Testicul umflat+durere!

Pagina 1 din 1
1

urbanfreak

Junior member
13 mesaje

Testicul umflat+durere!

scris pe 28 apr 2010 21:24 de urbanfreak

va salut!de ieri mi sa umflat testiculul drept si ma cam doare la fiecare miscare a picioarelor..Am fost la doctorul de familie dar mia zis ca imi da o trimitere la urolog unde oricu tre sa platesc.Ideea este sa nu dau bani pentru ca parintii mei nu stiu inca..sunt constient ca ar trebui sa le spun dar inca mai astept sa vad ce problema am.Intrebare mea este:ati mai avut senzatii din astea asta extreme? credeti ca ar trece ca orice alta umflatura cu o compresie cu gheatza sau apa rece? va multumesc><
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: testicul umflat+durere!

scris pe 28 apr 2010 22:51 de Psyche

va salut!de ieri mi sa umflat testiculul drept si ma cam doare la fiecare miscare a picioarelor..Am fost la doctorul de familie dar mia zis ca imi da o trimitere la urolog unde oricu tre sa platesc.Ideea este sa nu dau bani pentru ca parintii mei nu stiu inca..sunt constient ca ar trebui sa le spun dar inca mai astept sa vad ce problema am.Intrebare mea este:ati mai avut senzatii din astea asta extreme? credeti ca ar trece ca orice alta umflatura cu o compresie cu gheatza sau apa rece? va multumesc><

si eu am patit!

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

zuzu

Guest

Re: Re: testicul umflat+durere!

scris pe 29 apr 2010 15:11 de zuzu

si eu am patit!

) lol ... parca erai fata )
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: testicul umflat+durere!

scris pe 29 apr 2010 16:57 de Psyche

) lol ... parca erai fata )

sunt. nu stiu ce am patit aseara. imi ardea de glume.scuze

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: testicul umflat+durere!

scris pe 29 apr 2010 17:41 de McLove

si eu am patit!

Asta... a fost foarte ciudat!

Pai, nu cred ca ar putea trece cu o compresie...
Dar, cum s-a umflat? Ti-a aparut ceva, te-ai lovit? Sau, pur si simplu, s-a umflat el?

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: testicul umflat+durere!

scris pe 29 apr 2010 18:56 de ursaru

da si tu mai multe detalii daca vrei sa primesti niste raspunsuri concrete...

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

Gigi

Guest

Re: Testicul umflat+durere!

scris pe 30 apr 2010 09:05 de Gigi

Nu trebuie sa platesti.Nu ai mentionat cauza problemei tale,a aparut din senin sau ai dat ''la manivela'' prea mult?Indiferent care ar fi cauza cel mai bine ar fi sa mergi la un control de specialitate sau daca nu inceearca ptr 3 zile sa iei cate o pastila de CIPROZONE si MELOX si mai rareste ''manivela'')))
sus

urbanfreak

Junior member
13 mesaje

Re: Re: Testicul umflat+durere!

scris pe 3 mai 2010 17:39 de urbanfreak

Nu trebuie sa platesti.Nu ai mentionat cauza problemei tale,a aparut din senin sau ai dat ''la manivela'' prea mult?Indiferent care ar fi cauza cel mai bine ar fi sa mergi la un control de specialitate sau daca nu inceearca ptr 3 zile sa iei cate o pastila de CIPROZONE si MELOX si mai rareste ''manivela'')))

fusei la doctor dragilor a zis k am o infectie..sh maine merg iar la control..sa mai desumflat sh nici nu mai doare asha tare faza aiurea e k ieri knd am fost la control a zis "dak nu merge cum trebe o sa ajung la operatie sh atunci cel putin cu coiu ala no sa mai faci copii"(citez pe dom' doctor;) credeti k o sa poate duca pretenashu celalalt?o sa mai am stranepoti sa le citesc poveshti la gura sobei?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online