Sex cu fostul?

Pagina 1 din 2
1   2   »

amalia

Guest

Sex cu fostul?

scris pe 15 apr 2010 18:28 de amalia

buna...
deci...anul trecut am umblat 3 luni cu un baiat iar dupa 1 luna si cv am facut sex.. a fost al2 lea si l-am iubit...
apoi...am aflat ca s-a dat la cea mai buna prietena a mea de acum, dar atunci eram doar cunostintze...si m-am despartzit de el.
a tot insistat apoi sa ne impacam dar nu am mai vrut sa am nimic cu el...
dar...a fost plecat o perioada din tara, si de craciun ne-am impacat 2 saptamani
apoi nu am mai vb deloc si acum m-a cautat iar si ne-am intalnit aseara si era sa facem sex, dar nu stiu de ce... nu am vrut... mai ales pt ce mi-a facut in trecut, si nici nu suntem impreuna si nah...
m-as intani cu el, asa cateodata ..recunosc

intrebarea mea este: oare sa fac sex cu el?
inca mi-e drag si eu cred ca decat sa fac cu altul, mai bine cu un fost prieten, nu? dar nici nu vreau sa fiu iar impreuna cu el
ce parere aveti?
sus

amalia

Guest

Re: sex cu fostul?

scris pe 15 apr 2010 18:30 de amalia

buna...
deci...anul trecut am umblat 3 luni cu un baiat iar dupa 1 luna si cv am facut sex.. a fost al2 lea si l-am iubit...
apoi...am aflat ca s-a dat la cea mai buna prietena a mea de acum, dar atunci eram doar cunostintze...si m-am despartzit de el.
dar...a fost plecat o perioada din tara, si de craciun ne-am impacat 2 saptamani
apoi nu am mai vb deloc si acum m-a cautat iar si ne-am intalnit aseara si era sa facem sex, dar nu stiu de ce... nu am vrut... mai ales pt ce mi-a facut in trecut, si nici nu suntem impreuna si nah...

inca mi-e drag si eu cred ca decat sa fac cu altul, mai bine cu un fost prieten, nu? dar nici nu vreau sa fiu iar impreuna cu el
ce parere aveti?

nu vreau sa faceti misto sau sa imi tineti morala...
daca ma puteti ajuta cu un sfat e bine, daca nu, va multumesc oricum
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: sex cu fostul?

scris pe 15 apr 2010 18:35 de ThT

nu vreau sa faceti misto sau sa imi tineti morala...
daca ma puteti ajuta cu un sfat e bine, daca nu, va multumesc oricum

Si ce te face sa crezi ca nu te va lasa iar cu ochii in soare?

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 15 apr 2010 18:38 de McLove

Tht a intrebat daca el va face pasul gresit, dar... eu te intreb:

Esti c.urva? (fara nici o jignire)

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 15 apr 2010 18:43 de ThT

Un lucru e cert,ii plac "topitopurile".

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: sex cu fostul?

scris pe 15 apr 2010 18:53 de ursaru

Un lucru e cert,ii plac "topitopurile".

iertati-o ca o fii si ea micuta

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

amalia

Guest

scris pe 15 apr 2010 19:19 de amalia

nu.. nu sunt c.urva....
am 17 ani si inainte de tipul de care ziceam, am avut un prieten cu care am fost un an si cu care am facut-o prima data!!! si nu am avut altzi parteneri sexuali...

si pt ce a intrebat Tht: nu am zis ca vreau o relatzie cu el, dar as fi tentata sa am o aventura cu el...
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 15 apr 2010 19:23 de Psyche

buna...

ce parere aveti?

daca tipul iti place,inca ai ceva sentimente pentru el,ce te opreste?
ca iti zice cineva ca nu?ascultati inima sau ratiunea,care se impune,proprie si atat.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 15 apr 2010 19:23 de ThT

nu.. nu sunt c.urva....

->
m-a cautat iar si ne-am intalnit aseara si era sa facem sex

cam la asta s-a referit McLove..

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex cu fostul?

scris pe 15 apr 2010 19:32 de Psyche

daca iti cauti aprobare sau incurajare,foarte putin probabil sa o primesti din mai multe motive,norme ale societatii,societate care include o majoritate de oameni inchisi la minte.

simplu,nu mai cere pareri,fa ce-ti place,cum iti place si cat iti place,cu oricine iti face placere,cat timp nu faci rau altora sau nu regreti.

sus

monyforyou

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sex cu fostul?

