Pettingul si sarcina

Pagina 2 din 2
«   1   2

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Pettingul si sarcina

scris pe 11 mai 2010 22:40 de Pischot

Copii... Exista teleportare!
Plus ca acuma sunt diversi virusi [pe net ma refeream] si poti ramane insarcinata[ si virtual! ]....
Ai perfecta dreptate ... poti ramane-nsarcinata!
Uite .. iti dau eu prima o sarcina!
Ai sarcina de a te Auto-Educa... Mai citeste mai invata si apoi apucate de prostioare! E una din cele mai grele sarcine, dar mai usoara decat cea[fizica] care o sa te astepte daca nu inveti chestiile de baza!

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Pettingul si sarcina

scris pe 12 mai 2010 18:46 de ursaru

Copii... Exista teleportare!
Plus ca acuma sunt diversi virusi [pe net ma refeream] si poti ramane insarcinata[ si virtual! ]....
Ai perfecta dreptate ... poti ramane-nsarcinata!
Uite .. iti dau eu prima o sarcina!
Ai sarcina de a te Auto-Educa... Mai citeste mai invata si apoi apucate de prostioare! E una din cele mai grele sarcine, dar mai usoara decat cea[fizica] care o sa te astepte daca nu inveti chestiile de baza!

asa fina,i-ai tare ) copii din ziua de azi trebuie intai sa invete sa se exprime corect,sa se documenteze si apoi sa faca sex.
ps:ce-i cu poza de la avatar,astepti ceva?

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pettingul si sarcina

scris pe 12 mai 2010 19:08 de Pischot

asa fina,i-ai tare ) copii din ziua de azi trebuie intai sa invete sa se exprime corect,sa se documenteze si apoi sa faca sex.
ps:ce-i cu poza de la avatar,astepti ceva?

Off-topic: Nu ai idee cat imi doresc! :X... Dar singura nu pot ramane insarcinata
Asa ca sunt nevoia sa mai astept cel putin pana ma mut in noua casa singura, ca sa fiu sigura ca-i ofer prichindelului o viata cum trebuie!

On-topic:Chiar e nevoie de putina scoala! Chiar daca Romania ne scoleste foarte bine spre deosebire de alte tari, suntem PROSTI pentru ca sunt FOARTE MULTE USCATURI IN PADUREA NOASTRA numita Romania care ne duce pe ceilati la vale! E atat de simplu!
Ti`am zis ca ma mut la dracu`, nu?... sper sa nu ma intrebe si el daca si-a dat drumu` in iubita lui,aceasta poate fi insarcinata ca o iau razna!

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pettingul si sarcina

scris pe 12 mai 2010 20:21 de ursaru

Off-topic: Nu ai idee cat imi doresc! :X... Dar singura nu pot ramane insarcinata
Asa ca sunt nevoia sa mai astept cel putin pana ma mut in noua casa singura, ca sa fiu sigura ca-i ofer prichindelului o viata cum trebuie!

On-topic:Chiar e nevoie de putina scoala! Chiar daca Romania ne scoleste foarte bine spre deosebire de alte tari, suntem PROSTI pentru ca sunt FOARTE MULTE USCATURI IN PADUREA NOASTRA numita Romania care ne duce pe ceilati la vale! E atat de simplu!
Ti`am zis ca ma mut la dracu`, nu?... sper sa nu ma intrebe si el daca si-a dat drumu` in iubita lui,aceasta poate fi insarcinata ca o iau razna!

pfff...au venit spumele alea mari ?)

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pettingul si sarci

scris pe 12 mai 2010 20:26 de McLove

pfff...au venit spumele alea mari ?)

Femeile.... mai bine ne-am apuca sa descifram hieroglife.

Cica "helogrife"...

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pettingul si s

scris pe 12 mai 2010 20:28 de Pischot

Femeile.... mai bine ne-am apuca sa descifram helogrife.

Hieroglifele sunt mult mai indescifrabile decat noi!
Putina dorinta de cunoastere v-ar ajuta mai mult:P

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pettingul

scris pe 12 mai 2010 20:30 de ursaru

Hieroglifele sunt mult mai indescifrabile decat noi!
Putina dorinta de cunoastere v-ar ajuta mai mult:P

da ,dar ne-ar ajuta si pe noi sa fiti si voi mai maleabile,sa va lasati descoperite ca altfel ne pierdem rabdarea.

sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pettin

scris pe 12 mai 2010 20:56 de Pischot

Daca ai intentii bune si le si subliniezi intr-atat incat sa fie vizibil, pun pariu ca o fata SINGURA se lasa modelata dupa placul cunoasterii voastre!
Eu v-am mai spus ca important e sa vreti!
Acum sa nu vorbim si de cazurile oamenilor incuiati! :P

sus

me

Guest

Re: Re: Re: Petting

scris pe 24 iun 2010 17:23 de me

pare cam ciudat...dar dak am fost la strand si am facut cu prietenul un fel de ...petting..se poate ramane insarcinata si din apa?.daca avea cum...desigur,amandoi aveam shlipii
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Petting

scris pe 24 iun 2010 20:46 de cherry_dream

pare cam ciudat...dar dak am fost la strand si am facut cu prietenul un fel de ...petting..se poate ramane insarcinata si din apa?.daca avea cum...desigur,amandoi aveam shlipii

nu

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Petting

scris pe 24 iun 2010 21:28 de McLove

Da... tinand cont ca apa are alte proprietati fizice si chimice, decat aerul, eu zic sa te pregatesti de avort. Femeile care au un contact sexual, sau petting in apa, nasc in 2 luni.

O sa fie un avort dureros.

sus

me

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Petting

scris pe 25 iun 2010 11:57 de me

Da... tinand cont ca apa are alte proprietati fizice si chimice, decat aerul, eu zic sa te pregatesti de avort. Femeile care au un contact sexual, sau petting in apa, nasc in 2 luni.

O sa fie un avort dureros.

eu va rog seriozitate...poate k pare o intrebare cam proasta...dar nuj ce sa fac...plus k ma si dor sanii(ar trebui sa'mi vina ciclul in perioada asta)...
sus

me

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petting

scris pe 25 iun 2010 19:48 de me

si ink cv...ma dor sanii de vreo saptamana...intr'adevar...in perioada asta as trebui sa'mi vina..ink mai astept...dak nu e ce cred eu(sper sa nu fie :-s)...at ce poate fi?...de obicei nu'mi vine regulat,si am mai avut probleme cu ovarele..raceli..de 2 ori..si acum simt k ma inteapa putin...poate fi asta cauza?...si dak nu le tratez din nou,e posibil sa nu'mi mai vina luna asta?...aa..si cherry dream?..esti sigura de raspunsul tau? putin mai detailat
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petting

scris pe 25 iun 2010 21:51 de McLove

Nu esti insarcinata... gandeste-te, e posibil asa ceva?
Ai facut la biologie, trebuie sa existe un contact...

sus

me

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petting

scris pe 25 iun 2010 22:40 de me

atunci care ar fi cauza intarzierii?...defapt..ink n'a intarziat..dar eu ma asteptam sa'mi vina..si raceala e destul de grava ,dar nici chiar ca...Ma ingrijoram pt k ma dor sanii de mai mult de'o saptamana...:-s..si ma inteapa prin zona ovarelor.
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online