Sex cu fostul?

Pagina 2 din 2
«   1   2

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sex cu fostul?

scris pe 18 apr 2010 02:47 de ExoticDream

buna
ceea ce zici e adevarat dar pare filozofie.in viata reala e divers ...citesc aticole de 14 ani insarcinata ...si eu la 28 caut un barbat matur dar unde poate tata ca in ziua de azi nu se mai cauta o relatie serioasa ..se cauta cu experienta la pat...

Nu ne despart prea multi ani, asa ca am idee cum este lumea de varsta noastra. Nu ai dreptate, nu toti barbatii care au trecut de 28 de ani cauta aventuri cu femei bune la pat, necazul este ca multi dintre "cei buni" sunt luati si incep sa se aseze pe la casele lor, astfel incat multimea din care poti alege cuprinde in majoritate barbati cu calitati putine (unii inca celibatari, altii casatoriti si dornici de variatie) si barbati dezamagiti. Trebuie sa ai un noroc chior ca sa dai peste un dezamagit dispus sa mai incerce o relatie serioasa...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex cu fostul?

scris pe 18 apr 2010 16:45 de baby

Baby, tu inca nu ai invatat sa faci diferenta dintre obiectivitate si subiectivitate.
Daca eu vreau sa ma culc cu fosta si reusesc, n-o consider pe ea c**** . Insa, daca aud ca alta tipa si-o pune cu fostul, am tendinta sa o numesc c**** si alte derivate jignitoare.
Cum m-am luat si de tine odata ca ai spus ca ai avut o aventura cu un amic, sau ceva de genul. Nici eu n-am avut dreptate, nici tu n-ai avut dreptate sa te ataci
Noi, barbatii, mai constient sau inconstient suntem intr-o competitie acerba. Daca auzim ca x-uleasca e "fuck friend"-ul unui tip, ne apucam sa spunem ca e c**** , ca e proasta, ca nu stiu ce. Dar ghici ce? Ne-ar conveni de minune sa fie "fuck friend"-ul nostru. Daca auzim de o tipa care a fost prostita de unul, o numim proasta. Daca noi suntem cei care o prostim, n-o mai consideram proasta ci doar ca "stie ce vrea de la viata"
:

Ai dreptate

Sincer, "c.urva" nu se refera la cele de pe centura...
Nici macar nu e o jignire, spusa cum trebuie.

Dar, sa zicem ca tu stai cu un baiat... il iubesti si el si-o trage cu fosta, ca ii place. E bine ce face?
Sau, la femei, e diferit?

Nu ma refeream sa fie cu mine si sa si-o traga cu alta

Greu ne intelegem noi doi

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

monyforyou

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu fostul?

scris pe 18 apr 2010 19:23 de monyforyou

Nu ne despart prea multi ani, asa ca am idee cum este lumea de varsta noastra. Nu ai dreptate, nu toti barbatii care au trecut de 28 de ani cauta aventuri cu femei bune la pat, necazul este ca multi dintre "cei buni" sunt luati si incep sa se aseze pe la casele lor, astfel incat multimea din care poti alege cuprinde in majoritate barbati cu calitati putine (unii inca celibatari, altii casatoriti si dornici de variatie) si barbati dezamagiti. Trebuie sa ai un noroc chior ca sa dai peste un dezamagit dispus sa mai incerce o relatie serioasa...

