Balerina?

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Balerina?

scris pe 17 apr 2010 18:59 de ThT

Multumesc.. off eu ma refeream adica afecteaza cariera intr-o relatie?

Asta depinde de tine.Daca reusesti sa-ti imparti timpul si pentru prieten,nu vor fi probleme..daca nu vei putea iesi niciodata si vei spune ca esti obosita etc. ,cred ca pe oricine ar deranja.

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Balerina?

scris pe 17 apr 2010 19:00 de McLove

Pasaroi_Cuminte, e nevoie sa repetam povestea "MissPerfectiune"?

Am zis eu ca nu e greu? E greu, orice sport are un anumit nivel de dificultate. Dar, foarte greu? Sa fim seriosi... am vazut si eu un pom pana la cer!

Care e ideea acestui topic? Din 10 posturi, 7 sunt: "ce forme ai!".

1. Sunt niste poze...
2. Are 14 ani. Ne vedem peste 2 ani!
3. Sunt niste poze!
4. Si.. sunt niste poze.

Probabil, theodoraa are un mini-orgasm in clipa asta. Stai linistita, nu te voi felicita.

LE: Deci, sa inteleg ca baletul ti-a afectat relatiile si ai decis sa iti incepi viata sexuala... poate mai tarziu nu mai ai timp.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

onlyforgod

Veteran member
398 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Balerina?

scris pe 17 apr 2010 19:01 de onlyforgod

Multumesc.. off eu ma refeream adica afecteaza cariera intr-o relatie?

d.p.d.v. a unui baiat de 19 ani nu cred ca relatia ar trebui sa fie vreun impediment atat timp cat exista intelegere, toleranta...acum depinde de partener, adica de ce educatie are el si cum priveste lucrul asta...opiniile is impartite..

EDIT: cine te iubeste/tine la tine ar trebui sa te respecte pentru ceea ce esti si ceea ce faci
EDIT2:McLove e un frustrat )

"I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".-Dr. Martin Luther King Jr.
"We must become the change we want to see in the world".-Mohandas Gandhi.
sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Balerina?

scris pe 17 apr 2010 19:04 de Theodoraa

Am zis eu ca nu e greu? E greu, orice sport are un anumit nivel de dificultate. Dar, foarte greu? Sa fim seriosi... am vazut si eu un pom pana la cer!

1. Sunt niste poze...
3. Sunt niste poze!
4. Si.. sunt niste poze.

Probabil, theodoraa are un mini-orgasm in clipa asta. Stai linistita, nu te voi felicita.
Nu teodora nu are nici un mini-orgasm ) daca teodora avea apetit si-l potolea rapid Idea acestui topic era sa aflu si eu ce parere aveti in general am cerut eu cumva opinii la poze?? nu ti se pare ca exagerezi?
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 17 apr 2010 19:08 de Pasaroi_Cuminte

N-are nici o legatura cireasa cu prefectura.

.

Ei , profitm, iarasi incepi sa faci afirmatii deplasate.

Acum iarasi o sa vii cu teoria conspiratiei :" toata lumea vrea sa te atace.Toti sunt impotriva ta... bla bla. "

Mclove nu te mai lua de lume fara motive.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Balerina?

scris pe 17 apr 2010 19:08 de valentine

Btw: sa stii ca pe scena se observa foarte usor cea mai mica lipsa de sincronizare intre balerini.

Am dansat pe scena la Sala Polivalenta cu sala extra-full intr-un grup de 20 de dansatori pe scena. Iti dai seama ca stiu. Mai bine decat mi-as fi dorit

Da, e foarte greu. Aici faci aceeasi greseala precum in subiectul in care nu stiu cine zicea ca poate sa nu ejaculeze in timpul masturbarii parca (defapt corect e ca poate sa se abtina de la a ejacula cat vrea el), iar tu ai spus ceva de genul "cand o sa dai de o tipa o sa ejaculezi imediat". Vorbesti in necunostiinta de cauza. Sunt persoane care chiar se pot abtine de la a nu ejacula cat vor ei si sunt si cazuri inverse ejacularii precoce, barbatii care vor sa aiba orgasm dar nu pot, au orgasm decat foarte greu.
Asa e si cu sportul. Zici ca n-are cum sa fie foarte greu? Orice dans ce urmeaza a fi prezentat pe o scena, necesita un efort extraordinar...
Tu practici vreun sport? Ca din casa e mai greu de evaluat efortul...
Si da, tipa e simpatica pt varsta ei, chit ca nu sufar minorele
sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

