Casatorie dupa despartire

Pagina 1 din 1
1

kiti

Guest

Casatorie dupa despartire

scris pe 18 dec 2008 17:22 de kiti

Sunt intr-o dilema.Acum 5 luni m-am maritat cu un baiat pe care il cunoscusem cu 2 luni inainte.Am fost cu cineva inaintea lui cu care am stat 5 ani,si ne-am despartit acum 9 luni,il iubeam enorm dar totul pentru fostul am insemant cum zicea el o proasta care l-a intretinut,eu fiind dintr-o familie instarita..Pe sotul meu l-am cunoscut pe hi5 cu toate ca stateam in acelasi oras,ne stiam din vedere,el e mai mare ca mine cu 5 ani,el avand 29 de ani,eu 24 de ani,am facut schimb de id-uri de mess,am vb.cateva zile pe mess si dupaia am facut schimb de numere de telefon si am hotarat sa ne vedem la un suc.Dupa 2 saptamani m-a cerut de nevasta si am facut nunta dupa o luna si ceva.Am fost sinceri de la inceput,el mi-a zis ca vrea un copil,maicasa fiind bolnava de cancer,taicasu a murit acum ceva timp,lasandu-i lui toate afacerile.Mi-a spus ca ii place de mine si ca nu ne vom despartii niciodata,nu o sa imi lipseasca nimic mie sau copilulu,am 2 luni de sarcina acum.Imi face toate poftele,de revelion mergem in Anglia,imi ia tot ce vreau,dar mi-a spus ca ii place viata,ne vedem dimineata si seara,sau uneori a doua zi,fiind ocupat cu firmele,mi-a mai zis ca nu e fidel,ca nu o sa mai dureze mult,azi cu una,maine cu alta,dar tot la mine revine.Tin la el,sper sa reusesc sa il iubesc in viitor.Azi am fost prin oras cu o prietena la cumparaturi,si eu stiam ca e la birou,ca cu 20 de minute inainte am vb cu el la telefon,il vad cu o tipa ca iese dintr-un bar si pleaca cu masina.El nu m-a vazut,m-am gandit sa ii zic deseara.Ce ma doare e ca imaginea fostului imi apare tot timpul in minte,ne mai intalnim intamplator pe strada dar nu ne salutam,am fost colegi de gradinita,scoala,liceu,facultate.Ma doare cand ma gandesc ca el si-a batut joc de mine.Am de toate si nu imi lipseste nimic,multe ar vrea sa fie in locul meu dar sincer nu e ceea ce imi doream eu,degeaba ai de toate daca nu e iubire si fericire
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: viata asta

scris pe 18 dec 2008 17:29 de baby

si de ce te-ai maritat si mai faci si bebe cu el?
acum pe bune.....poate sa iti ofere si toti banii din lume...da cand il vezi cu alta parca ti se pune un nod in gat.

adica tu ce esti pt el?
Doar ambalajul care acopera copilul 9 luni?

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

kiti

Guest

Re: Re: viata asta

scris pe 18 dec 2008 17:35 de kiti

m-am maritat ca sa il uit pe fostul,,de proasta m-am amritat,acm l-am sunt pe sotul meu si i-am zis ca vreau sa stam de vorba serios deseara si sa vina mai devreme,o sa-i zic k l-am vazut,daca tot ma inseala sa aiba bunul simt sa nu se faca vazut
sus

Ina

Guest

Re: Re: Re: viata asta

scris pe 18 dec 2008 19:56 de Ina

Si eu m-am despartit de logodnicul meu dupa 5 ani de stat impreuna,numai ca eu nu m-am maritat si nici nu am de gand,o sa iti fie greu si crezi k e o solutie k te-ai maritat ca sa il uiti pe fostu,si mai ales cu unu care te inseala?nu sunt aici sa te judec,numai ca sincer o sa iti fie greu,eu dupa 4 luni inca ma gandesc la fostu,si am o luna de cand sunt cu un baiat cu care ies,dar gandul imi zboara la fostu,dar sincer m-am gandit la toate lucrurile care nu o mers cu fostu si asa trec peste,mai ales ca actualu ma face fericita si am inceput sa imi dau seama ce am pierdut si incep sa cunosc lucruri noi alaturi de actualu
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Re: Re: viata asta

scris pe 18 dec 2008 21:24 de vladbodan

deci el ti-a spus din start ca nu e fidel iar tu ai acceptat ... pai tu esti singura vinovata , nu da vina pe el , tu ai acceptat situatia asta , nu inteleg de ce te obosesti sa vorbesti cu el acuma fa si tu ca el si vezi daca ii convine si gata , ce ti se pare asa mare lucru dar incearca sa pari vazuta

