Sex oral neprotejat

Pagina 2 din 2
«   1   2

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral neprotejat

scris pe 21 apr 2010 01:31 de ursaru

asta la inceput ,pana devine si fata mai profesionista si stapanesti mai bine autocontrolul ... repet:e doar o parere ...

da,dar poate baiatul stie sa se controleze si nu vrea cu prezervativ ,care diminueaza placerea.

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral neprotejat

scris pe 21 apr 2010 01:37 de Machiavelli

da,dar poate baiatul stie sa se controleze si nu vrea cu prezervativ ,care diminueaza placerea.

asta daca nu este un el ce s-a dus pe la vreo "dama de companie" si ii este teama sa nu se trezeasca cu vreun plod acasa

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral neproteja

scris pe 21 apr 2010 02:26 de ursaru

asta daca nu este un el ce s-a dus pe la vreo "dama de companie" si ii este teama sa nu se trezeasca cu vreun plod acasa

hello..o fata nu ramane insarcinata de la sex oral

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral nepro

scris pe 22 apr 2010 18:35 de cherry_dream

frate, daca faci sex oral cu prezervativul ... nu mai simti nimic. ce sens mai are? e degeaba.

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral n

scris pe 22 apr 2010 18:36 de McLove

frate, daca faci sex oral cu prezervativul ... nu mai simti nimic. ce sens mai are? e degeaba.

Intrebarea e: de ce faci sex oral cu prezervativ?
Raspuns: sa nu nasti masele!

Cine a zis asta?

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral neproteja

scris pe 22 apr 2010 18:36 de cherry_dream

de unde? de la sexul oral? nu stiam ca poti ramane insarcinata asa!

sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral n

scris pe 22 apr 2010 18:38 de Machiavelli

ok charry...ai dreptate...imi retrag cuvintele... ...facetzi oral si inghititi la slo pana nu mai puteti

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex or

scris pe 22 apr 2010 18:38 de cherry_dream

Intrebarea e: de ce faci sex oral cu prezervativ?
Adica, unde s-a mai zis asta?

zicea baiatu' mai sus ca trebuia sa faca nu stiu cine sex oral cu prezervativ, daca era prima data

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 22 apr 2010 18:39 de McLove

ok charry...ai dreptate...imi retrag cuvintele... ...facetzi oral si inghititi la slo pana nu mai puteti

Mda, credeam ca ai ceva in cap...

Explica-mi procedeul oralului cu prezervativ.
"Se pune prezervativul, se deschide gura, se rontaie capul acestuia, se freaca cu limba, se uda la baza, si se utilizeaza la micul dejun."

sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 22 apr 2010 18:39 de cherry_dream

daca faci fara prezervativ, nu inseamna neaparat ca trebuie sa si inghiti.. inghiti doar daca vrei.

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se

scris pe 22 apr 2010 18:42 de ursaru

daca faci fara prezervativ, nu inseamna neaparat ca trebuie sa si inghiti.. inghiti doar daca vrei.

si nu inseamna neaparat ca baiatul sa se termine la fata in gura

sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 22 apr 2010 18:47 de cherry_dream

si nu inseamna neaparat ca baiatul sa se termine la fata in gura

exact.

sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se

scris pe 23 apr 2010 01:27 de Machiavelli

nu inseamna ca inghiti doar dak baiatul nu poate sa se controleze...mie dak una mi-ar fi facut oral fara protex si imi dadeam drumul in gura ei o faceam numai in bataie de joc...omul vrea sa zica ceva si prostimea intelege tot ce vrea ea...luati fetelor slo in gat pana vii se apleaca ...hai oamenilor fiti seriosi nu sunt contra voastra pt ca si in timpul actului sexual fara protex e mult mai bine dar apoi la mecla...credeti ce vreti...fata asta care s-a vaitat mai sus (dupa voi) si-a luat-o in freza...punct si de la capat

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 23 apr 2010 04:11 de ursaru

nu inseamna ca inghiti doar dak baiatul nu poate sa se controleze...mie dak una mi-ar fi facut oral fara protex si imi dadeam drumul in gura ei o faceam numai in bataie de joc...omul vrea sa zica ceva si prostimea intelege tot ce vrea ea...luati fetelor slo in gat pana vii se apleaca ...hai oamenilor fiti seriosi nu sunt contra voastra pt ca si in timpul actului sexual fara protex e mult mai bine dar apoi la mecla...credeti ce vreti...fata asta care s-a vaitat mai sus (dupa voi) si-a luat-o in freza...punct si de la capat

pfff...n-ai inteles nimic din ce s-a discutat mai sus.sexul oral cu prezervativ e aiurea,sexul oral nu trebuia neaparat sa fie cu finalizare in gura fetei si mai ales...nu e pt oricine

sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 23 apr 2010 14:42 de cherry_dream

pfff...n-ai inteles nimic din ce s-a discutat mai sus.sexul oral cu prezervativ e aiurea,sexul oral nu trebuia neaparat sa fie cu finalizare in gura fetei si mai ales...nu e pt oricine

exact.

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 23 apr 2010 16:23 de McLove

Daca prezervativele sunt cu arome, asta nu inseamna ca trebuie sa pui o fata sa iti faca oral "protejat".
In fine, oamenii incearca sa se protejeze, chiar daca exagereaza.

sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 23 apr 2010 16:27 de ThT

Ce rost mai are sexul oral daca e cu prezervativ?

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 23 apr 2010 17:09 de ursaru

in curand o sa se practice handjob cu manusi

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 apr 2010 18:08 de valentine

Nu stiu ce vi se pare asa anormal. Multe dame de companie practica sexul oral doar cu prezervativ si a fost chiar si aici pe site un articol legat de subiectul asta (exista boli care se pot lua prin sex oral neprotejat).
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 25 apr 2010 20:14 de Machiavelli

Nu stiu ce vi se pare asa anormal. Multe dame de companie practica sexul oral doar cu prezervativ si a fost chiar si aici pe site un articol legat de subiectul asta (exista boli care se pot lua prin sex oral neprotejat).

Asta incercam sa zic si eu dar tu ai fost mai explicit in mai putine cuvinte...nu spune nimeni ca sexul protejat ofera senzatiile celui neprotejat...dar cred ca fata care a deschis subiectul nu era o dama de companie si nici o experta in ale oralului...si eu sunt adeptul sexului oral neprotejat...

sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online