Sexul la 16 ani! Ceva interesant....

Pagina 1 din 3
1   2   3   »

Obyryk

Junior member
18 mesaje

Sexul la 16 ani! Ceva interesant....

scris pe 28 apr 2010 19:09 de Obyryk

Cum vi se pare sexul la 16 ani?

liliana
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Sexul la 16 ani! Ceva interesant....

scris pe 28 apr 2010 19:26 de Psyche

Cum vi se pare sexul la 16 ani?

depinde cat de moralist esti daca vrei sa ti se raspunda din prisma asta. prematur.
altfel cum poate fi ? inceputul vietii sexuale si perioada apropiata dupa eveniment nu e pentru nimeni un debut.

nickul tau nu stiu ce vrea sa sugereze,ori esti fata,ori baiat,imi cer scuze pentru confuzie.
daca esti o fata-nu te astepta la zece orgasme intr-o ora. trebuie ceva antrenament pana sa ajungi la unul.
daca esti baiat- nu o sa ai nu stiu ce performante,nu datorita varstei neaparat,ci datorita faptului ca esti " la inceput de drum ".

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

Obyryk

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Sexul la 16 ani! Ceva interesant....

scris pe 28 apr 2010 19:28 de Obyryk

sunt fata...mi-am inceput viata sexuala cu iubi meu si ma simt destul de fericita...vreau si alte pareri...are mare grija de mine, se comporta asa de dulce...

liliana
sus

Obyryk

Junior member
18 mesaje

scris pe 28 apr 2010 19:28 de Obyryk

sunt fata...mi-am inceput viata sexuala cu iubi meu si ma simt destul de fericita...vreau si alte pareri...are mare grija de mine, se comporta asa de dulce...

liliana
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Sexul la 16 ani! Ceva interesant....

scris pe 28 apr 2010 19:33 de Psyche

cat timp ti-ai dorit-o,s-a intamplat in circumstante favorabile si vorba cuiva "nu ai fost prostita" nu ai de ce sa cauti sprijin moral in alta parte.societatea condamna asta. ai facut-o pentru ca ai vrut,o sa o mai faci tot din acelasi motiv pentru ca te vei invata "ca pisica la untura" si atat.
daca dragoste nu e,facem !
si nu uita de contraceptie!

sus

Obyryk

Junior member
18 mesaje

scris pe 28 apr 2010 19:33 de Obyryk

cum poti sa faci sex neprotejat dar sa nu ramai? ce trucuri sunt?

liliana
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 28 apr 2010 19:35 de Psyche

ma simt destul de fericita..

daca ai gasit unul care sa te iubeasca si poti afirma lucrul asta fara sa te minti si pe tine,atunci nu ai de ce sa fi "destul de" fericita. fii fericita! fii cea mai fericita! traieste-ti viata dupa bunul plac si normele morale proprii,nu ale altora si in felul asta nu o sa devii o frustrata.

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 28 apr 2010 19:37 de Psyche

cum poti sa faci sex neprotejat dar sa nu ramai? ce trucuri sunt?

trucuri pentru fara prezervativ.
avem metoda calendarului,dar nu e cea mai indicata,decat in cazul in care ai un ciclu menstrual regulat caci altfel
o alta ar fi pilulele anticonceptionale,care,dupa parerea mea,sunt cele mai bune. te poti bucura de sex pe deplin.

sus

Obyryk

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sexul la 16 ani! Ceva interesant..

scris pe 28 apr 2010 19:42 de Obyryk

q met calend.e km la ghiki...q anticonc. e km nashpa mie numi convine...kiar dak nu faci sex mereu alea tre sa le iei....dak el skoate penisul inainte de ejaculare,se poate ramane?

liliana
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 16 ani! Ceva interesa

scris pe 28 apr 2010 19:53 de Psyche

q met calend.e km la ghiki...q anticonc. e km nashpa mie numi convine...kiar dak nu faci sex mereu alea tre sa le iei....dak el skoate penisul inainte de ejaculare,se poate ramane?

e risc si asa. e unul mare. pentru ca nu sti cand nu se poate abtine candva si o gafati. si mai exista si ceea ce se numeste "picatura placerii",despre care,daca ai mai fi cercetat putin forumul,ai fi stiut ce e:lichid preejaculator ce (DA!) contine spermatozoizi. si sa fi mai putin norocos si tot ti-o iei odata.
sfatul meu: nu risca. nu stiu ce iti diplace la ele. cu ce te-ar putea incurca faptul ca iei o pastiluta pe zi,deobicei dulce. in felul asta iti regleaza si menstruatia,acesta devenind si mai putin abundenta iar durerile din timpul asta se reduc.
prezervativele sunt cele mai indicate in cazul in care nu iti cunosti partenerul indeajuns.
mai sunt si diafragmele,dar aici trebuie sa intervina si medicul deci nu cred ca e comod la cei 16 ani ai tai.
mai sunt spermicidele,dar acestea ofera protectie "medie",dupa studii.
steriletul nu cred ca ar fi nici el o solutie.
deci ..