EXOTICDREAM ,nu fii dezamagit suntem pe aceeasi barca

MONYFORYOU
sus

Natalya

Senior member
110 mesaje

Re: Sex cu fostul?

scris pe 18 apr 2010 19:43 de Natalya

buna...
deci...anul trecut am umblat 3 luni cu un baiat iar dupa 1 luna si cv am facut sex.. a fost al2 lea si l-am iubit...
apoi...am aflat ca s-a dat la cea mai buna prietena a mea de acum, dar atunci eram doar cunostintze...si m-am despartzit de el.
a tot insistat apoi sa ne impacam dar nu am mai vrut sa am nimic cu el...
dar...a fost plecat o perioada din tara, si de craciun ne-am impacat 2 saptamani
apoi nu am mai vb deloc si acum m-a cautat iar si ne-am intalnit aseara si era sa facem sex, dar nu stiu de ce... nu am vrut... mai ales pt ce mi-a facut in trecut, si nici nu suntem impreuna si nah...
m-as intani cu el, asa cateodata ..recunosc

intrebarea mea este: oare sa fac sex cu el?
inca mi-e drag si eu cred ca decat sa fac cu altul, mai bine cu un fost prieten, nu? dar nici nu vreau sa fiu iar impreuna cu el
ce parere aveti?

pai daca nu vrei sa fi cu el de ce sa mai faci sex?

Nu vei sti niciodata ce inseamna binele pana nu cunosti raul!
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Sex cu fostul?

scris pe 18 apr 2010 20:21 de baby

pai daca nu vrei sa fi cu el de ce sa mai faci sex?

De obicei de placere face lumea

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Natalya

Senior member
110 mesaje

Re: Re: Re: Sex cu fostul?

scris pe 18 apr 2010 20:23 de Natalya

De obicei de placere face lumea

Nu vei sti niciodata ce inseamna binele pana nu cunosti raul!
sus

me_and_you

Guest

Re: Sex cu fostul?

scris pe 18 apr 2010 21:19 de me_and_you

buna...
deci...anul trecut am umblat 3 luni cu un baiat iar dupa 1 luna si cv am facut sex.. a fost al2 lea si l-am iubit...
apoi...am aflat ca s-a dat la cea mai buna prietena a mea de acum, dar atunci eram doar cunostintze...si m-am despartzit de el.
a tot insistat apoi sa ne impacam dar nu am mai vrut sa am nimic cu el...
dar...a fost plecat o perioada din tara, si de craciun ne-am impacat 2 saptamani
apoi nu am mai vb deloc si acum m-a cautat iar si ne-am intalnit aseara si era sa facem sex, dar nu stiu de ce... nu am vrut... mai ales pt ce mi-a facut in trecut, si nici nu suntem impreuna si nah...
m-as intani cu el, asa cateodata ..recunosc

intrebarea mea este: oare sa fac sex cu el?
inca mi-e drag si eu cred ca decat sa fac cu altul, mai bine cu un fost prieten, nu? dar nici nu vreau sa fiu iar impreuna cu el
ce parere aveti?

Dupa ce s-a dat la prietena ta)sau cunostinta ce era)in timp ce era cu tine tu te mai intrebi daca sa faci sex cu el sau nu?mi se pare jignitor pana la D-zeu si inapoi ceea ce a facut,nu ar mai merita nici un salut,dar mai sex.Ai doar 17 ani,nu-ti bate joc de tine in halul asta.Nu crezi ca meriti mai mult decat sa-i satisfaci poftele unui..nici macar nu stiu cum sa-i zic ca barbat e prea mult pt el...
sus

o parere

Guest

Re: Re: Sex cu fostul?

scris pe 19 apr 2010 21:52 de o parere

Voi nu intelegeti ce vrea fata? nu mai vrea sa fie implicata intr-o relatie cu fostul, dar in schimb ar vrea sa se mai intalneasca din cand in cand doar pt sex si nimic mai mult (eu zic ca e ceva normal... atat timp cat nu si'a gasit pe altul) deci, concluzia mea... are gandire de baiat :P
sus

yony

Expert member
614 mesaje

scris pe 20 apr 2010 17:51 de yony

Voi nu intelegeti ce vrea fata? nu mai vrea sa fie implicata intr-o relatie cu fostul, dar in schimb ar vrea sa se mai intalneasca din cand in cand doar pt sex si nimic mai mult (eu zic ca e ceva normal... atat timp cat nu si'a gasit pe altul) deci, concluzia mea... are gandire de baiat :P
ai dreptate :P

are gandire de baiat..
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 21 apr 2010 00:07 de ExoticDream

