Disperata...

Pagina 3 din 3
«   1   2   3

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 21 apr 2010 09:21 de SORIN28

2 zile nu am vb cu el..astazi m-a sunat..m-a intrebat ce mai fac..cred ca este un semn bun si ca vrea sa ne impacam dar are orgoliu si nu are curaj sa-mi spuna...

Prost gandit. E aproape normal sa te sune, inca mai tine la tine dar asta nu inseamna ca te si vrea inapoi.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

alycia

Junior member
24 mesaje

scris pe 21 apr 2010 17:40 de alycia

Ce noutati ai?

ne-am intalnit,si am mers la un bar..am stat in jur de 2 ore..am vorbit si am vorbit...am povestit de la inceputul relatiei si pana acum..am ras de momentele comice care le-am petrecut..ne-am simtit bine..mi-a spus ca a vorbit cu fratiso,ca i-a dat o lectie,si ca apoi i-a explicat el mai multe..nu a vrut sa-mi spuna ce i-a explicat..dar sunt curioasa sa vad ce explicatie i-a dat cumnatu..mi-a spus ca vrea sa ma intorc acasa...dar dupa ce ma mai lasa sa sufar dupa el un timp...nu stiu ce sa zic...

Traiesc k sa iubesc !
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 22 apr 2010 07:46 de SORIN28

ne-am intalnit,si am mers la un bar..am stat in jur de 2 ore..am vorbit si am vorbit...am povestit de la inceputul relatiei si pana acum..am ras de momentele comice care le-am petrecut..ne-am simtit bine..mi-a spus ca a vorbit cu fratiso,ca i-a dat o lectie,si ca apoi i-a explicat el mai multe..nu a vrut sa-mi spuna ce i-a explicat..dar sunt curioasa sa vad ce explicatie i-a dat cumnatu..mi-a spus ca vrea sa ma intorc acasa...dar dupa ce ma mai lasa sa sufar dupa el un timp...nu stiu ce sa zic...

Lasa-ma...te intalnesti cu el si vorbesti 2 ore despre amintiri?
Aveai altceva mult mai bun de vorbit.
...si cand incepusem si eu sa ma gandesc: "poate chiar e adevarat".

Radio Greu de difuzat

sus

alycia

Junior member
24 mesaje

scris pe 22 apr 2010 12:44 de alycia

el a vrut sa vorbim despre asta..nu imi pasa daca credeti sau nu,eu sunt fericita,ca s-a rezolvat...cu ajutorul lui Dumnezeu am rezolvat-o pentru ca numai EL a vazut kat am suferit si cat am regretat

Traiesc k sa iubesc !
sus

alycia

Junior member
24 mesaje

scris pe 22 apr 2010 12:44 de alycia

el a vrut sa vorbim despre asta..nu imi pasa daca credeti sau nu,eu sunt fericita,ca s-a rezolvat...cu ajutorul lui Dumnezeu am rezolvat-o pentru ca numai EL a vazut kat am suferit si cat am regretat

Traiesc k sa iubesc !
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 22 apr 2010 13:35 de SORIN28

Iarta-mi onestitatea dar...esti mai proasta ca noaptea.
S-a rezolvat...ce? Nu s-a rezolvat nimic, pur si simplu a vorbit cu tine, atat si nimic mai mult.
Cat ai suferit si cat ai regretat? Cat de prosata tre' sa fii sa crezi ca te va ierta pentru asa ceva? Nu-l baga pe Dumnezeu in prostiile tale ca daca aveai neuroni(care sa si gandeasca) si constiinta, nu ajungeai la El si nici la ceea ce "ai facut".

Inca o data mi-ai demonstrat ca tot ce scrii nu este altceva decat o caterinca ieftina.

P.S. - Stii, cineva mi-a spus ca mereu am dreptate cand e vorba despre o relatie, despre o "chestie" care tine de un cuplu. Ar fi prea mare dezamagirea (mea) ca exact cu prostiile tale sa ma insel.

Radio Greu de difuzat

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 22 apr 2010 14:00 de Pasaroi_Cuminte

el a vrut sa vorbim despre asta..nu imi pasa daca credeti sau nu,eu sunt fericita,ca s-a rezolvat..

Trebuie sa fii naiva ca sa crezi asa ceva. Se vede de la km distanta ca tu nu cunosti psihicul masculin si nici cum ar reactiona un barbat care iubeste o femeie si a fost inselat.

Sunt doua mari psihologii masculine ale barbatului inselat:

1.Barbatul inselat termina cu tine orice relatie, iti spune in fata ce are pe sulfet si isi orienteaza viata in alta directie ( de fapt in orice directie unde sa nu te mai vada, sa nu-ti mai auda glasul, sa nu-ti mai simta respiratia sau prezenta.)

