Sex ca la carte

Pagina 2 din 2
«   1   2

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la

scris pe 9 mai 2010 15:36 de McLove

Nuuu!!!! De ce "mute"?!

Vroiam sa vad...

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Sex ca la carte

scris pe 9 mai 2010 16:46 de compot

Si sa stiti ca nu pentru placerea mea,am intrebat'o si ar vrea si ea. Sa stiti,ca si ea vede posturile nu doar eu. (asta in caz ca cine stie ce credeti ca zic eu... si ea nu ar stii )

"Si ar vrea si ea"...
Cat ai insistat, ce varsta are ea ?
Probabil ai fi prostit-o si daca erai mut.
Mesaj catre ea: nu mai face tot ce-ti propune el, ai vazut si tu, ar fi vrut sa iei "otrava" drept cadou de ziua lui!

Multumesc de complimente
Aceleasi complimente si de la mine! Rwevino-ti, lasa obsesiile de-o parte!
Pe scurt,am facut'o la inceput de tot fara de 3-4 ori si ne era super,vezi tu si eu si ea(nu doar EU!)vroiam acele senzatii...
Despre ce senzatii vorbesti amice? Intre sex cu si fara prezervativ, e doar o mica dar mica diferenta!

Si cum sa zic eu sa fie clar,nu vreau doar "spre fericirea p*li mele"

Fa tu ce-ai in cap si-o sa ramai doar cu amintiri rele si cu sechele, ca tot iti place Spike!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte

scris pe 9 mai 2010 20:38 de alexnico08

"Si ar vrea si ea"...
Cat ai insistat, ce varsta are ea ?
Probabil ai fi prostit-o si daca erai mut.

are 17 ani fara cateva luni...si nu am prostito,eu nu sunt dala cu fiti si cu abureli

Mesaj catre ea: nu mai face tot ce-ti propune el, ai vazut si tu, ar fi vrut sa iei "otrava" drept cadou de ziua lui!

eu nu ii dau otrava
am intrebat'o daca ar vrea.Dar dupa cum am citit despre pastila,nu mai vreau eu,chiar daca ar vrea ea

Aceleasi complimente si de la mine! Rwevino-ti, lasa obsesiile de-o parte!

obsesie?

Despre ce senzatii vorbesti amice? Intre sex cu si fara prezervativ, e doar o mica dar mica diferenta!

esti virgin?
scz ca'ti zic,dar esti _ _ _ _ _ !!!
chiar va rog sa'mi spuneti,e asa mica diferenta???? eu simt o mare diferenta,de cum a fost la inceput si cum e acu.Cel putin ea parca zbura cand o faceam fara

Fa tu ce-ai in cap si-o sa ramai doar cu amintiri rele si cu sechele, ca tot iti place Spike!

am ascultat 3 melodii cu spike
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte

scris pe 9 mai 2010 20:53 de McLove

Nu zboara, e doar mai proasta, ca nu se gandeste la consecinte.

Oricum, daca voi va simtiti bine... cine suntem noi sa va interzicem aceasta "placere"?

Toti vom deveni parinti... candva!

sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte

scris pe 9 mai 2010 21:01 de alexnico08

Nu zboara, e doar mai proasta, ca nu se gandeste la consecinte.

Oricum, daca voi va simtiti bine... cine suntem noi sa va interzicem aceasta "placere"?

Toti vom deveni parinti... candva!

cand o fata se simte bine...foarte bine... este proasta?eu stiu ca sunt cu capul pe umeri si am grija de noi 2. daca era sa nu ma fi interesat,nu mai postam si nici nu mai intram
macar pe forum!!
este o fata de nota 10+ si nu vreau sa o insel,este cuminte (cel putin acu) si cred ca va fi la fel pentru totdeauna
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte

scris pe 9 mai 2010 21:36 de Psyche

cand o fata se simte bine...foarte bine... este proasta?eu stiu ca sunt cu capul pe umeri si am grija de noi 2. daca era sa nu ma fi interesat,nu mai postam si nici nu mai intram
macar pe forum!!
este o fata de nota 10+ si nu vreau sa o insel,este cuminte (cel putin acu) si cred ca va fi la fel pentru totdeauna

ce-mi place elanul indragostitilor!
profitati,sperati,iubiti la disperare,cu patima,in toate felurile si nu ascultati de nimeni si nimic!
viata e scurta ca sa nu experimentezi cat mai multe experiente. bravo !

