt sigur ca-ti impartaseste sentimentele
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 7 apr 2010 00:35 de ExoticDream

Ia sa vedem.... 1 aprilie a fost in urma cu cateva zile; in topicul asta ne batem gura sa demonstram ca anumite cuvinte au o semnificatie speciala si nu trebuie folosite la intamplare. Si-atunci.... ce cauta postul asta aici?!?

P.S. Nu poti fi sigur pe ceea ce nu ai simtit niciodata. Patience, you will grow up and learn.... eventually.

"Iubeste putin cel ce poate spune prin cuvinte cat iubeste." (Dante Alighieri)

sus

andreiu21

Veteran member
342 mesaje

Re: Lolita sau femeia fatala?

scris pe 30 apr 2010 00:59 de andreiu21

ca tot vorbeam de fetisuri si fantezii.
subiect pentru .. toata lumea.
dintre cele doua tipuri "lolita" si "femeia fatala" pe care l-ati alege,de moment?

Niciunul

Nevermind!
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online