L-ati ierta daca ar face cyber sex cu alta?

Pagina 1 din 2
1   2   »

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

L-ati ierta daca ar face cyber sex cu alta?

scris pe 22 mar 2004 09:17 de ExoticDream

El 17.5 ani, eu 18,impreuna de 1 an,iubire(credeam eu).Mie mi se parea prea timid.Sambata am fost la un bairam,acolo- o prietena a mea de la scoala pe care i-o prezentasem si lui cu 2 luni in urma.El dansa,eu-ajutor la bucatarie.Nush ce ma pune de ies in balcon,acolo el si prietena mea se sarutau!M-am blocat!I-am cerut explicatii.S-a fastacit,a zis ca nu e nimic,doar o reactie de moment,nu sentimente.L-am rugat sa plece.Am luat-o la intrebari pe prietena mea.Mi-a spus ca s-au conversat pe canalul mIRC al liceului si apoi pe MSN Messenger unde el intra de multa vreme in niste camere in care se vorbea despre sex din greu.Au vorbit si ei(ea nu mai e virgina si nu are prieten acum).I-a luat valul si au facut cyber sex o data,nu am intrebat detalii,dar imi imaginez(ea are camera web).Mi s-a facut greata!Toata duminica el m-a cautat in draci,a venit la mine cu un buchet imens de trandafiri,mi-a dat tel,SMS,nu i-am raspuns.Azi dimin era iar in fata blocului.Voi ce credeti?Se poate ierta asa ceva?Sarut live+cyber sex+chat sexual fara sa-mi spuna?Ajutati-ma cu un sfat,sunt tare suparata!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: L-ati ierta daca ar face cyber sex cu alta?

scris pe 22 mar 2004 09:25 de Infector

El 17.5 ani, eu 18,impreuna de 1 an,iubire(credeam eu).Mie mi se parea prea timid.Sambata am fost la un bairam,acolo- o prietena a mea de la scoala pe care i-o prezentasem si lui cu 2 luni in urma.El dansa,eu-ajutor la bucatarie.Nush ce ma pune de ies in balcon,acolo el si prietena mea se sarutau!M-am blocat!I-am cerut explicatii.S-a fastacit,a zis ca nu e nimic,doar o reactie de moment,nu sentimente.L-am rugat sa plece.Am luat-o la intrebari pe prietena mea.Mi-a spus ca s-au conversat pe canalul mIRC al liceului si apoi pe MSN Messenger unde el intra de multa vreme in niste camere in care se vorbea despre sex din greu.Au vorbit si ei(ea nu mai e virgina si nu are prieten acum).I-a luat valul si au facut cyber sex o data,nu am intrebat detalii,dar imi imaginez(ea are camera web).Mi s-a facut greata!Toata duminica el m-a cautat in draci,a venit la mine cu un buchet imens de trandafiri,mi-a dat tel,SMS,nu i-am raspuns.Azi dimin era iar in fata blocului.Voi ce credeti?Se poate ierta asa ceva?Sarut live+cyber sex+chat sexual fara sa-mi spuna?Ajutati-ma cu un sfat,sunt tare suparata!

In basme orice este posibil.

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: L-ati ierta daca ar face cyber sex cu alta

scris pe 22 mar 2004 09:29 de ExoticDream

In basme orice este posibil.

Eu am vorbit serios,consider ca am depasit faza povestilor....,tu nu?In orice caz,asta nu e un subiect de care sa faci bascalie.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 22 mar 2004 09:33 de FireSoul

De multe ori oamenii isi urmeaza instinctele animalice uitand de sentimente. E posibil ca prietenul tau sa fi avut o fantezie legata de cybersex, pe care si-a satisfacut-o. Nu trebuie neaparat sa te insele shi cu sufletul. Ce a afcut el e ceva ce tine doar de natura sa fizica.
Mai da-i o asnsa shi vezi cum se comporta.