scris pe 17 apr 2010 19:08 de Theodoraa

1. Sunt niste poze...
3. Sunt niste poze!
4. Si.. sunt niste poze.

LE: Deci, sa inteleg ca baletul ti-a afectat relatiile si ai decis sa iti incepi viata sexuala... poate mai tarziu nu mai ai timp.
Nu nu a afecatat absolut nimic ba din contra intrebam in general ce parere ai avea tu daca prietena ta.. ar fi ballerina sau nu stiu face patinaj artistic.. sau volei tenis nush .. orice alt sport nu ar afecta relatia daca ea ar avea cantonamente turnee si tot asa ? Si cu viata sexuala ) Mi-am inceput-o ca asa a fost sa fie .. Te afecteaza cumva? nu cred :*
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Balerina?

scris pe 17 apr 2010 19:09 de McLove

Nu teodora nu are nici un mini-orgasm ) daca teodora avea apetit si-l potolea rapid Idea acestui topic era sa aflu si eu ce parere aveti in general am cerut eu cumva opinii la poze??

Asta era ideea...

nu ti se pare ca exagerezi?

Nu!

In primul rand, postul meu nu iti era adresat... daca doresti sa iti spun ceva de bine, cauta-ma cand voi disparea.
Tu, inca nu realizezi, ca un repros ajuta mult mai mult decat "vai draga, esti tare, sa moara pisicu'"

Si, inca ceva... spune adevarul.

sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Balerina?

scris pe 17 apr 2010 19:12 de ThT

Nu va mai certati

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 17 apr 2010 19:16 de McLove

//edit

sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Balerina?

scris pe 17 apr 2010 19:21 de Theodoraa

Nu va mai certati
In fine
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Balerina?

scris pe 17 apr 2010 19:25 de valentine

Ciudat... ca am dreptate.

Citeste-mi postul ala, de mai multe ori daca e nevoie... contrazice-ma, daca crezi ca nu am dreptate.
Probabil tu, cand ai fost virgin, la primul contact sexual ai rezistat 2 ore. Respectele mele, atunci!

Nu, nu ai dreptate. Altfel nu ai mai fi fost contrazis.
Nu stiu unde e subiectul respectiv, dar stiu sigur ca vorbeai in necunostiinta de cauza si nu m-am obosit sa-ti raspund. Cum exista femei care se termina mai usor si femei care se termina mai greu, asa sunt si barbati care se termina mai usor, respectiv mai greu. Singura diferenta intre sexe este ca nu cred sa existe femei care isi dau toata silinta sa se termine greu, pe cand barbati exista si unii reusesc cu brio.
Iar despre primul meu contact sexual, nu cred ca are vreo relevanta, dar ca fapt divers, a durat mai mult de o jumatate de ora, deci se poate.

Sa inteleg ca ne cunoastem?

Ce ai demonstrat prin ultimul post? Ca esti un fel de "oracol"? Mai exerseaza!

Eu zic ca tu sa incepi sa te abti in a mai raspunde doar ca sa te afli in treaba. Sunt extrem de multe lucruri care iti sunt total straine si totusi insisti sa-ti dai cu parerea asupra lor. Iar sexul e unul dintre ele.
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Baleri

scris pe 17 apr 2010 19:26 de ThT

In fine

Nu a mai fost asa de activ un topic de mult

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ba

scris pe 17 apr 2010 19:37 de Pasaroi_Cuminte

e ceva de genul :" hormonii...asta ...electronii...pardon "testosteronii", la naiba ce ziceai ca ziceam ? "

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Balerina?

scris pe 17 apr 2010 19:41 de McLove

//edit

sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 17 apr 2010 19:42 de Theodoraa

e ceva de genul :" hormonii...asta ...electronii...pardon "testosteronii", la naiba ce ziceai ca ziceam ? "
) buna asta)
sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

scris pe 17 apr 2010 19:42 de Theodoraa

) buna asta)
sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

scris pe 17 apr 2010 19:45 de Theodoraa

Si tot nu am primit si eu un raspuns concret ce parere aveti? mai pe scurt fara discutii cu subinteles 3 va rog
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 17 apr 2010 20:08 de Pasaroi_Cuminte

Si tot nu am primit si eu un raspuns concret ce parere aveti? mai pe scurt fara discutii cu subinteles 3 va rog

1.este o meserie grea, plina de sacrifici in toate planurile.
2.Te va incarca ( daca nu deja s-a intamplat) cu foarte mult stres.
3.Esti intr-o lume(cea a baletului, in speta cea a teatrului , a artei) in care realtiile sociale din spatele scenei iau alta coloratura si conotatie, diferita fata de ceea ce noi "laicii" din fata scenei consideram a fi normalitate.

