Nu sunt pregatita sa fac sex..el nu intelege

Pagina 1 din 1
1

mihaela

Guest

Nu sunt pregatita sa fac sex..el nu intelege

scris pe 28 ian 2010 22:32 de mihaela

am 16 ani si sunt virgina... cand suntem aman2 imi place foarte mult sa il excit.. sa ajungem in punctul in care trebuie sa trecem direct la fapte.. dar acolo..gata.. nu mai pot.. nu ma simt pregatita.. si nu stiu cand ma voi simti pregatita.. si el se enerveaza foarte tare.. pentru ca il excit.. si nu vreau sa fac sex.. avem o relatie de 2 ani..dar nu ma simt pregatita.. si simt ca ma dureaza destul timp pana voi fi pregatita.. vreau sa il satisfac si pe el dar sa fiu si virgina .. ar fi o solutie..?
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: intrebare

scris pe 28 ian 2010 22:35 de compot

am 16 ani si sunt virgina... cand suntem aman2 imi place foarte mult sa il excit.. sa ajungem in punctul in care trebuie sa trecem direct la fapte.. dar acolo..gata.. nu mai pot.. nu ma simt pregatita.. si nu stiu cand ma voi simti pregatita.. si el se enerveaza foarte tare.. pentru ca il excit.. si nu vreau sa fac sex.. avem o relatie de 2 ani..dar nu ma simt pregatita.. si simt ca ma dureaza destul timp pana voi fi pregatita.. vreau sa il satisfac si pe el dar sa fiu si virgina .. ar fi o solutie..?
Draga 2 ani! Singura solutie e sa.l lasi sa te arda! Dak nu vreh s faci dragoste du.te la manastire!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

piball

Senior member
54 mesaje

Re: Re: intrebare

scris pe 28 ian 2010 22:38 de piball

Draga 2 ani! Singura solutie e sa.l lasi sa te arda!

da asta ar cam fi cea mai indicata,daca nu o felatie sau macar un manual..
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 28 ian 2010 22:39 de McLove

Simplu... Faci cand esti pregatita!

Nu asculta ce zice el sau altcineva. Asculta ce zice "creierul" tau!

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

yony

Expert member
614 mesaje

scris pe 28 ian 2010 22:43 de yony

suntetzi de 2 ani impreuna si nu vad de ce nu te simti inca pregatita...

faci ce simti, numa sa nu se sature, mai ales k il si exciti si apoi nu mai vrei..
sa stii ca ii aiurea sa faci asta ..
sus

piball

Senior member
54 mesaje

scris pe 28 ian 2010 22:46 de piball

Simplu... Faci cand esti pregatita!

Nu asculta ce zice el sau altcineva. Asculta ce zice "creierul" tau!

da,are dreptate McLove.adica daca o faci acum si o sa regreti dupa,tot nu e bine..asa ca mai asteapta pana o sa fii pregatita.nu stiu el cum e daca o sa mai reziste mult.daca tzine la tine...dar ti'am zis nici nu'l lasa asa..macar o laba,ceva
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 28 ian 2010 22:54 de compot

"creierul"
=)) buna asta!!!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Nu sunt pregatita sa fac sex..el nu intelege

scris pe 28 ian 2010 23:27 de simosimina

În primul şi primul rând...dacă te iubeşte te aşteaptă oricât..şi asta fără să te "manipuleze" psihic...
Acum că tu îţi doreşti să îl şi satisfaci şi să rămâi virgină...
Ai putea să îi faci hand-job...sex oral...sau poate chiar anal..acum rămâne la latitudinea ta...
Şi pettingul este o soluţie

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

pissy

Guest

scris pe 9 mai 2010 15:17 de pissy

pai....si eu am tot 16 ani si vreau sa iti spun ca nu cred ca este fff bnee ca sa iti incepi akm viatza sexuala parerea mea.....deoarece nush 2 ani unu ar spune ca a avut destul timp sa iti dem ca te iubeste dar gandestete dak voi va cun de doi ani inseamna ca u aveai 14 ani cand va'ti cun si la 14 ani nu prea sti sa dem iubirea.....si poate ca relatia asta nu o sa mai reziste mult dupa.....nu vreau sa te influentez in vrun fel e doar un sfat ...decizia iti apartine dar dak vei face asu asta si dupa va ve'ti desparti ce vei face....iar mai grav.....dak afla parinti tai
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Nu sunt pregatita sa fac sex..el nu intele

scris pe 9 mai 2010 15:24 de Psyche

pai....si eu am tot 16 ani si vreau sa iti spun ca nu cred ca este fff bnee ca sa iti incepi akm viatza sexuala parerea mea.....deoarece nush 2 ani unu ar spune ca a avut destul timp sa iti dem ca te iubeste dar gandestete dak voi va cun de doi ani inseamna ca u aveai 14 ani cand va'ti cun si la 14 ani nu prea sti sa dem iubirea.....si poate ca relatia asta nu o sa mai reziste mult dupa.....nu vreau sa te influentez in vrun fel e doar un sfat ...decizia iti apartine dar dak vei face asu asta si dupa va ve'ti desparti ce vei face....iar mai grav.....dak afla parinti tai

altii la 14 ani isi iau lumea in cap si si-o construiesc cum vreau ei pentru ca sunt nevoiti. "daca afla mami si tati". viata e mult prea complicata si dura ca sa clachezi pana si intr-o asemenea situatie.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Nu sunt pregatita sa fac sex..el nu in

scris pe 9 mai 2010 23:31 de Pischot

Fa cum crezi de cuviinta!
Daca nu esti pregatita, si te iubeste te va astepta pana vei fi, si cu asta basta!
Nici eu nu m-am simtit pregatita timp de 2 ani! Oricat de mult as fi incercat, nu am putut!

Asteapta si cand vei fi pregatita o vei face!

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 9 mai 2010 23:42 de Machiavelli

Ai tu grija..Stii vorba aia:"te invarti cu fundul gol in varful penisului trezit" (cat m-am chinuit sa editez zicala) ...Pai iti place sa-l exciti dar cand e vorba de fac-fac? Nu e frumos...Mai ales ca sunteti impreuna de 2 ani..Si in ceea ce vrei ,nu-l poti satisface pe el si sa ramai virgina...nu te lua dupa niste specimene de fete care fac sex prin toate celelalte gauri numai ca sa ramana fete mari in fata mamelor

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online