Save water! drink beer!!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 22 mar 2004 09:41 de ExoticDream

De multe ori oamenii isi urmeaza instinctele animalice uitand de sentimente. E posibil ca prietenul tau sa fi avut o fantezie legata de cybersex, pe care si-a satisfacut-o. Nu trebuie neaparat sa te insele shi cu sufletul. Ce a afcut el e ceva ce tine doar de natura sa fizica.
Mai da-i o asnsa shi vezi cum se comporta.

De ce nu a incercat sa-si satisfaca aceasta fantezie cu mine?Eu sunt o fiinta calda,as fi reactionat pozitiv!Si eu am curiozitati,intrebari,dar nu m-as fi ascuns tocmai de omul pe care il iubesc!Mi-e teama sa nu-si fi creat o dependenta de acel tip de conversatie.Oricum...ma mai gandesc(1%),abia scriam pe-aici ca el face parte dintre putinii baieti romantici bla bla bla!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: L-ati ierta daca ar face cyber sex cu

scris pe 22 mar 2004 09:43 de Infector

Eu am vorbit serios,consider ca am depasit faza povestilor....,tu nu?In orice caz,asta nu e un subiect de care sa faci bascalie.

Parerea mea ca prietenul tau e plin de gogosi.Ca aproape si-a pierdut increderea in femei ... mdea... s-a vazut pe balcon si pe Irc. Astea cu floricelele si sms-urile sunt vrajeli fumate ... le faci cand te simti cu musca pe caciula si il mai crezi si p'ala bou spunendu-ti ca va pica la faza asta si totul o sa fie cum vrei tu.Daca faceam eu ce a facut el in mod sigur ma durea in 'paispe' de sentimentele tale singurul lucru de care nu mi s-ar fi rupt ar fi fost posibilitatea de a "experimenta" cu doua in acelasi timp ... gen ... am nevasta - am amanta ... una cu experienta pentru senzatii noi si nebanuite , una fara experienta pentru chestiuni romantice bla bla bla etc.
Tu oricum spuneai ca nu prea il iubesti sau nu esti sigura de chestia asta ... na ca te-ai decis.Asa-i?

sus

miltiadhe

Junior member
14 mesaje

Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca ar face cyber sex

scris pe 22 mar 2004 09:53 de miltiadhe

Parerea mea ca prietenul tau e plin de gogosi.Ca aproape si-a pierdut increderea in femei ... mdea... s-a vazut pe balcon si pe Irc. Astea cu floricelele si sms-urile sunt vrajeli fumate ... le faci cand te simti cu musca pe caciula si il mai crezi si p'ala bou spunendu-ti ca va pica la faza asta si totul o sa fie cum vrei tu.Daca faceam eu ce a facut el in mod sigur ma durea in 'paispe' de sentimentele tale singurul lucru de care nu mi s-ar fi rupt ar fi fost posibilitatea de a "experimenta" cu doua in acelasi timp ... gen ... am nevasta - am amanta ... una cu experienta pentru senzatii noi si nebanuite , una fara experienta pentru chestiuni romantice bla bla bla etc.
Tu oricum spuneai ca nu prea il iubesti sau nu esti sigura de chestia asta ... na ca te-ai decis.Asa-i?

good point, infector!!!
Nu stiu daca mai merita alta sansa, din moment ce nu a gresit o data, ci de 2 ori (1-cyber sex-ul, care la urma urmei nu e asa grav, dar 2- faza de pe balcon, cand erai si tu prezenta in zona, mi se pare o magarie de neiertat). Eu zic sa-l dai draq, ca nu merita sa te atasezi de el ca sa-ti mai faca vreo surpriza in viitor. Daca chiar sufera, nu-i nimic, chiar e bine pentru el, sa-si primeasca portia ce ti-a saervit-o si tie .
Numai bine

Die...unless u choose life!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 22 mar 2004 09:58 de ExoticDream

Parerea mea ca prietenul tau e plin de gogosi.Ca aproape si-a pierdut increderea in femei ... mdea... s-a vazut pe balcon si pe Irc. Daca faceam eu ce a facut el in mod sigur ma durea in 'paispe' de sentimentele tale singurul lucru de care nu mi s-ar fi rupt ar fi fost posibilitatea de a "experimenta" cu doua in acelasi timp ... gen ... am nevasta - am amanta ... una cu experienta pentru senzatii noi si nebanuite , una fara experienta pentru chestiuni romantice bla bla bla etc.