4.Aceasta lumea va avea un efect profund asupra relatiilor tale personale.(cu iubitul, cel care va fi sau este etc)
Cand vei fi inteleasa de partenerul de viata nu vei fi inteleasa de lumea
artistica,cand vei fi inteleasa de lumea artistica nu vei fi inteleasa de parternul de viata, indiferent daca acesta face parte sau nu din lumea artistica.
5.Asa cum stii si tu ( sa inca nu) lumea artistica isi are propiile legi si reguli nescrise.Daca politica este murdara, ei bine aceasta stiinta a derivat in lumea artelor.So go figure.
6.In acesta lumea artistica in care esti, iubeste-ti dusmanii dar urasti-le succesul( pt ca in mod sigur ei asa vor face cu tine).

Nu sunt /nu fac parte din lumea artistica , dar asta pe mine nu ma impiedica sa vad prin masti

sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Balerina?

scris pe 17 apr 2010 20:37 de baby

tu cel putin lasa-mi sa-ti zic ca esti foarte frumoasa

este frumoasa dar nu ii dau 14 ani nici daca ma impusca cineva

si nici balerina nu cred ca este.

o fi dansand ea salsa,hip hop si ce mai vreti voi dar balet nu as zice ca face

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Balerina?

scris pe 17 apr 2010 20:40 de Pasaroi_Cuminte

este frumoasa dar nu ii dau 14 ani nici daca ma impusca cineva

si nici balerina nu cred ca este.

o fi dansand ea salsa,hip hop si ce mai vreti voi dar balet nu as zice ca face

Esti geloasa ?

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Balerina?

scris pe 17 apr 2010 20:49 de compot

Asta-i cel mai pervers topic de pe site, totusi..are doar 14 ani, eu ma abtin ..

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Balerina?

scris pe 17 apr 2010 20:52 de valentine

Macar, ai citit topicul ala?
Primul contact sexul... te-am intrebat cu un motiv, si ala era VIRGIN!
A intrebat clar... cand se masturbeaza, poate sa se abtina sa ejaculeze, si care vor si sansele sa se descurce si cu o fata.
Tu macar ai auzit de cuvantul "ironie"?
Ai rezistat 30 de minute, dar nu toti sunt masculi ca tine.
Raspunsul meu, ii arata, ca multi traiesc cu impresia, ca vor face lucruri marete la inceput. Oare, asa e? Sau le trebuie ceva timp sa invete?

L-am citit, altfel nu ti-as mai fi adus aminte de aberatiile tale de acolo. Tu in imaginatia iti, iti imaginezi ca absolut toti cand vad prima oara o femeie dezbracata in fata ochilor, or sa aiba erectie instant si or sa ejaculeze in cateva secunde. Asta te da de gol ca, daca tot suntem la capitolul ironii, esti foarte potrivit pt o intrebare de genul "pe ce parte e pasarica? stanga sau dreapta?"

Lasa "intentiile" astea de moderator autotstiutor... nu ma impresioneaza metoda ta de abordare. Nici macar nu ma intereseaza gandirea ta, doar... citeste cu atentie, intelegi lucruri, care din pacate, sunt imaginare.

De unde din conversatia noastra ai sustras tu intentia de "moderator atotstiutor", nu stiu, dar ai putea sa tragi o privire care dintre noi tine mortis sa raspunda la orice subiect, chit ca e pe dinafara cu tema discutiei si o sa afli cine are tendinta sa se creada atotstiutor.

Deci, sa inteleg ca acum imi verifici si activitatea de zi cu zi.

Verific activitatea pe forum. Si in verificarile astea ale mele ma lovesc foarte des de raspunsuri idioate din partea cuiva.

Sincer, in momentul de fata, tie iti lipseste gandirea?
Arata-mi, unde am spus eu ca baletul e un dans usor? Arata-mi!

