Penis subtire?

Pagina 1 din 1
1

monyforyou

Senior member
51 mesaje

Penis subtire?

scris pe 9 apr 2010 22:33 de monyforyou

am avut un prieten care in prima seara de dragoste ,am ramas putin dezamagita si nesadisfacuta
sincer am facut mai multe poziti dar tot parea ca nu o simt cum trebuie .sunt eu anormala?sau el o are subtire?imi puteti explica mai multe cu penis subitire
eu nu i.am zis nimik dar am inchis relatia

MONYFORYOU
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: penis subtire?

scris pe 9 apr 2010 22:52 de Pischot

am avut un prieten care in prima seara de dragoste ,am ramas putin dezamagita si nesadisfacuta
sincer am facut mai multe poziti dar tot parea ca nu o simt cum trebuie .sunt eu anormala?sau el o are subtire?imi puteti explica mai multe cu penis subitire

Avea penisul destul de mic incat sa te satisfaca pe tine!
Era pur si simplu problema lui!

Daca nu va simteati bine in pat... nu vad cum ar fi mers mai departe relatia... ai facut bine!

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

monyforyou

Senior member
51 mesaje

Re: Re: penis subtire?

scris pe 9 apr 2010 22:59 de monyforyou

sincer era miscare si placere dar era faza ca nu o simte.ai normala . scuzati baieti dar asta e ...uneori da i peste baieti care te simti in extaz si nu mai reusesti sa le faci fata ..si sunt alti ca stai si te gandesti ca era mai bine un vibrator ...si scuzati la o femeie trebuie sa fie sani mari sa ma excite si fundul .....dar la voi e un singur lucru care tine o femeie...

MONYFORYOU
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: penis subtire?

scris pe 9 apr 2010 23:03 de McLove

si scuzati la o femeie trebuie sa fie sani mari sa ma excite si fundul .....dar la voi e un singur lucru care tine o femeie...

Nu ganditi... te-ai gandit vreodata ca asa l-a inzestrat natura? Te-ai gandit vreodata ca altor fete, le e de ajuns atat?

Nu v-ati potrivit, asta e! Zi mersi ca ai gaura in continuare.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: penis subtire?

scris pe 9 apr 2010 23:28 de Pischot

Nu ganditi... te-ai gandit vreodata ca asa l-a inzestrat natura? Te-ai gandit vreodata ca altor fete, le e de ajuns atat?

Clar nu s-au potrivit!
Poate dat viitoare

sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 9 apr 2010 23:31 de Incepator

Zii McLove zii tu ! ceart-o !

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 9 apr 2010 23:54 de Psyche

se gaseste cineva potrivit sa ne scarpine mancarimea fiecareia,stai linistita.
diversi barbati,diverse femei,nu toti compatibili.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 10 apr 2010 00:01 de SORIN28

Eu vreau sa intreb ceva: de ce esti tu asa sigura ca el are penisul subtire? Poate esti tu prea larga....la asta te-ai gandit?

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 10 apr 2010 01:40 de Pischot

Eu vreau sa intreb ceva: de ce esti tu asa sigura ca el are penisul subtire? Poate esti tu prea larga....la asta te-ai gandit?

Hai sa punem problema ca nu au fost compatibili asta ca sa nu fie nevoie sa ii jignim pe niciunul dintre cei doi.

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 10 apr 2010 03:12 de ursaru

Hai sa punem problema ca nu au fost compatibili asta ca sa nu fie nevoie sa ii jignim pe niciunul dintre cei doi.

Hmmm,pai e posibil sa aiba dreptate Sorin.

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 10 apr 2010 11:29 de McLove

Deci, sa inteleg ca ea nu l-a jignit pe el?

In fine, el nu e bun pentru tine, el e de vina... cauta pe altcineva, care e "bazat"!

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 10 apr 2010 12:09 de Psyche

In fine, el nu e bun pentru tine, el e de vina... cauta pe altcineva, care e "bazat"!

asa cum e el,la randul lui o sa fie prea dotat pentru o alta.
si asa cum e ea,o sa fie prea putin "incapatoare" pentru altul.