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte

scris pe 10 mai 2010 00:07 de compot

esti virgin?
scz ca'ti zic,dar esti _ _ _ _ _ !!!
chiar va rog sa'mi spuneti,e asa mica diferenta???? eu simt o mare diferenta,de cum a fost la inceput si cum e acu.Cel putin ea parca zbura cand o faceam fara

Bai c**** , tu te-ai exprimat de parc-ai fi atins "nirvana", si nu, nu mai sunt virgin cu 9 luni inainte sa te nasti tu, putin mai mult respect dac-ai prins aluzia daca tot esti asa curios. Parazitii nu-ti place?
Despre ea, depinde si ce prezervativ folositi, obsedatule, si fiecare percepe placerea in felu' lui .
Placerea sexuala e legata si de psihic!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte

scris pe 10 mai 2010 00:26 de alexnico08

Bai c**** , tu te-ai exprimat de parc-ai fi atins "nirvana", si nu, nu mai sunt virgin cu 9 luni inainte sa te nasti tu, putin mai mult respect dac-ai prins aluzia daca tot esti asa curios. Parazitii nu-ti place?
Despre ea, depinde si ce prezervativ folositi, obsedatule, si fiecare percepe placerea in felu' lui .
Placerea sexuala e legata si de psihic!

nu ascult.daca esti interesat de ce anume ascult: Nane / David DeeJay / Dj Sava / Morandi / Morris / Timbaland / Rihanna / Puya
O facem doar cu durex
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Sex ca la carte

scris pe 10 mai 2010 01:17 de Bozgoru

1)
Intr'o saptamana fac 18 ani... si vreau sa o fac cu prietena fara prezervativ...ca la carte
Stiu ca atunci cand ejaculezi in ea... sansele sa ramana sunt de 99%...cred?
De aceea i'am propus sa ia pastila de a 2-a zi,dupa ce terminam,in max 24 de ore de la act.Voi ce spuneti?Pastile nu vreau sa iasa,pentru ca e prea mica si nu are intimitate in familie,incat sa nu i le gaseasca parinti... asa ca vreau sa folosim pastile gen: Yasmin.Este o idee buna?

2)
Nu vreau sa mai deschid alt subiect,asa ca intreb tot aici.
Daca o fata iubeste cu adevarat pe cineva,oricata libertate ar avea si oricat ar incerca un baiat sa se dea la ea,ar putea sa se desparta de mine?...

1. aia de a doua zi se numeste postinor... dar se poate sa aiba efecte secundare precum sangerari si greatza.. cateodata febra( din ce am intalnit eu pana acuma)...
2. daca te iubeste... nu cade in plasa nimanui.. dar asta e relevant dupa varsta de 20-21 ani.. sub 20 de nai poate sa se indragosteasca de alt baiat doar daca are pantofii stralucitori
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 10 mai 2010 01:19 de Machiavelli

nu ascult.daca esti interesat de ce anume ascult: Nane / David DeeJay / Dj Sava / Morandi / Morris / Timbaland / Rihanna / Puya
O facem doar cu durex

Fratiorul "ai belit-o" daca te pui rau cu compot.De acum incolo fetele nu mai vor gem,vor doar compot..Si s-ar putea sa te lase femeia (sper ca nu iei foc si stii de gluma )

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte

scris pe 10 mai 2010 02:03 de alexnico08

Fratiorul "ai belit-o" daca te pui rau cu compot.De acum incolo fetele nu mai vor gem,vor doar compot..Si s-ar putea sa te lase femeia (sper ca nu iei foc si stii de gluma )

mare scofala sa il ignor. Si oricum... prietena nu e dupa bani daca ar fi fost asa,mar fi lasat de mult... asa ca nu imi fac griji

1. aia de a doua zi se numeste postinor... dar se poate sa aiba efecte secundare precum sangerari si greatza.. cateodata febra( din ce am intalnit eu pana acuma)...
2. daca te iubeste... nu cade in plasa nimanui.. dar asta e relevant dupa varsta de 20-21 ani.. sub 20 de nai poate sa se indragosteasca de alt baiat doar daca are pantofii stralucitori

esti in urma...citeste toate posturile
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 10 mai 2010 02:18 de compot

Bineinteles!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la cart

scris pe 10 mai 2010 02:20 de compot

esti in urma...citeste toate posturile

Ignorantule, nu ii mai raspunde in halu' asta unuia care si-a pierdut timp pentru a te ajuta!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

scris pe 10 mai 2010 02:25 de alexnico08

Ignorantule, nu ii mai raspunde in halu' asta unuia care si-a pierdut timp pentru a te ajuta!

e scuze moa...
wtf?! unde mai ajutat???????
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 mai 2010 02:27 de ExoticDream

macar pe forum

Degeaba te superi, in felul lui funny McLove ti-a spus adevarul: sexul neprotejat, chiar daca te face sa plutesti in paradis, reprezinta un risc imens, mai ispiteste tu destinul de multe ori si apoi aminteste-ti ca ai luat in ras cuvintele noastre. Poate prietena ta zboara mult mai sus fara prezervativ, insa nu i-as dori sa-si piarda linistea intrebandu-se din minut in minut "Dar de ce nu vineeeeeee.....??? (menstruatia, nu orgasmul)

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca

scris pe 10 mai 2010 02:31 de compot

e scuze moa...
wtf?! unde mai ajutat???????