scris pe 15 apr 2010 19:57 de monyforyou

BUNA AMALIA
hai sa iti d au un sfat
si anume daca iti place si e un tip care sa fie pentru tine adica sa vrea ceva pe viitor da ok merge sa te culci cu el .....dar daca e un aventurier mai bine lasa sa dupa se obisnuieste cu ideea si nu e bine mai ales ca in trecut te.a lasata pentru alta .vrei parerea mea ...RIDICA FRUNTEA SUS SI UITA-TE SA VEZI IN JUR CATI TIPII SIMPATICI SUNT SI MAI IMPORTANTI ASA CA NU TE OPRII LA CEA NU STIE SA FIE PENTRU TINE . OK SA AUZIM DE BINE IN VIITOR

MONYFORYOU
sus

amalia

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu fostul?

scris pe 15 apr 2010 20:49 de amalia

BUNA AMALIA
hai sa iti d au un sfat
si anume daca iti place si e un tip care sa fie pentru tine adica sa vrea ceva pe viitor da ok merge sa te culci cu el .....dar daca e un aventurier mai bine lasa sa dupa se obisnuieste cu ideea si nu e bine mai ales ca in trecut te.a lasata pentru alta .vrei parerea mea ...RIDICA FRUNTEA SUS SI UITA-TE SA VEZI IN JUR CATI TIPII SIMPATICI SUNT SI MAI IMPORTANTI ASA CA NU TE OPRII LA CEA NU STIE SA FIE PENTRU TINE . OK SA AUZIM DE BINE IN VIITOR
mersi mony...
cred ca ai dreptate, am avut doar un moment de slabiciune si mi-am adus aminte de clipele petrecute cu el...
psyche...ms si tzie
sus

amalia

Guest

scris pe 15 apr 2010 20:51 de amalia

->

cam la asta s-a referit McLove..

am zis asta pt ca ne-am intalnit acasa la o prietena comuna, pt ca era ziua ei
sus

monyforyou

Senior member
51 mesaje

scris pe 15 apr 2010 23:05 de monyforyou

buna
amalia,,daca ne gandim la fosti toti au cate o bataie in inima noastra dar nu recunoastem pe fata ...pe moment vrem clipele petrecut din nou ...dar sunt si alte persoane minunate in jur ..sigur iti zic ....succesc si mai vb

MONYFORYOU
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 16 apr 2010 02:07 de ExoticDream

nu.. nu sunt c.urva....
am 17 ani si inainte de tipul de care ziceam, am avut un prieten cu care am fost un an si cu care am facut-o prima data!!! si nu am avut altzi parteneri sexuali...

si pt ce a intrebat Tht: nu am zis ca vreau o relatzie cu el, dar as fi tentata sa am o aventura cu el...

Nu este totusi cam devreme la 17 ani sa ai... aventuri? Asta presupune in general o anumita experienta (atat sexuala, cat si sentimentala), astfel incat sa poti decide daca ai prefera sa te implici intr-o relatie de iubire sa faci doar sex de-o noapte sau buddy-sex. Se pare insa ca e graba mare....

daca iti cauti aprobare sau incurajare,foarte putin probabil sa o primesti din mai multe motive,norme ale societatii,societate care include o majoritate de oameni inchisi la minte.

simplu,nu mai cere pareri,fa ce-ti place,cum iti place si cat iti place,cu oricine iti face placere,cat timp nu faci rau altora sau nu regreti.

Daca prin oameni inchisi la minte intelegi persoanele care nu agreeaza sexul aventurier, azi cu unul, maine cu altul, atunci ma includ de bunavoie in categoria respectiva. Sigur ca poti face ce vrei atat timp cat iti place si nu ranesti pe nimeni, insa este nevoie si de un dram de maturitate ca sa ajungi sa te cunosti suficient de bine astfel incat sa intelegi care este calea potrivita pentru tine. In adolescenta bajbaim de colo-colo, nu prea stim ce vrem, ne cautam pe noi insine... incercam sa ne definim personalitatea, sistemul de valori, idealurile. O putem lua lesne razna, apoi sa regretam, de aceea trebuie sa fim cat de cat atenti.

Chiar daca si-a inceput viata sexuala relativ devreme, eu nu as sfatui-o sa faca sex nici cu fostul, nici cu un alt baiat la intamplare, altfel este posibil ca la 19-20 de ani sa fie atat de uzata, fizic si emotional, incat sa nu mai fie capabila de o relatie serioasa.... sau se va multumi cu baieti care vor accepta o fata care a avut 10 parteneri sexuali inaintea lor...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 16 apr 2010 14:23 de Danny_DaBoss

si cine te impiedica ? trebuie sa gandim noi pentru toata lumea ?
sus

monyforyou

Senior member
51 mesaje

scris pe 16 apr 2010 22:11 de monyforyou

Nu este totusi cam devreme la 17 ani sa ai... aventuri? Asta presupune in general o anumita experienta (atat sexuala, cat si sentimentala), astfel incat sa poti decide daca ai prefera sa te implici intr-o relatie de iubire sa faci doar sex de-o noapte sau buddy-sex. Se pare insa ca e graba mare....