Nu spui niciunde ca e un dans usor, ci, pentru ca nu imi lipseste gandirea, eu iti spun ca e o activitate solicitanta (nu dans - probabil iti lipseste gandirea), iar tu ca un atotstiutor trebuie sa ne uimesti cu vasta ta experienta si sa ne spui ca nu domne, nu e asa greu.
Am o oarecare indoiala ca ai vazut vreodata un spectacol de balet...

PS: daca eu sunt "strain cu sexul", tu esti virgin... multumit?!
Sau, trebuie de acum incolo sa dau raspunsuri in termeni medicali? Ciudat, in majoritatea, am cam avut dreptate.

Nope, nu sunt virgin. Iti impartasesc si un secret cu ocazia asta: eu, spre deosebire de tine, am vazut o pasarica pe viu

Vezi-ti de treaba ta si nu te mai comporta precum o tzatza care vorbeste mult si prost.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Baleri

scris pe 17 apr 2010 21:49 de McLove

//edit

sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

scris pe 17 apr 2010 22:06 de Theodoraa

Tinand cont ca tu esti singurul care ai adus vorba despre viata sexuala, tinand cont ca deviezi ca un balon spart, de la tema acestui topic... oare, care dintre noi, gandeste in acest moment?

In 3 posturi, m-ai impresionat cu :"eu sunt maestru in ale sexului". Ok, si?
Care e ideea? Doresti sa impresionezi o pasare minora pe aici?
Incearca sa lasi acest comportament, pentru ca... nu are rost!

Crezi ca ma intereseaza pe mine, ca ma faci virgin/"nervirgin"/strain?
Atata timp cat eu stau linistit, rad la postul tau plin de frustrare, care e problema cu tine?
Da, am zis dintr-un motiv "dans"... sunt un atotstiutor, eu cred in perfectiune, aceea fiind eu! Sper sa nu te sinucizi...

"Raspunsuri idiote"... ce se intampla moderatorule, ti-a crescut tensiunea? Incepem cu "jignirile"?!
Daca verifici nu stiu ce, cum ai postat tu, cred ca ai realizat ca nu tin cont de insulte, atata timp cat imi bat joc de persoana, civilizat...

Partea cu ejaculatul, nu o sa intelegi niciodata... fie ca tine!

Te las cu viata ta sexuala foarte... complexa! Incearca sa o mai feliciti pe teodora, poate nu s-a saturat.
Eu o sa raman, in spate, cu virginitatea.

Inca ceva valentine, deoarece cred in tine, o sa iti spun... theodorra aia, MINTE!!
Verifica si o sa vezi cui ii iei "apararea".
Bun minte cu ce scop asi minti???? Pe cine sa impresionez? Niste oameni pe care nui cunosc si nu-i voi cunoaste vreodata? Care este scopul si de ce tot te ataci?
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 17 apr 2010 22:09 de McLove

Care este scopul si de ce tot te ataci?

Explica-mi sensul acestor cuvinte...

Ii vad pe toti: "de ce te ataci?".

Ce semnifica asta? Nu incep sa ma iau la bataie, nu sunt SM, nu ma injur singur...
In ce sens ma atac? Macar, daca tot incerci sa ma contrazici, lasa cuvintele de "cartier".

LE: Lasa-ma, te rog!
Tu nu vezi ca incerc sa port o conversatie cu cineva? Posturile mele nu iti sunt adresate tie (exceptand acesta)... cred ca ai fost invatata ca nu e frumos sa intrerupi o conversatie.
Nu trebuie sa postezi de 100 ori, te-am inteles... acum, dispari!

sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

scris pe 17 apr 2010 22:09 de Theodoraa

Tinand cont ca tu esti singurul care ai adus vorba despre viata sexuala, tinand cont ca deviezi ca un balon spart, de la tema acestui topic... oare, care dintre noi, gandeste in acest moment?

Atata timp cat eu stau linistit, rad la postul tau plin de frustrare, care e problema cu tine?
Da, am zis dintr-un motiv "dans"... sunt un atotstiutor, eu cred in perfectiune, aceea fiind eu! Sper sa nu te sinucizi...

"Raspunsuri idiote"... ce se intampla moderatorule, ti-a crescut tensiunea? Incepem cu "jignirile"?!
Daca verifici nu stiu ce, cum ai postat tu, cred ca ai realizat ca nu tin cont de insulte, atata timp cat imi bat joc de persoana, civilizat...