PARDON,am scris aiurea!Reiau:
Sa-si piarda increderea in femei la nici 18 ani?Cam devreme,nu crezi?E adevarat ca prima lui iubita l-a dezamagit(era Casanova feminina),dar cu mine ce-a avut?Am senzatia ca voua va cam place sa umblati cu 2 fete in paralel,va incita ideea de sotie(fraiera,pacalici universal,fata buna in casa care da bine si in societate pt ca are ceva si la cutiutza,nu numai in...chilotzei) si amanta(senzuala,lasciva,perversa la pat,catuse,esarfa de legat la ochi etc),uitati ca daca o fata va iubeste poate fi in acelasi timp si sotie si amanta,voua insa nu va ajunge,vreti diversitate!Tu esti genul dedicat unei singure fete sau cel cu minim 2 in paralel?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca ar face cyber

scris pe 22 mar 2004 10:01 de ExoticDream

good point, infector!!!
Nu stiu daca mai merita alta sansa, din moment ce nu a gresit o data, ci de 2 ori (1-cyber sex-ul, care la urma urmei nu e asa grav, dar 2- faza de pe balcon, cand erai si tu prezenta in zona, mi se pare o magarie de neiertat). Eu zic sa-l dai draq, ca nu merita sa te atasezi de el ca sa-ti mai faca vreo surpriza in viitor. Daca chiar sufera, nu-i nimic, chiar e bine pentru el, sa-si primeasca portia ce ti-a saervit-o si tie .
Numai bine

Ai dreptate,am sa-l dau draq,nu e nici primul,nici ultimul baiat din lume.Oricum n-as putea trai cu ideea ca m-a tradus si m-as intreba mereu de cate ori a facut-o si cu cate fete!Cine minte o data rar se dezbara de viciul asta.
Dar voua nu vi se pare aiurea si ca a stat pe chat vorbind despre sex cu toti ciudatii luni de zile?Mie da!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca ar face cyber

scris pe 22 mar 2004 10:04 de Infector

One woman's man...si cer tot asta... one man's woman.
Parerea mea ... o fata poate sa fie o doamna in societate si o tarfa in dormitor.Nu trebuie sa ai doua femei cand le poti combina cu succes.
(tarfa in sensul de experienta,deslantuire,... ma-ntelegi)

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca ar face c

scris pe 22 mar 2004 10:08 de ExoticDream

One woman's man...si cer tot asta... one man's woman.
Parerea mea ... o fata poate sa fie o doamna in societate si o tarfa in dormitor.Nu trebuie sa ai doua femei cand le poti combina cu succes.
(tarfa in sensul de experienta,deslantuire,... ma-ntelegi)

Da...de acord...si e valabil si pt barbat,si eu vreau un gentleman in societate si un taur dezlantuit cand ramanem doar noi 2!Pana la urma,desi te dai tare rau pe aici,cred ca ai un suflet bun,nu-i asa?

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca ar fa

scris pe 22 mar 2004 10:12 de Infector

Da...de acord...si e valabil si pt barbat,si eu vreau un gentleman in societate si un taur dezlantuit cand ramanem doar noi 2!Pana la urma,desi te dai tare rau pe aici,cred ca ai un suflet bun,nu-i asa?

