Oare o fi o greseala doar? Sunt gravida?

Pagina 2 din 2
«   1   2

cristina

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare o fi o greseala d

scris pe 12 mai 2010 14:29 de cristina

buna am inceput viata sexuala si am facut ne protejat nu si dat drumu si trebuie sa imi vina ciclu 30 si nu mai venit pana acum si nu am sintome
sus

cristina

Guest

scris pe 12 mai 2010 14:39 de cristina

buna am inceput viata sexuala si am facut ne protejat nu si dat drumu si trebuie sa imi vina ciclu 30 si nu mai venit pana acum si nu am sintome va rog astept raspuns
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare o fi o gresea

scris pe 12 mai 2010 14:46 de cherry_dream

buna am inceput viata sexuala si am facut ne protejat nu si dat drumu si trebuie sa imi vina ciclu 30 si nu mai venit pana acum si nu am sintome va rog astept raspuns

s-au inventat semnele de punctuatie.

daca erai cumva in perioada fertila ... probabil ai patit-o. nu stii ca nu conteaza daca nu-si da drumul?

fa-ti un test de sarcina la 10 zile de la contact.

bafta

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

cristina

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare o fi o gr

scris pe 14 mai 2010 15:59 de cristina

da dar daca ma dor ovarele inseamna ca nu sunt gravida?
sus

kitty_cat

Junior member
31 mesaje

Re: Oare o fi o greseala doar? Sunt gravida?

scris pe 14 mai 2010 22:59 de kitty_cat

buna am si eu o intrebare. am 16 ani si sunt fata. acum 1 luna am avut contact neprotejat cu prietenul meu.dupa care dupa 2 saptamani am inceput sa ma simt cam ciudat... mau luat ametelile.mau luat cu caldurie.. miau amortit buzele..si era gata sa lesin..dar mam asezat repde jos... apoi dupa cateva zile mia venit si ciclu..dar acuma ca mia sa terminat si ciclu.. ma simt cam grea in burta.. balonata.. nu am pofta de mancare dimineata.. simt ca daca mananc vomit. miam facut si un test de sarcina.. si la acel test mia aratat ca sunt gravida... oare o fi fost bun testul ? merge sa ramai gravida asa de repede ? el spune ca nu sia dat drumu in mine.. dar oare merge sa ramai gravida de la lichidul ala de placere al lor ? sau cum se numeste..??? va rog raspundeti !![/quote

16 ani.... hmm.. complicat. nu inteleg dc nu te-ai protejat... macar nu il lasai sa se termine in tine. eu stiu ca testele de sarcina sunt peste 99% sigure.. acum nu stiu ce sa zic. imi pare rau cand vad ca majoritatea fetelor se gandesc la asta dekt cand raman... dc nu v-ati gandit inainte la consecinte???...imi pare rau si bafta
sus

kitty_cat

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Oare o fi o greseala doar? Sunt gravid

scris pe 14 mai 2010 23:03 de kitty_cat

nu vreau sa avortez vreau sa fac copilul daca sunt gravida de cateva zile ma duc ytot mai des la toaleta dar sanii nu ma dor sau nu sunt tari si am stari de geata cateodata

doamnee) iarta-ma k rad)) dar tu vb serios) ai 16 ani...esti clasa a 10 ... cred... )) cu ce intretii un copil ) te ajuta taticul???)) sau mamica ta?) doamneee gandeste -te si tu k la 20 d ani o sa ai copil d 4 ani. esti sigura k vrei asta?... gandeste-te si tu inainte sa vb ...dar dak e asa sper ca taticul copilului sa stea cu u avand in vedere varsta frageda
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Oare o fi o greseala doar? Sunt gr

scris pe 15 mai 2010 15:41 de Pischot

doamnee) iarta-ma k rad)) dar tu vb serios) ai 16 ani...esti clasa a 10 ... cred... )) cu ce intretii un copil ) te ajuta taticul???)) sau mamica ta?) doamneee gandeste -te si tu k la 20 d ani o sa ai copil d 4 ani. esti sigura k vrei asta?... gandeste-te si tu inainte sa vb ...dar dak e asa sper ca taticul copilului sa stea cu u avand in vedere varsta frageda

ce treaba ai tu cu ce-si creste copilul?
Daca si l-a facut, si a hotarat sa-l tine, si-l si creste!
Ce ti se pare asa deplasat!
Un copil e o responsabilitate mare, cat despre ajutorul parintilor, e bine venit si cand ai 25 si e primul copil, si cand ai 16! Asa ca sunt impotriva criticilor tale! Daca au o relatie stabila, nu vad de ce nu ar pastra copilul[ si bineinteles daca ii pot oferi conditii]!

