UN BARBAT MATUR E LA 25 39 SAU 30?

Pagina 1 din 1
1

monyforyou

Senior member
51 mesaje

UN BARBAT MATUR E LA 25 39 SAU 30?

scris pe 9 apr 2010 00:10 de monyforyou

BUNA
sunt de pa inceputul anului in dilema.sa inteleg si sa pricep cum e barbatul ... imi plac barbati maturi care gandesc bine si care poti discuta multe sau mai bine zis fascinat de tot ce contine el .si sa incepem am cunoscut un tip de 30 ani simpatic si ceva retras dar in discuti problema sex era rusinos si nu aducea nimik in discutii.in seara de rev am cunoscut cel de 39 ani matur ...dupa ceva vreme am incheiat relatia cu 30 ani pentru 2 sapt nimik relatie intima .dar in schimb cel de 39 ma captura in discutie si in a fii .am schimbat adrese de messg si am tinut legatura noapte de noapte eram .dupa o perioada sa ne intalnim l-am lasat pe el sa aleaga data ori de ziua mea in 20 ian ori 14 feb .doua ocazii prima nu sa putut din cauza serviciului si intre tin ce vb pe messg sa ne cunoastem a realizat si a constata ca "NOI BARBATI CITIM DIN UN TEXT TOATE CUVINTELE SI LA URMA DAM REZUMATUL ,IN SCHIMB TU CITESTI PRINTRE RANDURI SI DEJA STII REZUMATUL"...CITAT DE EL ....adica la 28 aniai mei gandesc mai bine ca el si stiu mai multe si pentru ca el este cine este intr-o firma nu ii fac fatza? i-am cerut explicatie de ce nu poate fii o relatie pentru dferenta de ani si pentru felul cum gandesc.PUNCT ...la o petrecere la o amica un tip de 25 ani super simpatic dar numai de lipeala .ne-am combinat pentru 1 sapt dar nimik mai mult pentru ca el sta intr o zona departe in fine .am ramas amici ,dar daca e sa mergem in disco ca amici nu aveti idee cum se baga in seama ca cei din jur sa inteleaga ca el e masculul meu.....unde e maturitatea?

MONYFORYOU
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: UN BARBAT MATUR E LA 25 39 SAU 30?

scris pe 9 apr 2010 02:40 de Bozgoru

BUNA
sunt de pa inceputul anului in dilema.sa inteleg si sa pricep cum e barbatul ... imi plac barbati maturi care gandesc bine si care poti discuta multe sau mai bine zis fascinat de tot ce contine el .si sa incepem am cunoscut un tip de 30 ani simpatic si ceva retras dar in discuti problema sex era rusinos si nu aducea nimik in discutii.in seara de rev am cunoscut cel de 39 ani matur ...dupa ceva vreme am incheiat relatia cu 30 ani pentru 2 sapt nimik relatie intima .dar in schimb cel de 39 ma captura in discutie si in a fii .am schimbat adrese de messg si am tinut legatura noapte de noapte eram .dupa o perioada sa ne intalnim l-am lasat pe el sa aleaga data ori de ziua mea in 20 ian ori 14 feb .doua ocazii prima nu sa putut din cauza serviciului si intre tin ce vb pe messg sa ne cunoastem a realizat si a constata ca "NOI BARBATI CITIM DIN UN TEXT TOATE CUVINTELE SI LA URMA DAM REZUMATUL ,IN SCHIMB TU CITESTI PRINTRE RANDURI SI DEJA STII REZUMATUL"...CITAT DE EL ....adica la 28 aniai mei gandesc mai bine ca el si stiu mai multe si pentru ca el este cine este intr-o firma nu ii fac fatza? i-am cerut explicatie de ce nu poate fii o relatie pentru dferenta de ani si pentru felul cum gandesc.PUNCT ...la o petrecere la o amica un tip de 25 ani super simpatic dar numai de lipeala .ne-am combinat pentru 1 sapt dar nimik mai mult pentru ca el sta intr o zona departe in fine .am ramas amici ,dar daca e sa mergem in disco ca amici nu aveti idee cum se baga in seama ca cei din jur sa inteleaga ca el e masculul meu.....unde e maturitatea?
depinde de om.. oricum nu neaparat daca ai 39 de ani esti mai matur si inteligent.. si poti doar sa te dai mai matur si mai inteligent.. daca e sa lasam modestia la o parte eu la 25 de ani .. nu pot zice ca-s mai matur neaparat ca unu de 39... dar IQ-ul il am clar mai ridicat ,,
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: UN BARBAT MATUR E LA 25 39 SAU 30?

scris pe 9 apr 2010 14:23 de SORIN28

BUNA

Nu stiu sigur dar am impresia ca din cei de aici de pe forum eu sunt nascut ceva mai devreme si pot spune ca:
-mi-am primit multe reprosuri ca joc jocuri pe comp
-mi-am primit reprosuri pentru ca imi place sa ma tavalesc vara prin iarba, merg prin ploaie de/cu placere
-mi-am primit reprosuri ca(s0au intamplat si d'astea) cand toata lumea eu eram serios
Si eu pot spune ca gandesc ceva mai mult decat cei cu 10-20ani mai multi ca mine...doar ca nu ma arunc in astfel de comparatii pentru ca este diferenta de varsta si de mentalitate. Ei au fost crescuti dupa ceva ceea ce imi pare superb, eu de la 12-13ani m-am trezit in "democratie. Ceva necunoscut,ceva ciudat pentru mine. La ani astia care au trecut, la cate am vazut...eu inca incerc sa realizez ce se intampla.