Imi faci ochi dulci ! Aaaaa ... nu stiu...cred ca am ... depinde de latura vietii... cea sentimentala,munca,prietenii... trebuie sa stii sa abordezi fiecare aspect dintr-un unghi cat mai favorabil

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca a

scris pe 22 mar 2004 10:16 de ExoticDream

Imi faci ochi dulci ! Aaaaa ... nu stiu...cred ca am ... depinde de latura vietii... cea sentimentala,munca,prietenii... trebuie sa stii sa abordezi fiecare aspect dintr-un unghi cat mai favorabil

Si daca ti-as face?Parca ai zis ca esti single,nu?Stai linistit,deocamdata am sufletul in pioneze,iti doresc sa nu cunosti senzatia,e cam naspa,crezi in cineva din toata inima,iti imaginezi ca te iubeste si cand colo....totul e o mare aberatie!Trebuie sa fac ceva cu viata mea,am decis sa mi-o schimb!Nu am de gand sa bazai dupa cine nu merita!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta da

scris pe 22 mar 2004 10:21 de Infector

Si daca ti-as face?Parca ai zis ca esti single,nu?Stai linistit,deocamdata am sufletul in pioneze,iti doresc sa nu cunosti senzatia,e cam naspa,crezi in cineva din toata inima,iti imaginezi ca te iubeste si cand colo....totul e o mare aberatie!Trebuie sa fac ceva cu viata mea,am decis sa mi-o schimb!Nu am de gand sa bazai dupa cine nu merita!

Nu m-ar deranja.Da.
Foarte bine, asa si tre sa gandesti...vezi ce bun e forumul asta
PS: Dar mai gandeste-te si la BAC

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-ati iert

scris pe 22 mar 2004 10:27 de ExoticDream

Nu m-ar deranja.Da.
Foarte bine, asa si tre sa gandesti...vezi ce bun e forumul asta
PS: Dar mai gandeste-te si la BAC

Ma gandesc la BAC,sunt OK cu invatatul.
Nu te-ar deranja?Cred si eu,ai probabil o gramada de admiratoare cel putin aici!Totusi nu cred ca as putea face ochi dulci unui alt baiat atat de curand...Te gandesti cumva la terapia aia "cui pe cui scoate"?E periculoasa,sa stii!
Da,forumul pare OK(desi nu e pt lins rani,ci...alte chestii),cred c-o sa vin mai des pe aici,tu tot asa ai capatat dependenta?

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-ati

scris pe 22 mar 2004 10:41 de Infector

Ma gandesc la BAC,sunt OK cu invatatul.
Nu te-ar deranja?Cred si eu,ai probabil o gramada de admiratoare cel putin aici!Totusi nu cred ca as putea face ochi dulci unui alt baiat atat de curand...Te gandesti cumva la terapia aia "cui pe cui scoate"?E periculoasa,sa stii!
Da,forumul pare OK(desi nu e pt lins rani,ci...alte chestii),cred c-o sa vin mai des pe aici,tu tot asa ai capatat dependenta?

Nu m-ar deranja pentru ca e o chestie constrcutiva.

Cred si eu,ai probabil o gramada de admiratoare cel putin aici!

Hi hi ... ce glumita buna!

tu ai capatat dependenta

Nu-i adevarat.Uite...saptamana asta o sa ma vezi mai putin.A iesit soarele, kldurik...mi-am propus sa nu mai stau la PC.O sa ma duc in schimb la muzee...alea alea Isn't that nice?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-

scris pe 22 mar 2004 10:50 de ExoticDream

Nu m-ar deranja pentru ca e o chestie constrcutiva.
Hi hi ... ce glumita buna!
Nu-i adevarat.Uite...saptamana asta o sa ma vezi mai putin.A iesit soarele, kldurik...mi-am propus sa nu mai stau la PC.O sa ma duc in schimb la muzee...alea alea Isn't that nice?