Daca prin oameni inchisi la minte intelegi persoanele care nu agreeaza sexul aventurier, azi cu unul, maine cu altul, atunci ma includ de bunavoie in categoria respectiva. Sigur ca poti face ce vrei atat timp cat iti place si nu ranesti pe nimeni, insa este nevoie si de un dram de maturitate ca sa ajungi sa te cunosti suficient de bine astfel incat sa intelegi care este calea potrivita pentru tine. In adolescenta bajbaim de colo-colo, nu prea stim ce vrem, ne cautam pe noi insine... incercam sa ne definim personalitatea, sistemul de valori, idealurile. O putem lua lesne razna, apoi sa regretam, de aceea trebuie sa fim cat de cat atenti.

Chiar daca si-a inceput viata sexuala relativ devreme, eu nu as sfatui-o sa faca sex nici cu fostul, nici cu un alt baiat la intamplare, altfel este posibil ca la 19-20 de ani sa fie atat de uzata, fizic si emotional, incat sa nu mai fie capabila de o relatie serioasa.... sau se va multumi cu baieti care vor accepta o fata care a avut 10 parteneri sexuali inaintea lor...

buna
ceea ce zici e adevarat dar pare filozofie.in viata reala e divers ...citesc aticole de 14 ani insarcinata ...si eu la 28 caut un barbat matur dar unde poate tata ca in ziua de azi nu se mai cauta o relatie serioasa ..se cauta cu experienta la pat...

MONYFORYOU
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 16 apr 2010 22:31 de Pischot

Eu, nu as mai face`o cu fostul pentru nimic in lume!
Si poate nu pentru ca nu ar fi frumos actul in sine, ci pentru ca ar fi "AlTfEl" partenerul, si nu vreau sa simt mila/scarba in loc de pasiune/tandrete.

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 16 apr 2010 22:36 de Psyche

Eu, nu as mai face`o cu fostul pentru nimic in lume!
Si poate nu pentru ca nu ar fi frumos actul in sine, ci pentru ca ar fi "AlTfEl" partenerul, si nu vreau sa simt mila/scarba in loc de pasiune/tandrete.

depinde de circumstantele in care v-ati despartit,oricum,daca se numara printre fosti,se numara si printre barbatii pe care i-ai dorit candva.

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 16 apr 2010 22:54 de compot

si eu la 28 caut un barbat matur dar unde poate tata ca in ziua de azi nu se mai cauta o relatie serioasa ..se cauta cu experienta la pat...

Depinde si unde cauti Mony!!
Oricum ai fi tu, sunt o multime ca tine, insista!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

monyforyou

Senior member
51 mesaje

scris pe 16 apr 2010 23:09 de monyforyou

[UNDE CAUT? MA IMPIEDIC NU CAUT ....SA VREAU CEVA SERIOS SI NU GASESC ...SA VREAU O AVENTURA GASESC SI INCA CATI.
CREDE MA AM O PERIOADA CA MI SA CAM ACRIT . NU CAUT PE NET ASTA SIGUR .SI IN VIATA REALA CAND PROPUI O RELATIE SERIOASA DEJA INCEPE CA NU E IN STARE DAR AR VREA CEVA CU MINE .

MONYFORYOU
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu fostul?

scris pe 16 apr 2010 23:12 de Pischot

depinde de circumstantele in care v-ati despartit,oricum,daca se numara printre fosti,se numara si printre barbatii pe care i-ai dorit candva.

Se numara printre cei de care m-am departiti in regula .. fara tam-tam. Si cu care vorbesc cand am ocazia! ...
Dar nu as mai apela la el pentru nimic in lume! As vedea-o ca pe o umilinta, chiar de el a fost primul!

Asa vad eu lucrurile...

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu fostul?

scris pe 17 apr 2010 00:27 de compot

[UNDE CAUT?

Mai devreme spuneai ca intri pe matrimoniale si asta m-a facut sa cred ca iti cauti 'sufletul pereche pe net'.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu fostul?

scris pe 17 apr 2010 00:32 de compot

Dar nu as mai apela la el pentru nimic in lume! As vedea-o ca pe o umilinta, chiar de el a fost primul!

Probabil inca esti cu cel care te-a dezvirginat, cand nu vei mai fi cu el, o sa iti dai seama ca nu e tocmai asa cum crezi tu, ai face orice sa-l recuceresti, inclusiv sex.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu fostul?

scris pe 17 apr 2010 01:14 de Pischot

Probabil inca esti cu cel care te-a dezvirginat, cand nu vei mai fi cu el, o sa iti dai seama ca nu e tocmai asa cum crezi tu, ai face orice sa-l recuceresti, inclusiv sex.

Mnu... nu e vorba de asta.Nu mai sunt cu el si nu `l-as mai recuceri ,chiar de el e inca indragostit de mine!
Omul se schimba, si daca tot se schimba si nu o face in bine , mai bine nu o mai face!
Sexul ramane, poate, la fel, dar persoana cu care`l faci...