2.Barbatul inselat se supara in prima faza,dar isi pastreaza calmul/autocontrolul (datorita orgoliului masculin foarte mare) dupa care incepe sa-si construiasca planul de atac, prin care sa-ti dovedeasca, ca fata de alte femei, esti mai nimic ,ca depinzi de el(intr-o forma sau alta) si se poate debarasa de tine in orice clipa.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Disperata...

scris pe 22 apr 2010 14:05 de Machiavelli

buna..sunt impreuna cu un baiat de 3 ani..de 1 an locuim impreuna in apartamentul lui ( sta singur,parintii au casa la tara)..deja ne gandim la casatorie si alte chestii..treaba e ca,acum o luna,a fost o petrecere de ziua fratelui sau..am fost si noi invitati,desigur,(el este casatorit de 2 ani,are si un copil de 1 an)..eu de obicei nu prea le am cu bautura,dar la insistentele lui,am luat cateva pahare...cateva..de la 10 in sus ...nu prea mai stiam nimic de mine,parca o luasem razna,dar ma simteam bine intr-un fel...m-am dus in camera,sa ma intind putin(mi se facuse cam rau)..si aici,e aici...cumnatul meu a venit la mine,si...a inceput sa ma sarute..cum eu eram dusa,nu protestam nimic..s-a terminat facand dragoste.. ...a2a zi,m-am trezit in acelasi pat,dar cu iubitul meu langa mine..nu stiam de ce am facut ce am facut,si mi-era teama sa nu fi aflat ceva..nu stia nimic..de atunci imi evit cumnatul,si imi pare f rau de ce am facut,si in fiecare zi stau cu o teama ciudata in mine..as vrea sa-i spun iubitului meu tot,sa nu mai ma simt asa,dar mi-e frik ca o sa ne despartim,si ca se va certa cu fratele din cauza mea...ce sa fac? sunt disperata..cateodata nu ma mai suport cad stiu ce am facut

trebuie NEAPARAT sa ii spui...daca te iubeste v-a trece peste asta (bineinteles nu usor) si va aprecia corectitudinea ta ...nu vei suporta sa il ai pe constiinta...poate si el o fii facut in noaptea aia cu altcineva...cine stie ... asa ca da-ti drumul la gura pana nu e prea tarziu

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Disperata...

scris pe 22 apr 2010 14:19 de Pasaroi_Cuminte

.daca te iubeste v-a trece peste asta

Ehehe ,depinde daca dragostea e din inima sau se termina in varful penisului....

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Disperata...

scris pe 22 apr 2010 14:48 de Machiavelli

Ehehe ,depinde daca dragostea e din inima sau se termina in varful penisului....

exaCT

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Disperata...

scris pe 22 apr 2010 14:58 de Pasaroi_Cuminte

exaCT

Exact.Cei care au iubit din inima, se recupereaza greu, pentru ca inima se reface in perioade lungi de timp.

Nu exista solutie magica peste noapte, pt cei care au iubit/iubesc din inima.

Perdioada de refacere, este (cel putin pt mine) direct proportionala cu timpul petrecut in cuplu.

Nu merge, "azi sunt suparat ca m-ai inselat, maine imi trece.N-am nici pe naiba."

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Disperata...

scris pe 22 apr 2010 15:00 de McLove

A postat Sorin ca e caterinca, apoi alycia ca totul a revenit la normal, e fericita etc.
Sorine, postul tau a facut minuni!

El va ramane frate cu cel cu care te-ai culcat si in cel mai bun caz, cunostinta cu tine. (aici, cum am zis, cel mai bun caz)

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Disperata...

scris pe 22 apr 2010 21:25 de SORIN28

A postat Sorin ca e caterinca, apoi alycia ca totul a revenit la normal, e fericita etc.
Sorine, postul tau a facut minuni!

El va ramane frate cu cel cu care te-ai culcat si in cel mai bun caz, cunostinta cu tine. (aici, cum am zis, cel mai bun caz)

Eu privesc pseudo-"problema" din punctul meu de vedere...adica: Cat de tampit tre' sa fii ca sa afli ca esti inselat cu fratele tau si tu sa vorbesti despre "Amintiri din copilarie". Ce naiba, doar nu suntem retardati ca sa nu vedem ca este o panaram, probabil un virgin, probabil un rahat cu 1 neuron si cu o clasa mai mult ca trenul.

Radio Greu de difuzat

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperata...

scris pe 22 apr 2010 23:01 de Psyche

Eu privesc pseudo-"problema" din punctul meu de vedere...adica: Cat de tampit tre' sa fii ca sa afli ca esti inselat cu fratele tau si tu sa vorbesti despre "Amintiri din copilarie". Ce naiba, doar nu suntem retardati ca sa nu vedem ca este o panaram, probabil un virgin, probabil un rahat cu 1 neuron si cu o clasa mai mult ca trenul.

de ce nu le gasesti alta eticheta?
in viziunea ta,tot ce nu se potriveste e scris de cate un virgin esuat.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperata...

scris pe 23 apr 2010 11:23 de SORIN28

de ce nu le gasesti alta eticheta?

De ce m-as obosi?

in viziunea ta,tot ce nu se potriveste e scris de cate un virgin esuat.

Nu, mai sunt si retardatii, idiotii si cei care vor sa para "jmecheri"

Radio Greu de difuzat

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperata...

scris pe 24 apr 2010 02:35 de ExoticDream

Sa revenim la subiect, OK? Cu calm, daca se poate.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 3 din 3
«   1   2   3

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online