sus

Obyryk

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 16 ani! Ceva inte

scris pe 28 apr 2010 20:01 de Obyryk

eu n-am dureri delok...ma simt destul de bine.pt.k iubi e aja dk q me knd facem nebunii...la inceputul rel am faqto de 5-7 ori fara prez.si a mers bn...a dat afara fara probleme...dar d atunki mam obijnuit q prez. si facem aja..dar aj mai vrea si faraa

liliana
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 16 ani! Ceva

scris pe 28 apr 2010 20:07 de Psyche

eu n-am dureri delok...ma simt destul de bine.pt.k iubi e aja dk q me knd facem nebunii...la inceputul rel am faqto de 5-7 ori fara prez.si a mers bn...a dat afara fara probleme...dar d atunki mam obijnuit q prez. si facem aja..dar aj mai vrea si faraa

orice placere costa,prin urmare,gandeste-te la pretul pe care trebuie sa-l platesti. daca te mananca sa o faci fara,fa-o in mod responsabil,daca nu,obisnuieste-te cu mancarimea. te trezesti mai apoi la usa unui cabinet ginecologic cu mata plangand langa tine si taicato asteptandu-te cu cablul de la masina de spalat gata sa te abordeze de indata ce iesi din convalescenta.
iti strici si relatia,iti compromiti viitorul,iti distrugi linistea.
asta ar fi pretul in valuta.
deci gandeste-te daca merita

sus

Obyryk

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 16 ani! C

scris pe 28 apr 2010 20:11 de Obyryk

ce ma sfatuiesti...s-o fac q prez...si gata?dar uh c varsta ai?

liliana
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 16 an

scris pe 28 apr 2010 20:24 de Psyche

ce ma sfatuiesti...s-o fac q prez...si gata?dar uh c varsta ai?

varsta mea e o chestiune care nu te priveste. te adresezi unui intreg forum,unui numar mare de utilizatori care nu vor intarzia sa-si expuna parerile,daca te indoiesti de veridicitatea raspunsurilor mele.

nu te sfatuiesc sa o faci neaparat cu prezervativ. te sfatuiesc sa o faci protejat si adineauri ti-am expus toate metodele contraceptive pe care le cunosc(experimentate cu exceptia steriletului) si impresia ce mi-au lasat-o. concluziile,foloasele,pagubele tu le tragi.

sus

Obyryk

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 1

scris pe 28 apr 2010 20:26 de Obyryk

iti mc mult...inainte sami incep viata sexuala sa jtyy k mam informat destul d bn si am vb si q iuby...kredeam k nujtyu toate det...dar am obs k le jtyam.mc molt...

liliana
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul

scris pe 28 apr 2010 20:40 de Psyche

iti mc mult...inainte sami incep viata sexuala sa jtyy k mam informat destul d bn si am vb si q iuby...kredeam k nujtyu toate det...dar am obs k le jtyam.mc molt...

atunci iti doresc numai bine si cap in continuare ca sa alegi ce e mai bine.
si sper sa nu ne intalnim intr-un alt subiect in care sa ti se raspunda la vreo intrebare dinaia ce nu-ti da pace sa dormi

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se

scris pe 28 apr 2010 22:03 de McLove

Obyryk lasa persoana care a scris in primele 3 posturi ale acestui topic... tu esti prea analfabet, si deja ma dor ochii.

O sa ii raspund primei persoane care a intrebat pe contul Obyryk...
Inceperea vietii sexuale nu e ceva.. simplu. Probabil, prima data e ceva incredibil, insa in timp, lucrurile incep sa scada, din cauza stresului.

Dintre toate metodele contraceptive, iti recomand "prezervativul". Sunteti inca la inceput, tu esti prea mica sa iei anticonceptionale.
Probabil sunteti un cuplu "bomba", care a auzit ca fara e mult mai bine... Este, in momentul contactului, insa... dupa noi sa fim sanatosi!

Inca ceva... de cand esti impreuna cu "iuby"? (zici ca e nume de caine)

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 28 apr 2010 22:58 de Pischot

de cand esti impreuna cu "iuby"? (zici ca e nume de caine)

Esti cam dur McLove, nu crezi?
Ok, limbaj de messenger, iti inteleg nervozitatea...dar nu si "jignirile" ... sincer...
Gandeste-te de doua ori...Stiu ca tu esti altfel

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 29 apr 2010 00:04 de simosimina

Dacă ai încredere maximă în el şi ştii că se culcă NUMAI cu tine, folosiţi metoda calendarului...sau antibebe...în restul (gen pelicule şi alte metode contraceptive) nu prea sunt încrezătoare.