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu fos

scris pe 17 apr 2010 16:29 de McLove

monyforyou, data viitoare scrie normal, fara CAPS!
E obositor...

sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 17 apr 2010 20:49 de baby

Nu trebuie sa fie c*rva!
Daca face sex cu fostul nu inseamna ca e c*rva!

Ce e cu voi oameni buni?
Nu zic ca nu tin la anumite lucruri dar unii dintre voi parca traiti intr-un glob de sticla.

E vorba de placere!
E bine ca uneori sa iti faci micile placeri care nu fac rau nimanui.
Asta nu te va transforma in c*rva,proasta,nebuna sau mai stiu eu cum.

Nu zic sa iei toti barbatii de pe pamant sa faci sex cu ei...

Dar....sa judeci asa o persoana si sa o cataloghezi dupa 2 vorbe spuse de ea mi se pare o prostie!!

Iar intimitatea e intimitate!

Nimeni nu are dreptul sa ma faca pe mine in nici un fel atata timp cat eu imi vad de fundu meu.
Corect nu?

Si acum sa raspund la intrebarea ei.

Nu se merita sa faci sex cu fostul indiferent cat de drag ti-o mai fi.
Nu se merita sa te impaci.
Ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust.
O tavaleala la cateva zile nu va schimba nimic intre voi si nu va face sa aveti din nou vreo relatie perfecta.

Cel mai bine e sa gasesti un baiat cu care sa fii compatibila si sa faci ce vrei cu el.

Vrei sex atunci o faci cu un nou iubit.
Lasa trecutul in urma.

Zic din experienta....daca vrei ma asculti daca nu...tot e bine sa ma asculti.

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 17 apr 2010 21:00 de valentine

Nu trebuie sa fie c*rva!

Ce e cu voi oameni buni?
Nu zic ca nu tin la anumite lucruri dar unii dintre voi parca traiti intr-un glob de sticla.

E vorba de placere!
E bine ca uneori sa iti faci micile placeri care nu fac rau nimanui.
Asta nu te va transforma in c*rva,proasta,nebuna sau mai stiu eu cum.

Nu zic sa iei toti barbatii de pe pamant sa faci sex cu ei...

Dar....sa judeci asa o persoana si sa o cataloghezi dupa 2 vorbe spuse de ea mi se pare o prostie!!

Iar intimitatea e intimitate!

Nimeni nu are dreptul sa ma faca pe mine in nici un fel atata timp cat eu imi vad de fundu meu.

Baby, tu inca nu ai invatat sa faci diferenta dintre obiectivitate si subiectivitate.
Daca eu vreau sa ma culc cu fosta si reusesc, n-o consider pe ea c**** . Insa, daca aud ca alta tipa si-o pune cu fostul, am tendinta sa o numesc c**** si alte derivate jignitoare.
Cum m-am luat si de tine odata ca ai spus ca ai avut o aventura cu un amic, sau ceva de genul. Nici eu n-am avut dreptate, nici tu n-ai avut dreptate sa te ataci
Noi, barbatii, mai constient sau inconstient suntem intr-o competitie acerba. Daca auzim ca x-uleasca e "fuck friend"-ul unui tip, ne apucam sa spunem ca e c**** , ca e proasta, ca nu stiu ce. Dar ghici ce? Ne-ar conveni de minune sa fie "fuck friend"-ul nostru. Daca auzim de o tipa care a fost prostita de unul, o numim proasta. Daca noi suntem cei care o prostim, n-o mai consideram proasta ci doar ca "stie ce vrea de la viata"

Corect nu?

Da, e corect, obiectiv vorbiind. Subiectiv vorbiind nu e corect
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 17 apr 2010 22:06 de McLove

Nu trebuie sa fie c*rva!

Ce e cu voi oameni buni?

Sincer, "c.urva" nu se refera la cele de pe centura...
Nici macar nu e o jignire, spusa cum trebuie.

Dar, sa zicem ca tu stai cu un baiat... il iubesti si el si-o trage cu fosta, ca ii place. E bine ce face?
Sau, la femei, e diferit?

sus

monyforyou

Senior member
51 mesaje

scris pe 17 apr 2010 23:56 de monyforyou

Sincer, "c.urva" nu se refera la cele de pe centura...
Nici macar nu e o jignire, spusa cum trebuie.

Dar, sa zicem ca tu stai cu un baiat... il iubesti si el si-o trage cu fosta, ca ii place. E bine ce face?
Sau, la femei, e diferit?

SCUZATII
aici trebuie o parere sau sa judeci persoana de ceea ce a facut? cred ca e ea unica care a facut-o ....lasati...nu recunosteti ???

MONYFORYOU
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online