M-am obisnuit sa-i spun prietenului meu totul

Pagina 1 din 1
1

Andruta

Junior member
28 mesaje

M-am obisnuit sa-i spun prietenului meu totul

scris pe 3 mai 2010 12:35 de Andruta

buna.sunt impreuna cu iubitul meu de vreo 8 luni si mam obisnuit sa ii zic cam tot ce fac eu....sai zic daca am vb cu cineva daca mam int.cu cineva..si alte chestii pe care le fac...si am observat ca uneori nu e prea bine sa fiu sincera si sa-i zic tot...cum sa ma dezobicnuiesc sa nu mai fiu asa...sa nu ii mai zic tot ce face....daca nu ii zici ceva stau tot timpu si ma gandesc la acel ceva ce trebuie sai spun.iar cand ii spun parca ma usurez.ce sa fac?
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: ce sa fac????

scris pe 3 mai 2010 23:40 de Psyche

buna.sunt impreuna cu iubitul meu de vreo 8 luni si mam obisnuit sa ii zic cam tot ce fac eu....sai zic daca am vb cu cineva daca mam int.cu cineva..si alte chestii pe care le fac...si am observat ca uneori nu e prea bine sa fiu sincera si sa-i zic tot...cum sa ma dezobicnuiesc sa nu mai fiu asa...sa nu ii mai zic tot ce face....daca nu ii zici ceva stau tot timpu si ma gandesc la acel ceva ce trebuie sai spun.iar cand ii spun parca ma usurez.ce sa fac?

pai .. in primul rand? ti-o cere cineva? daca te-ai obisnuit sa o faci de bunavoie,inseamna ca asa iti placea. de ce ai brusc nevoia sa ascunzi. de ce nu ar fi bine?
ar fi bine pentru ca sporeste comunicarea intre voi,pentru ca faptul in sine,acela de a da "raportul" constituie un aport la incredere.
nu ar fi bine pentru ca odata obisnuit asa,cand nu e cazul,e greu sa incetezi. te obisnuiesti asa si e normal sa o faci si cu viitorii tai. si oricum,fiecare din cei doi care alcatuiesc cuplul au nevoie totusi de intimitate personala,ca fiecare individ.
de ce vrei sa te dezobisnuiesti de asta? de ce nu e bine sa fi sincera? pentru ca,sa-ti spun drept,imi pare exact situatia in care pasarea,fiind inchisa in colivie de ceva timp,simte brusc nevoia de libertate. motivul pentru care vrea sa zboare? asta poate ni-l spui tu.
numai ca pentru a zbura ai nevoie de aripi si nu iti poti dori sa zbori cum ti-ai dori daca ai fi zburat.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: M-am obisnuit sa-i spun prietenului meu totul

scris pe 4 mai 2010 00:31 de ExoticDream

Daca il iubesti sau esti pe-aproape, este firesc sa simti ca vrei sa-i spui totul, asta face parte din dorinta de a forma impreuna cu el un intreg. In mod normal, acest "raport", dat de bunavoie si nesilit de nimeni, nu stirbeste nicicum libertatea fiecaruia, ci te face sa fii mai aproape de partener.... Comunicarea se afla printre primele chestiuni sine qua non intr-un cuplu. In momentul in care nu mai ai dorinta de a-i impartasi fasii din existenta ta inseamna ca in paradis ceva nu este in ordine....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 6 mai 2010 17:30 de compot

Usureaza-te!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Fraise

Junior member
17 mesaje

scris pe 12 mai 2010 21:44 de Fraise

Asa l-am obisnuit si eu pe al meu, si asa si-a luat-o in cap ... pt ca in cazul (de exemplu) nu-i raspund la telefon, devine gelos si ma ia el la intrebari ce si cum.
La un moment dat e bine sa ii spui, dar nu tot. Eu m-am lecuit si incerc sa ma vindec sa nu-i mai spun chiar totul, chiar daca am o relatie cu el de 3 ani de zile.
sus

ari

Guest

Re: Re: M-am obisnuit sa-i spun prietenului meu to

scris pe 13 mai 2010 11:19 de ari

Si noi la fel ne-a obisnuit...ne spunem totul unul altuia,chiar si toate nimicurile.Asa simtim nevoia si cred ca si tu la fe si e mai greu sa te dezobisnuiesti(eu nu cred ca as putea)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online