Mda, aventura de o noapte, sex cu un amic/coleg, sex cu un "fost".... placeri nevinovate pe ale vietii valuri.... Ce rost are sa ne complicam existenta cu sentimente, relatii serioase, obligatii? Nu-i mai simplu sa ne satisfacem placerea cu cine se nimereste? Daca tot ne arde de sex, azi putem agata un tip intr-un bar, maine ii facem ochi dulci colegului de clasa/birou, poimaine vizitam un "fost", sa depanam amintiri (fierbinti).... Cool!

P.S. Funny: emoticonurile astea de deasupra... stiti ce "cod" au? : x : x : x!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

monyforyou

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex cu fostul?

scris pe 23 apr 2010 22:58 de monyforyou

se cere un sfat si in schimb mii de criticii ...felicitarii! nu cumva vreti si diplome de criticii?

MONYFORYOU
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu fostul?

scris pe 24 apr 2010 02:17 de ExoticDream

se cere un sfat si in schimb mii de criticii ...felicitarii! nu cumva vreti si diplome de criticii?

Nu, multumim, fara diplome (aici). Poate ti se pare normal, insa cand vezi cu cata usurinta se fac si se desfac "relatii" la varste foarte fragede, cand cei mai multi adolescenti au numai sex in "cap", parca nu mai ai chef sa ii sfatuiesti si tu sa se arunce orbeste sa-si satisfaca placerile oriunde, oricum si cu oricine. Si inca ceva: fiecare are dreptul la opinia lui (tu poti sa-i lauzi apetitul pentru aventura, dar la fel de bine eu pot sa fiu impotriva ideii ca o fata sa faca "sex for fun" cu un tip care a lasat-o balta candva). Ne spunem toti parerea si ea decide cum isi pastoreste viata.

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu fostul?

scris pe 24 apr 2010 11:17 de McLove

Mai traieste, sa vezi ca atunci cand esti criticat, mergi pe drum drept, decat atunci cand esti felicitat, si cazi in sant.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

gica

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu fos

scris pe 25 apr 2010 04:08 de gica

Mnu... nu e vorba de asta.Nu mai sunt cu el si nu `l-as mai recuceri ,chiar de el e inca indragostit de mine!
Omul se schimba, si daca tot se schimba si nu o face in bine , mai bine nu o mai face!
Sexul ramane, poate, la fel, dar persoana cu care`l faci...

amalia...fosta prietena a mea a facut treaba asta...si a trecut 6 luni si regreta
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu

scris pe 28 apr 2010 17:55 de suchi

amalia stai in banca ta,cum fete sunt destule,si baieti sunt,stiu cam care ar fi senzatiile tale,tiau starnit nijte amintiri din trecut,da cum vin ele asa si trec,si mai degraba iti gasesti un prieten sa te culci cu el,decat sa o faci cu unu dekt doar asa de dragul de a o face,si cum e la noi la romani, VORBA SE DUCE,si iesi tu in pierdere

tot noi,dragi tovarasi
sus

Flory

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: se

scris pe 6 iun 2010 02:14 de Flory

Gen am 20 de ani...acum 2 luni am fost dezvirginata...o relatie ok de 5 luni...s'a sfarsit...dupa despartire ramasesem amici ..am facut si sex...si crede'ma ca mult mai ''ahhh'' si ''ohhh''' si pasional mi s'a parut...ulterior au existat niste neintelegeri care ne'au facut sa nu mai vb deloc) soarta) DA,FA'O CU EL DOAR DACA NU MAI SIMTI NIMIC,NU MAI SUNT SENTIMENTE! daca exista inca...stai deoparte,iti faci rau de una singura...un fost te stie,stiti ce va place si ce nu...sunteti deschisi etc....e si la indemana...decat altul..mai bn fostul..dar atentie! sa nu mai simti u cv ptr el..
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 6 iun 2010 04:17 de ExoticDream