Ai grijă că poţi lua şi BTS...iar pentru a nu lua (în cazul în care partenerul te înşeala) ar fi bine să folosiţi prezervativul, el este singurul care te apără de BTS!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 29 apr 2010 08:25 de Incepator

Sexul la 16 ani e sport extrem si noi ( unii care inca mai credem in regulile morale ale unei societati )nu recomandam asa ceva .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 29 apr 2010 09:22 de valentine

De la al 5-lea post mi-a rupt neuronii...
Cum poti doamne sa scri asa?
Daca eram moderator la sectiunea asta, imi bagam ceva in subiectul tau cand ai inceput sa scri intr-o limba pe care nici tu nu cred ca o intelegi
Spre discomfortul meu, trebuie sa ma alatur lui Mclove: esti cam retardata Mi-ai stricat toata ziua!
sus

kaya47

Senior member
50 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 16 ani! Ceva inte

scris pe 29 apr 2010 12:41 de kaya47

e risc si asa. e unul mare. pentru ca nu sti cand nu se poate abtine candva si o gafati. si mai exista si ceea ce se numeste "picatura placerii",despre care,daca ai mai fi cercetat putin forumul,ai fi stiut ce e:lichid preejaculator ce (DA!) contine spermatozoizi. si sa fi mai putin norocos si tot ti-o iei odata.

sa`mi fie cu iertare, dar eu de cativa ani o fac fara prezervativ (imi cunosc partenera, stiu ca nu are bts sau alte tampenii) si sincer nu mi s`a intamplat NICIODATA sa ejaculez in ele. in legatura cu picatura placerii, parerile sunt controversate, eu unul am avut`o si tot nu s`a lasat cu probleme. nu mai generalizati. intradevar, e mult mai bine sa va protejati, am vrut doar sa subliniez faptul ca mai sunt si baieti care se pot controla
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 29 apr 2010 13:57 de McLove

Esti cam dur McLove, nu crezi?
Ok, limbaj de messenger, iti inteleg nervozitatea...dar nu si "jignirile" ... sincer...
Gandeste-te de doua ori...Stiu ca tu esti altfel

Chiar crezi ca as zice ca "iubi" e o porcarie?

Insa, iuby... trebuie fiecare copil sa modifice niste cuvinte, pana cand vom vorbi tastand cifre.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 29 apr 2010 14:07 de Pischot

Ca sa scrii "iubitule" pe Mess, si sa contina si cifre,o sa iasa cam asa : youbi2le

"y" ul final te`a enervat pe tine
Acum mi`am dat seama!
Scuzele mele
Stiam oricum ca nu esti rautacios fara motiv!

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 29 apr 2010 14:18 de ursaru

Ca sa scrii "iubitule" pe Mess, si sa contina si cifre,o sa iasa cam asa : youbi2le

"y" ul final te`a enervat pe tine
Acum mi`am dat seama!
Scuzele mele
Stiam oricum ca nu esti rautacios fara motiv!

multumim pentru traducere
sa vii sa-ti ridici salariul pishcotico

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

Obyryk

Junior member
18 mesaje

scris pe 29 apr 2010 17:58 de Obyryk

kaya bun raspuns al tau...el nu face prostii q altele dar mie tot mie frik.el are 20 ani si simt ca poate da afara fara sa raman dar ce sa fac sa scap de teama asta?

liliana
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 29 apr 2010 18:24 de ThT

sa`mi fie cu iertare, dar eu de cativa ani o fac fara prezervativ (imi cunosc partenera, stiu ca nu are bts sau alte tampenii) si sincer nu mi s`a intamplat NICIODATA sa ejaculez in ele. in legatura cu picatura placerii, parerile sunt controversate, eu unul am avut`o si tot nu s`a lasat cu probleme. nu mai generalizati. intradevar, e mult mai bine sa va protejati, am vrut doar sa subliniez faptul ca mai sunt si baieti care se pot controla

PICATURA PLACERII nu o poti controla.Nu ti s-a intamplat pana acum dar e de ajuns o data.E bine sa stai cu emotii in fiecare luna?

kaya bun raspuns al tau...el nu face prostii q altele dar mie tot mie frik.el are 20 ani si simt ca poate da afara fara sa raman dar ce sa fac sa scap de teama asta?

In loc sa ii multumesti lui pe psyche ca se chinuie sa te invete cate ceva tu il feliciti pe kaya din cauza caruia te-ai putea trezi in situatia de a le spune alor tai ca astepti un bebe.

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

Obyryk

Junior member
18 mesaje

scris pe 29 apr 2010 18:40 de Obyryk

lucrurile alea le stiam. mai am o intr. mere sa ne ubym la inceput fara si dupa aceea knd sa dea sa sil puna?

liliana
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 29 apr 2010 19:15 de Machiavelli

lucrurile alea le stiam. mai am o intr. mere sa ne ubym la inceput fara si dupa aceea knd sa dea sa sil puna?

Tu crezi ca el e robot?cine se poate stapanii in acele momente

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Obyryk

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 1

scris pe 29 apr 2010 19:18 de Obyryk

ma refeream k makr la inceput sa ne ubym oleak si dupa aceea sa sil puna si sa ne ubym in kontinuare...

liliana
sus
Pagina 1 din 3
1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

37 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online