Sex la menstruatie->intarziere ciclu,greturi......

Pagina 1 din 1
1

piball

Senior member
54 mesaje

Sex la menstruatie->intarziere ciclu,greturi......

scris pe 19 apr 2010 22:32 de piball

bun.here's the deal.acum aproape o luna am facut dragoste cu prietena mea,ea fiind pe ciclu.am terminat in ea.ii venise pe 19 martie si in aprilie i'a venit pe 20 asta inseamna cam 30 de zile chiar 31.de obicei ei ii vine mereu mai devreme..ceva gen a 26-a zi cam asa ceva.se poate sa fie o sarcina extrauterina.saptamana trecuta a vomitat intr'o seara si i'a fost rau si a doua zi,avea stari de voma..chiar inainte sa'i vina..putea fi o chestia alimentara sau....avem motive sa ne ingrijoram pentru o posibila sarcina?
sus

SIMPLU

Senior member
134 mesaje

Re: Sex la menstruatie->intarziere ciclu,greturi..

scris pe 4 mai 2010 23:06 de SIMPLU

bun.here's the deal.acum aproape o luna am facut dragoste cu prietena mea,ea fiind pe ciclu.am terminat in ea.ii venise pe 19 martie si in aprilie i'a venit pe 20 asta inseamna cam 30 de zile chiar 31.de obicei ei ii vine mereu mai devreme..ceva gen a 26-a zi cam asa ceva.se poate sa fie o sarcina extrauterina.saptamana trecuta a vomitat intr'o seara si i'a fost rau si a doua zi,avea stari de voma..chiar inainte sa'i vina..putea fi o chestia alimentara sau....avem motive sa ne ingrijoram pentru o posibila sarcina?

are sanse mari sa fie insarcinata.Eu zic sa isi faca un test de sarcina si vedeti rezultatul astfel veti sti ce sa faceti.

simona
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 5 mai 2010 00:37 de simosimina

Şi eu am câteodată stări de vomă înaintea menstruaţiei...depinde de fiecare..însă este important că a avut menstruaţie.
Spune-i să facă un test de sarcină, deşi nu cred că este însărcinată.

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 5 mai 2010 16:37 de Machiavelli

Cum ai putut sa faci sex cu ea atunci cand era pe STOP ???

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Sex la menstruatie->intarziere ciclu,gretu

scris pe 5 mai 2010 23:09 de simosimina

Cum ai putut sa faci sex cu ea atunci cand era pe STOP ???

nu te c..i în gusturile omuluidacă lui îi place...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Sex la menstruatie->intarziere ciclu,g

scris pe 5 mai 2010 23:34 de Incepator

'93...ce sa ii ceri, poate un revolver...si mai departe stie ce are de facut .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex la menstruatie->intarziere cic

scris pe 6 mai 2010 13:58 de Pischot

Si daca e in `93 care e problema?!
Chiar nu inteleg care e problema...
Crezi ca toti sunt asa batuti in cap ?Sau ce?
Nu mai generaliza... gandeste-te ca in orice padure exista uscaturi!

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex la menstruatie->intarziere

scris pe 6 mai 2010 13:59 de Pischot

Ca sa nu vorbim de `92
Si sa nu mai aud comentarii de genu`
Nu varsta conteaza... Ci gandirea si educatia.Punct!

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 6 mai 2010 18:17 de compot

bun.here's the deal.acum aproape o luna am facut dragoste cu prietena mea,ea fiind pe ciclu.am terminat in ea.

Obsedat cu exprimare tampita, nu puteai sa mai astepti?
Chiar, ce-ai terminat in ea?

Shotgun, pentru siguranta!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

piball

Senior member
54 mesaje

Re: Re: Sex la menstruatie->intarziere ciclu,gretu

scris pe 6 mai 2010 20:52 de piball

mda,ce sa zic unu zice ca are sanse mari sa fi ramas insarcinata,simosimina nu crede,dar ar fi bun un test de sarcina.altu ca sunt nascut in '93(si nu vad unde e problema,desi el este cu 9 luni mai mare ca mine) si sa ma impusc,altcineva imi ia apararea.altu,cred eu,ca lesina cand vede sange si ultimu e nedumerit daca am terminat de mancat in ea sau ce?aaa,da si are ceva cu exprimarea mea tampita(uite unde era Pruteanu)si pe deasupra se gandeste sa mai faca si o gluma cu shotgun.dar cine sunt eu sa va critic doar sunt nascut in '93,nu?sincer nu cred ca il f**e pe vreunu de aici daca o sa am eu un copil sau nu.si daca ma apuc acum sa dezvolt tot ce mi'ati scris voi aici,probabil copilu ala va ramane fara tata...asta daca gasesc vreun revolver..sau shotgun.
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 6 mai 2010 23:42 de Pischot

Nu ca ti-am luat apararea Piball, dar nu suport DIFERENTIEREA!
Iar fazele de genul ma scarbesc de-a dreptul!
Tine cont de ce a zis SIMPLU!
Sa ia un test, sa-l faca si asa terminati tot tam`tam-ul!

Si-n plus adaug o obiectie la gandirea ta ....
Atata timp cat te intrebi daca aveti motive de ingrijoarare, si intrebarea ne-o adresezi noua, nu inteleg de ce te contrazici singur, spunand ca
sincer nu cred ca il f**e pe vreunu de aici daca o sa am eu un copil sau nu
! Daca NU ne intereseaza pe noi problema ta si pe tine parerile noastre,...la ce, PANA CORBULUI, ne mai intrebi?