Gen am 20 de ani...acum 2 luni am fost dezvirginata...o relatie ok de 5 luni...s'a sfarsit...dupa despartire ramasesem amici ..am facut si sex...si crede'ma ca mult mai ''ahhh'' si ''ohhh''' si pasional mi s'a parut...ulterior au existat niste neintelegeri care ne'au facut sa nu mai vb deloc) soarta) DA,FA'O CU EL DOAR DACA NU MAI SIMTI NIMIC,NU MAI SUNT SENTIMENTE! daca exista inca...stai deoparte,iti faci rau de una singura...un fost te stie,stiti ce va place si ce nu...sunteti deschisi etc....e si la indemana...decat altul..mai bn fostul..dar atentie! sa nu mai simti u cv ptr el..

Pentru cei care fac asta probabil sexul este un fel de distractie ca oricare alta, nu-i asa? In loc sa iesi cu rolele sau la film, tragi un sex cu fostul, nu? Interesant.... Sunt curioasa cum decurge preludiul ala fara sentimente.... "Hai sa incepem ca la 7 ma intalnesc cu amicii la o bere." "OK, dezbraca-te." "Ce tehnica abordam astazi?" "Doggy style, pe covor, nu am apucat sa infat patul." "Bine, incepe sa te atingi pana cand dau jos blugii, ca sa salvam timp." Bla bla bla.... "Esti gata?" "Da. Tu?" "Si eu. Hai ca n-am fost in contratimp. Data viitoare la tine sau la mine?"

Foaaaarte poetic!

sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 6 iun 2010 07:37 de Danny_DaBoss

Gen am 20 de ani.. DA,FA'O CU EL DOAR DACA NU MAI SIMTI NIMIC,NU MAI SUNT SENTIMENTE!

ce sfat patetic de la un copil prost.. tu stii macar despre vorbesti sau vorbesti doar ca sa te afli in treaba ?
Zi-mi si mie aventuriera lu peste, ce "sex" e ala cu o persoana care nu ai nici un feeling si nici un sentiment ? Aventura ? Intr-o aventura nu sunt sentimente iar sexul este...mecanic. Doar asa de dragul de a f.ute. Unde e senzualitatea, daruirea, placerea si extazul cu o persoana care "nu mai simti nimic" ? Doar de dragul de a f.ute nu ?

Sexul cu un fost ramane intotdeauna cea mai mare amagire si prostie din partea unei fete.
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 6 iun 2010 07:41 de compot

Pentru cei care fac asta probabil sexul este un fel de distractie ca oricare alta, nu-i asa? In loc sa iesi cu rolele sau la film, tragi un sex cu fostul, nu? Interesant.... Sunt curioasa cum decurge preludiul ala fara sentimente.... "Hai sa incepem ca la 7 ma intalnesc cu amicii la o bere." "OK, dezbraca-te." "Ce tehnica abordam astazi?" "Doggy style, pe covor, nu am apucat sa infat patul." "Bine, incepe sa te atingi pana cand dau jos blugii, ca sa salvam timp." Bla bla bla.... "Esti gata?" "Da. Tu?" "Si eu. Hai ca n-am fost in contratimp. Data viitoare la tine sau la mine?"

Foaaaarte poetic!

Te-ai gandit vreodata sa scrii o carte ?

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

eu-gen

Guest

scris pe 6 iun 2010 19:50 de eu-gen

Gen am 20 de ani

cu asta am incheiat. gen
sus

sgc

Guest

scris pe 6 iun 2010 20:51 de sgc

sus

sgc

Guest

scris pe 6 iun 2010 20:55 de sgc

cu asta am incheiat. gen
scuze. stiu ca nu-i frumos, dar pe mine m-ar irita la culme daca m-ar compatimi careva intro situatie similara asa ca-mi permit sa mai si rad
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online