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

kiti

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: viata asta

scris pe 18 dec 2008 21:34 de kiti

nu sunt genul care sa insel,si astept si un bebe,hai k mai ies la un suc cu prieteni prietene,am stat de vorba cu el si imi zice k cu tipa aia nu ar nimik,era actuala prietena a lu varusu,i-am zis ca nu il cred si l-a sunat pe varusu sa vina pana la noi cu prietenasa,or fost,am vazut ca nu m-a mintit.mi-a zis ca dak ma inseala nu ar fi in stare sa se afiseze,mai ales sa ma umileasca si mi-a promis ca va incerca sa se schimbe
sus

vera_mary88

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: viata asta

scris pe 19 dec 2008 09:54 de vera_mary88

nu sunt genul care sa insel,si astept si un bebe,hai k mai ies la un suc cu prieteni prietene,am stat de vorba cu el si imi zice k cu tipa aia nu ar nimik,era actuala prietena a lu varusu,i-am zis ca nu il cred si l-a sunat pe varusu sa vina pana la noi cu prietenasa,or fost,am vazut ca nu m-a mintit.mi-a zis ca dak ma inseala nu ar fi in stare sa se afiseze,mai ales sa ma umileasca si mi-a promis ca va incerca sa se schimbe

parerea mea e ca din moment ce tu inca nu il iubesti nu cred ca te afecteaza foarte tare ca te inseala...e doar copilasul care e la mijloc...sincer iti doresc numai fericire desi nu stiu cum o sa poti fi fericita alaturi de un barbat care iti ofera de toate din punct de vedere material insa tu nu il iubesti....

"Ne-am nascut liberi dar peste tot suntem in lanturi"
sus

Maslina

Guest

Re: Casatorie dupa despartire

scris pe 27 dec 2008 19:50 de Maslina

Sotul tau a fost ''brutal'' de onest cu tine.
Draga mea, barbatii nu sunt fideli, pentru ca asta este natura umana. Ei pot face sex cu alte femei, le adulmeca, le admira, le ating cu pasiune, dar nu se indragostesc de ele. Vor fi doar ''pastilutele de vitamine'', reconfirmarile multiple de care ei au nevoie (virilitate,satisfacerea femeilor etc).
Barbatul isi iubeste, isi respecta sotia, ba chiar ii stie in oaresce masura de frica. Se va intoarce mereu acasa la tine, caci cu tine se sfatuieste si cu tine isi cladeste viitorul.
In loc sa-ti urmaresti sotul si sa-ti consumi energia in gelozii inutile, concentreaza-te pe linistea ta sufleteasca, pe copilul asteptat si nu te neglija niciodata ca femeie. Daca esti bine cu tine insati, daca te placi mult si esti relaxata, nu vei mai fi geloasa.
Multa bafta!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Casatorie dupa despartire

scris pe 27 dec 2008 23:00 de ExoticDream

Sotul tau a fost ''brutal'' de onest cu tine.
Draga mea, barbatii nu sunt fideli, pentru ca asta este natura umana. Ei pot face sex cu alte femei, le adulmeca, le admira, le ating cu pasiune, dar nu se indragostesc de ele. Vor fi doar ''pastilutele de vitamine'', reconfirmarile multiple de care ei au nevoie (virilitate,satisfacerea femeilor etc).
Barbatul isi iubeste, isi respecta sotia, ba chiar ii stie in oaresce masura de frica. Se va intoarce mereu acasa la tine, caci cu tine se sfatuieste si cu tine isi cladeste viitorul.
In loc sa-ti urmaresti sotul si sa-ti consumi energia in gelozii inutile, concentreaza-te pe linistea ta sufleteasca, pe copilul asteptat si nu te neglija niciodata ca femeie. Daca esti bine cu tine insati, daca te placi mult si esti relaxata, nu vei mai fi geloasa.
Multa bafta!

Dupa parerea mea, nu toti barbatii sunt infideli, chiar daca mama natura cica are o mare parte din vina in chestia asta. Daca barbatul isi iubeste si respecta sotia, nu face sex cu altele, chiar fara a se indragosti de ele. Nu stiu ce definitie a iubirii folosesti tu in care sa incapa infidelitatea, eu cred ca nu exista asa ceva. A accepta faptul ca sotul tau are nevoie de acele "pastilute energizante", in timp ce tu esti sotia ideala, care merge la lucru, se ocupa de gospodarie, creste copii, mi se pare un fel de stergere a personalitatii femeii, o aruncare a ei in zona sclaviei... In plus, tot tu, femeia, trebuie sa te ingrijesti sa-i pari lui frumoasa, cand, de fapt, el nu se multumeste oricum doar cu tine!

