Lipsa menstruatie la 2 luni dupa Postinor!

Pagina 1 din 1
1

Uncontrollable

Newbie
6 mesaje

Lipsa menstruatie la 2 luni dupa Postinor!

scris pe 20 mai 2010 16:09 de Uncontrollable

Buna. Deci cum sta treaba...imi intarzie menstruatia de 2 luni si ceva...Ultima zi de menstruatia am avut-o pe 12 martie...de atunci nimic.
Ce mai trebuie sa stiti este ca de 1 martie am avut o intamplare nefericita cu iubitul. S-a rupt prezervativul si am observat doar cand el a terminat...asa ca dupa vreo 10 ore dupa "accident" am luat prima pastila Postinor 2 iar dupa 12 ore am luat si cea de a 2a. De 8 martie mi'a venit mentrsuatia care a durat 5 zile...din care doar in primele 2 am avut sangerari.Dupa acea am avut doar o scurgere maro...si foarte putin.
Problema este ca nu stiu daca acea "menstruatie" a fost doar de la Postinor sau a fost reala, deoarece pe data acea trebuia sa imi vina si normal.
De atunci nu mi'a mai venit. Acum 3 zile am facut un test de sarcina Surecheck...si a iesit negativ. Pana acum nu am avut nici ameteli..nimic care ar putea fi semn al sarcinii..doar ca cateodata ma doare abdomenul ca si cum mi'ar veni menstruatia...dar totusi...nimic :-s... aaa si acum vreo 3-4 sapt erau zile in care aveam scurgeri putine de un roz foarte deschis..:-s voi ce credeti ca se intampla? SUnt insarcinata? :-s
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Ajutor :-s Care sunt sansele? :-s

scris pe 20 mai 2010 20:56 de yony

Buna. Deci cum sta treaba...imi intarzie menstruatia de 2 luni si ceva...Ultima zi de menstruatia am avut-o pe 12 martie...de atunci nimic.
Ce mai trebuie sa stiti este ca de 1 martie am avut o intamplare nefericita cu iubitul. S-a rupt prezervativul si am observat doar cand el a terminat...asa ca dupa vreo 10 ore dupa "accident" am luat prima pastila Postinor 2 iar dupa 12 ore am luat si cea de a 2a. De 8 martie mi'a venit mentrsuatia care a durat 5 zile...din care doar in primele 2 am avut sangerari.Dupa acea am avut doar o scurgere maro...si foarte putin.
Problema este ca nu stiu daca acea "menstruatie" a fost doar de la Postinor sau a fost reala, deoarece pe data acea trebuia sa imi vina si normal.
De atunci nu mi'a mai venit. Acum 3 zile am facut un test de sarcina Surecheck...si a iesit negativ. Pana acum nu am avut nici ameteli..nimic care ar putea fi semn al sarcinii..doar ca cateodata ma doare abdomenul ca si cum mi'ar veni menstruatia...dar totusi...nimic :-s... aaa si acum vreo 3-4 sapt erau zile in care aveam scurgeri putine de un roz foarte deschis..:-s voi ce credeti ca se intampla? SUnt insarcinata? :-s

nu pot sa zic ca sunt ff sigura, dar daka ai luat pastila de a 2a zi corect, si apoi ti-a venit menstruatia...si ai facut si un test de sarcina care a iesit negativ, eu cred ca sansele sa fi ramas insarcinata sunt 0.01%

poate din cauza postinorului ai avut o dereglare hormonala si de asta iti intarzie mentruatia
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Ajutor :-s Care sunt sansele? :-s

scris pe 21 mai 2010 00:18 de Pischot

nu pot sa zic ca sunt ff sigura, dar daka ai luat pastila de a 2a zi corect, si apoi ti-a venit menstruatia...si ai facut si un test de sarcina care a iesit negativ, eu cred ca sansele sa fi ramas insarcinata sunt 0.01%

poate din cauza postinorului ai avut o dereglare hormonala si de asta iti intarzie mentruatia

Efectele ,sau Defectele mai bine zis, pastilei de dupa...
Dereglarile hormonale vor mai tine ceva timp [luni!]...

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

Uncontrollable

Newbie
6 mesaje

Re: Re: Re: Ajutor :-s Care sunt sansele? :-s

scris pe 21 mai 2010 15:07 de Uncontrollable

Efectele ,sau Defectele mai bine zis, pastilei de dupa...
Dereglarile hormonale vor mai tine ceva timp [luni!]...

va multumesc pentru raspunsuri.
Totusi sunt foarte ingrijorata(
sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ajutor :-s Care sunt sansele? :-s

scris pe 21 mai 2010 16:30 de ubyalex

va multumesc pentru raspunsuri.
Totusi sunt foarte ingrijorata(

pt a fi sigura si sa nu mai fii stresata,mai fa inca un test de sarcina,desi sunt sigura ca nu esti...Postinor creaza dereglari hormonale...si intarzierea menstruatiei e sigur din cauza acestuia.Asa ca mai fa un test de sarcina ca sa fii sigura.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online