Te las cu viata ta sexuala foarte... complexa! Incearca sa o mai feliciti pe teodora, poate nu s-a saturat.

Inca ceva valentine, deoarece cred in tine, o sa iti spun... theodorra aia, MINTE!!
De ce tot ti mortisi sa te certi cu cineva de pe aici de ce tot .. te afecteaza atat nu ma cunosti nu te cunosc .. cu ce te incalzeste sau raceste.. persoana mea??? ce tot te stresezi atat ce vrei sa ne arati tuturor?
sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

scris pe 17 apr 2010 22:23 de Theodoraa

Ce semnifica asta? Nu incep sa ma iau la bataie, nu sunt SM, nu ma injur singur...
In ce sens ma atac? Macar, daca tot incerci sa ma contrazici, lasa cuvintele de "cartier".
Doamneee cu ce te-am contrazis.. ? Tu nu vezii??? ca numai tu ai cv de zis in contradictoriu??? nu vezii esti orb citeste absolut tot acest topic sa vezii cat de mult te-ai certat cu lumea pe aici si toate astea pentru ce? ca sa ce? sa arati ca ce? Doamneee ... ei epuizat o gramada de cuvinte neoroni sentimente... pentru acest topic termina ...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 17 apr 2010 22:30 de valentine

Esti prea limitat in ale sexului ca sa iti dai seama cand cineva vrea sa faca pe maestrul in ale sexului si cand nici nu ii e gandul la asa ceva. Pe mine ma regasesti in a doua categorie. Nici nu vreau sa ma gandesc ce aveai de spus daca incercam sa fac lucrul asta...
Cat despre minora, odata ce nu mai sunt un virgin frustrat, nu prea ma mai intereseaza segmentul sub 18 ani. Il las celor care inca mai cauta raspunsul la intrebarea pentru care esti potrivit si ti-am specificat-o mai sus

Nu ma intereseaza daca te intereseaza sau nu, doar iti explic diferenta dintre noi 2. E ca si cum eu as fi absolvit stagiul militar, tu inca esti pe bancile scolii generale, asa ca e o diferenta cam mare de experienta. Gen, ciocul mic si joc de glezne.

Cam deviezi din discutie numindu-ma frustrat. Am o vaga impresie ca dintre noi 2, ala care se baga peste tot in lipsa de ocupatie, e cel frustrat. Ghici tu care e ala...

N-ai idee cata lume subscrie la clasarea raspunsurilor tale drept "raspunsuri idioate"...
Si chiar nu vrei sa vezi ce am sa-ti spun daca as vrea sa te jignesc. Te-ai simti ceva mai infim decat esti defapt. Si chiar nu cred ca trebuie sa-ti aduc aminte cine obisnuieste sa insulte lumea pe aici...

Tocmai pentru ca nu o intelegi, nu trebuie sa faci pe atotstiutorul in cazul unei discutii despre!

Absolut tot ce ai incearcat tu sa spui despre mine si sa fi "funny", adica ba ca sunt oracol, ba ca jignesc, ba ca nu stiu ce, defapt era o remarca care ti se potrivea mai bine tie. Viata mea sexuala e privata, deci odata ce o clasifici...complexa, cine face pe oracolul?
Cat despre teodora, cred ca tu esti ceva mai pasionat de ea decat mine. Odata, pentru ca, dupa cum ti-am spus mai sus, nu ma pasioneaza segmentul under-18 si inca odata pentru ca vad ca ai ce ai cu ea...

Minte in legatura cu ce? Eu mi-am prezentat parerea in legatura cu baletul, asta fiind ideea subiectului. Partea a doua ca mi-a sarit in ochi faptul ca e...sufletista.
Si nu, nu ii iau apararea. Doar iti fac tie observatie
sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

scris pe 17 apr 2010 22:43 de Theodoraa

LE: Lasa-ma, te rog!
Tu nu vezi ca incerc sa port o conversatie cu cineva? Posturile mele nu iti sunt adresate tie (exceptand acesta)... cred ca ai fost invatata ca nu e frumos sa intrerupi o conversatie.
Nu trebuie sa postezi de 100 ori, te-am inteles... acum, dispari!
Esti o persoana...foarte frustrata.) Din tot acest topic certa ta stupida ma amuzat grav pe ziua de azi M-am cam plictisit sa citesc comentarii idioate respectiv nelasubiect Iti doresc o seara placuta!
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online