Aici pe forum, sunt considerat un prost, un analfabet, sunt "urat"...in real exista doua variante: ala prieten si "animator" si ala pe care nu-l suporti(sentimentul oricum este reciproc).

Ideea este ca...niciodata nu poti spune ca"X" este mai matur pentru faptul ca are cu "n" ani mai multi.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

monyforyou

Senior member
51 mesaje

Re: Re: UN BARBAT MATUR E LA 25 39 SAU 30?

scris pe 9 apr 2010 20:19 de monyforyou

buna pe azi
dupa ce m-am spovedit la voi m uitat sa va intreb un singur lucru .noi femeile trebuie sa fim OAMNE IN SOCIETATE ,GOSPODINA IN BUCATARIE SI c**** IN PAT .CORECT!! aceste calitati trebuie sa le aibe o femeie sa ii placa la un barbat dar in schimb .VOI BARBATI CE CALITATI TREBUIE SA AVETI?

MONYFORYOU
sus

justfeet

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: UN BARBAT MATUR E LA 25 39 SAU 30?

scris pe 9 apr 2010 22:58 de justfeet

buna pe azi
dupa ce m-am spovedit la voi m uitat sa va intreb un singur lucru .noi femeile trebuie sa fim OAMNE IN SOCIETATE ,GOSPODINA IN BUCATARIE SI c**** IN PAT .CORECT!! aceste calitati trebuie sa le aibe o femeie sa ii placa la un barbat dar in schimb .VOI BARBATI CE CALITATI TREBUIE SA AVETI?

Oky... vreau sa clarific ceva...varsta nu este decat o cifra...fie 25, 30, sau 39...
doi la mana un barbat Matur= Ajuns la o deplină dezvoltare (fizică și intelectuală); cu judecată, cu experiență. Care dovedește o judecată adâncă, serios, chibzuit; profund.
Draga Moni, cand un barbat te vrea insista sa te vada, cand vezi ca e timid da-i o mana de ajutor pt ca barbatii tupeisti o sa zici sa sunt porci. Oricare dintre ei pot fi la fel de maturi...direfenta intre ei este modul cum stiu sa-si manifeste maturitatea... si tu le percepi semnalele... oricum cel de 25 din comportamentul care l-ai descris...nu reiese maturitate ci mai degraba grandomanie ieftina

2. Un barbat trebuie sa arate ca un gentelmen prin aspect,(pt ca si ea e domamna in societate) atent cu ea (sa-i rasplateasca si sa-i recunoasca fiecare efort al ei in bucatarie sau cu copii), tandru si rabdator (in pat) multumita? Si acum te chem te topicul meu ...poate imi spui Ce vor femeile cu adevarat?!

All good things, to those who wait
sus

monyforyou

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: UN BARBAT MATUR E LA 25 39 SAU 30?

scris pe 10 apr 2010 20:52 de monyforyou

imi esti simpatic si dulce

MONYFORYOU
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: UN BARBAT MATUR E LA 25 39 SAU 30?

scris pe 11 apr 2010 04:03 de compot

VOI BARBATI CE CALITATI TREBUIE SA AVETI?

'' c**** in pat'', e de ajuns .

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

monyforyou

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: UN BARBAT MATUR E LA 25 39 SAU 30?

scris pe 11 apr 2010 19:10 de monyforyou

c**** in pat ....dar voi ce trebuie sa fiti ?jucarie de manipulat?hai ca sunt multe de zic .

MONYFORYOU
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: UN BARBAT MATUR E LA 25 39 SAU

scris pe 11 apr 2010 20:27 de McLove

c**** in pat ....dar voi ce trebuie sa fiti ?jucarie de manipulat?hai ca sunt multe de zic .

Stii ce ma enerveaza pe mine?

Sariti toate/toti cu gura: "eu c.urva?! niciodata!"
Deci, sa inteleg ca intr-un contact sexual, numai baietii se simt bine?
Duceti-va si plangeti-va in alta parte, la cei care nu au vazut in viata lor o femeie.

Bafta!

PS: Noi ce avem?! Noi nu avem nimic, decat un lucru care va satisface si muriti dupa el. E de ajuns?

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

monyforyou

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: UN BARBAT MATUR E LA 25 39

scris pe 11 apr 2010 23:08 de monyforyou

vrei sa stii care e cea mai grea operatie la barbat? sa ii scoata p**** din cap....si viceversa

MONYFORYOU
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: UN BARBAT MATUR E LA 2

scris pe 13 apr 2010 01:07 de compot

.si viceversa

Viceversa nu e posibil, acum..depinde la care cap te-ai referit!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

monyforyou

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: UN BARBAT MATUR E

scris pe 15 apr 2010 19:45 de monyforyou

Viceversa nu e posibil, acum..depinde la care cap te-ai referit!
RASPUNSUL E DIN AMBELE

MONYFORYOU
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

44 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online