Chestie constructiva?La ce te referi?La "reparatia" mea,Dr.Love?Sau te gandesti ca n-am flirta,ci am sta de vorba si atat?Nu ma lua in serios,am mintea putin abramburita zilele astea.
Buna ideea cu muzeele....,dar tu chiar nu ai scoala deloc deloc?Fericitule!Si eu am sa ies,dar deocamdata cu prietenii...un suc,o rola,o plimbare in parc,simt nevoia sa fie mai multa lume,nu vreau sa discut despre el!Nu mai vreau nici o relatie un timp,nu mai am incredere!

sus

Planorist

Guest

scris pe 22 mar 2004 16:55 de Planorist

Eu l-as ierta. L-as bate mar dar l-as ierta. I-as indesa florile pe beregata si as arunca dupa el cu ce-mi vine la mina dar l-as ierta. I-as unge tastatura cu zeama de ardei iute sa aiba de ce sa geama data urmatoare cind face cyber-porcarii dar l-as ierta.
Ca asa sint eu: buna, miloasa, iertatoare.
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 22 mar 2004 23:17 de levi82

Decat asa mila, mai bine fugi cat te vad ochii

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 22 mar 2004 23:21 de levi82

Ar fi una daca ar fi fost doar un chat inofensiv pe irc. Pana si cyber-sexul poate fi iertat in unele situatii, deoarece este mai mult un gen de masturbare. Dar faza cu sarutul ma pune pe ganduri: daca iubesti pe cineva nu te bate gandul sa saruti pe altcineva.
Gandeste-te la asta. Sarutul live este ceea ce umple paharul.

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

scris pe 23 mar 2004 01:55 de danuta2409

De multe ori oamenii isi urmeaza instinctele animalice uitand de sentimente.

... mai... tztztz... pai tu n-ai citit deloc alte subiecte?...
... vezi ca, cica, la barbati intervine... intelectul... ha? pe asta n-ai stiut-o!!!

niciodata nu e prea tarziu... pentru nimic...
xxx, danuta
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

L-ati ierta daca ar face cyber sex cu alta

scris pe 23 mar 2004 02:00 de inuendo

Singurul lucru de neiertat este faptul ca s-a sarutat in public cu aia, ca sa fie prins..asta mi se pare pura prostie, vrei solutia? Next in line

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

scris pe 23 mar 2004 02:03 de danuta2409

... poate a fost furat de mirajul... de mirajul. punct. iar live, a vrut sa vada daca mirajul... e... palpabil...

sa-l ierti, sa nu-l ierti?... numai tu poti simti asta, dar pt ca sa stii exact ce simti, trebuie sa-ti dai timp... adica trebuie sa vezi ce simte el de acum incolo... deci, da, mai da-i o sansa... mai da-ti o sansa... hotararile luate asa, la secunda si la cald, sunt, de cele mai multe ori, regretate...

si, era sa uit ce e mai important... vorbeste cu el, asculta si varianta lui... neaparat... altfel, vei face singura scenarii false... care te vor macina pe dinauntru fara rost... vorbeste, e atat de usor...

hai, succes...

(cyber sex?! ufff ... ce batrana sunt!!! nu ma gandisem...
)

niciodata nu e prea tarziu... pentru nimic...
xxx, danuta
sus

Teo

Guest

scris pe 23 mar 2004 02:06 de Teo

Cybersex-ul nu mi se pare ceva asa groaznic - in mod normal, aici situatia e un pic alta, avand in vedere ca era vorba de prietena ta. Partea nasoala e in primul rand sarutul live, cand tu erai la doi pasi. Asta inseamna cel putin lipsa de respect fata de tine - si din partea lui, si din partea ei. Nu ar trebui sa-l ierti pe niciunul dintre ei.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 mar 2004 18:56 de ExoticDream

Eu l-as ierta. L-as bate mar dar l-as ierta. I-as indesa florile pe beregata si as arunca dupa el cu ce-mi vine la mina dar l-as ierta. I-as unge tastatura cu zeama de ardei iute sa aiba de ce sa geama data urmatoare cind face cyber-porcarii dar l-as ierta.

