Candida barbati !!...

Pagina 1 din 1
1

pepsy1989

Junior member
23 mesaje

Candida barbati !!...

scris pe 14 apr 2010 00:18 de pepsy1989

am citit pe net despre Candida si am si eu cam aceleasi simptome... bube albe .. usturaturi/mancarimi .. si sa umflat pielea care acopera "capul" penisului [se numeste preput? ca sa stiu si eu sa nu mor prost... ]?... ce tratamente recomandati...
sau trebuie mers neaparat la medic ?
sus

sgc

Guest

Re: Candida barbati !!...

scris pe 14 apr 2010 00:44 de sgc

am citit pe net despre Candida si am si eu cam aceleasi simptome... bube albe .. usturaturi/mancarimi .. si sa umflat pielea care acopera "capul" penisului [se numeste preput? ca sa stiu si eu sa nu mor prost... ]?... ce tratamente recomandati...
cum te-ai capatuit cu dansa? habar n-am daca exista clotrimazol unguent
sus

pepsy1989

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Candida barbati !!...

scris pe 14 apr 2010 01:07 de pepsy1989

cum te-ai capatuit cu dansa? habar n-am daca exista clotrimazol unguent

adik ? poi sambata seara am avut un contact sexual cu prietena mea...si nu a fost pt prima data...

ma duc azi la medic .. am vazut cateva poze oribile pe net... :-s...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Candida barbati !!...

scris pe 14 apr 2010 04:26 de valentine

Barbatii sunt doar purtatori de candida, ei nu pot dezvolta acest virus, ei doar il iau (singura posibilitate prin care ei ar putea dezvolta candida, desi sunt in dubiu in legatura cu ea, este cazul in care ei urmeaza un tratament puternic cu antibiotice). Deci, in cazul asta, trebuie si tu si prietena ta sa urmati tratament, preferabil prescris de medic.
Trimite-ti prietena la un consult, iar medicul ii va prescrie tratament si pentru ea si pentru partener.
sus

sgc

Guest

scris pe 14 apr 2010 11:18 de sgc

adik ? poi sambata seara am avut un contact sexual cu prietena mea...si nu a fost pt prima data...

ma duc azi la medic .. am vazut cateva poze oribile pe net... :-s...
sa fii sanatos moderator SORIN28. du-ti si prietena la medic, pt. ca nu-i suficient sa te tratezi tu de candidoza.
sus

pepsy1989

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Re: Re: Candida barbati !!...

scris pe 14 apr 2010 22:40 de pepsy1989

Am fost la medic ... si mi-a dat sa cumpar o crema lomexin .. stiu ca trebuie sa ma dau de 2 ori pe zi dimineata si seara...dar nu stiu sigur cu cata crema sa ma dau :-s...
si mi-a recomandat sa ma spal cu apa in care sa dizolv o lingurita de bicarbonat de sodiu :-? .... si sa ma clatesc si in gura de mai multe ori pe zi cu aceiasi apa cu bicarbonat , eu sunt din iasi iar prietena e din botosani maine se duce si ia la medic de familie sa ii dea trimitere la spital ...
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Candida barbati !!...

scris pe 14 apr 2010 23:04 de Pischot

Am fost la medic ... si mi-a dat sa cumpar o crema lomexin .. stiu ca trebuie sa ma dau de 2 ori pe zi dimineata si seara...dar nu stiu sigur cu cata crema sa ma dau :-s...
si mi-a recomandat sa ma spal cu apa in care sa dizolv o lingurita de bicarbonat de sodiu :-? .... si sa ma clatesc si in gura de mai multe ori pe zi cu aceiasi apa cu bicarbonat , eu sunt din iasi iar prietena e din botosani maine se duce si ia la medic de familie sa ii dea trimitere la spital ...

Sa clatesti gura?
Pentru ?

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Candida barbati !!...

scris pe 14 apr 2010 23:13 de sgc

citeste prospectul, daca nu stii cu cata crema sa te dai. asta-i un lucru bun.
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Candida barbati !!...

scris pe 14 apr 2010 23:16 de sgc

Sa clatesti gura?
Pentru ?
a citit pe forum. parc-am zarit si eu o data o postare, d-asta, la caterinca.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Candida barbati !!...

scris pe 14 apr 2010 23:18 de simosimina

mergi la doctor mai bine..nu lua după ureche..în plus trebuie să ia tratament şi iubita ta..că aşa o vei lua la nesfârşit

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

sgc

Guest

scris pe 14 apr 2010 23:31 de sgc

mergi la doctor mai bine..nu lua după ureche..în plus trebuie să ia tratament şi iubita ta..că aşa o vei lua la nesfârşit
exact
sus

pepsy1989

Junior member
23 mesaje

scris pe 14 apr 2010 23:56 de pepsy1989

am fost la medic mia dat sa cumpar crema lomexin.. se duce si prietena mea la medic maine .
si cu clatitu in gura cu apa cu bicarbonat de sodiu tot medicul mia zis . si a zis sa ma spal inainte de a ma da cu crema cu apa cu bicarbonat.. nu e la vrajeala .. nu degeaba mia spus
sus

sgc

Guest

scris pe 15 apr 2010 00:04 de sgc

am fost la medic mia dat sa cumpar crema lomexin.. se duce si prietena mea la medic maine .
si cu clatitu in gura cu apa cu bicarbonat de sodiu tot medicul mia zis . si a zis sa ma spal inainte de a ma da cu crema cu apa cu bicarbonat.. nu e la vrajeala .. nu degeaba mia spus
ti-o fi dat lomexin, dar bicarbonatul de sodiu, ti-l putea recomanda, ca leac, domestic, pt. dureri de stomac. iar, daca medicul, la care chipurile ai fost tu, voia sa faca vreo aluzie la faptul c-oi fi facut sex oral cu iubita ta, iti recomanda eventual, niste albastru de metil, pt. galci, sa nu faci vreo candida si pe-acolo
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online