O sa folosesc apelativul pustiule ca sa nu jignesc [Si Eu Fiind Tot Pustoaica]...
Fi-ti cu capul pe umeri... in loc sa-i critici pe altii, critica-ti prietena ca nu-si ia masuri, sau ca nu tine cont de niste sfaturi sau ca[ cel mai important!] HABAR NU ARE DESPRE CEA CE E DE BAZA IN VIATA SEXUALA! In momentul in care faci pasul asta, trebuie sa fi pregatit fizic... si psihic.. dar cel mai mult sa fi pregatit in sensul de EDUCAT SEXUAL! Sa sti ce e bine si ce nu, si ce sa faci si ce nu, dar mai ales cum s-o faci, daca o faci!

Sfat prietenePustiule educati prietena sa nu mai fie nevoie sa`ti faci tu griji pentru ea!.. Si nici unul din voi sa nu mai stea ca Prostul cu inima-n gat!

sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 7 mai 2010 00:15 de Machiavelli

nu te c..i în gusturile omuluidacă lui îi place...

Totusi e cam mare riscul de a face toate tipurile de hepatita ...Off ... cred ca avea se simtiea si o dulce(acra) mireasma de trandafiri

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 7 mai 2010 00:25 de compot

Totusi e cam mare riscul de a face toate tipurile de hepatita ...Off ... cred ca avea se simtiea si o dulce(acra) mireasma de trandafiri

Am si eu o intrebare, mi-a spus cineva, pe care eu-l numeam obsedat, ca o fata se simte mai bine cand face sex si e pe ciclu, cele care ati facut, e adevarat ?

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex la menstruatie->intarziere

scris pe 7 mai 2010 00:58 de Machiavelli

Am si eu o intrebare, mi-a spus cineva, pe care eu-l numeam obsedat, ca o fata se simte mai bine cand face sex si e pe ciclu, cele care ati facut, e adevarat ?

Ohh shat ... poate fac sex cu ele insusi sau cu obsedati,beti,distrusi

sus

piball

Senior member
54 mesaje

scris pe 7 mai 2010 21:29 de piball

Nu ca ti-am luat apararea Piball, dar nu suport DIFERENTIEREA!
Iar fazele de genul ma scarbesc de-a dreptul!
Tine cont de ce a zis SIMPLU!
Sa ia un test, sa-l faca si asa terminati tot tam`tam-ul!

Si-n plus adaug o obiectie la gandirea ta ....
Atata timp cat te intrebi daca aveti motive de ingrijoarare, si intrebarea ne-o adresezi noua, nu inteleg de ce te contrazici singur, spunand ca ! Daca NU ne intereseaza pe noi problema ta si pe tine parerile noastre,...la ce, PANA CORBULUI, ne mai intrebi?

O sa folosesc apelativul pustiule ca sa nu jignesc [Si Eu Fiind Tot Pustoaica]...
Fi-ti cu capul pe umeri... in loc sa-i critici pe altii, critica-ti prietena ca nu-si ia masuri, sau ca nu tine cont de niste sfaturi sau ca[ cel mai important!] HABAR NU ARE DESPRE CEA CE E DE BAZA IN VIATA SEXUALA! In momentul in care faci pasul asta, trebuie sa fi pregatit fizic... si psihic.. dar cel mai mult sa fi pregatit in sensul de EDUCAT SEXUAL! Sa sti ce e bine si ce nu, si ce sa faci si ce nu, dar mai ales cum s-o faci, daca o faci!

Sfat prietenePustiule educati prietena sa nu mai fie nevoie sa`ti faci tu griji pentru ea!.. Si nici unul din voi sa nu mai stea ca Prostul cu inima-n gat!

ok,pustoaico,imi recunosc greseala ca am generalizat spund ca pe nimeni de aici nu il doare daca o sa am eu un copil sau nu.doar ca atunci cand am vazut ca oamenii deviaza total de la subiect m'au apucat spumele.si am generalizat,imi cer scuze inca o data.am deschis topicul asta doar sa vad niste pareri.undeva in subconstientul meu credeam cu tarie ca nu poate ramane insarcinata,deoarece era pe stop,dar faptul ca avea greturi m'a facut sa ma ingrijorez.pentru ca stiu ca sunt sarcini si pe ciclu,ca dovada ca stiu cat de cat despre viata sexuala.pentru ca si eu si ea am citit intruna si inainte sa se intample si dupa si am aflat multe multe chestii.pe ea nu a speriat'o chestia asta cu greturile fiindca era constienta ca nu putea sa ramana.ca este un caz la 1000 in care ramane femeia insarcinata pe stop...acum..doar nu o sa fim noi ghinionistii aia.sunt de parere ca nu e treaba nimanui si nu exista nici o regula in pat/cada(ca'i patez asternuturile mamei) care sa'ti zica cum sa o faci si in ce perioade,toti au limitele lor.ca spuneam ca mi'a facut oral sau ca eu i'am facut ei se trezea unu sau una sa zica:vai ce scarbos,cum ati putut.asa e si cu ciclu asta.aaaaa ca daca mi'as fi tras'o cu una pe ciclu sau neprotejat si deabia o cunosteam asta'i partea a doua-prost oi fi.dar cand iti cunosti partenerul si cand este o incredere si o legatura la mijloc...nu vad de ce nu as face'o pe ciclu cu ea.n'am vrut sa critic pe nimeni si imi pare rau daca cineva s'a simtit ofensat sau jignit,dar nu si daca a fost pe buna dreptate.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online