Si eu sunt miloasa...,dar parca prea a facut-o de oaie!Pot sa-i fiu paznic 24 din 24?Daca vrea sa faca cyber-porcarie,am eu cum sa-l opresc?Mai pot avea incredere in el?I-am dat cu florile in cap oricum!I-am ascultat explicatiile,dar nu ma incanta.Totusi...imi este greu fara el,aveam o viata in doi,ma astepta in fiecare zi la scoala,ne plimbam,ne intalneam in weekenduri,ne spuneam tot si toate...acum parca nu-mi gasesc locul,ma suna mereu,vine la mine,dar nu mai vreau sa fiu draguta cu el,mi-amintesc mereu scena sarutului si nu-l mai suport nici pe fir!De ce oare exista in unii dintre noi acel sambure al raului care ne face sa dam cu piciorul la ce e frumos si adevarat in viata noastra pt o clipa de nebunie(adik o varianta a proverbului cu vrabia de pe gard)?De ce n-a fost sincer cu mine?L-as fi iertat poate daca aflam de la el,dar asa....ma tem ca nu e posibil.

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 24 mar 2004 19:25 de Infector

Si eu sunt miloasa...,dar parca prea a facut-o de oaie!Pot sa-i fiu paznic 24 din 24?Daca vrea sa faca cyber-porcarie,am eu cum sa-l opresc?Mai pot avea incredere in el?I-am dat cu florile in cap oricum!I-am ascultat explicatiile,dar nu ma incanta.Totusi...imi este greu fara el,aveam o viata in doi,ma astepta in fiecare zi la scoala,ne plimbam,ne intalneam in weekenduri,ne spuneam tot si toate...acum parca nu-mi gasesc locul,ma suna mereu,vine la mine,dar nu mai vreau sa fiu draguta cu el,mi-amintesc mereu scena sarutului si nu-l mai suport nici pe fir!De ce oare exista in unii dintre noi acel sambure al raului care ne face sa dam cu piciorul la ce e frumos si adevarat in viata noastra pt o clipa de nebunie(adik o varianta a proverbului cu vrabia de pe gard)?De ce n-a fost sincer cu mine?L-as fi iertat poate daca aflam de la el,dar asa....ma tem ca nu e posibil.

Da-l ma draq.... daca era baiat serios si cu capul pe umeri nu se baga aiurea.Si mai e si bou...cum pisicii mei sa te saruti cu alta in fata iubitei sau la 2 m de ea.... iti place sportul extrem sau care-i faza!?

sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 24 mar 2004 19:28 de duran

..pana te mariti iti trece....asa ca ...

Come on, make my day!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 mar 2004 19:50 de ExoticDream

Da-l ma draq.... daca era baiat serios si cu capul pe umeri nu se baga aiurea.Si mai e si bou...cum pisicii mei sa te saruti cu alta in fata iubitei sau la 2 m de ea.... iti place sportul extrem sau care-i faza!?

Ti se pare usor sa dai papucii cuiva?Te cam grabesti...tu esti oare perfect?Nu ti-ai inselat niciodata iubita?Sincer!Aia la BigBrother au declarat toti ca si-au inselat partenera/partenerul cel putin o data!Cand nu ai sentimente e usor,dar daca ai...crede-ma ca se complica treaba...

sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 24 mar 2004 20:47 de YLoveCamelia

fireste ca se poate ierta, din perspectiva mea cred ca este mai mult decat indicat sa o faci, bineinteles cu discutiile de rigoare.

Swann

Guest

scris pe 26 mar 2004 14:13 de Swann

.Si mai e si bou...cum pisicii mei sa te saruti cu alta in fata iubitei sau la 2 m de ea.... iti place sportul extrem sau care-i faza!?

Chiar ca e idiot.
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online