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: penis subtire?

scris pe 10 apr 2010 15:16 de ursaru

asa cum e el,la randul lui o sa fie prea dotat pentru o alta.
si asa cum e ea,o sa fie prea putin "incapatoare" pentru altul.

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 10 apr 2010 17:38 de Pischot

McLove, Mersi ca intaresti ideea mea!

sus

monyforyou

Senior member
51 mesaje

scris pe 10 apr 2010 17:38 de monyforyou

sincer larga nu sunt pentru ca a face o partida dupa un timp indelungat .si aparte la inceput a fost durerea aceea care e cand nu ai mai facut o demult .si alt ceva largimea vaginului si adapteaza dupa marimea penisului.....aici nu recunote ti nici unul .doar cand e vb de femei sunteti buni comentatori...

MONYFORYOU
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 10 apr 2010 17:41 de McLove

sincer larga nu sunt pentru ca a face o partida dupa un timp indelungat .si aparte la inceput a fost durerea aceea care e cand nu ai mai facut o demult .si alt ceva largimea vaginului si adapteaza dupa marimea penisului.....aici nu recunote ti nici unul .doar cand e vb de femei sunteti buni comentatori...

Va uitati prea mult la filme SF.

Daca ai ceva impotriva barbatilor, iti recomand cu placere, un dildo.

sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 10 apr 2010 17:43 de Pischot

Va uitati prea mult la filme SF.

Daca ai ceva impotriva barbatilor, iti recomand cu placere, un dildo.

Nici eu nu recunosc, cum nici noi , unele, nu recunoastem!
Asa e vorba si despre ei... unii nu recunosc asta!

Hai sa nu`i bagam pe toti in aceeasi mancare de peste!

sus

monyforyou

Senior member
51 mesaje

scris pe 10 apr 2010 17:44 de monyforyou

si de penis subire am auzit dar nu am crezut pana ce nu am trait ... sau aici pe site sunt baieti dotati ?felicitarile mele sunteti buni ...eu ma refeream pentru mine nu e o problema ca el o are subtire?eu am ramas pe ganduri a fi sadisfacut cum voi barbatii cautati femei cu sanii mari sau maricei si funulet bombat asa si noi cautam ceva ce ne place ..dar cand ajungi in pat si ceva nu merge nu ai cum sa stai ca iti place sanii mari si fundul...sau ca nu stie de sex oral ....baieti cand e vorba de comentari spuneti tot ce aveti nu tineti pentru voi nu aici pe site.....astept raspunsuri...

MONYFORYOU
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 10 apr 2010 17:46 de McLove

Nu vreau sa jignesc, dar data viitoare cand scrii, foloseste si google translate (sau nu recunoaste limbajul tau?!). NU am inteles nimic!

Cred ca s-a spus de 100 de ori... daca nu v-ati potrivit in pat, bine ca v-ati despartit.

Dar, eu vad ca tu chiar ai ceva impotriva barbatilor. Te-ai gandit vreodata ca nu iti plac barbatii?

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Penis subtire?

scris pe 10 apr 2010 17:49 de simosimina

Ori îl avea subţire..ori erai tu mai lărguţă...
Concluzia este că..Nu eraţi compatibili în pat...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

SimonaRadu2144

Junior member
35 mesaje

Re: Re: Penis subtire?

scris pe 10 apr 2010 18:00 de SimonaRadu2144

Eu sunt mai old fashioned...dar, eu pun accent pe sentimente...Daca o sa iubesti odata pe cineva, si acela nu se va simtii extraordinar in pat, si-ti va reprosa ca esti larga si te-ar parasii, cum te-ai simtii?

Simona.
sus

monyforyou

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Penis subtire?

scris pe 10 apr 2010 18:31 de monyforyou

tot eu ...iubesc barbatii imi plac ..am intalnit barbati masculi in pat...dar ca el mai rar.deci nu e vb de largime
.