Ma refeream la Bozgoru, nu la mine . Putin mai multa atentie din partea ta!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 mai 2010 02:33 de ExoticDream

ce-mi place elanul indragostitilor!
profitati,sperati,iubiti la disperare,cu patima,in toate felurile si nu ascultati de nimeni si nimic!
viata e scurta ca sa nu experimentezi cat mai multe experiente. bravo !

Tu vorbesti serios?!? Esti de acord sa faca orice, oricum, indiferent de consecinte?!? Iubirea este fascinanta, dar nu trebuie sa fim total inconstienti, nu crezi?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la cart

scris pe 10 mai 2010 10:03 de alexnico08

Tu vorbesti serios?!? Esti de acord sa faca orice, oricum, indiferent de consecinte?!? Iubirea este fascinanta, dar nu trebuie sa fim total inconstienti, nu crezi?

mai... gata,am inteles ce vroiam si multumesc!
terminati! PUNCT! am dat de mult in off-topic...faceti alt thread pe tema asta...
sus

ari

Guest

scris pe 10 mai 2010 10:55 de ari

Nu ma fa tu pe mine infertila...vorbesti ca ... in targ...
Pentru posturile tale viitoare, am sa te cenzurez... incepand prin stergerea imediata a ofenselor aduse atat mie, cat si celorlalte persoane care au raspuns la acest subiect!

O,da asa se face pe aici da....cand ti se spune adevarul si iesi tu(si cealalta "pysy"in cazul de fata) rau imediat stergi posturile.Mda
sus

ari

Guest

scris pe 10 mai 2010 10:58 de ari

suntem doua,pisi. si nu prea poti vorbi de doua coincidente.
mai rasfoieste tu prospectele alea. oamenii mai vorbesc aici si din experienta,nu numai din biblii imaginare.

Eu zic sa rasfoiti voi doua prospectul inainte sa bagati o pastila in gura.Eu am facut sex neprotejat timp de un an si n-am ramas,deci o sa ma pun sa sfatuiesc pe toata lumea sa faca neprotejat ca doar eu am EXPERIENTA si daca eu n-am ramas e clar,NIMENI nu ramane,nu?c'mon
sus

ari

Guest

scris pe 10 mai 2010 11:01 de ari

Crezi ca esti mai informat(a) ca simina?Nu cred.Pariez ca zilele astea te va lamurii cu ou si cu otet

din moment ce ea nu stie sa citeasca un kkt de prospect si da sfaturi din burta DA SUNT MAI INFORMATA si unde nu stiu imi tin gura,nu ma bag ca musca in lapte sa vb tampenii,mai ales cand este vb de viata unor oameni.Asa ca abtine-te si tu ca-ti da putza si daca nu-i iei apararea
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 10 mai 2010 11:06 de McLove

Asa ca abtine-te si tu ca-ti da putza si daca nu-i iei apararea

Copil bomba, ti s-a ars fitilu'?

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 10 mai 2010 12:14 de Psyche

din moment ce ea nu stie sa citeasca un kkt de prospect si da sfaturi din burta DA SUNT MAI INFORMATA si unde nu stiu imi tin gura,nu ma bag ca musca in lapte sa vb tampenii,mai ales cand este vb de viata unor oameni.Asa ca abtine-te si tu ca-ti da putza si daca nu-i iei apararea

scumpa mea,nimeni nu-ti ia dreptul la cuvant,dar probabil cum iti permiti sa adresezi lucruri necorespunzatoare unor membrii de valoare al unui forum,esti tratata pe masura.
exprimare libera si drept la opinie. in cazul in care nu ai observat,amandoua am precizat ca vorbim din experiente proprii,nu cu intentia de a indoctrina pe nimeni.
e doar o parere,ansablul e format din toate si cititorul,dispunand de ele,va alege ce considera de cuviinta.
s-a vazut ca ai fost rautacioasa. puteai pur si simplu sa o contrazici si nimeni nu e batut in cap sa nu accepte ca greseste cand e cazul.
limiteaza-te la ti se da si nu mai face afirmatii aiurea.