Eu una nu m-as fi grabit sa ma casatoresc cu un barbat cunoscut atat de putin si care imi mai si spune ca este infidel! Acum depinde ce urmaresti, ca femeie: o situatie materiala si sociala foarte buna sau un suflet langa care sa te simti implinita ca fiinta umana. In situatia de fata, daca nu ar fi existat copilul, as fi recomandat divort fara discutii.... si, daca stau sa ma gandesc bine, nu cred ca a avea un copil poate schimba felul de a fi al barbatului cu pricina: sotia va fi si mai ocupata, iar el va avea si mai multa libertate de a-si lua "vitaminele".

Degeaba ne mangaiem cu iluzia ca oamenii se schimba: asta se intampla extrem de rar, iar sotul ei nu pare sa fie nici macar indragostit.... interesul lui a fost sa-si gasesca o nevasta ascultatoare si capabila de procreere, nimic mai mult. Trist!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

scris pe 30 dec 2008 01:37 de angela

Sunt intr-o dilema.Acum 5 luni m-am maritat cu un baiat pe care il cunoscusem cu 2 luni inainte.Am fost cu cineva inaintea lui cu care am stat 5 ani,si ne-am despartit acum 9 luni,il iubeam enorm dar totul pentru fostul am insemant cum zicea el o proasta care l-a intretinut,eu fiind dintr-o familie instarita..Pe sotul meu l-am cunoscut pe hi5 cu toate ca stateam in acelasi oras,ne stiam din vedere,el e mai mare ca mine cu 5 ani,el avand 29 de ani,eu 24 de ani,am facut schimb de id-uri de mess,am vb.cateva zile pe mess si dupaia am facut schimb de numere de telefon si am hotarat sa ne vedem la un suc.Dupa 2 saptamani m-a cerut de nevasta si am facut nunta dupa o luna si ceva.Am fost sinceri de la inceput,el mi-a zis ca vrea un copil,maicasa fiind bolnava de cancer,taicasu a murit acum ceva timp,lasandu-i lui toate afacerile.Mi-a spus ca ii place de mine si ca nu ne vom despartii niciodata,nu o sa imi lipseasca nimic mie sau copilulu,am 2 luni de sarcina acum.Imi face toate poftele,de revelion mergem in Anglia,imi ia tot ce vreau,dar mi-a spus ca ii place viata,ne vedem dimineata si seara,sau uneori a doua zi,fiind ocupat cu firmele,mi-a mai zis ca nu e fidel,ca nu o sa mai dureze mult,azi cu una,maine cu alta,dar tot la mine revine.Tin la el,sper sa reusesc sa il iubesc in viitor.Azi am fost prin oras cu o prietena la cumparaturi,si eu stiam ca e la birou,ca cu 20 de minute inainte am vb cu el la telefon,il vad cu o tipa ca iese dintr-un bar si pleaca cu masina.El nu m-a vazut,m-am gandit sa ii zic deseara.Ce ma doare e ca imaginea fostului imi apare tot timpul in minte,ne mai intalnim intamplator pe strada dar nu ne salutam,am fost colegi de gradinita,scoala,liceu,facultate.Ma doare cand ma gandesc ca el si-a batut joc de mine.Am de toate si nu imi lipseste nimic,multe ar vrea sa fie in locul meu dar sincer nu e ceea ce imi doream eu,degeaba ai de toate daca nu e iubire si fericire

Mda, e ceva genetic ca barbatii sa insele. Al tau insa a si recunoscut acest lucru. Toti, sau sa nu generalizez, aproape toti barbatii casatoriti au aventuri cu diferite pitzipoance. Vor sa mai guste ceva prospaturi, dar tot la ciorba de acasa se intorc.Avand in vedere ca tu nu il iubesti, de ce naiba te-ai mai casatorit cu el, si in plus ai mai facut si un copil?Sincer nu va vad bine. Poti sa ai bani, palate, dar daca nu e iubire, nu ai nimic.Va doresc tot binele din lume. Ai grija de tine si de bebe..