MONYFORYOU
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Penis subtire?

scris pe 10 apr 2010 18:51 de Psyche

Eu sunt mai old fashioned...dar, eu pun accent pe sentimente...Daca o sa iubesti odata pe cineva, si acela nu se va simtii extraordinar in pat, si-ti va reprosa ca esti larga si te-ar parasii, cum te-ai simtii?

dragostea si sexul merg mana-n in mana.
actiunea declanseaza si reactiune:nu se simte bine el,nu se simte nici ea. daca e prea "larga" pentru el si el e prea "subtire" pentru ea. daca o paraseste din motivul asta,putine sunt sansele sa sufere. suferi dupa un amant extraordinar,unul compatibil cu tine,nu dupa unul care nu-ti provoaca destula placere.
si opinie personala,nu poti iubi la fel de mult un barbat care nu te satisface din punct de vedere sexual,cum ai iubi unul care da.

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Penis subtire?

scris pe 10 apr 2010 19:23 de ursaru

dragostea si sexul merg mana-n in mana.
actiunea declanseaza si reactiune:nu se simte bine el,nu se simte nici ea. daca e prea "larga" pentru el si el e prea "subtire" pentru ea. daca o paraseste din motivul asta,putine sunt sansele sa sufere. suferi dupa un amant extraordinar,unul compatibil cu tine,nu dupa unul care nu-ti provoaca destula placere.
si opinie personala,nu poti iubi la fel de mult un barbat care nu te satisface din punct de vedere sexual,cum ai iubi unul care da.

da,ai perfecta dreptate aici.daca cei doi parteneri nu se potrivesc dpdv sexual,relatia nu prea are viitor.

sus

monyforyou

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Penis subtire?

scris pe 10 apr 2010 20:58 de monyforyou

in sfarsit am inteles.e normal ca daca nu esti compatibil cu o pers nu poti sta la nesfarasit ca se va schimba ceva genetic.dar pentru voi barbatii cum va simtiti?eu serios preferam sa nu o fac .dar a trecut ,dar pe viitor sper sa nu am ocazi ca a si ramane si mai naspa.

MONYFORYOU
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis subtire?

scris pe 11 apr 2010 00:36 de ursaru

in sfarsit am inteles.e normal ca daca nu esti compatibil cu o pers nu poti sta la nesfarasit ca se va schimba ceva genetic.dar pentru voi barbatii cum va simtiti?eu serios preferam sa nu o fac .dar a trecut ,dar pe viitor sper sa nu am ocazi ca a si ramane si mai naspa.

Pai el cum crezi ca se simte?crezi ca nu si-a dat seama ca nu esti satisfacuta?normal ca orgoliul lui de barbat e ranit acum,dar chiar si daca ati fi continuat impreuna nimic nu s-ar fi schimbat.

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis subtire?

scris pe 11 apr 2010 00:44 de Psyche

Pai el cum crezi ca se simte?crezi ca nu si-a dat seama ca nu esti satisfacuta?normal ca orgoliul lui de barbat e ranit acum,dar chiar si daca ati fi continuat impreuna nimic nu s-ar fi schimbat.

cea mai buna alegere.
intr-o societate ca asta,se prea poate,dupa cum vezi,sa fi condamnata pentru un asemenea gest,dar satisfactia personala conteaza cel mai mult.altfel devii o frustrata.
satifactia-raport intre asteptari si ceea ce primesti si in cazul asta,stim cum sta treaba

sus

monyforyou

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis subtire?

scris pe 11 apr 2010 02:56 de monyforyou

buna
nu e ranit saracutul de el pentru ca nu stie adevarul ...poate si de acee nu a avut prietena de ceva vreme .si dupa seara petrecuta am fost plecat din oras si i-am zis ca e mai bine sa nu ne facem planuri de termen lung .stiu sa fiu si finutza cand e vb de o chestie care doare ...nu pot sa zic ca nu e bun la pat ...dar ciudat ca si o prietena de a mea mia povestit cu un tip de 29 ani ,cand am ascultat-o am zis ca e alt motiv la mijloc si nu evita .dar pare o coincidenta .

MONYFORYOU
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online