Vreau sa stiu cum sa nu-mi dau drumul repede

Pagina 1 din 1
1

sony lg

Guest

Vreau sa stiu cum sa nu-mi dau drumul repede

scris pe 9 iun 2009 13:51 de sony lg

am facuto cu prietena de vreo 4 ori ... si nici 2 3 min nu ma tzine si gata imi dau drumu ... am facuto de 2 ori in aceiasi zi si la fel cum sa fac si ce sa fac ? Am mai citit pe alte forumuri cu bauturi so faci de multe ori da nu cred ca are efect ... multzumesc anticipat
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Vreau sa stiu cum sa nu-mi dau drumul repede

scris pe 10 iun 2009 01:05 de ExoticDream

am facuto cu prietena de vreo 4 ori ... si nici 2 3 min nu ma tzine si gata imi dau drumu ... am facuto de 2 ori in aceiasi zi si la fel cum sa fac si ce sa fac ? Am mai citit pe alte forumuri cu bauturi so faci de multe ori da nu cred ca are efect ... multzumesc anticipat

Vezi ca maine iti voi muta subiectul la "Viata sexuala"!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

sony lg

Guest

Re: Re: Vreau sa stiu cum sa nu-mi dau drumul repe

scris pe 10 iun 2009 11:23 de sony lg

Vezi ca maine iti voi muta subiectul la "Viata sexuala"!

ok :P
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

scris pe 11 iun 2009 10:01 de pacpac

kegel si alergare 1/h zi,asta daca nu faci nici un sport.
incearca sa nu dai ca nebunu,cand simnti ca esti aproape te opresti fara sa scoti penisul din vagin, cam 30sec ar trebui sa-ti fie de ajuns pt a te relaxa ,apoi dai...si tot asa.
Baga-i boticul pana are orgasm innainte de penetrare,dupa sexul normal nu va ridicati sa treceti la tigara))mai pupati-va,mangaiati-va...lasa-te iar usor in jos la pasarica...pana termina ea ar trebui ca si tu sa fi gata de inca o partida si tot asa pana va capiatzi de tot)))

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

scris pe 11 iun 2009 13:29 de Black_06

incearca sa nu dai ca nebunu,cand simnti ca esti aproape te opresti fara sa scoti penisul din vagin, cam 30sec ar trebui sa-ti fie de ajuns pt a te relaxa ,apoi dai...si tot asa.
Baga-i boticul pana are orgasm innainte de penetrare,dupa sexul normal nu va ridicati sa treceti la tigara))mai pupati-va,mangaiati-va...lasa-te iar usor in jos la pasarica...pana termina ea ar trebui ca si tu sa fi gata de inca o partida si tot asa pana va capiatzi de tot)))

Tigara in nici un caz

"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
sus

leul spune

Guest

scris pe 11 iun 2009 14:41 de leul spune

berea cu smintina....incearca si o sa vezi!ajuta...
sus

oricarui

Guest

Re: Re: Re: Vreau sa stiu cum sa nu-mi dau drumul

scris pe 11 iun 2009 16:08 de oricarui

berea cu smintina....incearca si o sa vezi!ajuta...

da cum sa fac sa le amestec ?) sau beau pe rand ? ms ..
sus

andreiii

Junior member
26 mesaje

scris pe 11 iun 2009 23:14 de andreiii

aprob tot pana la partea cu tigara
un sfat care functioneaza pentru mine cand sta EA sus si EA face treaba o poate face mult si bine chiar ca nu-mi vine.... cand simti ca iti vine opreste-te putin si spune-i sa mai transpire si ea
sus

anonim

Guest

scris pe 7 iul 2009 19:53 de anonim

da`i in cap singurel inainte de actu` sexual
sus

awai

Guest

scris pe 2 mai 2010 21:41 de awai

in timp ce faci sex incearca sa nu te gandesti la ceea ce faci pentru ca asta te excita foarte tare , gandestete la alceva sau incearca sa ii povestesti ceva(asta ar fi ultima varianta si nu prea se practica) oricum, totu pleaca de la creier si tu trebuie sa intelegi asta , si incearca sa iti incordezi alte grupe de muschi (abdomen , pectorali ...). ideea e ca daca iti concentrezi atentia asupra altei chestii o sa te tina mai mult , si pe langa asta incearca sa fi relaxat , ca si cand ai face sex de la 3 ani ... sexu e ca un sport ... la inceput e mai greu pana inveti , dupa care incepi sa capeti experienta ... bafta
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

scris pe 3 mai 2010 11:16 de alexnico08

da`i in cap singurel inainte de actu` sexual

merge si asta... dar nu ajuta decat vreo 10 min
cel putin eu dupa 10 min sunt ca nou
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online