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

acela

Senior member
65 mesaje

scris pe 16 ian 2009 20:18 de acela

eu cred clar ca nu trebuia sa te casatoresti! succes cu divortzul

Chill!!!Ganja chill?!
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Casatorie dupa despartire

scris pe 18 ian 2009 04:55 de Bozgoru

t-a zis ca nu e fidel.. si tu l-ai acceptat.. ( tot ce sper.. e sa mai existe site-ul asta si atunci cand o sa am eu copii.. si sa le spun ,,cand vreti sa vedeti prostia umana intruchipata..intrati pe sexpert.ro).. doamne..
sus

apolo

Newbie
1 mesaje

scris pe 25 apr 2010 10:30 de apolo

Nu cred ca este ceva genetic sa inseli ,tine de sentimentele tale si de respectul fata de tine in primul rand nu mai zic de partener.Cei care inseala nu stiu (sau stiu) ca-si distrug casa si mai rau decat atat aceste pacate le transmit si copiilor lor actuali sau viitori.Despartirile sunt grele eu am trecut prin asa ceva ,trebuie suportate! de asemenea duc la saracie materiala in unele cazuri si spirituala,boala.Cei ce se implica intr-o relatie cu cineva trebuie sa caste ochii inainte si sa intrebe clar : Ce vrei si ce idealuri ai?
Viata este o experienta foarte frumoasa dar nu este usoara.Ca sa o traiesti asa cum trebuie trebuie sa respecti regulile ei cu strictete.Din pacate azi foarte putina lume le cunoaste ! Trebuie sa ne gandim ca toate actiunile noastre au un final ,dar absolut toate.Uneori copii,bucurii ,alteori ... Linistea casei tale te va face fericit ,nu banii.Fericiti sunt cei ce zambesc ,nu cei care rad cu, gura pana la urechi.Erau bune si nuvelele ... :-)
Sunt surprins de un aspect,nimeni nu vorbeste de performanta unei relatii.Ambii parteneri ar trebuie sau mai bine zis trebuie sa devina performeri in tot .Cand inregistrezi performante ,cu greu iti mai merge mintea la prostii,decat daca esti bolnav(a).Partenerii daca devin pasivi nu mai inregistreaza performante si relatia schioapata si imediat cred ca o schimbare le va fi benefica,dar nu este asa.Dezastrul poate fi si mai mare,acest caz este de luat in seama,doamna a dat din la in put.

Marea ...
sus

monyforyou

Senior member
51 mesaje

scris pe 25 apr 2010 13:56 de monyforyou

buna
nu ztiu sa zic .dar vreau sa stii ca viata ta nu mi/o doresc pentru ca lipseste ceea ce mai important FERICIREA in 2...cred ca pentru asta traim pe pamant.nu a manca si a avea banii si de a trai bine.nu vreau sa te critic dar te.ai maritat cu o persoan care nu te merita nici macar 10 min sa stai langa el pentru simplu fapt ca nu stie sa te respecte ca femeie .daca el nu rezista sa iti fie fidel atunci viata e libera si sa nu stai sa nu o puna in pauza pe a ta .in loc sa va intalniti voi ca sunteti un cuplu .el are timp de gagici ..nu sunt o femei isterica sau sa fiu geloasa ....dar daca tu esti oomul meu si nu ai respect pentru mine chiar cand sunt femeia ta ,atunci pa si cauta alta persoana . iubita capul sus ai sa reusesti in vata sa faci multe pentru ca noi femeilie suntem puternice chiar si singure ... parerea mea e sa incerci sa discutu cu fostul tau prieten ,doar daca in inima ta este ceva pentru ca toti gresim si putem ierta .dar sotul tau nu greseste ,el face el face cu voie .gandeste-te la tine si la viata ta ,vei rezista un an 2 dar dupa nu ....si pentru ce sotul tau nu este unicul barbat din lume ...
1 incearca sa ai un dialog cu fostul tau prieten ,dar mai intai gandeste ce ai in inima pentru el
la copil.. pentru ca sigur a sa fie probleme cu sotul

MONYFORYOU
sus

Ari

Guest

scris pe 26 apr 2010 11:31 de Ari

Tin sa te contrazic la partea cu "multe ar vrea sa fie in locul meu"...poate doar alea care ar sta cu el pt bani si nu le intereseaza restul,dar pt o femeie care vrea mai mult asta ar fi infernul.barbatul iubit sa vina doar seara langa tine si sa il mai vezi si cu altele.Degeaba iti face toate poftele materiale,alea sunt nule in comparatie cu ceea ce ti-ar putea oferi sufleteste daca ar fi alt fel de barbat.Dar cred ca nu are rost sa iti spun mai multe pt ca tu oricum ai spus ca nu-l iubesti...probabil de aia si vb asa.Nu inteleg de ce te-ai maritat cu el...asta cu "sa-l uit pe fostul"e bulshit.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online