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 10 mai 2010 13:49 de SORIN28

Pitzi...nu lua foc! Ai sa te arzi.
Unul dintre putinii de pe aici care se "cearta" cu simosimina(desi cred ca incercam sa ne evitam reciproc )sunt eu...si cu toatea astea o respect pentru informatiile pe care le detine.
Asta a fost una, acum a doua:
Invata sa scrii, invata sa te exprimi coerent ca pe mine ma bagi in ceata cu felul tau de a scrie.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

ari

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se

scris pe 10 mai 2010 17:50 de ari

Pitzi...nu lua foc! Ai sa te arzi.
Unul dintre putinii de pe aici care se "cearta" cu simosimina(desi cred ca incercam sa ne evitam reciproc )sunt eu...si cu toatea astea o respect pentru informatiile pe care le detine.
Asta a fost una, acum a doua:
Invata sa scrii, invata sa te exprimi coerent ca pe mine ma bagi in ceata cu felul tau de a scrie.

Si de ce crezi ca mi-ar pasa mie cu cine te certi sau pe cine respecti tu?asa siiiiiiiiiiiiiiiii?the point is?iar la parte cu scrisul...daca nu ai ce spune mai bine "taci din gura"ca tot ce ai scris a fost doar ca sa te bagi singur in seama si...atat cocalarule .
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 10 mai 2010 21:57 de Pischot

"Tara arde si baba se piaptana! "

Poftim cultura!

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 10 mai 2010 22:09 de Psyche

"Tara arde si baba se piaptana! "

Poftim cultura!

nu a inteles ideea,probabil nici noi.
adevarul e ca subiectul a cam denaturat.
ari,daca mai ai ceva de comunicat ne gasesti pe privat nu ti mai expune mizeriile unde nu trebuie

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 mai 2010 01:20 de ExoticDream

Calmati-va sau inchidem "raionul" asta! Viata-i prea scurta ca sa ne-o irosim in ciondaneli. Cine nu se place mai bine se evita. Sper ca ne-am inteles.

Peace!!!

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 11 mai 2010 09:57 de SORIN28

Si de ce crezi ca mi-ar pasa mie cu cine te certi sau pe cine respecti tu?asa siiiiiiiiiiiiiiiii?the point is?iar la parte cu scrisul...daca nu ai ce spune mai bine "taci din gura"ca tot ce ai scris a fost doar ca sa te bagi singur in seama si...atat cocalarule .

Iti mai desenez o data:
Chestia nu era ca ar trebui sa te intereseze cu cine ma cert eu sau pe cine respect, era doar sa intelegi ca fata asta stie destule incat sa iti dea lectii.
La partea cu scrisul...ti-am spus ce am avut de spus si cel mult pot sa tac...in nici un caz sa "tac din gura" (sau poate, tu, cobori la vale? ), pentru ca eu sincer nu am auzit niciodata ca ai putea sa taci si din...degete.
De unde stii ca sunt cocalar? Am fost impreuna pitzi?
Fa niste sex, masturbeaza-te...poate asa te mai calmezi.

Calmati-va sau inchidem "raionul" asta! Viata-i prea scurta ca sa ne-o irosim in ciondaneli. Cine nu se place mai bine se evita. Sper ca ne-am inteles.

Peace!!!

Nu inchizi nimic pentru ca nu se cearta nimeni. Se discuta doar putin mai "aprins"

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

ari

Guest

scris pe 11 mai 2010 12:19 de ari

Iti mai desenez o data:
Chestia nu era ca ar trebui sa te intereseze cu cine ma cert eu sau pe cine respect, era doar sa intelegi ca fata asta stie destule incat sa iti dea lectii.
La partea cu scrisul...ti-am spus ce am avut de spus si cel mult pot sa tac...in nici un caz sa "tac din gura" (sau poate, tu, cobori la vale? ), pentru ca eu sincer nu am auzit niciodata ca ai putea sa taci si din...degete.
De unde stii ca sunt cocalar? Am fost impreuna pitzi?
Fa niste sex, masturbeaza-te...poate asa te mai calmezi.

Da,imi da lectii?unde?ca eu vad ca este fix invers,ea a spus ceva gresit si eu am corectat-o deci care cui ii da lectii?
Era pus intre ghilimele"taci din gura" ala sau nu stii rolul lor?
N-am fost impreuna,numai in visele tale probabil.Si cu asta am incheiat,nu-mi mai irosesc timpul,scopul a fost ca alexnico sa nu faca tampenia sa se ia dupa sfaturile celor doua si sa riste,iar cum mi-am indeplinit "misiunea" va las in durerea voastra.Hai ciuss.
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

50 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online