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

anonim

Guest

sfat

scris pe 4 iun 2010 18:43 de anonim

pt fata de 16 ani as dri sa-i dau un sfat:inainte cu o luna de a implini 18 ani am aflat ca sunt insarcinata facand un test ,dar dandu-mi seama si din simtome:greata dimineata.luasem in greutate lipsa menstruatiei...MA GAND CE SA FC CA PARINTILOR NU LE PUTEAM SPUNE SI AM ALES SA AVORTEZ,cea mai mare greseala.Asa ca draga mea te sfatuiesc sa le spui parintilor si cu siguranta D-zeu le da intelegere sa ta inteleaga.succes
sus

eu

Guest

Re: Oare o fi o greseala doar? Sunt gravida?

scris pe 8 aug 2010 10:57 de eu

am 17 ani, am avut contact sexual la 9 zile dupa ciclu, neprotejat:|, si astazi rebuia sami vina nu mia mai intarziat niciodata si inca nu mia venit.. sanii mis tari... sani iau un test? sau poate intarzie?,
sus

alinutzaa

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Oare o fi o greseala doar? Sunt gravida?

scris pe 8 aug 2010 14:22 de alinutzaa

am 17 ani, am avut contact sexual la 9 zile dupa ciclu, neprotejat:|, si astazi rebuia sami vina nu mia mai intarziat niciodata si inca nu mia venit.. sanii mis tari... sani iau un test? sau poate intarzie?,

Hmda.. daca spui ca nu v-ati protejat, ar fi bine sa iti faci un test de sarcina.
sus

Mada

Guest

poate intarzia ciclul din cauza stresului?

scris pe 10 aug 2010 03:15 de Mada

Buna! pana acum nu am avut probleme cu menstruatia, imi venea extrem de precis, dupa 26 de zile. Rar se intampla sa intarzie, maxim 5 zile

De curand am avut BAC-ul si am fost foarte stresata, iar ciclul mi-a venit mai devreme cu o saptamana (dupa doar 21 de zile, si am avut simptome normale)

Apoi, tatal meu a suferit un infarct, fapt care mi-a adus multa suparare....iar ciclul intarzie de peste 7 zile

In tot acest timp am avut contacte sexuale neprotejate cu prietenul meu, fara sa ejaculeze in interior. Testul a iesit negativ.

Exista vreo sansa sa fiu insarcinata, sau poate fi stresul de vina?
sus

alinutzaa

Veteran member
173 mesaje

Re: poate intarzia ciclul din cauza stresului?

scris pe 13 aug 2010 17:26 de alinutzaa

Buna! pana acum nu am avut probleme cu menstruatia, imi venea extrem de precis, dupa 26 de zile. Rar se intampla sa intarzie, maxim 5 zile

De curand am avut BAC-ul si am fost foarte stresata, iar ciclul mi-a venit mai devreme cu o saptamana (dupa doar 21 de zile, si am avut simptome normale)

Apoi, tatal meu a suferit un infarct, fapt care mi-a adus multa suparare....iar ciclul intarzie de peste 7 zile

In tot acest timp am avut contacte sexuale neprotejate cu prietenul meu, fara sa ejaculeze in interior. Testul a iesit negativ.

Exista vreo sansa sa fiu insarcinata, sau poate fi stresul de vina?

Cu siguranta stresul si oboseala sunt de vina.Dar ai face bine sa folosesti o metoda de contraceptie de acum in colo
sus

iulya2010

Guest

scris pe 8 sep 2010 12:14 de iulya2010

Eu mi l-am facut seara si a iesit bine..probabil difera si ce test de sarcina ai luat (sunt de mai multe feluri)
sus

iulya2010

Guest

scris pe 8 sep 2010 12:18 de iulya2010

buna am 20 de ani si am si eu cateva nelamuriri si daca puteti as vrea sa ma ajutati...eu si prietenul meu ne dorim un bebe...imediat dupa ce mi-a trecut cm am facut dragoste neprotejat, si asa seara de seara tipm de 8 zile.. iar mai apoi am facut-o tot neprotejat in ziua a 13-a. Ma simt mereu obosita si mananc mult dar in rest nu am alte simptome... vreau sa precizez ca eu in general mananc putin...credeti ca sunt gravida? astept un raspuns de la voi va rog
sus

georgynyk

Newbie
2 mesaje

sfat

scris pe 12 feb 2011 18:50 de georgynyk

buna am 20 de ani...iau anticonceptionalele de mult dar luna asta dupa ce mi-a treqt menstruatia la 2 zile am luat prima pastila si am avut contact sexual...de kteva zile ma simt balonata,ametita,obosita si ma dor sani..vreau sa stiu daca e posibil sa raman gravida?eu am laut in continuare pastile desi m-am simtit km rau zilele astea.astept un rasp.ms
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online